Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

arkadaşlar bi kişilik açığınız varmış ben gelem o zaman haftada kilo verem felan nebiçimde güzel olur değil mi

Merhaba arkadaşlar benide aldınız değilmi aranıza?

yer var mı yer ??? buraya da gıremezsem pes etcem
:1shok::1shok: a kıslar 3 nüzde birdenmi düştünüz kaydirigubbakcemile3

hoş geldiniz fıstıklar hepinizinde gelecegini sanmıyordum aslında diger takımlardada yer vardı orayada baş vurdunuzmu ..

yazmıştım ama .
bizim takıma 1 kişi lazım . ama liste okadar önemli degil bakın ben listede degilim melekimde listede degil ama burdayız .....kaydirigubbakcemile5

bizimle paylaşında buluna bilirsiniz . olmassada ben size takım bulurum . diger takımlarda üye istiyor ama gelen arkadaşlar 2 gün yazıp kayboluyorlar . bu iş 2 günlük degil fıstıklar önce onu belirteyim ben 1. seneyi geçti burdayım bu takımdayım .....:1ninca:

özlemcim ayrıca pes etmene gerek yok . sen yeterki zayıflamayı iste ..kaydirigubbakcemile5 bi takım mutlaka bulurum ben sana .....

Son düzenleme:
ben hergün nete girdiğim için fire vermem başka guruba aktarmada olabilir tabii ama sanki ben ilk yazdım bur guruba (çirkeflik mi yapıyorum ne )

merhaba yazar kendini tanıtırmısın canım biraz .....alttasın ....

arkadaşlar ben 23 yaşındayım
abimin vefatından sonra doğmuşum beni el bebek gülbebek büyütmüşler elimden tavuk atarmışım annemler yine verirlermiş.. böyle bir çocukluktan sonra lise hayatım geldi lise zamanıda erkek gibi bi kızdım kiloluydum kilolarıma takmamak için belkide öle erkek gibi davranıyodum. ben 60 lı 70 li 80 li kilolarımı hiç hatırlamıyorum.. keşke evimizde bir tartı olsaydı belki o zaman işin daha çok farkında olurdum..
üniversiteye hazırlandığım yıl annem herbylayfı getirdi onla 15 kilo verdim ama peşine hemen aldım ben yemeği seven biriydim tok olsam bile güzel bi yemek varsa muhakak yiyodum. sonra babam lidayı aldı kalp rahatsızlığı oldu bende doktor hemen bırakmamı söyledi..
sonra ünvi kazandım konyaya gittim orda sevdiceğimle tanıştım nasıl oldu bilmiyorum kader işte kız olduğumu hatırladım sanki süslenmeler püslenmeler ama kilolu oldum için yakışmıyo hiçbişey
97 kiloyken lahana diyeti yaptım sevdiceğim geldi benim gözler gitmiş adım atmaya halim yok dedi istemiom böyle zayıflamanı kendini mahfetcen sağlıklı bi şekilde zayıfla dedi.
iki üç diyetizyene gittim bu diyetleri yap gel dedi kontrol felan yapmadılar.ben sürekli aburcubur yemek isteyen biriydim çikolata cips kola gece uyanim zeytin mayonez ekmek bunları götüriym. dışarda döner pide yiyim böle şeyler çok hoşuma giderdi.
sonra geçen sene bi diyetisyene gittim ankarada gerçekten çok iyi bir doktor kendisi
105 kilodan 92 ye düştüm ki ikinci üniverstemi kazandım ve samsuna geldim (
yeniden kilo aldım (kilo al ver al ver benim bünyede sapıttı) bu arada biz seneye düğün için karar aldık.. ben oturdum ve düşündüm kartları açtım dedim yazercim evlencen bi gelinlik giycen elbet sözün nişanın olcak aileler gelcek 100 kiloluk gelin, ee sen takmıyon, sevgilin takmıo ama ille birileri bi laflar der üzülürsün ee çocukda isteyecen sen o da Allahın emri yani, artık at bu yükünü dedim internette çok araştırmalar yaptım okudum okudum ..

diyetime başladım kızlar elma krom alıyorum o benim iştahımı kesti diyet sırasında acıkmıyorum aburcubur yemiyorum her akşamda muakkak yürüyüorum yürümüyosamda dans ediyorum.
velhasıl durum bu .. burdada toplu olunca daha iyi olur diye düşünüyorum..

