Firin köfte canim evet ekmegini kendim yaptim marul sogan tursu filan doldurup yemeyi düsünüyorum cokmu aciktim neabla hiiiiiiiç ekmek yemediysen ye... ama avuç içini geçmesin ekmek bence.. hani iki katlı o sen tek katını ikilesen güzel olur... köfteden 2 tane ye fırıın ızgara ise vee tabii yağsız kıyma ise :) nacizane tavsiyem :)
kilo bende çok mutluyum haftalık hedefimi çoktan aştım.. :) dün gece ve bugün kaamak olmasına rağmen eriyorgidiyor yağlar :)
al benden de o kadar... esranın metası beni çok şaşırtıyor... çizelge yanlış değilse eğer esra şubatta diyete başlamış 69 ile şimdi 68 leri anca gördüben ağustosta başladım 15 kilo gitti... bende anlamadım..
Nerde kaldin sekerim yarim saat bisiklet yaptim bi saatte yürüyüse gidecembugünkü sporları da yazın kızlar da yeni çizelgeyi paylaşayım...
Annenler baska memlekettemikızlar buradayıdım ama mobilden girmedi nedense..
ben ddün gece dayanamadım peynir ekmek yedim etek falan... sabah öğleye kadar yemedim bir şey 30dk yürüdüm aç aç :) sonra yarım lt süt bir muz yedim amma bugün yeni geln gezmesine gittik.. en masum ikramı yedim.. kocapastayı yemedim..
amma ne kadar masum olsa da 3 dilim ekmek kalorisi yükledim kendime..
neyse uzun lafın kısası
kendime 700 ip cezaası veriyorum.. ama ne zaman yaparım bilmiyorum bu gece annemler gelecek.. şimdi evi toplarlamamlazım vs vs
yarın ve yarından sonra çok aktif olamazsam kusura bakmayın çizelgeyi gene yapar çıkarım...
Canim yürüyüs iptal hava cok sogumusbugünkü sporları da yazın kızlar da yeni çizelgeyi paylaşayım...
Kahvaltı= 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
25 gr beyaz peynir
60 gr süt
15 gr yulaf ezmesi
Öğlen= 200 gr bulgurlı ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık (favorim)
Akşam= 5 adet (130 gr) ızgara köfte
1 bardak ayran
1 tabak çoban salata
Spor= 15 dk leslie+ 27 dk jillian
33 dk eliptik+ 65 dk yürüyüş
Toplam= 140 dkhanmeli
Bugün ki menüm
10.30: limonlu su
11.00: 1 çay bardağı süt
11.30: peynirli pastırmalı sandviç 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
14.00: 6 galeta 1 dilim peynir , çay
16.00: 5 tane yer fıstığı
17.30: 6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık kıymalı makarna
3 lt su , 2 fincan yeşil çay aralarda şekersiz kahve çay
Canim yürüyüs iptal hava cok sogumus
Menü
Sahur:müsli süt bir mandalina
Aksam:ev yapimi hamburger marul salatasi üc bardak ayran
Su :daha bir bardak ictim anca bir litre olur
Spor:yarim saat bisiklet
Bide gecen bi arkadas c vitamini aliyorum yazmis bende hergün b12 vitamini ve propolis aliyorum söyleyim dedimhanmeli
sonunda biraz kafamı toparladım ve menülerimi yazmakla başlıyorum.
31,12,2017 pazar
peynir domates kıvırcık 2 dilim tahıl ekmek zeytin
ara: yarım muz, 3 fındık
akşam (18,00) 3 mangal köfte, bol salata, ayran
20,00 2 avuç çiğ badem fındık ceviz karışımı, 5 kuru kayısı, yeşilçay (kolaya içim gittiiiğ)
22,00 1 portakal, 1 elma
1,5 litre 40 dk yürüyüş, 15 dk egzersiz (karışık), 30 dk dans (halay roman felan)
01,01,2017 pazartesi
13,00: domates, kıvırcık, 3 kuru kayısı, 5 ceviz, 2 haşlama yumurta
17,30: 1 ince açılmış lahmacun, bol salata
19,25: sütlü kahve
şu ana kadar sadece yarım litre su içebildim şimdi abanıyorum suya . egzersiz henüz yok yapınca yazarım
Teşekkürlet canım kızımın doğum günü yakın ondan sıkı tutuyom
Afiyet olsun dengeli bi menü canı afiyet olsun
Kızlar menumu sporumu paylaşıyim
10.30: limonlu su
11.30: 1 dilim çavdar ekmeği , et füme ile pisirilmis omlet , 1 dilim peynir , Yeşilçay
14.00 : 2 köfte
16.30: 4 galeta
18.30: 6-7 soslu köfte , yoğurtlu brokoli salatası
Başka bir şey yemeyecegim bu saatten sonra
3 lt su + 1 lt detoks suyu + şekersiz kshve
evet canım çok direndik 9 lari görebilmek için. şimdi de 8 leri görebilmek için çabalayacağız. insallah pek yakında birbirimizin en çıtır hallerine şahitlik edeceğiz.
bi sabahki kahvaltım biraz fazla olduğu için arada çerez yedim. birazdan da yoğurt chia tohumu yiyecegim.
menüm :
sabah : 12.00
3 yumurtadan omlet
peynir zeytin
4 ceviz
neden yumurtayı o kadar istedim bilmiyoum ama bugün ciğer bile yiyesm geldide bulamadım
15:30
bi kase mercimek çorbası içine biraz konserve kavrulmuş et
bir tabak yoğurtlu karnabahar
ara : bir cennet meyvesi
20:15
4 yl yulaf 1 elma süt tarçın 3 ceviz
spor yok dünün ağrısı hala geçmedi... 3 lt su
bugün diğer günlere göre daha çok yedim farkındayım neden bilmiyorum çok et yiyesim var.. inşallah yarın bol bol ycem :)
Bugün bol bol uyudum
Sabah ; yoğurt
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi
Sonra tekrar uyumuşum 18:00 uyandım
Göbek salata yaptım canım köfte istiyordu sipariş vereyim dedim içinde ekmek vb olduğu için vazgeçtim :) markete gitmeye üşendim en son salata yaptım içine biraz peynir koydum
Detox çayımı yaptım içiyorum çok ödemim var
Çok hafif olmuş çok güzel menun canimBugün bol bol uyudum
Sabah ; yoğurt
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi
Sonra tekrar uyumuşum 18:00 uyandım
Göbek salata yaptım canım köfte istiyordu sipariş vereyim dedim içinde ekmek vb olduğu için vazgeçtim :) markete gitmeye üşendim en son salata yaptım içine biraz peynir koydum
Detox çayımı yaptım içiyorum çok ödemim var
Ohh güzel uyumussun miss.
Menunde hafif güzel olmuş afiyet olsun
Çok hafif olmuş çok güzel menun canim
Kızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
Kızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
bravvoooKızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?