Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugün yediklerim

Sabah 10.00
Küçük bir parça kasap sucuğu
1 yumurta
Minicik 1 parça peynir
Yeşillik
Çiğ yer fıstığı
Çay

Akşam 17.00
250 gr ızgarada kuzu eti
Salata
Ayran

Su 1.5 lt
Spor sadece 45 dk leslie hanmeli

Kızlar yeni yıl hepinize bol bol sağlık, huzur, mutluluk, aşk, barış ve para getirsin. 2017 yılıda şu kötü kiloları alıp götürsün. Hepinizi iyi ki tanımışım. Buraya iyi ki katılmışım

Aynen canım iyikide birbirimizi taninimisiz bende cok mutluyum buraya katılmaktan ve seni tanımaktan

hanmeli uyannnn ablan bisiklet sürdü bile kalk kizzz kime diyom aksam hamburger yapacam ev yapimi ekmeginden yeyimmi sadece köfte salatami olsun kizlar kilolar nasil ben cok mutluyum

Ben böyle az yesem varya ip gibi olurum gerci olamaz cünkü yemegi seviyorum ben az yeyince mutsuz olurum galiba

Kahvaltı= 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
25 gr beyaz peynir
60 gr süt
15 gr yulaf ezmesi

Öğlen= 200 gr bulgurlı ıspanak yemeği
100 gr yoğurt

Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık (favorim)

Akşam= 5 adet (130 gr) ızgara köfte
1 bardak ayran
1 tabak çoban salata

Spor= 15 dk leslie+ 27 dk jillian
33 dk eliptik+ 65 dk yürüyüş
Toplam= 140 dk hanmeli

hanmeli uyannnn ablan bisiklet sürdü bile kalk kizzz kime diyom aksam hamburger yapacam ev yapimi ekmeginden yeyimmi sadece köfte salatami olsun kizlar kilolar nasil ben cok mutluyum
abla hiiiiiiiç ekmek yemediysen ye... ama avuç içini geçmesin ekmek bence.. hani iki katlı o sen tek katını ikilesen güzel olur... köfteden 2 tane ye fırıın ızgara ise vee tabii yağsız kıyma ise :) nacizane tavsiyem :)

kilo bende çok mutluyum haftalık hedefimi çoktan aştım.. :) dün gece ve bugün kaamak olmasına rağmen eriyorgidiyor yağlar :)

Ben böyle az yesem varya ip gibi olurum gerci olamaz cünkü yemegi seviyorum ben az yeyince mutsuz olurum galiba
al benden de o kadar... esranın metası beni çok şaşırtıyor... çizelge yanlış değilse eğer esra şubatta diyete başlamış 69 ile şimdi 68 leri anca gördü ben ağustosta başladım 15 kilo gitti... bende anlamadım..

kızlar buradayıdım ama mobilden girmedi nedense..

ben ddün gece dayanamadım peynir ekmek yedim etek falan... sabah öğleye kadar yemedim bir şey 30dk yürüdüm aç aç :) sonra yarım lt süt bir muz yedim amma bugün yeni geln gezmesine gittik.. en masum ikramı yedim.. kocapastayı yemedim..

amma ne kadar masum olsa da 3 dilim ekmek kalorisi yükledim kendime..

neyse uzun lafın kısası
kendime 700 ip cezaası veriyorum.. ama ne zaman yaparım bilmiyorum bu gece annemler gelecek.. şimdi evi toplarlamamlazım vs vs

yarın ve yarından sonra çok aktif olamazsam kusura bakmayın çizelgeyi gene yapar çıkarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…