kıtmorning kıslaaar tüm yarışmacı agedeşlerdende onayı aldıktan sonra işte geldim burdayım havasıynan icraate başlıyorum. (gerçi başlamıştım ama sanki yeni başlıyomuş numarası yaparım)
sabah 3 bardak su içtim bir dilim peynir bir domates yarım salatalık bi dilim salam iki dilim ekmek yedim. çayı sevmem kahvaltılardada çayı şekersiz açık içiyorum içersemde.. bugünde öyle yaptım.
öğleden sonra bütünleme için çıkıcam dışarı meyve felan alıp ara öğünlerimi şenlendirmeyi düşünüyorum..
nilüfercikim ben cola içmeyi yaklaşık 6 aydır bıraktım şükür cips dersen aynı mesela canım asitli bişeler istemiyomu istiyo o zaman maden suyu içiyorum olmadı limonlu maden suyu içiyorum. günde 2 ltreye yakın kola tüketen biriydim ama artık aslayazercim hikayen çok güğzel canım ama hep sonuçları kötü olmuş hep sil başa dönmüşün....yaw bende yemeyi çookk seviyorum offff o cipsler kolar hep bendede var hayatım bi parçası olmuş..boş zamanlarımı doldurmak için hep yerim)))))heheheh))))
herşeyde yemek aklıma geliyyyoooo(((((
yeme düzenimizi değiştireceğiz canım hayat boyu bombili dolaşmak istemiyorum ben yaaa.....
inşallah takıma katılırsın ve burada büyük hırslı bi yarışla birbirimizi gaza getririzzzz.....
ay o lidadadn bende kullandım((((((offff hayatımın en büyük hatalarından bi,riydi...
gerçi ondan sonra akıllanmamış olacağım ki fx15...reductil.....bunlarıda kullandım ..biara sarhoş gibi geziyordum inan ki dengem altüst olmuştuu..bidaha hapa tövbee.....
şu elma kromu nasıl bişi???????
EN ÇOK GÜCÜME GİDEN NE BİLİYORMUSU bizim patronlar gerçekten çok zenginler aldıkları kiralar 7 sülalerini geçindirir o derece yani . diğer firmaları için 21 milyar verip klima almayı biliyorlar okadar klima lacağına elemanlarının maaşlarını öde be adam ama olmaz sağdan alıp sola vermek olmuyor. ben diğer arkadaşlara göre bir nebze şanslıyım maaşımın yarısını diğer firmadan alıyorum. oda olmasa çoktan batmıştım ben..... ama hiç çalışasım gelmiyor sabahları istemeye istemeye kalkıyorum yataktan offfffff yaaaaamafoldumben
günaydınlar efem ben geldim . bi geçmişi okuyayım geliyorum ........
ha şunuda yazayım hemen dün yarım kilodaha gitmiş . 66.5 gum ........ gerisi gelir inşallah süper motive durumdayım ....
yazercim hikayen çok güğzel canım ama hep sonuçları kötü olmuş hep sil başa dönmüşün....yaw bende yemeyi çookk seviyorum offff o cipsler kolar hep bendede var hayatım bi parçası olmuş..boş zamanlarımı doldurmak için hep yerim)))))heheheh))))
herşeyde yemek aklıma geliyyyoooo(((((
yeme düzenimizi değiştireceğiz canım hayat boyu bombili dolaşmak istemiyorum ben yaaa.....
inşallah takıma katılırsın ve burada büyük hırslı bi yarışla birbirimizi gaza getririzzzz.....
ay o lidadadn bende kullandım((((((offff hayatımın en büyük hatalarından bi,riydi...
gerçi ondan sonra akıllanmamış olacağım ki fx15...reductil.....bunlarıda kullandım ..biara sarhoş gibi geziyordum inan ki dengem altüst olmuştuu..bidaha hapa tövbee.....
şu elma kromu nasıl bişi???????
günaydınlar efem ben geldim . bi geçmişi okuyayım geliyorum ........
ha şunuda yazayım hemen dün yarım kilodaha gitmiş . 66.5 gum ........ gerisi gelir inşallah süper motive durumdayım ....
günaydın yazerciğim. sabah kahvaltın iyi canım. ben ilk etapta takımın kurallarını özetleyeyim canım sana . ilk bir hafta deneme süresi oluyor canım. paylaşımın ve kilo vermen ne kadar iyi olursa bizim için okadar iyi . takıma 3 gün haber vermeden gelmezsen 1. sinde uyarılıyorsun 2. sinde tekrar ederse direk şutlanıyorsun şekerim cuma günleri en geç 11:30 da kilo bildirimi yapman gerekiyor. benim aklıma şimdilik gelenler bunlar. unuttuğum bişey varsa aebenciğim söyler zaten.
