günaydınlar
cadı hani sen bugün izinliydin ........
ben bugün başladım kuşum 1 dl. ekmek ve kk. kadar kaşala .. azda domates yedim ......
futuuuuuu kıs okulda bitti dönsene takıma ......
heh özke sabah tartıldım . 66 8. geldim ..... verdigimin hepsini almamışım . 2.3 vermiştim . 1.6 almışım ....
kılementin canım neden öyle hisediyorsun canım ya onlar sana yazmıyorsa sen onlara yaz bakın biz takımız . ben bırakıp gitsem ne olacak ...kafamçokkarıştıHerkese günaydın! Aeben, seni gördüğüme çok sevindim. Sanki üvey evlat gibi kalmşıtım burda :)
Dün akşam arkadaşlarla hamburger yedim.. Kendileri 50 kilolar. Ben de dün dördüncü haftamı doldurmuştum diyette. Hep destek olmuşlardı bana. benim yüzümden salata yemişlerdi, doğum günüydü dün birinin, pasta yapmamışlardı benim için.. Burdan onları öpüyorum :) Bu hamburgerle aldığım kiloları onlara armağan ediyorum :roflol:
Neyse bugünkü kahvaltım: bir yeşil elma.
Ara: 3 kayısı, 3 fındık
Şimdi de Ebru Şallıyla pilatese başlıyorum.
sen işte misin güzelim ya izinliydin hanisüpersin canım benim 1.6 ne ki hemen verirsin zemuszemuszemuszemus
yarın denize gideceğiz bu sene ilk olacak pazartesi tartılıp sporlu güzel diyetime devam edeceğim ama yarın ne olur bilemem:kedi:
yumukum oh negüzel güm geçirmişin ...zemuszemusgünaydın kızlar...
özgecim ara verdim biraz yoğunum bu ara ilgilenemiyorum özel yemkle en iyisi nesfit dedim ondan aldım hemen dök tabağa süt ohh işlem tamamkaydirigubbakcemile3 :lepi:
kızlar bugün alışverişe gidiyorum kıyafetimi almaya inş. istediğim gibi bişey bulurum,dün akşamki sünnette annenin üstündeki çok güzeldi,birde düğün bildiğimiz normal bi düğün gibi olmadı,kır düğünü tasavvuf müziği eşliğinde yemekler yendi harika bir atmosferdi,kaftan tarzı birşey giymiş kadın ama incecik birazda ışıltılı çok hoştu tekbirden almış bide oaraya bakayım bende..
sen işte misin güzelim ya izinliydin hani
yarın az tıkın pazarteside sabah kilonu istiyorum .... diyet dışı bişi yersen burdayım bakklava klavam hazır bu hafta seni 60 kilara indirecegiz .....vereliniortak:lepi::lepi::lepi:
yumukum oh negüzel güm geçirmişin ...zemuszemus
kolay gelsin umarım içine sinen bir kıyafetle karşılaşırsın ...opuyorumnanaktan
bende bugün bebelere ayakkabı almaya çıkıcam .. öyleden sonra ....benim tosuna ayakkabı dayanmıyor ..sırnaşık şey
evet işteyim canım ama bugün 5 te çıkacağız o yüzden bugünü iş olarak bile görmüyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yumukkkk inşallah istediğin gibi bir elbise bulursun tatlım sen zaten güzelsin ne giysen yakışır sana ŞenizŞenizŞenizŞeniz
tu kaka kıs bi bırakamadınız şu illeti ha ....:dilcikar::dilcikar:klementine canım sende mi tesettürlüsün
ben bi sigara içeyim de geleyim
simitli asim olsaydı beraber içerdik
kılementin canım resmin yokmu görsek senide ..kaydirigubbakcemile2Evet ben de kapalıyım. İslami oteller dedikleri oteller bizi resmen sömürüyor. Çok sinirliyim çok.
bende istiyorum çaktırmada daha geçenlerde aldım dışarı için bi terlik ve ayakkabı da bide beyaz spor ayakkabı hiç fena olmazdı ama . 3 . veledin ayakları daha önce geliyor ...sırnaşık şeybende ayakkabı istiyorum :roflol:
birde sandalet kociş diyoki seninde ihtiyacın hiç bitmiyor
ama kıyamaz bana alır yani inşallah :roflol:
canım bizim tatil karışık biraz paşam nerey hadi derse oraya gidiyoruz . görünürde istanbul ve kara deniz var yaylalar benimki pek sever dogayı ...opuyorumnanaktan bakalım kısmet nereye olursa otarafa .....:1ninca:Peki aeben. Daha fazla katılım yapmaya çalışıcam kızma :) Bir şey diycem resimlerden gördüğüm kadarıyla tesettürlüler çok. Tatilde nereye gidiyorsunuz? Tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı denize girmek için? Bir çok kişi Enez'i tavsiye etti bana bilen va mı ki?
özge cadısı sen sigara içiyo muydunlmaz: lmaz:
herkeslere günaydın buarada öpüyorum sizi
bugün bende alışverişe gitçem kocişle
inşallah kendime uygun bir pantolon bulabilirim mafoldumben
benim kociş de tombik giyecek t-shirt'ü kalmadı ona da bişeyler alalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?