Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydınlar efem ben geldim . bi geçmişi okuyayım geliyorum ........

ha şunuda yazayım hemen dün yarım kilodaha gitmiş . 66.5 gum ........ gerisi gelir inşallah süper motive durumdayım ....

günaydın yazerciğim. sabah kahvaltın iyi canım. ben ilk etapta takımın kurallarını özetleyeyim canım sana . ilk bir hafta deneme süresi oluyor canım. paylaşımın ve kilo vermen ne kadar iyi olursa bizim için okadar iyi . takıma 3 gün haber vermeden gelmezsen 1. sinde uyarılıyorsun 2. sinde tekrar ederse direk şutlanıyorsun şekerim cuma günleri en geç 11:30 da kilo bildirimi yapman gerekiyor. benim aklıma şimdilik gelenler bunlar. unuttuğum bişey varsa aebenciğim söyler zaten.

Merhaba ben de o zaman ziyaretci olarak yediklerimi yazarım:)

takıma dahilim diye hemen bu sabah başladım
sabah kahvaltı
2 adet etimek üzerine labne peyniri sürülmüş
şekersiz çay

bu arada çalışıyorum ve malesef spor yapamıyorum 1 yaşında bir kızım var işden dönünce onunla ilgilenmekten yemek faslı vs. ancak saat 22:00 kendime zaman ayırabiliyorum o saaten sonra halim kalmıyor benimde spor yapacak. Halbuki nivea body nin cd si var hergün yarın yapıcam diyorum kendi kendime ama yine kalıyor.

nilüfercikim ben cola içmeyi yaklaşık 6 aydır bıraktım şükür cips dersen aynı mesela canım asitli bişeler istemiyomu istiyo o zaman maden suyu içiyorum olmadı limonlu maden suyu içiyorum. günde 2 ltreye yakın kola tüketen biriydim ama artık asla lmaz:
şimdi millet elma kromu alcam yiycem içcem evde yatcam zayıflıcam sanıyo öyle değil ben diyet yapınca ara öğün bile yesem canım aburcubur çekiodu bitaneden bişe olmaz deyip deyip yiyodum elma krom aklıma açlığımı getirmiyo mesela regl döneminde tatlı krizine girmedim ben alalı 14 gün oldu bir ayım dolsun belki psikolojiktir yine sölerim burdan.. bunu yine yazmıştım ben çalışırken saat 12 olduğunda acıktığım için öğle arasının geldiğini anlıyodum ama bu elma kromdan sonra arkadaşım dedi ya hadi saat 2 oldu yemeğe çıkmıcan mı diye.. ama sen diyosan ki benim canm bişe çekmio 6 öğün bana yetiyo, diyetle iyi alma hiç. bu elma krom snaırım miğdedekiler geç mi emiyomuş ne ondan acıkmıyomuşsun öyle bişiler bide çok susatıyo beni günde 3 ltre su içiom...

elemanın hakkını ödeyemeiyorsan hiç bu işi yapma ama dimii......
amann bunlardan dolu özgeciğim..yataklarında akşam nasıl rahat uyuyorlar acava ben çok merak ediyorum....
sen gerekirse yemeyecesin içmeyecğsinn çalışanının hakkını gününde verecsinnnnn..adi herif......küfrettim kız çok sinirlendim kusura bakmadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
inanırmısınız bilmem ama bizim burada 32 çalışanımız var ve 10 tanesi pazarlamaya çıkan arkadaşlar....hepsinin altında arabası var..bizimde kışın krizden ötürü malum işler berbattı....kendi arabamızı satmıştık ve nerdeyse 5-6 aydır araba almadık burda olan arabalarla idare ettik hep..ama hiç bir elemanın altından arabasını alıp kendimize araba yapmadık bile....yeterki morallari bozulmasın diye.....
kendimizden kısıtık herkezin parasının gününde yatırdık..kışın bide bizim işler dahada bitiktir inşaattt sektörü..e üzerinede kriz.....
ama kimse kimsenin hakkını yemsin yaa..ya hiç çalıştırma yada hakkını öde ....bu dünyanın öteki tarafını hiçmi düşünmüyorlar?????çok merak ediyorum !!!!!!!!

ha şunuda yazayım hemen dün yarım kilodaha gitmiş . 66.5 gum ........ gerisi gelir inşallah süper motive durumdayım ....

günaydın aebenciğim tebrik ediyorum seni :lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

:1shok:hemen atlamadan edemiycem .....:mymeka: hala akıllammamışımki soruyosum nilüüüüüüüü:mymeka:

yavaş yazın kıslar daha geçmişi bilem okuyamadım .......

annaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
süpperrrrr yaaaa........
ay benim niden gitmiyiiiiiii....delikafadulden.biz aynı kiloyduk 2 gün önce dimiii

okudum canım bunları günde enaz bi tane msj yazcakmışım felan ay biliyorum yani
bu yüzden takıma katılmak istedim çünkü bana sağlıklı beslenmem gerektiğini hatırlatması gereken bi yer olsun istedim orasıda kk alkisalkisalkis

