Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım lidadan neler çektiğini bilihyorum bizzat bende çektim uyşmalar felan kalp çarpıntısı Allahtan bıraktım bu ilaçtan çok ölen olmuştu Allah korudu..
şimdi bunda ben daha öyle bişe sezmeden ben sabah 8 de kalkıyorum gece 2 de uyuyorum hiç bi yorgunluğum halsizliğim olmuyor ya bu ilaç için yağ yakma özelliği felan var diolar ama ben ona inanmıyorum bence sadece iştahı kapatıyor canın abur cubur çekmio bide çok susatıyo direncin yerinde oluyo yani diyet yapıyomuşsun havasında değilsin okadar ama ben istesem öğle yemeğinde yine iki üç tabak yemek götürürüm yani ama neyapmıyorum götürmüyorum :jeyyar: yani herşeyin başı yine diyet ve spor elma krom sadece takviye şakkıdı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla cins bişi demek kii.....it bilem bukadarr para ediyomu gıı..bize 2 tane it var biri kurt biri kangal...
kimse almak istemiyo bitlileri...:roflol:
kangalımızn ismide pakize...çok hırçın ipini kopardımı dişlerini geçirir hemen salak hayvan
kurt ise rex...çok sapık bi köpek durmadan şeyi dışarda geziiiyyyy:roflol:

oohh yazer seninki mide değil çelik kafesmiş mübarek
ben koladan hiç hoşlanmam o yüzden şanslıyım galiba
üniversite zamanından beri içmem amerikaya hayatta para kazandıramam doğrusu

6 aydır içmiyorum amaa zemuszemus bıraktım ben o işleri artık daha düzgün yaşıyorum
işimdeyim gücümdeyim namuslu bir hayat peşindeyim sengözlerimebaksanab

KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ İŞ VEREN OLSA . valla adamların kurdukları her iş batmış bugüne kadar burasıda batarsa batmış 3. firma olacak canım hep kul hakkı yemekten bu hele geldiklerine inanıyorum . okadar insanın ahını alıyorlar. ama yinede adamlarda para çokkkk

nilüm menülerin iyi canım merek etme yakında birden gider . diyette en zor zaman budur işte umutsuzluga kapılıp pes temek ama sen atmeyeceksin bunuda biliyorum helebi et.klava:kaydirigubbakcemile3

işyerindekinin cinsi golden peşimden ayrılmadı it ay milletin hakkını yiyolar ya valla nasıl hesap verecek bunlar ahirette ben bilmiom ki Allah hidayet etsin

:lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5
bendee bendeeeeeedelikafadulden
tabiki oyol sende elifimde bende hapimiz bu takımdanız yahu her zamanda söz hakkımız var ......zemuszemusŞeniz
heheheh)))) ay ilk yazdığım mesajda enseye tokatla başlayıp günaydın demişim)))))))))))))))),
size vurmuyorum hee yanlış anlamayın şekerler...kendime o tokatlar)))))))
lülülülülülüŞeniz

yazaerim nazlım kurarllarımızı yazdımı ilerki sayfalarda okumadım . ama . ben yazayım .:kedi: takımım gizli kaptanı olarak .-tatlicadiarzu-

bu hafta dememe haftasındasın canım . haftaya cumaya eger katılımın iyi olursa kilo verme azminda tabi .... takım arkadaşlarıyla degerlendirir seni listeye yazariz .....

bu arada kıslar bana listede yer kalmadı ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün akşam saydım geri gelecek hatunlarla 12. kişi olcagız . ben kaldım .....:dilcikar::dilcikar:
ciddiyim vaLLA . AMA OLSUN YAZERİ YERİME ALMAYA RAZIYIM BEN ..a.s:1hug:

HA KURALLARA DEVAM EDEYİM GESTOPO OLARAKTAN ....sırnaşık şey
canım haftada 1 cuma günleri sabah aç ve açık tartılıp en geç 11 kadar takıma bildirmen lazım ..... eger aksatırsan 1. uyarılır 2. de sutlanırsın ...naniknanik
takıma haber vermeden 3 gün ugramassan 1. uyarılır 2. dede gene şutlanırsın ...lmaz:

günlük menünü her gün akşam toplu halde istiyoruz ki yarum yapabilelim ne yedin içtin hakkında ......

arada birde tüm takımların paylaşım alanını okuman gerekli kaydirigubbakcemile5

evet kurallarımız şimdilik bu kadar
tekrardan hoş geldin ...a.s.

