canım lidadan neler çektiğini bilihyorum bizzat bende çektim uyşmalar felan kalp çarpıntısı Allahtan bıraktım bu ilaçtan çok ölen olmuştu Allah korudu..2 litreimi!!!!!!!!!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
annaa okadarda içemem valla..miden delinir allahkorusun canım..
ben okadar içmem allahtan....şusıralar zaten hiçmi hiç içmiyorum aynen dediğin gibi diyetteyim ya ...:lepi::lepi::lepi::lepi:
canım bide bu elma kromu hapmı ne????
bide dikkatsizlik halsizlik yapıyormu....ben bütün içtiğim ilaçlarda bu halsizliği yaşadım kafam kazan gibi oluyordu sanki kocaman hissediyordum...kalp çarpıntısı yapıyordu....
evt çok susatıyordu kilo vermişştim heleki reductille 1.5 ayda 6-7 kılo verdim..ama çok kötüydüm inanki uyuşturucu almışım gibi oluyordum son zamanlarda ..kafam hep bulanıktı..araba bile kullanmakta güçlük çekiyordum dikkatimi toplayamıyordum ve korkuyordum en sonunda bıraktım....
varda varrr yanii((((((((((((((
elma krommu hapmı ben bilmiyorumda sağlıklımı acaba??doktorlar ne diyor...bana bide lidayı bi akapunktur merkezine gidiyordumö orda vermişleri...kimseyede güven olmuyor...lidayuı veren kişi doktordu güyaaaaaaaklava: klava:
kızlar biliyomusunuz bende paramı alamadım bir ay ajansta çalıştım adamdan maaşımızı istedim bana dediği laf şu oldu. bu ay işleri satamadım para veremicem yol yemek paranızı alın oda 208 lira. ben burda eve çıkcaktım adama güvensem çıksam dımdızlak kalcaktım zaten iş yerinde bide iti var onada ayar oluom.. acaba iti çalsam satsammı ya 600 700 lira para edermiş iyi fikir emi
oohh yazer seninki mide değil çelik kafesmiş mübarek
ben koladan hiç hoşlanmam o yüzden şanslıyım galiba
üniversite zamanından beri içmem amerikaya hayatta para kazandıramam doğrusu
tövbe tövbe...allah akıl fikir versin.....
işte herkez bir değil..kimi iş başka diyor allaha borcum başka diyor ..bitek ümreye gitmekle olmuyor..hepsi biarada olacak ki güzel insan olasın ..şerefsiz bunlarr...
amann allah binkere çıkarıyordur onlardan canım ya....kendileri düşünsün ben bunu nasıl ödeyeceğim diye.....
vallahi allaha şükür okadar sıkıntımız derdimiz oldu kışın ama yine aldığımız 3 kuruşumuzun değeri oluyor paramızın değeri oluıyor hep bunu konuşuruz eşimle aramızda..allah bize biryerden herzaman kapıyı açar..nekaradar şükretsek az....
6 ay arabasızda kaldık biyerimizmi eksildi....
buara araba bakıyoruz alcaz kısmet olursa....sanırım banada ayrıca alacağız biraz mutluyum ama daha kesin değil bakalım:lepi::lepi::lepi:
dürüst olmak herzaman iyiyi güzeli getiriyor ben buna içten inanıyorum:lepi:
:mymeka::mymeka:günaydın kızlar...
ben kilo veremiyorum yaw asıl bana yapıştı bu kilolar...ayyyyy(((((çok mutsuzum yaa
dün akşam bide canım bir ekmek istedi anlatamammmm ..bi köşe ekmek arası 1 dolma yedim (((((((
offff ya iyice cozuttum ben galibaa...senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
yediklerimde şöyle......
sabah..
1 dl unolıght ekmek
peynir
domatez
öğlen......
1 kepçe mercimek çorbası
1 pişi
2 parça karpuz
akşam.......