:1shok:hemen atlamadan edemiycem .....:mymeka: hala akıllammamışımki soruyosum nilüüüüüüüü:mymeka:
elemanın hakkını ödeyemeiyorsan hiç bu işi yapma ama dimii......
amann bunlardan dolu özgeciğim..yataklarında akşam nasıl rahat uyuyorlar acava ben çok merak ediyorum....
sen gerekirse yemeyecesin içmeyecğsinn çalışanının hakkını gününde verecsinnnnn..adi herif......küfrettim kız çok sinirlendim kusura bakmadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanırmısınız bilmem ama bizim burada 32 çalışanımız var ve 10 tanesi pazarlamaya çıkan arkadaşlar....hepsinin altında arabası var..bizimde kışın krizden ötürü malum işler berbattı....kendi arabamızı satmıştık ve nerdeyse 5-6 aydır araba almadık burda olan arabalarla idare ettik hep..ama hiç bir elemanın altından arabasını alıp kendimize araba yapmadık bile....yeterki morallari bozulmasın diye.....
kendimizden kısıtık herkezin parasının gününde yatırdık..kışın bide bizim işler dahada bitiktir inşaattt sektörü..e üzerinede kriz.....
ama kimse kimsenin hakkını yemsin yaa..ya hiç çalıştırma yada hakkını öde ....bu dünyanın öteki tarafını hiçmi düşünmüyorlar?????çok merak ediyorum !!!!!!!!
canım öncelikle hoş geldin .. durbi sana önerecegim diyet olcak şu geçmişten bi çıkayım .......:1hug:arkadaşlar ben 23 yaşındayım
abimin vefatından sonra doğmuşum beni el bebek gülbebek büyütmüşler elimden tavuk atarmışım annemler yine verirlermiş.. böyle bir çocukluktan sonra lise hayatım geldi lise zamanıda erkek gibi bi kızdım kiloluydum kilolarıma takmamak için belkide öle erkek gibi davranıyodum. ben 60 lı 70 li 80 li kilolarımı hiç hatırlamıyorum.. keşke evimizde bir tartı olsaydı belki o zaman işin daha çok farkında olurdum..
üniversiteye hazırlandığım yıl annem herbylayfı getirdi onla 15 kilo verdim ama peşine hemen aldım ben yemeği seven biriydim tok olsam bile güzel bi yemek varsa muhakak yiyodum. sonra babam lidayı aldı kalp rahatsızlığı oldu bende doktor hemen bırakmamı söyledi..
sonra ünvi kazandım konyaya gittim orda sevdiceğimle tanıştım nasıl oldu bilmiyorum kader işte kız olduğumu hatırladım sanki süslenmeler püslenmeler ama kilolu oldum için yakışmıyo hiçbişey
97 kiloyken lahana diyeti yaptım sevdiceğim geldi benim gözler gitmiş adım atmaya halim yok dedi istemiom böyle zayıflamanı kendini mahfetcen sağlıklı bi şekilde zayıfla dedi.
iki üç diyetizyene gittim bu diyetleri yap gel dedi kontrol felan yapmadılar.ben sürekli aburcubur yemek isteyen biriydim çikolata cips kola gece uyanim zeytin mayonez ekmek bunları götüriym. dışarda döner pide yiyim böle şeyler çok hoşuma giderdi.
sonra geçen sene bi diyetisyene gittim ankarada gerçekten çok iyi bir doktor kendisi
105 kilodan 92 ye düştüm ki ikinci üniverstemi kazandım ve samsuna geldim (
yeniden kilo aldım (kilo al ver al ver benim bünyede sapıttı) bu arada biz seneye düğün için karar aldık.. ben oturdum ve düşündüm kartları açtım dedim yazercim evlencen bi gelinlik giycen elbet sözün nişanın olcak aileler gelcek 100 kiloluk gelin, ee sen takmıyon, sevgilin takmıo ama ille birileri bi laflar der üzülürsün ee çocukda isteyecen sen o da Allahın emri yani, artık at bu yükünü dedim internette çok araştırmalar yaptım okudum okudum ..
