Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

oyy yatılı misafir zor iş bee en sevdiğin kişiler olsa bile sıkıyo 3 5 günü gecince hele uzak akraba falansa böggg Allah yardımcın olsun yinede gelenimiz gidenimiz eksik olmasında izne ayrılırsın atılmassın bişiy olmas patlıcanları yeme sakın tamammı sen kendine közle 2 tane kaloriler onların olsun misafire hürmet lazım zemuszemus

bende ignemi oldum geldim basım döniyy döniyy kocişi menemenle kandırıp yolladım işe geri komsuya gecesim var bi gidim bakım işi yoksa oturayımsabah karpuz peynir ekmek yedim şimdi acım bi ayran içip cıkarım en iyisi

selam kızlar şuan komşumdan yazıyorum. <benim internette problem var giremedim kaç gündür :)

slm kızlarvereliniortak ben geldimmmdelikafadulden
nasılsınız bakalım. neler yaptınız. en çok kim kilo verdi benim hemşom kaç kiloya indi

özge nerelerde. kütom ne yaptı. asimin hiç sesi soluğu yok sanırım.:1ninca:
listeye yeni üye alımı yapıldımı. takımdan çıkan oldumu ayy ne çok soru sordum beeee:roflol:

bana gelecek olursak 1.5 kilo fazlalığımla geri döndüm. yürüyüşe yeniden başladım. çok yakında def edeceğim:1closedeyes:

köy tatili güzel geçti. eğlenceliydi yaniiizemuszemus
iyi bir motivasyonla döndüm.
ama bu havalardan geri kaçmayı düşünüyor gibiyim.

selamlar canlarımm

izinliyim ama sizi bırakmadım gördügünüz gibi:=) nasılsınz herşey yolunda mı? tatilde bile özledim valla sizi siz de beni özleyin anacııımmmmkaydirigubbakcemile5

selam kızlar şuan komşumdan yazıyorum. <benim internette problem var giremedim kaç gündür :)

yoklugunu farkettik hemen düzelt pc ni gel katıl aramıza bende bize kustun die içim içimi yiyodu

dorammm ösledim seni kısss gel kendin bak oku gecmişi yok ole bedava bilgi 1,5 kilo nedir sen 15 kilo bile verirsin
selamlar canlarımm

izinliyim ama sizi bırakmadım gördügünüz gibi:=) nasılsınz herşey yolunda mı? tatilde bile özledim valla sizi siz de beni özleyin anacııımmmmkaydirigubbakcemile5

fıstıgım sende cabuk gel tamammı kaydirigubbakcemile5

selam kızlar
geçmişi okuyamadım. beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama yazem dedim :1closedeyes:
ölmedim bennn
kaç gündür başımı kaşıyacak vaktim yok. öyle yoğunum kiiiiii fisfisfis şu smiley ile kaşıyayım barii kaydirigubbakcemile3
geçmişi okumaya çalışıcam bakalım becerebilirim inşallahhh :sinifsinif:

Canım benim ben buralardayımda internetimde problem var ve şuan komşudayım ordan yazıyorum.İnan alışmışım buraya zor durdum vallahi. Ben haftasonu tatile gidiyorum.10 gün yokum kızlar bilginiz olsun ama diyete devam. :)

asim gecmişi bitiremeden gitmiş :))))

öglen yemegi olarak bi kupa sut içtim nescafeli 2 şekerli
ara ögun olarak 1 minik eticin 1 bardak meyva suyu

akşam için kabak haşlıyorum

naslımmmm naber canımm

yumukum öptüm bacıııı :))) hayırlı işlerr

yettim gariiidelikafadulden gittim geldim bilem çalıştım diktim söktüm ütüledim akşam oldu evime geldim oleyyzemuszemus

hoşgeldin doracım tatilin nasıl geçti canım kaydirigubbakcemile5

ettik tabiki asim merak etmezmyiz kim uğramazsa bikaç gün aklımıza düşüyo merak etme canım kolay gelsin işlerinde sana arayı açma sık sık uğra kilo bildirimi yapmıcaksın diye azaltmak yok burayı:mymeka:

nurocum sneide merak ettik acaba kızdı darıldımı dedik hatta iyi öyle bişey yokmuş sevindim bendea.s.

iyi akşamlar kıslar aaa kimler gelmiş kimler .............

nuron canım valla bende takından ayrılınca üzüldün ondan girmedin sandım ama seni gördügüme çok sevindim ....

ceylinim bizi bırakma tabi ...... hapimiz bir takımız canım .....

simitlerini yedigim asüm bende bu kıs takımdan çıktı canına minnet bildi yiyip içip gelmeiyo takıma diyodum .... he he günahını almışım özürrr....

evvet hemsom demek gezma bitti döndün ha ..........

1.5 nedir . verirsin hemen bişi olmas ..........

iyi yapmışın refim montiye uygun ......:lepi:
kılementin canım anladıgım kadarıyla 10 gün misafir agırlayıp ( ALLAH YARDIMCIN OLSUN ) sonrada 15 gün tatile çıkacaksın . yani 1 ay kadar yoksun ......kaydirigubbakcemile2

sen kilo vermek istedikçe biz burdayız canım sende takımdasın ......izinli sayarız olur biter ....vereliniortak:1hug:a.s.

......... ay yeni geldin dur ....:gitme:......................

menümüde yazayım ..

9.da...kavaltı .
1.5 dl. ekmek .
2 dl. kaşar . domates .

12.30 da..öylen .
1 kase çorba ---salata .---- 1kş. yogurt .

3.30 da. ara.
1 kase kiraz. 1kayısı .
4.30 da ara.
10.15 badem .
6.30 da...ara .
1 domates 2. kayısı .

8.30 da..akşam .
yarım koçan mısır ------
1 kase yogurtlu spagetti (8 dk hş.)

sabah 30 dk pilates .... akşam üstü 1 saat 15 dk tempolu yürüyüş .

böylece günü kapatıyorum ......

Son düzenleme:
kıslar yeni üye davet ettim yani not bıraktım gelen olursa ilgilenin lütfen ben çıkıyorum iyi geceler .......

kıslar bizim kaç yeni üye almamız gerekiyor .........

geri gelecek yak
ın zamanda pınar var ceylin var ....elif ..var. ben var başka ......

1 degil 2.kişi almamız lazım galiba
yarın bu konuya bi bakın .oldumu ben belki dr. gidebilirim sabah ..... normal aylık konturole haberiniz olsun ....

Son düzenleme:
yazer merhaba altta seni görüyorum hoş geldin çıkmam lazım . sen not bırakabilirsin .......
yarın kıslar bakar oldumu güzelim ....

refim sanada iyi akşamlar . ogluşu öp benim yerime ....

arkadaşlar bi kişilik açığınız varmış ben gelem o zaman haftada kilo verem felan nebiçimde güzel olur değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…