6 gibi ekmek arası dolma:mymeka::mymeka:
8.30 gibide
eşimin börülce yemeğinden 2 çatal aldım
3 parça karpuz
karnıyarıkta vardı yemedim
ya ben nasıl rejim yapıyorum bazen biyerden alıyorum biyerden veriyorum...
bide adet olmam lazım benim...bekliyorum bakalım belki şişlik falan vardır bilmiyorum....
kürtajdan sonra ilk adetim olacağı içinde nezaman gelir gelmez tam terihim belli değil biraz vücudum sapıtmış olabilir...
işyerindekinin cinsi golden peşimden ayrılmadı it ay milletin hakkını yiyolar ya valla nasıl hesap verecek bunlar ahirette ben bilmiom ki Allah hidayet etsin:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
valla cins bişi demek kii.....it bilem bukadarr para ediyomu gıı..bize 2 tane it var biri kurt biri kangal...
kimse almak istemiyo bitlileri...:roflol:
kangalımızn ismide pakize...çok hırçın ipini kopardımı dişlerini geçirir hemen salak hayvan
kurt ise rex...çok sapık bi köpek durmadan şeyi dışarda geziiiyyyy:roflol:
tabiki oyol sende elifimde bende hapimiz bu takımdanız yahu her zamanda söz hakkımız var ......zemuszemusŞeniz:lepi:delikafaduldenkaydirigubbakcemile5
bendee bendeeeeeedelikafadulden
lülülülülülüŞenizheheheh)))) ay ilk yazdığım mesajda enseye tokatla başlayıp günaydın demişim)))))))))))))))),
size vurmuyorum hee yanlış anlamayın şekerler...kendime o tokatlar)))))))
yazaerim nazlım kurarllarımızı yazdımı ilerki sayfalarda okumadım . ama . ben yazayım .:kedi: takımım gizli kaptanı olarak .-tatlicadiarzu-kıtmorning kıslaaar tüm yarışmacı agedeşlerdende onayı aldıktan sonra işte geldim burdayım havasıynan icraate başlıyorum. (gerçi başlamıştım ama sanki yeni başlıyomuş numarası yaparım)
sabah 3 bardak su içtim bir dilim peynir bir domates yarım salatalık bi dilim salam iki dilim ekmek yedim. çayı sevmem kahvaltılardada çayı şekersiz açık içiyorum içersemde.. bugünde öyle yaptım.
öğleden sonra bütünleme için çıkıcam dışarı meyve felan alıp ara öğünlerimi şenlendirmeyi düşünüyorum..
nan özke su koyverdin dimi ...:dilcikar::mymeka:kıslarrr nereye gittiniz yaaaa daha karpuz kesecektik mafoldumben
dün akşam ne yediğimi yazmıyorum çok yoruldum çok yedim :umursamaz::kedi:
ama bugün telafi edeceğim
nilüm menülerin iyi canım merek etme yakında birden gider . diyette en zor zaman budur işte umutsuzluga kapılıp pes temek ama sen atmeyeceksin bunuda biliyorum helebi et.klava:kaydirigubbakcemile3
KEŞKE HERKES SİZİN GİBİ İŞ VEREN OLSA . valla adamların kurdukları her iş batmış bugüne kadar burasıda batarsa batmış 3. firma olacak canım hep kul hakkı yemekten bu hele geldiklerine inanıyorum . okadar insanın ahını alıyorlar. ama yinede adamlarda para çokkkk
yazaerim nazlım kurarllarımızı yazdımı ilerki sayfalarda okumadım . ama . ben yazayım .:kedi: takımım gizli kaptanı olarak .-tatlicadiarzu-
bu hafta dememe haftasındasın canım . haftaya cumaya eger katılımın iyi olursa kilo verme azminda tabi .... takım arkadaşlarıyla degerlendirir seni listeye yazariz .....
