Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

sen bu azimle görürsün ben yürekten inanıyorum :lepi: vereliniortak
ah ah bi de bana bak daha ortada bebek yok ama kilo 70 :mymeka:
elifim bak
gözlerimi kapatıp kendimi bide incecik hayal ediyorum . :kedi:
ve gerçekten ben bunu istiyorum ve karar veriyorum ben bunun için herşeyi yapacagım diyerek inan böyle dahada mutlu oluyorum ....kaydirigubbakcemile5

tek sorunum kilo verememekti biliyorsun dr. verdigi ve yaptıgım diyetler hep yüksek kl. idi kaç aydır ve bu bana kilo verdirmiyordu .. şimdi tam bu modu yakaladım . ve ben kendi dr. oldum ....kaydirigubbakcemile5

ya benim bir an önce eskisi gibi yürüyüşlerime başlamam lazım bir aralar ne güzel hergün 100 dk yürüyordum.

günaydın kuzular nasılsınız..

ben kötüyümn fenayımsabaha gaddar kıvrandıum :S anam bu kumlar benı çize çize geciyo offf iyileştim die dun gecinirken gece agrılar ver coşkuyu ver coşkuyu .....kısacası uykum var siz anladınız zaten

ay ben bu kıza bayıldımmm yazer öpüm canım bu zor ve meşakkatlı yolda sonuna kadar yoldas olabilmek dilegiyle (antibiyotikler tuhaf etti be ne diyom ay)

ya benim bir an önce eskisi gibi yürüyüşlerime başlamam lazım bir aralar ne güzel hergün 100 dk yürüyordum.
gene yürürsün nazlım pc işi kötü pldu sana burdan uzak olunca insanda motivede kalmıyor ......:umursamaz:

yazer canım ögrencimisin çalışıyomusun ailenlemei kalıyorsun ...... ay çok sordum ama kusura bakma ....tanıyalım seni ....

ben 34 yaşında 3. çocuk annesi ev hanımıyım . zemuszemusay yok ögrenciyim ....:roflol::roflol::roflol:

bedişim hoşgeldin geçmiş olsun canımcım

ay ben yine şişmanlık psikolojisine girdim aeben sayende :umursamaz:

delikafaduldendelikafadulden hain kumlar dökülmedilermi daha ya .......:gitme:
bol su iç bediş .....:içelim:

dun yediklerimi yazıyım hemen

sabah karpuz peynir 1 dilim k ekmek

ara bir kupa nescafeli 2 sekerli sut

ögle 1 eticin miniğinden meyve suyu

akşam 5 gibi 4 5 adet haşlanmış kabak az karpuz

sonra kocacık ramazan pidesi almış gelmiş bikaç lokma ve waffle yaptımn ondan bikaç lokma işte böle gece sapıtması olmasaydı iyiydide

bugun icraata gecmedim daha

bedişim hoşgeldin geçmiş olsun canımcım

ay ben yine şişmanlık psikolojisine girdim aeben sayende :umursamaz:
benim işim bu güzelim ya sizi bu moda sokup diyet yaptırmak ....:jeyyar::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: diger takımlar paylaşım bile yapmasken bizim takım niye böyle kaynıya sanıyosun ....-tatlicadiarzu- sen şu tatile bi git gel . bak neler ediyorum sana ....:jeyyar:

geçmiş olsun kütom hain kumlar bıraksın seni artık dökülsünler . benim annemde de taş var o taş döktüğü zamanlar çok sancı çekiyor.

bende varım aeben hele elif bir gelsin tatilden yandı anacığım göz açtırmayalım bu cadıya....opuyorumnanaktankötükedihüso

fıstıklar ben kalkıyorum bizim evde pc sırası var . öptüm kocamanından hepinizi ......

ay nlüm çok yaşa çok güldüm aebenımınde dediği gibi aynı cümlede hem akıllandım dio ....sen hala takıyomusun kafana diyetini gayet güzel yapıyosun sporunda tamamsa için rahat rahat beklee umutsuzluk zorlatırıyo

doramda gelmiş muccuxxxxxxx

maytabım 2007 diyince sen irkildim ya ben 2008 ocak girişliyim ayaklanma cıkarıp bizi kk dan sürgün etseler yeri

aebenım tebriklerrr öpüyorum senide sen istedikten sonra elinden uçan kaçan kurtulasmaz ayrıcaneden hemen girmiyosun takıma hem bence kaptan sen olmalısın görüldügü üzere yada nazlı yada maytap yada ösge yada yada ....

nazlım evt ya sporu cok boşladık bana bahane cıktı kumlarımı tahliye edeyim rahatlayım die evınde bandın 100 dakika olmasada 40 dakika yaparsın canım sen zamanında yaptın
0

bende varım aeben hele elif bir gelsin tatilden yandı anacığım göz açtırmayalım bu cadıya....opuyorumnanaktankötükedihüso

interneti mi kapattırsam napsam :roflol: :roflol:
ay ben bu cadıya telefon numarası da vermiştim :1shok: :1shok: naniknanik
kaçış yok :dilcikar:

evet bugün başlıycam yürüyüşe akşam nişanlıma ya beni biraz dürtte yürüyüşlerime başlayayım denim . sırf onun çenesinden kurtukma için yorgunluk falan dinlemeden yürürüm ben. bugün başladı beni düertmeye yoksa olmayacak böyle .....

interneti mi kapattırsam napsam :roflol: :roflol:
ay ben bu cadıya telefon numarası da vermiştim :1shok: :1shok: naniknanik
kaçış yok :dilcikar:

evet bizden kaçış yok senin telefona çip takıcam yemek yemeye başladığın an burdan benim telefon ötsün. kaçış yok bizden elif yandın sen .......

ben samsunda öğrenciyim hemde çalışıodum ama pis patron hayin patron maaşımızı vermeyincene işten çıktım. ben hayta bir öğrenciyim kopya çekerken yakalandığım için bütlere kaldım ayın 9 unda inşallah ankarama gidicem ailemin yanına .. 23 yaşındayım.. genelde mutluyumdur ağzım hep kulaklarımdadır seneye de bi mani keder olmazsa bi güzelde zayıflar güzellime güzellik katarsam (burdan anlıyoruzki ben baya bi artisim şakkıdı ) eflenicem bukadarcık yeter

kıs bana yer kalmadı takımda yanliş saymışım galiba . elif gelecek pınarda ceylinde . yazaeride alırsak tamam oluroruz zaten .

hem - vermeden girmeyevcegim takıma .....zemuszemus ben zaten takımdayım liste oksdarda önemli degil zaten ....

kaptanlıgada gelince canım zaten yapıyorum ben koca burnumu sokuyorum her yere . ben böylede iyiyim ama diyorsanki bırakayım . gelirim tekrar sorun yok yane gönüller bir olsun önemli degil takımımız ayakta dursun yeterki ......:1hug:

evet bizden kaçış yok senin telefona çip takıcam yemek yemeye başladığın an burdan benim telefon ötsün. kaçış yok bizden elif yandın sen .......

öleyim ben o zaman açlıktan mafoldumben mafoldumben

anam ne dertli başım varmış
evde kocam, telefonda annem, işte densiz patronum, burda gestapo aeben'le bi o kadar gestapo nazlı
nerelere gidem, ne yapam :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…