diyetime başladım kızlar elma krom alıyorum o benim iştahımı kesti diyet sırasında acıkmıyorum aburcubur yemiyorum her akşamda muakkak yürüyüorum yürümüyosamda dans ediyorum.
velhasıl durum bu .. burdada toplu olunca daha iyi olur diye düşünüyorum..
valla bizde seni nazlım .....:1hug:GÜNAYDIN MAYTAPÇIĞIM .
hele şükür en sonunda kendi yerime geçebildim masamı ve bilgisayarımı ve 6. takımı çok özlemişim. hepinizi seviyorum kızlar.
evet canım hap degil bi takviye ama herbünyeye gelmez bende kullandım ve dr. şimdi kullandırmıyor .......hee valla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yazarkende aklıma geldi valla didim böle düşüncekler diye....
hani belki hap değildir didim:sinifsinif::sinifsinif:
nilüfercikim ben cola içmeyi yaklaşık 6 aydır bıraktım şükür cips dersen aynı mesela canım asitli bişeler istemiyomu istiyo o zaman maden suyu içiyorum olmadı limonlu maden suyu içiyorum. günde 2 ltreye yakın kola tüketen biriydim ama artık aslalmaz:
şimdi millet elma kromu alcam yiycem içcem evde yatcam zayıflıcam sanıyo öyle değil ben diyet yapınca ara öğün bile yesem canım aburcubur çekiodu bitaneden bişe olmaz deyip deyip yiyodum elma krom aklıma açlığımı getirmiyo mesela regl döneminde tatlı krizine girmedim ben alalı 14 gün oldu bir ayım dolsun belki psikolojiktir yine sölerim burdan.. bunu yine yazmıştım ben çalışırken saat 12 olduğunda acıktığım için öğle arasının geldiğini anlıyodum ama bu elma kromdan sonra arkadaşım dedi ya hadi saat 2 oldu yemeğe çıkmıcan mı diye.. ama sen diyosan ki benim canm bişe çekmio 6 öğün bana yetiyo, diyetle iyi alma hiç. bu elma krom snaırım miğdedekiler geç mi emiyomuş ne ondan acıkmıyomuşsun öyle bişiler bide çok susatıyo beni günde 3 ltre su içiom...
Merhaba ben de o zaman ziyaretci olarak yediklerimi yazarım:)
takıma dahilim diye hemen bu sabah başladım
sabah kahvaltı
2 adet etimek üzerine labne peyniri sürülmüş
şekersiz çay
bu arada çalışıyorum ve malesef spor yapamıyorum 1 yaşında bir kızım var işden dönünce onunla ilgilenmekten yemek faslı vs. ancak saat 22:00 kendime zaman ayırabiliyorum o saaten sonra halim kalmıyor benimde spor yapacak. Halbuki nivea body nin cd si var hergün yarın yapıcam diyorum kendi kendime ama yine kalıyor.
mehalim rabbım gönlüyün muradını versin inşallah ......:Saruboceq:günaydın 6. takımın sultanları nasılsınız umarım herşey iyi gidiyordur.
Aebenim sen nasılsın bitanem .ben okadar yoğunumki bu raralar nete hiç giremiyrum.Kardeşimin eşi malum burda doğum için bir yandan onla ilgileniyorum bir taraftan kız kardeşim geldi onun isteme nişan gibi işleri olacak onun telaşı bi taraftanda benim bebek tedavisi çok heyecanlı geçecek bu yaz çokk.
Kızlar hepinizin dualarını bekliyorum bebek için tedaviye başladık bu ....
ret bulcum zannedersem fazla bi kilon yok .Günaydın arkadaşlar bende dün akşam bu takıma girdim. Girdim değilmi?:)
uzun zamandır diyet bölümüne giriyor ve bakıyordum bazı arkadaşların kk ile zayıflıyorum dediğini gördüm nedir bu kk diye araştırınca karşıma sizler çıktınız. Azminze birbirinize destek olmanıza bayıldım. benimde vermem gereken bir 4 kilo var. Bu dört kilo yapıştı bana bir türlü veremiyorum ama çokta yiyorum.
bizim patronlar şerefsiz biraz nilücüğüm . inanırmısın her sene hacca ve ümreye giderler . ALLAH bilir yinede onun sevabı nerde . sen kul hakkı ye onların maaşlarını verme sonra kalk ümreye git. bide inanılmaz derecede aşağılama huyları var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?