yazerciğim hayat hikayeni çok güzel özetlemişin canım. evet öncelikle hoş geldin. ben bu takımın mezunlarındanım. emin ol toplu olarak çok güzel kilo veriliyor.
delil olarakta beni görebilirsin:lepi:
18 kilo vermiş biri olarak yazıyorum sırnaşık şey

bol şanslar dilerim. eminim düğünününe kadar incelip çok güzel bir gelin olacaksındelikafadulden

bu arada hemşemuzsun haaaaaaayerimseniben

günaydın hatunlar yazercim hoşgeldin canım hikayen çok dokunaklı:))hep beraber seni çıtır bi gelin yapıcaz merak etme
bende takımın eski üyelerindenim 2007 ekiminde girdimdi takıma martta hedefime yaklaşırken hamile kaldım sil baştan oğlum 4 aylık olunca tekrar girdim şubattan beri 8.5 kilo verdim herşey senin elinde olmaz diye bişe yok inanırsan başarırsın
28yaşında 2 oğlan annesi bi hatunum bende

GÜNAYDIN MAYTAPÇIĞIM .

hele şükür en sonunda kendi yerime geçebildim masamı ve bilgisayarımı ve 6. takımı çok özlemişim. hepinizi seviyorum kızlar.

selam kızlar günaydın gözlerime kibrit çöpü lazım benim yahu:)
bir geçmişi okuyayım geliyorum kızlarrrr

ben bu kıza bayıldım :roflol::roflol::roflol:
oyumu yazerden yana kullanıyorum:kedi::kedi::kedi:
biraz bizim gibi deli mi ne sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

selam kızlar günaydın gözlerime kibrit çöpü lazım benim yahu:)
bir geçmişi okuyayım geliyorum kızlarrrr

günaydın özgeciğim. benimde moralim çok bozuk ya işyerinde topu topu 2 kızdık arkadaşım işten ayrılıyor ben kaldım tek başıma burda. şimdi onun ıvır zıvır işlerinide bana verirler bende uyuz olurum

sanada günaydın nazlıcım

e peki arkadaşın kendi mi ayrılıyor yoksa çıkartılıyormu
benim de ayrılan arkadaşım iyi anlaştığım birisiydi bende üzüldüm insan kahve muhabbetlerini bile arıyor ya

kızlar benim bünye 4 işi birden kaldırırmı sizce , satınalma, makina ressamı, kısmen muhasebe ve şimdide kısmen insan kaynakları ALLAHIM benim en kısa zamanda adam gibi bir iş bulup burdan gitmem lazım yoksa ben kafayı yerim burda. düşünmesi bile çok kötü.

arkadaşım kendisi ayrılıyor. normalde ailesi falan adanada yaşıyor. burda halasının yanında kalıyor. bizde 3 aydır maaş alamıyoruz. eee doğal olarak kızın borçları ayuka çıktı artık dayanamıyor. onun için ailesinin yanına dönüyor . öyle çok anlaşamayız onunla ama yinede çok üzülüyorum. :gitme:

ben bu kıza bayıldım :roflol::roflol::roflol:
oyumu yazerden yana kullanıyorum:kedi::kedi::kedi:
biraz bizim gibi deli mi ne sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

bende tuttum yazerei özgeciğim bende bayıldım. takıma yeni kan lazım. opuyorumnanaktan

nazlıcım tam teşekküllü bi elemansın sen anladığım kadarıyla cevat kelle gibi:)))
kendine daha uygun bi iş bakınsana

günaydın 6. takımın sultanları nasılsınız umarım herşey iyi gidiyordur.

Aebenim sen nasılsın bitanem .ben okadar yoğunumki bu raralar nete hiç giremiyrum.Kardeşimin eşi malum burda doğum için bir yandan onla ilgileniyorum bir taraftan kız kardeşim geldi onun isteme nişan gibi işleri olacak onun telaşı bi taraftanda benim bebek tedavisi çok heyecanlı geçecek bu yaz çokk.
Kızlar hepinizin dualarını bekliyorum bebek için tedaviye başladık bu ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…