aebenciğim ben geçmiş sayfalarda kuralları yazmıştım ama eksiklerim varmış tamamladığın için teşekkür ediyorum şekerim. evet kızlar alayım kilolarınızı.
elif sen pastaneden ayrıldınmı kıs .....
evet nilüm ama unttugun bişi var ben 10 gün önce 65 .2 düm ......:kedi:annaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
süpperrrrr yaaaa........
ay benim niden gitmiyiiiiiii....delikafadulden.biz aynı kiloyduk 2 gün önce dimiii
:roflol::roflol::roflol::roflol:kızlar biliyomusunuz bende paramı alamadım bir ay ajansta çalıştım adamdan maaşımızı istedim bana dediği laf şu oldu. bu ay işleri satamadım para veremicem yol yemek paranızı alın oda 208 lira. ben burda eve çıkcaktım adama güvensem çıksam dımdızlak kalcaktım zaten iş yerinde bide iti var onada ayar oluom.. acaba iti çalsam satsammı ya 600 700 lira para edermiş iyi fikir emi
nilü diger kullandıklarının yanında krom zemzem canım .....2 litreimi!!!!!!!!!!!delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
annaa okadarda içemem valla..miden delinir allahkorusun canım..
ben okadar içmem allahtan....şusıralar zaten hiçmi hiç içmiyorum aynen dediğin gibi diyetteyim ya ...:lepi::lepi::lepi::lepi:
canım bide bu elma kromu hapmı ne????
bide dikkatsizlik halsizlik yapıyormu....ben bütün içtiğim ilaçlarda bu halsizliği yaşadım kafam kazan gibi oluyordu sanki kocaman hissediyordum...kalp çarpıntısı yapıyordu....
evt çok susatıyordu kilo vermişştim heleki reductille 1.5 ayda 6-7 kılo verdim..ama çok kötüydüm inanki uyuşturucu almışım gibi oluyordum son zamanlarda ..kafam hep bulanıktı..araba bile kullanmakta güçlük çekiyordum dikkatimi toplayamıyordum ve korkuyordum en sonunda bıraktım....
varda varrr yanii((((((((((((((
elma krommu hapmı ben bilmiyorumda sağlıklımı acaba??doktorlar ne diyor...bana bide lidayı bi akapunktur merkezine gidiyordumö orda vermişleri...kimseyede güven olmuyor...lidayuı veren kişi doktordu güyaaaaaaaklava: klava:
menün güzel kayram ama bu şekilde bitirmen şartıyla .....kaydirigubbakcemile5günaydın....günaydın...günaydın kıslarrr
sabah 2 dilim k.ekmek
peynir zeytin
salata domates
1 fincan şekersiz çay
1.5 saat tempolu yürüyüş
arada 1 şeftali 6 erik
öğlen
yarım tabak ekmeksiz semizotu
1 kase yoğurt
arada
bir meyvem daha var elma :)
akşamada
1 kase çorba
zeytinyağlı barbunya
salata
yatmadan önce 1 bardak süttt bugünkü tarifem buuuu
abboww 1.5 saat yürüdüm tempolu olan canım anacığıma oldii kadın yetişmekte zorlandı accık ama benden fazlası var ekksiği yok hatunun opuyorumnanaktan
yok kayracım takıma yeni üye alıyoruza ilk kilolarını istedik ..kaydirigubbakcemile5bende bildiricekmiyim kilomu CADIARZU :uhm:
hım 55 ha benim için hayal ben nezeman 55 kiloydum aceba . ilkokul .....:kedi:hmm ben 54.7 olmuşum yaww bi 54 ü göremedim ama yerdemde kflakes aldım bir kase ondan yerim olmadı süt içerim napim açım açççç cokacimcoook
hım 55 ha benim için hayal ben nezeman 55 kiloydum aceba . ilkokul .....:kedi:
ama olsun 3 veletden sonra hala genç kızlık kilomdayım ........:dilcikar::dilcikar::gitme:
ilk başlarda sabah akşam alıyodum 10 kilodan fazla olanlar öyle içsin yazıyodu sonra bi gün akşam ilaç içmeyi unuttum o halde acıkmadım dedim en iyisi günde bitane içim 3 4 gündür günde bitane içiyorum bugünde öğlen içcem bitane .. bende işe yaradı bi zararıda yok bana inşallah sonradan bişey çıkmaz..hayır canım kromun yaptıgı tam olarak . kan şekerini ayarlamak . kan şekeri düşmeyincede açıkma olmuyor . ama bu herkeste aynı degil . :1ninca:
demekki sende işe yaramis bi sakıncası yok kullana bilirsin günlük nekadar alıyorsun ... elma krom degilde solgarın normal kromunu tavsiye ederim sana hem daha ucuz hemde daha güvenli bence ...zemuszemus
hım 55 ha benim için hayal ben nezeman 55 kiloydum aceba . ilkokul .....:kedi:
ama olsun 3 veletden sonra hala genç kızlık kilomdayım ........:dilcikar::dilcikar::gitme
yinede maşallahım var ya 3 velet ve bu kilo süper ben korurum bu kilomu sanırım çünkü anemi var bende hemen halsizlik yorgunluk oluyor bende :1hug:
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
yazerim memnunsan devam et canım ........zemuszemus o sadec krom elmasız . fiyatı daha uygun o yüzden demiştim .....:kedi:ilk başlarda sabah akşam alıyodum 10 kilodan fazla olanlar öyle içsin yazıyodu sonra bi gün akşam ilaç içmeyi unuttum o halde acıkmadım dedim en iyisi günde bitane içim 3 4 gündür günde bitane içiyorum bugünde öğlen içcem bitane .. bende işe yaradı bi zararıda yok bana inşallah sonradan bişey çıkmaz..
o dediğin de aynı etkimi verio du bide onu araştırıim ben
gerçi bundan memnunum belki değişmem
ay çok utandım valla .Şeniz
du elifim ben 60 altını görecem daha ....:lepi::lepi::lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?