öleyim ben o zaman açlıktan mafoldumben mafoldumben
anam ne dertli başım varmış
evde kocam, telefonda annem, işte densiz patronum, burda gestapo aeben'le bi o kadar gestapo nazlı
nerelere gidem, ne yapam :roflol: :roflol:
Merhaba ben de o zaman ziyaretci olarak yediklerimi yazarım:)
takıma dahilim diye hemen bu sabah başladım
sabah kahvaltı
2 adet etimek üzerine labne peyniri sürülmüş
şekersiz çay
bu arada çalışıyorum ve malesef spor yapamıyorum 1 yaşında bir kızım var işden dönünce onunla ilgilenmekten yemek faslı vs. ancak saat 22:00 kendime zaman ayırabiliyorum o saaten sonra halim kalmıyor benimde spor yapacak. Halbuki nivea body nin cd si var hergün yarın yapıcam diyorum kendi kendime ama yine kalıyor.
ben burdayım özgeciğim keselim senle karpuzu. ama ben monti yapıyorum karpuz yasak bana. sizin diyete pazartesi başlıycam özgeciğim bir türlü fırsat bulup markete gidemedim. bu hafta sonu malzemelerimi alıp başlıycam o arada montiyi bırakmayayım.
kızım 700 liralık hayvan it mi olur hakaret etme goldenzadelerden diye bahsetmen gerekli naniknaniknaniknaniknaniknanikkızlar biliyomusunuz bende paramı alamadım bir ay ajansta çalıştım adamdan maaşımızı istedim bana dediği laf şu oldu. bu ay işleri satamadım para veremicem yol yemek paranızı alın oda 208 lira. ben burda eve çıkcaktım adama güvensem çıksam dımdızlak kalcaktım zaten iş yerinde bide iti var onada ayar oluom.. acaba iti çalsam satsammı ya 600 700 lira para edermiş iyi fikir emi
eferim sana o zamanopuyorumnanaktanzemuszemuszemuszemus6 aydır içmiyorum amaa zemuszemus bıraktım ben o işleri artık daha düzgün yaşıyorum
işimdeyim gücümdeyim namuslu bir hayat peşindeyim sengözlerimebaksanab
ben samsunda öğrenciyim hemde çalışıodum ama pis patron hayin patron maaşımızı vermeyincene işten çıktım. Ben hayta bir öğrenciyim kopya çekerken yakalandığım için bütlere kaldım ayın 9 unda inşallah ankarama gidicem ailemin yanına .. 23 yaşındayım.. Genelde mutluyumdur ağzım hep kulaklarımdadır seneye de bi mani keder olmazsa bi güzelde zayıflar güzellime güzellik katarsam (burdan anlıyoruzki ben baya bi artisim şakkıdı ) eflenicem bukadarcık yeter
BEDİŞŞŞ MAYDANOZ KAYNAT ONU İÇ BAK SANA ABLA TAVSİYESİ :roflol:
kayınvalidemde var taş o öyle yapınca hemen döküyor çok rahatlıyor.
BEDİŞŞŞ MAYDANOZ KAYNAT ONU İÇ BAK SANA ABLA TAVSİYESİ :roflol:
kayınvalidemde var taş o öyle yapınca hemen döküyor çok rahatlıyor.
ne ablası be sen benım teyzem yasındasın :mymeka: :lepi:
ya midemde bulanıyoki içemem şimdi onu ben üstüme rahat bişiler alıp yataga geciyorum isteyen varsa buyursun yerimiz müsait melek naslı ösge hain patronlardan kacın gelin bi uyuyak şöle fosur fosur
yada öncekaydirigubbakcemile ignemimi seyettirsem offf:bbo:
benim annemde bira içiyor özge ve sabaha taşı döküyor bundan sonra söyleyeyim maydonoz kaynatıp içsin biradan nefret ediyor çünkü ama can ağrısı ne yapsın mecburen içiyordu.
ne ablası be sen benım teyzem yasındasın :mymeka: :lepi:
ya midemde bulanıyoki içemem şimdi onu ben üstüme rahat bişiler alıp yataga geciyorum isteyen varsa buyursun yerimiz müsait melek naslı ösge hain patronlardan kacın gelin bi uyuyak şöle fosur fosur
yada öncekaydirigubbakcemile ignemimi seyettirsem offf:bbo:
kim korkar hain patrondan ben geliyorum kütom yer aç bana geliyorum heytttt
bira tavsiye edecen sandım kaydirigubbakcemile3 yakından görmedim ben ömrümde alkollu içecek marketten alıp gelsem teke bey akşama benı sarhoş bulsa ayyykafamçokkarıştı sırnaşık şey boşar benı bak basınıza kalırım anamgilde aramıyo sormuyo zaten
ayy benide uyumak istiyorum bediş
ama sen rahat bişeyler giyip kocacınla yat canımcım :jeyyar: :jeyyar:
ben kendi yatağıma gideyim kaydirigubbakcemile3
biranın faydası mı varmış taş dökmeye?
evet elifçiğim gittiği doktor anneme bira iç demiş ve gerçektende işe yarıyorum . anneme senin doktor ayaş galiba anne diyorum baksana bira öneriyor taş düşürmen için diyorum.
2010 mayıs yada haziran gibi düşünüyoruz canım :asigim:yazer sen ne zaman evleniyorsun düğün ne zaman?
öğle yemeğimi yedim
önce iki bardak su içtim, bulgur pilavı ve cacık yedim. Kızlar
öğle yemeğimi yedim
önce iki bardak su içtim, bulgur pilavı ve cacık yedim. Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?