- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Evet bande yazınca çok beğendim
inşallah kuzu hepimiz mutlu oluruz
İyi ki bizde seni tanımışız tatlımKızlar yeni yıl hepinize bol bol sağlık, huzur, mutluluk, aşk, barış ve para getirsin. 2017 yılıda şu kötü kiloları alıp götürsün. Hepinizi iyi ki tanımışım. Buraya iyi ki katılmışım
Kızlar yeni yıl hepinize bol bol sağlık, huzur, mutluluk, aşk, barış ve para getirsin. 2017 yılıda şu kötü kiloları alıp götürsün. Hepinizi iyi ki tanımışım. Buraya iyi ki katılmışım
Teşekkür ederim kuzucumAynen canım iyikide birbirimizi taninimisiz bende cok mutluyum buraya katılmaktan ve seni tanımaktan
Ben böyle az yesem varya ip gibi olurum gerci olamaz cünkü yemegi seviyorum ben az yeyince mutsuz olurum galibaBugün yediklerim
Sabah 10.00
Küçük bir parça kasap sucuğu
1 yumurta
Minicik 1 parça peynir
Yeşillik
Çiğ yer fıstığı
Çay
Akşam 17.00
250 gr ızgarada kuzu eti
Salata
Ayran
Su 1.5 lt
Spor sadece 45 dk lesliehanmeli
Benle sofraya oturan herkes aynısını söylüyo abla. Ama gitmiyo işteBen böyle az yesem varya ip gibi olurum gerci olamaz cünkü yemegi seviyorum ben az yeyince mutsuz olurum galiba
Bende hepinizi seviyorum iyiki varsiniz
BencedeSende iyiki varsın ablam
Bende merak ettim nerdelerkiEvet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar :-/
abla hiiiiiiiç ekmek yemediysen ye... ama avuç içini geçmesin ekmek bence.. hani iki katlı o sen tek katını ikilesen güzel olur... köfteden 2 tane ye fırıın ızgara ise vee tabii yağsız kıyma ise :) nacizane tavsiyem :)hanmeli uyannnn ablan bisiklet sürdü bile kalk kizzz kime diyom aksam hamburger yapacam ev yapimi ekmeginden yeyimmi sadece köfte salatami olsun kizlar kilolar nasil ben cok mutluyum
al benden de o kadar... esranın metası beni çok şaşırtıyor... çizelge yanlış değilse eğer esra şubatta diyete başlamış 69 ile şimdi 68 leri anca gördüBen böyle az yesem varya ip gibi olurum gerci olamaz cünkü yemegi seviyorum ben az yeyince mutsuz olurum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?