Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

öğlen yediğim.....
1 kepçe yayla çorbası
bol salata...

:lepi::lepi::lepi::lepi:
tek korkum akşammmmm......
sapıtmayacağım bugünkaydirigubbakcemile5

SEN SAPITMAZSIN NİLÜÜÜ AKŞAMDA BU KADAR GÜZEL DEVAM EDECEK MERAK ETME SEN .alkisalkisalkis

refbull sende hoş geldin canım aramıza asırı bir fazlan yok önce senin İraden sonra bizim destegimizle kısa zamanda halledersin

merhaba kütahya umarım inş. veriririm ümitliyim:)
bişey sorcam elma krom hapı alsammı acaba ne dersiniz. Bakıyorum faydasını görende var görmeyende şöyle bir ay kullansam nasıl olur sizce?

SEN SAPITMAZSIN NİLÜÜÜ AKŞAMDA BU KADAR GÜZEL DEVAM EDECEK MERAK ETME SEN .alkisalkisalkis

dün akşamüzeri eve gittiğim gibi ekmek arası dolma yemiştimdedelikafaduldendelikafadulden
ya canım tatlı ister gibi ekmek istemişti ne ilginçç..ekmeğide normalde zaten aramam aslında....ne bileyim arada bazı besinlere ihtiyaçmı duyuyor yoksa çokmu karnım acıkıyor ...ama cumaya az kaldı valla....
yemeyeceğim belki gider gramda olsasırnaşık şey

bişey sorcam elma krom hapı alsammı acaba ne dersiniz. Bakıyorum faydasını görende var görmeyende şöyle bir ay kullansam nasıl olur sizce?

canım ben 97 ile başladım 75 e ulaşmayı başardım ve hiç o tarz seylerden kullanmadım vucudunuza yazık isteyince oluyo onlara hiç gerek yok bence

yemeyecegim derken nası yanı lmaz: ac kalmadan az kalorili beslenecez sen regl olacagın içinde takılmış olabilirsin canım

vallahi bilmem ki elma krom hapı takviyeymiş....
yani çok karnın acıkıyorsa eğer engelleyebilmek için kullanabilirsin....
ben marketten yeşilçay aldım biraz önce..metabolizmayı çok çalıştırıyormuş...özellikle spordan önce yeşilçay içmek çok iyiymiş....
hem daha doğalll:lepi:

yemeyecegim derken nası yanı lmaz: ac kalmadan az kalorili beslenecez sen regl olacagın içinde takılmış olabilirsin canım

yok hayatım öyle ekmek falan yemeyeceğim bu akşam...
dün ekmek arası dolma yiyince 6 gibi...gümlemiştim diyette...
bu akşam karpuz yiyeceğim doldurcam mideyi karpuzla...
1 dilim yesem nasıl olur???

nülü hakkaten yesil çay etkili kışın takımcak bolbol içiyoduk sporun ewtkisini 2ye katlıyo aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı temizleyici ama tadı igrenc ve sıcakta gitmiyo

Teşekkür ederim evet haklısınız bence diyet ve doğal şeylerle zayıflamak en iyisi bende bir ara yeşil çay içiyordum ama uzun bir süre içmedim bugün yine başlıyayım bari. biraz hareket olsun diye de niveanın body cd sini yapim sanırım 50 dk felan sürüyor.

yok hayatım öyle ekmek falan yemeyeceğim bu akşam...
dün ekmek arası dolma yiyince 6 gibi...gümlemiştim diyette...
bu akşam karpuz yiyeceğim doldurcam mideyi karpuzla...
1 dilim yesem nasıl olur???

canım dogrumu bilmiyorum benım fıkrım ve uygulamam ekmek yag seker kullanımıyorum bunun yanında meyve sebzedende kısmıyorum doyana kadar yerim olumlu sonucta alıyorum

nülü hakkaten yesil çay etkili kışın takımcak bolbol içiyoduk sporun ewtkisini 2ye katlıyo aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı temizleyici ama tadı igrenc ve sıcakta gitmiyo

vallahamı...
ben doğadanın karışık paketinden aldım..
ballı var ginkonglu var limonluda var galiba...4 çeşit falan karışık...
hepsini deneyeyim dedim en güzel hangisiyse sonra bir paket sadece o güzelden alırım...

yeşil çay içeceğim bende hem kansere falanda iyi geliyor ..bütün vücudu cildi toksinlerden arındırıyormuş...
ben daha önce pek içmedim....
günde 2 bardak içeyim diyorum ...

