arkadaşlar bi kişilik açığınız varmış ben gelem o zaman haftada kilo verem felan nebiçimde güzel olur değil mi
Merhaba arkadaşlar benide aldınız değilmi aranıza?
:1shok::1shok: a kıslar 3 nüzde birdenmi düştünüz kaydirigubbakcemile3yer var mı yer ??? buraya da gıremezsem pes etcem
arkadaşlar ben 23 yaşındayım
abimin vefatından sonra doğmuşum beni el bebek gülbebek büyütmüşler elimden tavuk atarmışım annemler yine verirlermiş.. böyle bir çocukluktan sonra lise hayatım geldi lise zamanıda erkek gibi bi kızdım kiloluydum kilolarıma takmamak için belkide öle erkek gibi davranıyodum. ben 60 lı 70 li 80 li kilolarımı hiç hatırlamıyorum.. keşke evimizde bir tartı olsaydı belki o zaman işin daha çok farkında olurdum..
üniversiteye hazırlandığım yıl annem herbylayfı getirdi onla 15 kilo verdim ama peşine hemen aldım ben yemeği seven biriydim tok olsam bile güzel bi yemek varsa muhakak yiyodum. sonra babam lidayı aldı kalp rahatsızlığı oldu bende doktor hemen bırakmamı söyledi..
sonra ünvi kazandım konyaya gittim orda sevdiceğimle tanıştım nasıl oldu bilmiyorum kader işte kız olduğumu hatırladım sanki süslenmeler püslenmeler ama kilolu oldum için yakışmıyo hiçbişey
97 kiloyken lahana diyeti yaptım sevdiceğim geldi benim gözler gitmiş adım atmaya halim yok dedi istemiom böyle zayıflamanı kendini mahfetcen sağlıklı bi şekilde zayıfla dedi.
iki üç diyetizyene gittim bu diyetleri yap gel dedi kontrol felan yapmadılar.ben sürekli aburcubur yemek isteyen biriydim çikolata cips kola gece uyanim zeytin mayonez ekmek bunları götüriym. dışarda döner pide yiyim böle şeyler çok hoşuma giderdi.
sonra geçen sene bi diyetisyene gittim ankarada gerçekten çok iyi bir doktor kendisi
105 kilodan 92 ye düştüm ki ikinci üniverstemi kazandım ve samsuna geldim (
yeniden kilo aldım (kilo al ver al ver benim bünyede sapıttı) bu arada biz seneye düğün için karar aldık.. ben oturdum ve düşündüm kartları açtım dedim yazercim evlencen bi gelinlik giycen elbet sözün nişanın olcak aileler gelcek 100 kiloluk gelin, ee sen takmıyon, sevgilin takmıo ama ille birileri bi laflar der üzülürsün ee çocukda isteyecen sen o da Allahın emri yani, artık at bu yükünü dedim internette çok araştırmalar yaptım okudum okudum ..
diyetime başladım kızlar elma krom alıyorum o benim iştahımı kesti diyet sırasında acıkmıyorum aburcubur yemiyorum her akşamda muakkak yürüyüorum yürümüyosamda dans ediyorum.
velhasıl durum bu .. burdada toplu olunca daha iyi olur diye düşünüyorum..
selam kızlar günaydın gözlerime kibrit çöpü lazım benim yahu:)
bir geçmişi okuyayım geliyorum kızlarrrr
sanada günaydın nazlıcım
e peki arkadaşın kendi mi ayrılıyor yoksa çıkartılıyormu
benim de ayrılan arkadaşım iyi anlaştığım birisiydi bende üzüldüm insan kahve muhabbetlerini bile arıyor ya
ben bu kıza bayıldım :roflol::roflol::roflol:
oyumu yazerden yana kullanıyorum:kedi::kedi::kedi:
biraz bizim gibi deli mi ne sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?