Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben bu kıza bayıldım :roflol::roflol::roflol:
oyumu yazerden yana kullanıyorum:kedi::kedi::kedi:
biraz bizim gibi deli mi ne sositosositosositosositosositosositosositosositosositososito

günaydın çıtırlar nasılsınız? opuyorumnanaktan

hala 6.takımda olan biri olarak söz söyleme hakkım vars bende yazer derim :lepi:

Günaydın arkadaşlar bende dün akşam bu takıma girdim. Girdim değilmi?:)
uzun zamandır diyet bölümüne giriyor ve bakıyordum bazı arkadaşların kk ile zayıflıyorum dediğini gördüm nedir bu kk diye araştırınca karşıma sizler çıktınız. Azminze birbirinize destek olmanıza bayıldım. benimde vermem gereken bir 4 kilo var. Bu dört kilo yapıştı bana bir türlü veremiyorum ama çokta yiyorum.

evet iş bakıyorum kendime özgeciğim iyi bir yer çıkarsa zaten burda durmam. hadinden fazla iş yüklüyorlar burda insanlara . 3 kişinin işini 1 kişi yapıyor.

iş bulmak zor, bulsan çalışmak zor
bazen onu diyorum evimin kadını, çocuklarımın anası olcam naniknanik :roflol: :roflol:

günaydın retbull senin öyle verilecek çok bir kilon yok canım . bizim takımda sadece 1 kişilik boş yer var. ve bize etli butlu kanlı canlı bir hatun lazım. sende bilir verilecek kilo azaldıkça vermek güçleşir. ama yarışma listesinde olmasanda takımımız her zaman herkese açık bizimle burda takılabilirsin sana elimizden geldiğince destek ve yardımcı oluruz canım.opuyorumnanaktan

1 sene önce 2. çocuğumu dünyaya getirdim. 3 sene önce sigarayı bıraktım ve asıl kilomu o zaman aldım. 58 kiloydum bıraktığumda ve bir ara 65 kadar çıktım. Bu süre içersinde çok mücadele ettim kendimle sigara içme yemek yeme ... zor bir sürecti... derken sigara içme istediğimi daha rahat kontrol almaya aşladığımda yemek yemeği de kestim ve 60 felan indim. onun üzerine hamile kaldım ve 82 kg ile doğum yaptım. Kızım 6 aylıktı 68 kiloydum ve günklük tutmaya başladım derken 65 indim. sonra diyetisyene gittim ve bir 3 kiloda öyle verdim. Şuanda 2 aydan beri ne kilo veriyorum ne de alıyorum. Hayalim sigarayı bıraktığım zamanki kiloma düşmek.

iş bulmak zor, bulsan çalışmak zor
bazen onu diyorum evimin kadını, çocuklarımın anası olcam naniknanik :roflol: :roflol:

evet canım özellikle bu devirde gerçekten iş bulmak çok zor. ben bayadır bakıyorum ama herhengi bir şey çıkmadı. bende sabrediyorum mecburan .

evet canım özellikle bu devirde gerçekten iş bulmak çok zor. ben bayadır bakıyorum ama herhengi bir şey çıkmadı. bende sabrediyorum mecburan .

bende evlendikten sonra kaç ay iş baktım bulamadım , sonra buraya başladım işte
kendi işimi yapmıyorum ama olsun en azından işim var, para kazanıyorum diyorum çok şükür
hayırlısı olsun hakkında

inşallah en kısa zamanda istediğin kiloya düşersin canım. dediğim gibi listede olman şart değil burda herzaman bizimle menülerini diyet için yaptıklarını paylaşabilirsin.:1hug:

amin canım inşallah. maaşlarımızı düzenli verseler inan iş yapmaktan hayatta bıkmam ve gocunmam ama emeğinin karşılığını alamayınca insan üzülüyor.

retbulcum istediğin zaman bizimle birlikte olabilirsin ama nazlının da dediği gibi senin 4 kilon var o yüzden bize daha etine dolgun birisi lazım :roflol:

nazlıcım ya insan emeğinin karşılığının alamayınca da çokk soğuyor...
ama ne yapalım hayat şartları mecbur kalıyoruz bazen

:mymeka::mymeka:günaydın kızlar...
ben kilo veremiyorum yaw asıl bana yapıştı bu kilolar...ayyyyy(((((çok mutsuzum yaa

dün akşam bide canım bir ekmek istedi anlatamammmm ..bi köşe ekmek arası 1 dolma yedim (((((((
offff ya iyice cozuttum ben galibaa...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yediklerimde şöyle......
sabah..
1 dl unolıght ekmek
peynir
domatez

