Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Herkese günaydın! Aeben, seni gördüğüme çok sevindim. Sanki üvey evlat gibi kalmşıtım burda :)

Dün akşam arkadaşlarla hamburger yedim.. Kendileri 50 kilolar. Ben de dün dördüncü haftamı doldurmuştum diyette. Hep destek olmuşlardı bana. benim yüzümden salata yemişlerdi, doğum günüydü dün birinin, pasta yapmamışlardı benim için.. Burdan onları öpüyorum :) Bu hamburgerle aldığım kiloları onlara armağan ediyorum :roflol:
Neyse bugünkü kahvaltım: bir yeşil elma.
Ara: 3 kayısı, 3 fındık

Şimdi de Ebru Şallıyla pilatese başlıyorum.

heh özke sabah tartıldım . 66 8. geldim ..... verdigimin hepsini almamışım . 2.3 vermiştim . 1.6 almışım ....

günaydınlar

cadı hani sen bugün izinliydin ........

ben bugün başladım kuşum 1 dl. ekmek ve kk. kadar kaşala .. azda domates yedim ......

futuuuuuu kıs okulda bitti dönsene takıma ......

canım bizim izin iptal oldu kırk yılda bir izin vereceklerdi o da yalan oldu yani:umursamaz::umursamaz::umursamaz:

bugün 10 yıldır görmediğim lise arkadaşımla buluşacağım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

lisedeki en iyi arkadaşımdı antalyalı bir işadamıyla evlenince gitti zaten bende buralarda değildim liseden sonra şimdi gelmiş çokk mutluyum çok heyecanlıyım kaydirigubbakcemile5

heh özke sabah tartıldım . 66 8. geldim ..... verdigimin hepsini almamışım . 2.3 vermiştim . 1.6 almışım ....

süpersin canım benim 1.6 ne ki hemen verirsin zemuszemuszemuszemus

yarın denize gideceğiz bu sene ilk olacak pazartesi tartılıp sporlu güzel diyetime devam edeceğim ama yarın ne olur bilemem:kedi:

kılementin canım neden öyle hisediyorsun canım ya onlar sana yazmıyorsa sen onlara yaz bakın biz takımız . ben bırakıp gitsem ne olacak ...kafamçokkarıştı

hepinize sesleniyorum kaynaşın birbirinizle . sende onların yazılarına yorum yap canım ya . ayrıca belirteyim katılımın çok az...:kedi: koçluk sisteminide kaldırıyorum herkes birbirine yorum yapacak bundan sonra okeyyyyy:1hug:

dün için afiyet olsun ...:mymeka:naniknanik sabahda ondan ekmayla kavaltı yaptın sanırım .....:1rolleyes:

benimde bir an önce ebruya dönmem lazım ....:tomato:

süpersin canım benim 1.6 ne ki hemen verirsin zemuszemuszemuszemus

yarın denize gideceğiz bu sene ilk olacak pazartesi tartılıp sporlu güzel diyetime devam edeceğim ama yarın ne olur bilemem:kedi:
sen işte misin güzelim ya izinliydin hani

yarın az tıkın pazarteside sabah kilonu istiyorum .... diyet dışı bişi yersen burdayım bak klavaklavam hazır bu hafta seni 60 kilara indirecegiz .....vereliniortak:lepi::lepi::lepi:

günaydın kızlar...

özgecim ara verdim biraz yoğunum bu ara ilgilenemiyorum özel yemkle en iyisi nesfit dedim ondan aldım hemen dök tabağa süt ohh işlem tamamkaydirigubbakcemile3 :lepi:

kızlar bugün alışverişe gidiyorum kıyafetimi almaya inş. istediğim gibi bişey bulurum,dün akşamki sünnette annenin üstündeki çok güzeldi,birde düğün bildiğimiz normal bi düğün gibi olmadı,kır düğünü tasavvuf müziği eşliğinde yemekler yendi harika bir atmosferdi,kaftan tarzı birşey giymiş kadın ama incecik birazda ışıltılı çok hoştu tekbirden almış bide oaraya bakayım bende..

yumukum oh negüzel güm geçirmişin ...zemuszemus
kolay gelsin umarım içine sinen bir kıyafetle karşılaşırsın ...opuyorumnanaktan

bende bugün bebelere ayakkabı almaya çıkıcam .. öyleden sonra ....benim tosuna ayakkabı dayanmıyor ..sırnaşık şey

evet işteyim canım ama bugün 5 te çıkacağız o yüzden bugünü iş olarak bile görmüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

yumukkkk inşallah istediğin gibi bir elbise bulursun tatlım sen zaten güzelsin ne giysen yakışır sana ŞenizŞenizŞenizŞeniz

bende ayakkabı istiyorum :roflol:
birde sandalet kociş diyoki seninde ihtiyacın hiç bitmiyor
ama kıyamaz bana alır yani inşallah :roflol:

Peki aeben. Daha fazla katılım yapmaya çalışıcam kızma :) Bir şey diycem resimlerden gördüğüm kadarıyla tesettürlüler çok. Tatilde nereye gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı denize girmek için? Bir çok kişi Enez'i tavsiye etti bana bilen va mı ki?

saolun kızlar opuyorumnanaktan özgem bitanem:1hug: saol canıma.s.

özge cadısı sen sigara içiyo muydun lmaz: lmaz:

herkeslere günaydın buarada öpüyorum sizi
bugün bende alışverişe gitçem kocişle
inşallah kendime uygun bir pantolon bulabilirim mafoldumben
benim kociş de tombik giyecek t-shirt'ü kalmadı ona da bişeyler alalım

klementine canım sende mi tesettürlüsün

ben bi sigara içeyim de geleyim

simitli asim olsaydı beraber içerdik
tu kaka kıs bi bırakamadınız şu illeti ha ....:dilcikar::dilcikar:
Evet ben de kapalıyım. İslami oteller dedikleri oteller bizi resmen sömürüyor. Çok sinirliyim çok.
kılementin canım resmin yokmu görsek senide ..kaydirigubbakcemile2

bende ayakkabı istiyorum :roflol:
birde sandalet kociş diyoki seninde ihtiyacın hiç bitmiyor
ama kıyamaz bana alır yani inşallah :roflol:
bende istiyorum çaktırmada daha geçenlerde aldım dışarı için bi terlik ve ayakkabı da bide beyaz spor ayakkabı hiç fena olmazdı ama . 3 . veledin ayakları daha önce geliyor ...sırnaşık şey
ama bi yerde bayaz bi pontolon gördüm ona bakıcam bide kot istiyorum benimkiler hep bol geliyor. mirmirmirmir
canım bizim tatil karışık biraz paşam nerey hadi derse oraya gidiyoruz . görünürde istanbul ve kara deniz var yaylalar benimki pek sever dogayı ...opuyorumnanaktan bakalım kısmet nereye olursa otarafa .....:1ninca:
aa size bişi sorçaktım ya . şu haşema degilde yarım mayolar varya kısa kollu o modelleri nerden bulabilirim ya ....

günaydın cnm..a.s.

Bu arada ben rep vermeyi bilmiyorum. Bana verenlere çok teşekkürler: Ordaki mesajlara da cevap verilmiyor deil mi? Ben nasıl vericem :)Cahilliğime verin. Resim eklemeye çalışıcam şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…