Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

annaaaaaaaaaaaaaaaadelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
süpperrrrr yaaaa........
ay benim niden gitmiyiiiiiii....delikafadulden.biz aynı kiloyduk 2 gün önce dimiii
evet nilüm ama unttugun bişi var ben 10 gün önce 65 .2 düm ......:kedi:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

nilü diger kullandıklarının yanında krom zemzem canım .....
ama dedigim gibi senin kullanmak için okadar kilon yok ben sana önermiyorum . :umursamaz:
bende kullandım ama kilo falan veremedim dedigim gibi herkesin bünyesi farklı ..

menün güzel kayram ama bu şekilde bitirmen şartıyla .....kaydirigubbakcemile5

hmm ben 54.7 olmuşum yaww bi 54 ü göremedim ama yerdemde kflakes aldım bir kase ondan yerim olmadı süt içerim napim açım açççç cokacimcoook

hmm ben 54.7 olmuşum yaww bi 54 ü göremedim ama yerdemde kflakes aldım bir kase ondan yerim olmadı süt içerim napim açım açççç cokacimcoook
hım 55 ha benim için hayal ben nezeman 55 kiloydum aceba . ilkokul .....:kedi:

ama olsun 3 veletden sonra hala genç kızlık kilomdayım ........:dilcikar::dilcikar::gitme:

hım 55 ha benim için hayal ben nezeman 55 kiloydum aceba . ilkokul .....:kedi:

ama olsun 3 veletden sonra hala genç kızlık kilomdayım ........:dilcikar::dilcikar::gitme:

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ilk başlarda sabah akşam alıyodum 10 kilodan fazla olanlar öyle içsin yazıyodu sonra bi gün akşam ilaç içmeyi unuttum o halde acıkmadım dedim en iyisi günde bitane içim 3 4 gündür günde bitane içiyorum bugünde öğlen içcem bitane .. bende işe yaradı bi zararıda yok bana inşallah sonradan bişey çıkmaz..
o dediğin de aynı etkimi verio du bide onu araştırıim ben
gerçi bundan memnunum belki değişmem

kıslar bugün yumukum ugramamış ....... uyyamı kaldı acep .....

asimda yok bu kıs takımdan çıktım diye cozutmaz inşaşşah .........

sabah dr. gitmedim eşimle gidecegim onunda kan şekerini ölçdüreyim bir ..... ondada aşırı halsizlik var .....onun için erteledim bu gün ay başı işi yogun

ama sabah sabah markata gittim onunla ya şu bime niye servis koymazlar . valla kolarım sündü benim büyük kızla .. ama sabah sporu oldu bu bana ....

ay çok utandım valla .Şeniz
du elifim ben 60 altını görecem daha ....:lepi::lepi::lepi:

yazerim memnunsan devam et canım ........zemuszemus o sadec krom elmasız . fiyatı daha uygun o yüzden demiştim .....:kedi:

sabah 9 da kavaltı yapmıştım yemek yemem lazım ama canım bişi istemiyor .....

kavaltım .
1.5 dl. kızarmış tam ekmek ..... 2 dl. salam ... domates..

bide marketten gelince yeşil içtim ......

benimde sabah kahvaltım

3 dilim tam buğday ekmeği
1 adet domates
1 adet salatalık
k.k kadar beyaz peynir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…