öğlen yediğim.....
1 kepçe yayla çorbası
bol salata...
:lepi::lepi::lepi::lepi:
tek korkum akşammmmm......
sapıtmayacağım bugünkaydirigubbakcemile5
refbull sende hoş geldin canım aramıza asırı bir fazlan yok önce senin İraden sonra bizim destegimizle kısa zamanda halledersin
SEN SAPITMAZSIN NİLÜÜÜ AKŞAMDA BU KADAR GÜZEL DEVAM EDECEK MERAK ETME SEN .alkisalkisalkis
merhaba kütahya umarım inş. veriririm ümitliyim:)
bişey sorcam elma krom hapı alsammı acaba ne dersiniz. Bakıyorum faydasını görende var görmeyende şöyle bir ay kullansam nasıl olur sizce?
dün akşamüzeri eve gittiğim gibi ekmek arası dolma yemiştimdedelikafaduldendelikafadulden
ya canım tatlı ister gibi ekmek istemişti ne ilginçç..ekmeğide normalde zaten aramam aslında....ne bileyim arada bazı besinlere ihtiyaçmı duyuyor yoksa çokmu karnım acıkıyor ...ama cumaya az kaldı valla....
yemeyeceğim belki gider gramda olsasırnaşık şey
merhaba kütahya umarım inş. veriririm ümitliyim:)
bişey sorcam elma krom hapı alsammı acaba ne dersiniz. Bakıyorum faydasını görende var görmeyende şöyle bir ay kullansam nasıl olur sizce?
yemeyecegim derken nası yanılmaz: ac kalmadan az kalorili beslenecez sen regl olacagın içinde takılmış olabilirsin canım
nülü hakkaten yesil çay etkili kışın takımcak bolbol içiyoduk sporun ewtkisini 2ye katlıyo aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı temizleyici ama tadı igrenc ve sıcakta gitmiyovallahi bilmem ki elma krom hapı takviyeymiş....
yani çok karnın acıkıyorsa eğer engelleyebilmek için kullanabilirsin....
ben marketten yeşilçay aldım biraz önce..metabolizmayı çok çalıştırıyormuş...özellikle spordan önce yeşilçay içmek çok iyiymiş....
hem daha doğalll:lepi:
yok hayatım öyle ekmek falan yemeyeceğim bu akşam...
dün ekmek arası dolma yiyince 6 gibi...gümlemiştim diyette...
bu akşam karpuz yiyeceğim doldurcam mideyi karpuzla...
1 dilim yesem nasıl olur???
nülü hakkaten yesil çay etkili kışın takımcak bolbol içiyoduk sporun ewtkisini 2ye katlıyo aynı zamanda metabolizma hızlandırıcı temizleyici ama tadı igrenc ve sıcakta gitmiyo
vallahamı...
ben doğadanın karışık paketinden aldım..
ballı var ginkonglu var limonluda var galiba...4 çeşit falan karışık...
hepsini deneyeyim dedim en güzel hangisiyse sonra bir paket sadece o güzelden alırım...
kızlarrrrrrr
benim pcye virüs girdi az daha mahfoluyordum .
zor kendine getirdim virüs taramam devam ediyor.
bir sürü raporlar var giderler diye çok korktum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?