- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Teşekkürlet canım kızımın doğum günü yakın ondan sıkı tutuyomBende bir sürü bikini alıcam kesin net :))))
Çok güzel canım senin sporunda menülerinde kısa sürede hedefine ulaşacaksın Emin’im
Afiyet olsun dengeli bi menü canı afiyet olsun11:00 Sabah : 2 dilim ananas
1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 muz
Kavrulmamış kuruyemiş
Geç uyandığım için akşama kadar bi şey yemeyeceğim akşam yiyeceğim için
Akşam : ördek
Salata
Kırmızı köz biber
Közlenmiş patlıcan salatası
3 lt su içildi
Türk kahvesi içilecek
Akşam yatmadan önce c vitamini alınacak
Afiyet olsun canımKızlar menumu sporumu paylaşıyim
10.30: limonlu su
11.30: 1 dilim çavdar ekmeği , et füme ile pisirilmis omlet , 1 dilim peynir , Yeşilçay
14.00 : 2 köfte
16.30: 4 galeta
18.30: 6-7 soslu köfte , yoğurtlu brokoli salatası
Başka bir şey yemeyecegim bu saatten sonra
3 lt su + 1 lt detoks suyu + şekersiz kshve
güven için teşekkür ederimervaya ben güveniyorum canım ya hafta içi toparlar o :)
takıma yeni başladığım için çok fazla görmemiş olabilirsin.Hayali bitmiyor ama olacak umudu sıfır
İnşallah geçen hafta Paylaşımına çok dikkat etmemişim bilmiyorum o yüzden
evet canım çok direndik 9 lari görebilmek için. şimdi de 8 leri görebilmek için çabalayacağız. insallah pek yakında birbirimizin en çıtır hallerine şahitlik edeceğiz.Sağol canım sende çok güzel verdin o 9 kata gelmek için ne mücadele vermiştik hatırlıyorsunuz ama bu hafta güzel oldu hemen geldi 9’lar, gitsinler ve bir daha gelmesinler hadi 8 gel :)
2 li olsun isterseniz. kimseyi sıkıntıya sokmak istemem. ben elimden geldiğince kendim için spor yapacağım zaten. ama arkadaşlar benim yüzümden stres olmasın.
Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
bende yeni başladım canım, estağfurullah biz takımız sonuçtagüven için teşekkür ederim
takıma yeni başladığım için çok fazla görmemiş olabilirsin.
evet canım çok direndik 9 lari görebilmek için. şimdi de 8 leri görebilmek için çabalayacağız. insallah pek yakında birbirimizin en çıtır hallerine şahitlik edeceğiz.
2 li olsun isterseniz. kimseyi sıkıntıya sokmak istemem. ben elimden geldiğince kendim için spor yapacağım zaten. ama arkadaşlar benim yüzümden stres olmasın.
benimde 40 dakika yürüyüş var cepte.. daha devam edebilirsem diye bekliyorumhanmeli spor suremi değiştiriyorum. Kırmızı takimdayim toplam 45 dk spor yaptım.
aldım tatlım onu :)Spor 90 dkhanmeli
benim 40 dakika yürüyüş 15 dakika egzersiz var squat falan karışık 30 dakika da oryantel roman ve halay var@Seyhan77 abla ne yaptın iftarı ??
Elif-Hakan kız ne yedin ne içtinnnnn... ses çıkmıyor valla...
yeşiller olarak yeni takım eklemdim arkadaşlar...
herkes sporunu yazsın çizelgeyi paylaşayım
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR | YEŞİLLER |
---|---|---|---|---|
CUMARTESİ | ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB :125 DK | YASMİN : 80 DK ELİFHAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ZYNMNM : 60 DK | SEYHAN : 30 DK SELMAM : 45 DK |
PAZAR | ÖZLEM : 90 DK FATTYLAMB : | YASMİN : ELİFHAKAN : | BALLİKAYFE:85 DK ZYNMNM : 45 DK | SEYHAN : 40 DK SELMAM : . |
PAZARTESİ | ÖZLEM : .............. FATTYLAMB : .......... | YASMİN : ............... ELİFHAKAN : ............ | BALLİKAYFE : ........... ZYNMNM : ............... | SEYHAN : .............. SELMAM : .............. |
SALI | . | . | . | . |
ÇARŞAMBA | . | . | . | . |
PERŞEMBE | . | . | . | . |
CUMA | .. | . | .. | . |
BİRİNCİ GRUP : | .. | . | .. | . |
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?