Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

daha ne istiyorsun kız işte sayemizde çıtırcık elif olacaksın daha sonra bize dua edeceksin. iyiki bana gestapoluk yapmışsınız diyeceksin. daha ne istiyon dayak mı istiyon bizden....klava:

yarın bugün işte başla ne güzel ohh mis gibi gerçi sen fıstığın peşinde koşarakda bir nevi spor yapıyor sayılırsın delikafaduldendelikafadulden

oy şimdi buz gibi karpuz olsa ne güzel olurdu dimi yaw
montizedeler grubuna senin adına da bir çeltik atıyorum ben o zamanlülülülülülülülülülülülü
kızım 700 liralık hayvan it mi olur hakaret etme goldenzadelerden diye bahsetmen gerekli naniknaniknaniknaniknaniknanik
6 aydır içmiyorum amaa zemuszemus bıraktım ben o işleri artık daha düzgün yaşıyorum
işimdeyim gücümdeyim namuslu bir hayat peşindeyim sengözlerimebaksanab
eferim sana o zamanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus
zemuszemus bu arada bu smileyi görünce hep cam silmek geliyor aklıma ki benimkileri simem gerekli sinirlerim bozuluyor yaaaaaamafoldumben
[

BEDİŞŞŞ MAYDANOZ KAYNAT ONU İÇ BAK SANA ABLA TAVSİYESİ :roflol:
kayınvalidemde var taş o öyle yapınca hemen döküyor çok rahatlıyor.

yazer sen ne zaman evleniyorsun düğün ne zaman?

benim annemde bira içiyor özge ve sabaha taşı döküyor bundan sonra söyleyeyim maydonoz kaynatıp içsin biradan nefret ediyor çünkü ama can ağrısı ne yapsın mecburen içiyordu.

ne ablası be sen benım teyzem yasındasın :mymeka: :lepi:

ya midemde bulanıyoki içemem şimdi onu ben üstüme rahat bişiler alıp yataga geciyorum isteyen varsa buyursun yerimiz müsait melek naslı ösge hain patronlardan kacın gelin bi uyuyak şöle fosur fosur

yada öncekaydirigubbakcemile ignemimi seyettirsem offf:bbo:

refbull sende hoş geldin canım aramıza asırı bir fazlan yok önce senin ıraden sonra bizim destegimizle kısa zamanda halledersin

terbiyesiz:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

benim annemde bira içiyor özge ve sabaha taşı döküyor bundan sonra söyleyeyim maydonoz kaynatıp içsin biradan nefret ediyor çünkü ama can ağrısı ne yapsın mecburen içiyordu.

bira tavsiye edecen sandım kaydirigubbakcemile3 yakından görmedim ben ömrümde alkollu içecek marketten alıp gelsem teke bey akşama benı sarhoş bulsa ayyykafamçokkarıştı sırnaşık şey boşar benı bak basınıza kalırım anamgilde aramıyo sormuyo zaten

kim korkar hain patrondan ben geliyorum kütom yer aç bana geliyorum heytttt

bende hiç sevmem alkol annemde nefret eder eve sokmaz bile içeceği zamanda arkadaşına gidip orda içer ama kum ve taş sancısı çok kötü gerçekten annem resmen kıvranır.

ayy benide uyumak istiyorum bediş
ama sen rahat bişeyler giyip kocacınla yat canımcım :jeyyar: :jeyyar:
ben kendi yatağıma gideyim kaydirigubbakcemile3

biranın faydası mı varmış taş dökmeye?

ayy benide uyumak istiyorum bediş
ama sen rahat bişeyler giyip kocacınla yat canımcım :jeyyar: :jeyyar:
ben kendi yatağıma gideyim kaydirigubbakcemile3

biranın faydası mı varmış taş dökmeye?

evet elifçiğim gittiği doktor anneme bira iç demiş ve gerçektende işe yarıyorum . anneme senin doktor ayaş galiba anne diyorum baksana bira öneriyor taş düşürmen için diyorum.

evet elifçiğim gittiği doktor anneme bira iç demiş ve gerçektende işe yarıyorum . anneme senin doktor ayaş galiba anne diyorum baksana bira öneriyor taş düşürmen için diyorum.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

vardır faydası demek ki CADIARZU

öğle yemeğimi yedim
önce iki bardak su içtim, bulgur pilavı ve cacık yedim. kızlar

öğlen yediğim.....
1 kepçe yayla çorbası
bol salata...

:lepi::lepi::lepi::lepi:
tek korkum akşammmmm......
sapıtmayacağım bugünkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…