Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Firin köfte canim evet ekmegini kendim yaptim marul sogan tursu filan doldurup yemeyi düsünüyorum cokmu aciktim ne

Annenler baska memlekettemi

hanmeli canım bugün 40 dj leslie yaptım. Ama rica ediyorum beni spor yarişindan çıkarır misin. Dün akşamdan beri dizim çok ağrıyor sanırim yaptığım hareketler leslie ya da bisiklet bir şey etkiliyor. Dışarıda yürüyüş yapmam lazım yürüyüş yap demişti doktor. Ama dışarı çıkmam mümkün olmuyor çocukla bu havada. Birkaç gün spor yapmsyi düşünmüyorum. Sonra tekrar yapacağım. Ama her gün yapmayacağım 1 gün yapıp 1 gün istirahat etmeyi düşünüyorum. Olur mu canim

Bugün ki menüm

10.30: limonlu su

11.00: 1 çay bardağı süt

11.30: peynirli pastırmalı sandviç 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay

14.00: 6 galeta 1 dilim peynir , çay

16.00: 5 tane yer fıstığı

17.30: 6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık kıymalı makarna

3 lt su , 2 fincan yeşil çay aralarda şekersiz kahve çay

bugünkü sporları da yazın kızlar da yeni çizelgeyi paylaşayım...
Canim yürüyüs iptal hava cok sogumus
Menü
Sahur:müsli süt bir mandalina
Aksam:ev yapimi hamburger marul salatasi üc bardak ayran
Su :daha bir bardak ictim anca bir litre olur
Spor:yarim saat bisiklet
Bide gecen bi arkadas c vitamini aliyorum yazmis bende hergün b12 vitamini ve propolis aliyorum söyleyim dedim hanmeli

sonunda biraz kafamı toparladım ve menülerimi yazmakla başlıyorum.
31,12,2017 pazar
peynir domates kıvırcık 2 dilim tahıl ekmek zeytin

ara: yarım muz, 3 fındık

akşam (18,00) 3 mangal köfte, bol salata, ayran
20,00 2 avuç çiğ badem fındık ceviz karışımı, 5 kuru kayısı, yeşilçay (kolaya içim gittiiiğ)
22,00 1 portakal, 1 elma

1,5 litre 40 dk yürüyüş, 15 dk egzersiz (karışık), 30 dk dans (halay roman felan)

01,01,2017 pazartesi
13,00: domates, kıvırcık, 3 kuru kayısı, 5 ceviz, 2 haşlama yumurta
17,30: 1 ince açılmış lahmacun, bol salata
19,25: sütlü kahve

şu ana kadar sadece yarım litre su içebildim şimdi abanıyorum suya . egzersiz henüz yok yapınca yazarım

Afiyet olsun menun gayet güzell sporunsaa şahane

Menun gayet güzel

Abla hamburger yemişsin suyu birazfazla icmeye calis

Canim menülerin güzel ama şu çık az arttirmalisin

Bugünkü menum

Sahur yok çünkü dün akşam kuruyemis fazla yedim oyuzden sahur yapmadım

İftar
Tavuklu salata

Ara
Kuru üzüm
1 kuru kayısı
Çay

1 litre su yatana kadar 2ye tamamlarım
1 kupa yeşil çay (icicem)
1 bardak zencefil cayi ( icicem )

Spor
60 dk leslie biraz sonra 25 dk ip ve bölgesel egzersiz yapicam

Toplam 85 dakika spor hanmeli

Teşekkürlet canım kızımın doğum günü yakın ondan sıkı tutuyom

Ne güzel benim oğlumun da şubatta ‘8’ görürüm inş

Afiyet olsun dengeli bi menü canı afiyet olsun

Sağol canım

Afiyet olsun ay bugün canım çok köfte istedi üşendim kıyma almaya :))

evet canım çok direndik 9 lari görebilmek için. şimdi de 8 leri görebilmek için çabalayacağız. insallah pek yakında birbirimizin en çıtır hallerine şahitlik edeceğiz.

İnşallah az kaldı

bi sabahki kahvaltım biraz fazla olduğu için arada çerez yedim. birazdan da yoğurt chia tohumu yiyecegim.

Dengelemek önemli afiyet olsun

Çok yesen de sağlıklı canım bende bugün öyleyim :) ama sen yemişsin ben yiyemeden, buzluktan çıkarsam çözülmez dedim, markete gitmeye üşendim :)

Bugün bol bol uyudum

Sabah ; yoğurt
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Sonra tekrar uyumuşum 18:00 uyandım

Göbek salata yaptım canım köfte istiyordu sipariş vereyim dedim içinde ekmek vb olduğu için vazgeçtim :) markete gitmeye üşendim en son salata yaptım içine biraz peynir koydum

Detox çayımı yaptım içiyorum çok ödemim var

Ohh güzel uyumussun miss.
Menunde hafif güzel olmuş afiyet olsun

Çok hafif olmuş çok güzel menun canim

Kızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.

Ohh güzel uyumussun miss.
Menunde hafif güzel olmuş afiyet olsun

Teşekkürler canım

Çok hafif olmuş çok güzel menun canim

Dün geç saat yediğim için böyle yaptım bu hafta fazla spor yapmam lazım

Süpersin

Seni tebrik ediyorum iradene sahip çıktığın için supersin

bravvooo

iyi aksamlar arkadaşlar. bugün regl oldum. cok sancim var. bu sabah 99.8 geldim. ödem kadına rağmen iyi geldim. bu haftayı bol sporla değerlendireceğim regl döneminde daha çok yakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…