Tünaydın kızlar :) Haber veremediğim için çok üzgünüm ama birden bire bana misafir geldi :) Erzurum'dan yatılı. 10 gün sonra bir nişan var onn için geldiler o zamana kadar kalırlar mı ki bende? kaydirigubbakcemile3 Ya ayın 12'sinde de bizimki izne ayrılıyor 15 gün olmayacağım sakın atılmayayım burdan? mafoldumben :Saruboceq: Ne güzel muhabbet etmişsiniz ama okuyamıyorum bile kalkıp patlıcan kızartmam lazım :sinifsinif:
selam kızlar şuan komşumdan yazıyorum. <benim internette problem var giremedim kaç gündür :)
dorammm ösledim seni kısss gel kendin bak oku gecmişi yok ole bedava bilgi 1,5 kilo nedir sen 15 kilo bile verirsinslm kızlarvereliniortak ben geldimmmdelikafadulden
nasılsınız bakalım. neler yaptınız. en çok kim kilo verdi benim hemşom kaç kiloya indi
özge nerelerde. kütom ne yaptı. asimin hiç sesi soluğu yok sanırım.:1ninca:
listeye yeni üye alımı yapıldımı. takımdan çıkan oldumu ayy ne çok soru sordum beeee:roflol:
bana gelecek olursak 1.5 kilo fazlalığımla geri döndüm. yürüyüşe yeniden başladım. çok yakında def edeceğim:1closedeyes:
köy tatili güzel geçti. eğlenceliydi yaniiizemuszemus
iyi bir motivasyonla döndüm.
ama bu havalardan geri kaçmayı düşünüyor gibiyim.
selamlar canlarımm
izinliyim ama sizi bırakmadım gördügünüz gibi:=) nasılsınz herşey yolunda mı? tatilde bile özledim valla sizi siz de beni özleyin anacııımmmmkaydirigubbakcemile5
yoklugunu farkettik hemen düzelt pc ni gel katıl aramıza bende bize kustun die içim içimi yiyodu
dorammm ösledim seni kısss gel kendin bak oku gecmişi yok ole bedava bilgi 1,5 kilo nedir sen 15 kilo bile verirsin
fıstıgım sende cabuk gel tamammı kaydirigubbakcemile5
güle güle iyi çalışmalar yumukum .......:1hug:
evet kimi çok konuşur şikayet ederiz kimi hiç konuşmaz şikayet ederiz . yokmu bunun orta şekeri verip yeni modeliyle degiştirsek .....:roflol::roflol::roflol::roflol:
yumukum öptüm bacıııı :))) hayırlı işlerr
slm kızlarvereliniortak ben geldimmmdelikafadulden
nasılsınız bakalım. neler yaptınız. en çok kim kilo verdi benim hemşom kaç kiloya indi
listeye yeni üye alımı yapıldımı. takımdan çıkan oldumu ayy ne çok soru sordum beeee:roflol:
bana gelecek olursak 1.5 kilo fazlalığımla geri döndüm. yürüyüşe yeniden başladım. çok yakında def edeceğim:1closedeyes:
selam kızlar
geçmişi okuyamadım. beni merak ettiniz mi bilmiyorum ama yazem dedim :1closedeyes:
ölmedim bennn
kaç gündür başımı kaşıyacak vaktim yok. öyle yoğunum kiiiiii fisfisfis şu smiley ile kaşıyayım barii kaydirigubbakcemile3
geçmişi okumaya çalışıcam bakalım becerebilirim inşallahhh :sinifsinif:
selam kızlar şuan komşumdan yazıyorum. <benim internette problem var giremedim kaç gündür :)
iyi yapmışın refim montiye uygun ......:lepi:Ben yiyecek pek birşey bulamadığım için buralar çok pahalı ayrıca 1 domates ve 2 salatalıkla salata yaptım ve yarım kiloda ayran içtim.. haaaa nohut niyetine 3 avuçta beyaz leblebi yedim doğrumu yaptım acep şu oğluş düzelsinde evden getireyim yine.
kılementin canım anladıgım kadarıyla 10 gün misafir agırlayıp ( ALLAH YARDIMCIN OLSUN ) sonrada 15 gün tatile çıkacaksın . yani 1 ay kadar yoksun ......kaydirigubbakcemile2Tünaydın kızlar :) Haber veremediğim için çok üzgünüm ama birden bire bana misafir geldi :) Erzurum'dan yatılı. 10 gün sonra bir nişan var onn için geldiler o zamana kadar kalırlar mı ki bende? kaydirigubbakcemile3 Ya ayın 12'sinde de bizimki izne ayrılıyor 15 gün olmayacağım sakın atılmayayım burdan? mafoldumben :Saruboceq: Ne güzel muhabbet etmişsiniz ama okuyamıyorum bile kalkıp patlıcan kızartmam lazım :sinifsinif:
......... ay yeni geldin dur ....:gitme:......................slm kızlarvereliniortak ben geldimmmdelikafadulden
:roflol::roflol:senin hemşon oldugu yere kazık çaktı .....:roflol::roflol:
özgem ev teleşına düştü ....zemuszemus
evet asüm izine çıktı . nuron çıkacam dedi . yeni üye içinde kaptanımıza muracat . ama tık yok kum dökmekle meşkül .....:roflol: köye ev yapıyoda ....:roflol:
:lepi:zemuszemus
arkadaşlar bi kişilik açığınız varmış ben gelem o zaman haftada kilo verem felan nebiçimde güzel olur değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?