bu arada kıslar bana listede yer kalmadı ...:roflol::roflol::roflol::roflol:
dün akşam saydım geri gelecek hatunlarla 12. kişi olcagız . ben kaldım .....:dilcikar::dilcikar:
ciddiyim vaLLA . AMA OLSUN YAZERİ YERİME ALMAYA RAZIYIM BEN ..a.s:1hug:
HA KURALLARA DEVAM EDEYİM GESTOPO OLARAKTAN ....sırnaşık şey
canım haftada 1 cuma günleri sabah aç ve açık tartılıp en geç 11 kadar takıma bildirmen lazım ..... eger aksatırsan 1. uyarılır 2. de sutlanırsın ...naniknanik
takıma haber vermeden 3 gün ugramassan 1. uyarılır 2. dede gene şutlanırsın ...lmaz:
günlük menünü her gün akşam toplu halde istiyoruz ki yarum yapabilelim ne yedin içtin hakkında ......
arada birde tüm takımların paylaşım alanını okuman gerekli kaydirigubbakcemile5
evet kurallarımız şimdilik bu kadar
tekrardan hoş geldin ...a.s.
red canım hoş geldin ozaman sende listede olmasada takımdasın canım okey....:1hug:Merhaba ben de o zaman ziyaretci olarak yediklerimi yazarım:)
takıma dahilim diye hemen bu sabah başladım
sabah kahvaltı
2 adet etimek üzerine labne peyniri sürülmüş
şekersiz çay
bu arada çalışıyorum ve malesef spor yapamıyorum 1 yaşında bir kızım var işden dönünce onunla ilgilenmekten yemek faslı vs. ancak saat 22:00 kendime zaman ayırabiliyorum o saaten sonra halim kalmıyor benimde spor yapacak. Halbuki nivea body nin cd si var hergün yarın yapıcam diyorum kendi kendime ama yine kalıyor.
özkenin dedigi gibi sen tam bizim gibi hafif çatlaksın ....:1hug:kaydirigubbakcemile3tekrardan hoşbulduk tamamdır herşey anlaşılmışdır efem gazamız mübarek olsun Allah Allah nidalarıyla bunun şerefine iki bardak su içem ben :jeyyar:
opuyorumnanaktan
muratgilin damdan atlayamadım döküldü liralarım toplayamadım hobaareey dıvs dıvs tey tey :teytey:
elif sen pastaneden ayrıldınmı kıs .....iş bulmak zor, bulsan çalışmak zor
bazen onu diyorum evimin kadını, çocuklarımın anası olcam naniknanik :roflol: :roflol:
hayır canım kromun yaptıgı tam olarak . kan şekerini ayarlamak . kan şekeri düşmeyincede açıkma olmuyor . ama bu herkeste aynı degil . :1ninca:nilüfercikim ben cola içmeyi yaklaşık 6 aydır bıraktım şükür cips dersen aynı mesela canım asitli bişeler istemiyomu istiyo o zaman maden suyu içiyorum olmadı limonlu maden suyu içiyorum. günde 2 ltreye yakın kola tüketen biriydim ama artık aslalmaz:
şimdi millet elma kromu alcam yiycem içcem evde yatcam zayıflıcam sanıyo öyle değil ben diyet yapınca ara öğün bile yesem canım aburcubur çekiodu bitaneden bişe olmaz deyip deyip yiyodum elma krom aklıma açlığımı getirmiyo mesela regl döneminde tatlı krizine girmedim ben alalı 14 gün oldu bir ayım dolsun belki psikolojiktir yine sölerim burdan.. bunu yine yazmıştım ben çalışırken saat 12 olduğunda acıktığım için öğle arasının geldiğini anlıyodum ama bu elma kromdan sonra arkadaşım dedi ya hadi saat 2 oldu yemeğe çıkmıcan mı diye.. ama sen diyosan ki benim canm bişe çekmio 6 öğün bana yetiyo, diyetle iyi alma hiç. bu elma krom snaırım miğdedekiler geç mi emiyomuş ne ondan acıkmıyomuşsun öyle bişiler bide çok susatıyo beni günde 3 ltre su içiom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?