yemek yemeyince 1 dl karpuzla anca doyarım bende....ama çabuk erir gider enazından şişlik yapmaz ..aç karnına karpuz meyve bol bol wc yede giderim şişlik falan gider sabaha kadar:)
bende meyveden kısmıyorum aslında...ekmek yemiyorum ne yemek varsa az az yiyorum...raptığım rejim bu ama takıldım işte kiloda tık yok geçen haftadan beri...
abenin dediği gibi biranda gider umarım.

nulum sallama olanlar pek tavsiye edilmiyo dogal dökmesini kullanmayı tavsiye ettiler bize hep caykurun teneke kutuda olanı var benımkı bergamotlu 1 kupaya 1 tatlı kasıgı atıyodum demle süz bu kadar

Bende yeŞıl Çayım sallamasını sevmıyorum . Demlemesının tadı daha gÜzel oluyor bence

hııı o çaykuru markettede görmüştüm cnm....denerim bende şunları bi kullanayım...
canım ben evlenmeden önce 6 yıl boyunca bitkiş çayı firmasında bölge satış sorumluluğu yaptım..bursa bölgesi ve ilçeleri...
doğa bitkiseldi benim firmam...migrosta carfourda var ürünler...üretiminide çok çok iyi biliyorum...
aktarlarda aldığımızdan daha temiz ve doğal..hiçbir sakıncası yok...
ama bazı firmalar varki sadece tozunu koyuyorlar ve ambalajı havayla temas ettiği için bütün aromasını kaybediyor....
doğa bitkisel kesinlikle öyle değil gerçekten...ambalajıda çok güzel ....ip kısmındada tel ile kapatılmamış..
tel kullannan firmalarda var..sıcak sıyla temas ettiğinde o metalden sıcak suya hiç sağlıklı olmayan maddeler karışıyor...denk gelirse ben zaten doğa ürünlerini alacağım carfourdan..
hele ki müslileri süper...
bide şekersiz marmelatları var..içinde ne tatlandırıcı nede şeker var gerçekten doğal..içeriğini okuyabilirsiniz katkısız ...tamamen içindeki meyvenin şekeriyle tatlandırılıyor...dopğa ürünlerini sizde inceleyin kızlar diyette iyi gider..ve çok güvenliii...internettende doğa bitkisel yazarsanız çıkar...
sahibide bayan..bütün ürünleri kendisi üretiyor formülü tabi...ve çok tititz çok hoş bir kadın...bayan bayanın dilinden iyi anlar hesabıı:lepi:
iiiyi reklam yaptım heee.doğada çalışıyor olsaydım terfi ederdim)))))))

esmer şekerinide unutmamak lazım...şekerkamışından yapıldığı için çok sağlıklı...beyaz şekerler gibi şeker pancarından yapılmıyor..kilo aldırıcı özelliği yok.....
şuanda sadece şeker kamışından yapılan esmer şeker doğa firmasının esmer şekeri...
diğer marketlerde gördüğümüz o kalpli kalpli kahverengi şekerler esmer şeker değil...sadece beyaz şekerin biraz daha işlemde kalmış ve renginin sararmış halii....
ben şekersiz çay içemediğim için esmer şekerinide alacağım....
bi carfour veya migros yapmam lazım benim................

bitkilerin dilini iyi bilirim canımcım...
6 sene bitkilerin içindeydim:)
neye ne iyigelir..ne sütü arttırır ne sakinleştirir..cinsel gücü hangi bitki arttırır))))))hehehehe))))
çok zevkliydi ozamanki işimde..doğa firmasıda süperdi yaa..ahh ne günlerdii..........patroncuğumuzda bi başkaydı yaa çok hanım bi kadındı...kulakları çınlasınn......
offff çenem düştiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.................:mymeka::mymeka:

kızlarrrrrrr
benim pcye virüs girdi az daha mahfoluyordum .
zor kendine getirdim virüs taramam devam ediyor.
bir sürü raporlar var giderler diye çok korktum ya

kızlarrrrrrr
benim pcye virüs girdi az daha mahfoluyordum .
zor kendine getirdim virüs taramam devam ediyor.
bir sürü raporlar var giderler diye çok korktum ya

aman iyiki bişey olmamış.opuyorumnanaktan benimde gidecek olan arkadaşım bilgisayarı 4 defa virüzten kafayı tırlattı . ALLAHTAN yedeklerini almıştı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…