:1shok:hemen atlamadan edemiycem .....:mymeka: hala akıllammamışımki soruyosum nilüüüüüüüü:mymeka:

hee valla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yazarkende aklıma geldi valla didim böle düşüncekler diye....
hani belki hap değildir didim:sinifsinif::sinifsinif:

bizim patronlar şerefsiz biraz nilücüğüm . inanırmısın her sene hacca ve ümreye giderler . ALLAH bilir yinede onun sevabı nerde . sen kul hakkı ye onların maaşlarını verme sonra kalk ümreye git. bide inanılmaz derecede aşağılama huyları var.

kızlar biliyomusunuz bende paramı alamadım bir ay ajansta çalıştım adamdan maaşımızı istedim bana dediği laf şu oldu. bu ay işleri satamadım para veremicem yol yemek paranızı alın oda 208 lira. ben burda eve çıkcaktım adama güvensem çıksam dımdızlak kalcaktım zaten iş yerinde bide iti var onada ayar oluom.. acaba iti çalsam satsammı ya 600 700 lira para edermiş iyi fikir emi

canım öncelikle hoş geldin .. durbi sana önerecegim diyet olcak şu geçmişten bi çıkayım .......:1hug:
GÜNAYDIN MAYTAPÇIĞIM .

hele şükür en sonunda kendi yerime geçebildim masamı ve bilgisayarımı ve 6. takımı çok özlemişim. hepinizi seviyorum kızlar.
valla bizde seni nazlım .....:1hug:
hee valla!!!!!!!!!!!!!!!!!!
yazarkende aklıma geldi valla didim böle düşüncekler diye....
hani belki hap değildir didim:sinifsinif::sinifsinif:
evet canım hap degil bi takviye ama herbünyeye gelmez bende kullandım ve dr. şimdi kullandırmıyor .......

geçici çözümler arama bence zaten fazla bir klon yok o yüzden bogazına biraz dikkat et ve spor yap emin olki vereceksin . nilüm ...vereliniortak

2 litreimi!!!!!!!!!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
annaa okadarda içemem valla..miden delinir allahkorusun canım..
ben okadar içmem allahtan....şusıralar zaten hiçmi hiç içmiyorum aynen dediğin gibi diyetteyim ya ...:lepi::lepi::lepi::lepi:
canım bide bu elma kromu hapmı ne????
bide dikkatsizlik halsizlik yapıyormu....ben bütün içtiğim ilaçlarda bu halsizliği yaşadım kafam kazan gibi oluyordu sanki kocaman hissediyordum...kalp çarpıntısı yapıyordu....
evt çok susatıyordu kilo vermişştim heleki reductille 1.5 ayda 6-7 kılo verdim..ama çok kötüydüm inanki uyuşturucu almışım gibi oluyordum son zamanlarda ..kafam hep bulanıktı..araba bile kullanmakta güçlük çekiyordum dikkatimi toplayamıyordum ve korkuyordum en sonunda bıraktım....
varda varrr yanii((((((((((((((
elma krommu hapmı ben bilmiyorumda sağlıklımı acaba??doktorlar ne diyor...bana bide lidayı bi akapunktur merkezine gidiyordumö orda vermişleri...kimseyede güven olmuyor...lidayuı veren kişi doktordu güyaaaaaaaklava:klava:

kahvaltın iyi redbull ama spor yapabilsen keşke. hoş bende bıraktım bu aralar vuracağım zaten kendimi .

mehalim rabbım gönlüyün muradını versin inşallah ......:Saruboceq:
evet hareketli bir yaz olacak .....zemuszemus

ret bulcum zannedersem fazla bi kilon yok .

takıma katılmak hemen olmuyor zaten 1 hafta deneme süresi oluyor ...

sen takıma girmesende burda bizimle kilo verebilirsin 6. takıma yazabilirsin canım . bak bende listede degilim .....:1hug:
sana bizimle takılmanı öneririm 6. takım özelbi takımdır ve bu katılıma başka takımlarda pek bulamassın .

ama yok ben başka takımda illa listede olmak isterim dersen . sana başka takımda yer bulman için yardım ederim ...kaydirigubbakcemile5
karar senin güzelim ....:1hug::enbuyukkk:

Son düzenleme:

tövbe tövbe...allah akıl fikir versin.....
işte herkez bir değil..kimi iş başka diyor allaha borcum başka diyor ..bitek ümreye gitmekle olmuyor..hepsi biarada olacak ki güzel insan olasın ..şerefsiz bunlarr...
amann allah binkere çıkarıyordur onlardan canım ya....kendileri düşünsün ben bunu nasıl ödeyeceğim diye.....
vallahi allaha şükür okadar sıkıntımız derdimiz oldu kışın ama yine aldığımız 3 kuruşumuzun değeri oluyor paramızın değeri oluıyor hep bunu konuşuruz eşimle aramızda..allah bize biryerden herzaman kapıyı açar..nekaradar şükretsek az....
6 ay arabasızda kaldık biyerimizmi eksildi....
buara araba bakıyoruz alcaz kısmet olursa....sanırım banada ayrıca alacağız biraz mutluyum ama daha kesin değil bakalım:lepi::lepi::lepi:
dürüst olmak herzaman iyiyi güzeli getiriyor ben buna içten inanıyorum:lepi:

oohh yazer seninki mide değil çelik kafesmiş mübarek
ben koladan hiç hoşlanmam o yüzden şanslıyım galiba
üniversite zamanından beri içmem amerikaya hayatta para kazandıramam doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…