elifim baksen bu azimle görürsün ben yürekten inanıyorum :lepi: vereliniortak
ah ah bi de bana bak daha ortada bebek yok ama kilo 70:mymeka:
gene yürürsün nazlım pc işi kötü pldu sana burdan uzak olunca insanda motivede kalmıyor ......:umursamaz:ya benim bir an önce eskisi gibi yürüyüşlerime başlamam lazım bir aralar ne güzel hergün 100 dk yürüyordum.
delikafaduldendelikafadulden hain kumlar dökülmedilermi daha ya .......:gitme:günaydın kuzular nasılsınız..
ben kötüyümn fenayımsabaha gaddar kıvrandıum :S anam bu kumlar benı çize çize geciyo offf iyileştim die dun gecinirken gece agrılar ver coşkuyu ver coşkuyu .....kısacası uykum var siz anladınız zaten
ay ben bu kıza bayıldımmm yazer öpüm canım bu zor ve meşakkatlı yolda sonuna kadar yoldas olabilmek dilegiyle (antibiyotikler tuhaf etti be ne diyom ay)
benim işim bu güzelim ya sizi bu moda sokup diyet yaptırmak ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: diger takımlar paylaşım bile yapmasken bizim takım niye böyle kaynıya sanıyosun ....-tatlicadiarzu- sen şu tatile bi git gel . bak neler ediyorum sana ....:jeyyar:bedişim hoşgeldin geçmiş olsun canımcım
ay ben yine şişmanlık psikolojisine girdim aeben sayende :umursamaz:
benim işim bu güzelim ya sizi bu moda sokup diyet yaptırmak ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: diger takımlar paylaşım bile yapmasken bizim takım niye böyle kaynıya sanıyosun ....-tatlicadiarzu- sen şu tatile bi git gel . bak neler ediyorum sana ....:jeyyar:
fıstıklar ben kalkıyorum bizim evde pc sırası var . öptüm kocamanından hepinizi ......
bende varım aeben hele elif bir gelsin tatilden yandı anacığım göz açtırmayalım bu cadıya....opuyorumnanaktankötükedihüso
fıstıklar ben kalkıyorum bizim evde pc sırası var . öptüm kocamanından hepinizi ......
interneti mi kapattırsam napsam :roflol: :roflol:
ay ben bu cadıya telefon numarası da vermiştim :1shok: :1shok: naniknanik
kaçış yok :dilcikar:
ben samsunda öğrenciyim hemde çalışıodum ama pis patron hayin patron maaşımızı vermeyincene işten çıktım. ben hayta bir öğrenciyim kopya çekerken yakalandığım için bütlere kaldım ayın 9 unda inşallah ankarama gidicem ailemin yanına .. 23 yaşındayım.. genelde mutluyumdur ağzım hep kulaklarımdadır seneye de bi mani keder olmazsa bi güzelde zayıflar güzellime güzellik katarsam (burdan anlıyoruzki ben baya bi artisim şakkıdı ) eflenicem bukadarcık yetergene yürürsün nazlım pc işi kötü pldu sana burdan uzak olunca insanda motivede kalmıyor ......:umursamaz:
yazer canım ögrencimisin çalışıyomusun ailenlemei kalıyorsun ...... ay çok sordum ama kusura bakma ....tanıyalım seni ....
ben 34 yaşında 3. çocuk annesi ev hanımıyım . zemuszemusay yok ögrenciyim ....:roflol::roflol::roflol:
kıs bana yer kalmadı takımda yanliş saymışım galiba . elif gelecek pınarda ceylinde . yazaeride alırsak tamam oluroruz zaten .ay nlüm çok yaşa çok güldüm aebenımınde dediği gibi aynı cümlede hem akıllandım dio ....sen hala takıyomusun kafana diyetini gayet güzel yapıyosun sporunda tamamsa için rahat rahat beklee umutsuzluk zorlatırıyo
doramda gelmiş muccuxxxxxxx
maytabım 2007 diyince sen irkildim ya ben 2008 ocak girişliyim ayaklanma cıkarıp bizi kk dan sürgün etseler yeri
aebenım tebriklerrr öpüyorum senide sen istedikten sonra elinden uçan kaçan kurtulasmaz ayrıcaneden hemen girmiyosun takıma hem bence kaptan sen olmalısın görüldügü üzere yada nazlı yada maytap yada ösge yada yada ....
nazlım evt ya sporu cok boşladık bana bahane cıktı kumlarımı tahliye edeyim rahatlayım die evınde bandın 100 dakika olmasada 40 dakika yaparsın canım sen zamanında yaptın
0
evet bizden kaçış yok senin telefona çip takıcam yemek yemeye başladığın an burdan benim telefon ötsün. kaçış yok bizden elif yandın sen .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?