öğlen......
1 kepçe mercimek çorbası
1 pişi
2 parça karpuz
akşam.......
6 gibi ekmek arası dolma:mymeka::mymeka:
8.30 gibide
eşimin börülce yemeğinden 2 çatal aldım
3 parça karpuz
karnıyarıkta vardı yemedim
ya ben nasıl rejim yapıyorum bazen biyerden alıyorum biyerden veriyorum...
bide adet olmam lazım benim...bekliyorum bakalım belki şişlik falan vardır bilmiyorum....
kürtajdan sonra ilk adetim olacağı içinde nezaman gelir gelmez tam terihim belli değil biraz vücudum sapıtmış olabilir...

geçenlerde benim hırslı çıktığımı yazmışsınız ya ..ben yumuğun tırnağı olamam ya gerçektenn..
evt kafama koyduğumu mutlaka yaparım ama daha tam moda giremedim galiba...
arada çok kaçamak yapıyorum......
inşallah yumukçuğumu yakalarım onu takip ediyorum gerçekten..başarmak istiyorummm bu işi....
bu kilolara yenilmemde arada bi gidiyo işteeeeeeeee(((((((

heheheh)))) ay ilk yazdığım mesajda enseye tokatla başlayıp günaydın demişim)))))))))))))))),
size vurmuyorum hee yanlış anlamayın şekerler...kendime o tokatlar)))))))

kıtmorning kıslaaar tüm yarışmacı agedeşlerdende onayı aldıktan sonra işte geldim burdayım havasıynan icraate başlıyorum. (gerçi başlamıştım ama sanki yeni başlıyomuş numarası yaparım)
sabah 3 bardak su içtim bir dilim peynir bir domates yarım salatalık bi dilim salam iki dilim ekmek yedim. çayı sevmem kahvaltılardada çayı şekersiz açık içiyorum içersemde.. bugünde öyle yaptım.
öğleden sonra bütünleme için çıkıcam dışarı meyve felan alıp ara öğünlerimi şenlendirmeyi düşünüyorum..

yazercim hikayen çok güğzel canım ama hep sonuçları kötü olmuş hep sil başa dönmüşün....yaw bende yemeyi çookk seviyorum offff o cipsler kolar hep bendede var hayatım bi parçası olmuş..boş zamanlarımı doldurmak için hep yerim)))))heheheh))))
herşeyde yemek aklıma geliyyyoooo(((((
yeme düzenimizi değiştireceğiz canım hayat boyu bombili dolaşmak istemiyorum ben yaaa.....
inşallah takıma katılırsın ve burada büyük hırslı bi yarışla birbirimizi gaza getririzzzz.....
ay o lidadadn bende kullandım((((((offff hayatımın en büyük hatalarından bi,riydi...
gerçi ondan sonra akıllanmamış olacağım ki fx15...reductil.....bunlarıda kullandım ..biara sarhoş gibi geziyordum inan ki dengem altüst olmuştuu..bidaha hapa tövbee.....
şu elma kromu nasıl bişi???????

kıslarrr nereye gittiniz yaaaa daha karpuz kesecektik mafoldumben

dün akşam ne yediğimi yazmıyorum çok yoruldum çok yedim :umursamaz::kedi:

ama bugün telafi edeceğim

EN ÇOK GÜCÜME GİDEN NE BİLİYORMUSU bizim patronlar gerçekten çok zenginler aldıkları kiralar 7 sülalerini geçindirir o derece yani . diğer firmaları için 21 milyar verip klima almayı biliyorlar okadar klima lacağına elemanlarının maaşlarını öde be adam ama olmaz sağdan alıp sola vermek olmuyor. ben diğer arkadaşlara göre bir nebze şanslıyım maaşımın yarısını diğer firmadan alıyorum. oda olmasa çoktan batmıştım ben..... ama hiç çalışasım gelmiyor sabahları istemeye istemeye kalkıyorum yataktan offfffff yaaaaamafoldumben

kıslarrr nereye gittiniz yaaaa daha karpuz kesecektik mafoldumben

dün akşam ne yediğimi yazmıyorum çok yoruldum çok yedim :umursamaz::kedi:

ama bugün telafi edeceğim

ben burdayım özgeciğim keselim senle karpuzu. ama ben monti yapıyorum karpuz yasak bana. sizin diyete pazartesi başlıycam özgeciğim bir türlü fırsat bulup markete gidemedim. bu hafta sonu malzemelerimi alıp başlıycam o arada montiyi bırakmayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…