aslında tamamen yeme alışkanlığını değiştirmemiz gerekir ve bunu da alışkanlık haline getirmemiz gerekiyor yoksa verdiğimiz kiloları verir tekrar alırız. diyetisyen böle demişti.:) birde su içmek çok önemliymiş hani soba yakarken hava akımı nasıl önemliyse kilo vermekte suyun önemi de o kadar mühimmiş. ben hiç içemiyorum yaırm litre bile içemedim. bir inerim yemeklerden önce iki bardak su için.

kıslarrr nereye gittiniz yaaaa daha karpuz kesecektik mafoldumben

dün akşam ne yediğimi yazmıyorum çok yoruldum çok yedim :umursamaz::kedi:

ama bugün telafi edeceğim
nan özke su koyverdin dimi ...:dilcikar::mymeka:

nilüm menülerin iyi canım merek etme yakında birden gider . diyette en zor zaman budur işte umutsuzluga kapılıp pes temek ama sen atmeyeceksin bunuda biliyorum helebi et.klava:kaydirigubbakcemile3

evt canım ya ben de o günü bekliyorum birden gider diimiiikaydirigubbakcemile2
yok pes falan etmicem vallahi...
yemin verdim bak...pes falan ben bilmemm ...devam canım devam....

işleri batır batır sonra yine para olsun aaa..nerden geliyo bu paralar acaba..ben hayret ediyorum kara para falan aklamısın bunlar...delikafaduldendelikafadulden

tekrardan hoşbulduk tamamdır herşey anlaşılmışdır efem gazamız mübarek olsun Allah Allah nidalarıyla bunun şerefine iki bardak su içem ben :jeyyar:
opuyorumnanaktan
muratgilin damdan atlayamadım döküldü liralarım toplayamadım hobaareey dıvs dıvs tey tey :teytey:

red canım hoş geldin ozaman sende listede olmasada takımdasın canım okey....:1hug:

evet spor yapmalısın ben bu uzun diyet hayatımda .( 15. yaşından beri 34 yaşındayım -tatlicadiarzu-) spoe kadar diyete motive eden bişi görmedim ...kaydirigubbakcemile5 hemen başlamanı tavsiye ederim .....

ha bide kavaltıda sorun olmassa etimek yerine kepek yada tam ekmek yemeni öneririm .... gün böyu daha tok kalmanı saglar ..a.s

özkenin dedigi gibi sen tam bizim gibi hafif çatlaksın ....:1hug:kaydirigubbakcemile3

ha bide yeni fıstıklar takıma katıldıgınız kiloları alalım canım bu sanah itibariyle aç ve açık olaraktan .. lazımda .

yaz nazlım ...

.... tartılmadıysanızda sakın iş yerinde soyunup tartılmayı denemeyin :roflol::roflol: az çok biliyosunuzdur kilonuzu .....kaydirigubbakcemile2

hafif mi şiddetini ilerleyen günlerde anlicağz cağnım
benim kilom dün 101.9 du bu sabah tartılmadım yarın sabah tartılcam inşallah

aebenciğim ben geçmiş sayfalarda kuralları yazmıştım ama eksiklerim varmış tamamladığın için teşekkür ediyorum şekerim. evet kızlar alayım kilolarınızı.

günaydın....günaydın...günaydın kıslarrr
sabah 2 dilim k.ekmek
peynir zeytin
salata domates
1 fincan şekersiz çay
1.5 saat tempolu yürüyüş
arada 1 şeftali 6 erik
öğlen
yarım tabak ekmeksiz semizotu
1 kase yoğurt
arada
bir meyvem daha var elma :)
akşamada
1 kase çorba
zeytinyağlı barbunya
salata
yatmadan önce 1 bardak süttt bugünkü tarifem buuuu

abboww 1.5 saat yürüdüm tempolu olan canım anacığıma oldii kadın yetişmekte zorlandı accık ama benden fazlası var ekksiği yok hatunun opuyorumnanaktan

hayır canım kromun yaptıgı tam olarak . kan şekerini ayarlamak . kan şekeri düşmeyincede açıkma olmuyor . ama bu herkeste aynı degil . :1ninca:
demekki sende işe yaramis bi sakıncası yok kullana bilirsin günlük nekadar alıyorsun ... elma krom degilde solgarın normal kromunu tavsiye ederim sana hem daha ucuz hemde daha güvenli bence ...zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…