Maşallah iradene canım işte yapman gereken buydu zoru başarmakKızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
Evet bende korkudan yiyemiyorum seni anliyorum bu yüzden hele orucu acinca gözümün önünde tatli pasta cikolata ucuyor ama yemiyorum yemiyecemKızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
Tamam canimAfiyet olsun menun gayet güzell sporunsaa şahane
Menun gayet güzel
Abla hamburger yemişsin suyu birazfazla icmeye calis
Canim menülerin güzel ama şu çık az arttirmalisin
Güzel canim afiyet olsunBugün ki menüm
10.30: limonlu su
11.00: 1 çay bardağı süt
11.30: peynirli pastırmalı sandviç 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
14.00: 6 galeta 1 dilim peynir , çay
16.00: 5 tane yer fıstığı
17.30: 6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık kıymalı makarna
3 lt su , 2 fincan yeşil çay aralarda şekersiz kahve çay
Bulgur pilavi ne kadardi sekerim bes kasikmis bulgur hakkimiz digerleri güzel suyuda cogalt canimbugünkü mönüm
08.00
kuru kayısı ve kayısı çekirdeği
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı
bu aralar suyu da düzenli içemiyorum
spor yok
Ben de regl oldum bugün niyetim bol spor yapmaktı. Ama yapamayacağım bir kaç gun. Umarım kilo verebilirim sporsuz. Sporu bayağı azaltacağım çünkü. Menisküs var ve dünden beri çok fena ağrıyor dizim yuruyemiyorum bileiyi aksamlar arkadaşlar. bugün regl oldum. cok sancim var. bu sabah 99.8 geldim. ödem kadına rağmen iyi geldim. bu haftayı bol sporla değerlendireceğim regl döneminde daha çok yakıyorum.
bulgur belki 5 kasıktan biraz fazla olabilir n yazıkki. insallah suyu artırırımBulgur pilavi ne kadardi sekerim bes kasikmis bulgur hakkimiz digerleri güzel suyuda cogalt canim
aslında regl döneminde daha çok kalori yakılıyor ama ağrıdan yapabilsek tabi. cok geçmiş olsun sana. menüsküs için aman dikkat pek spor önerilmiyor diye biliyorum. Rabbim şifa versinBen de regl oldum bugün niyetim bol spor yapmaktı. Ama yapamayacağım bir kaç gun. Umarım kilo verebilirim sporsuz. Sporu bayağı azaltacağım çünkü. Menisküs var ve dünden beri çok fena ağrıyor dizim yuruyemiyorum bile
Tesekkurler canim.Evet önerilmiyor maalesef. Sadece yürüyüş demişti doktor ama dışarı çıkamadığı mi için evde çok zorlamadan yapmaya çalıştım. Ona rağmen aşırı ağrı yaptı. :-(bulgur belki 5 kasıktan biraz fazla olabilir n yazıkki. insallah suyu artırırım
aslında regl döneminde daha çok kalori yakılıyor ama ağrıdan yapabilsek tabi. cok geçmiş olsun sana. menüsküs için aman dikkat pek spor önerilmiyor diye biliyorum. Rabbim şifa versin
Gecmis olsun zorlama bencede saglik herseyden mühimTesekkurler canim.Evet önerilmiyor maalesef. Sadece yürüyüş demişti doktor ama dışarı çıkamadığı mi için evde çok zorlamadan yapmaya çalıştım. Ona rağmen aşırı ağrı yaptı. :-(
bugünkü mönüm
08.00
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı
spor yok
Ben sabahtan beri hamam keyfi yapıyorumEvet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar :-/
Harika süpersinKahvaltı= 2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
25 gr beyaz peynir
60 gr süt
15 gr yulaf ezmesi
Öğlen= 200 gr bulgurlı ıspanak yemeği
100 gr yoğurt
Ara= 3 hurma+ 10 küçük fındık (favorim)
Akşam= 5 adet (130 gr) ızgara köfte
1 bardak ayran
1 tabak çoban salata
Spor= 15 dk leslie+ 27 dk jillian
33 dk eliptik+ 65 dk yürüyüş
Toplam= 140 dkhanmeli
Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.kızlar buradayıdım ama mobilden girmedi nedense..
ben ddün gece dayanamadım peynir ekmek yedim etek falan... sabah öğleye kadar yemedim bir şey 30dk yürüdüm aç aç :) sonra yarım lt süt bir muz yedim amma bugün yeni geln gezmesine gittik.. en masum ikramı yedim.. kocapastayı yemedim..
amma ne kadar masum olsa da 3 dilim ekmek kalorisi yükledim kendime..
neyse uzun lafın kısası
kendime 700 ip cezaası veriyorum.. ama ne zaman yaparım bilmiyorum bu gece annemler gelecek.. şimdi evi toplarlamamlazım vs vs
yarın ve yarından sonra çok aktif olamazsam kusura bakmayın çizelgeyi gene yapar çıkarım...
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sankiBugün ki menüm
10.30: limonlu su
11.00: 1 çay bardağı süt
11.30: peynirli pastırmalı sandviç 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
14.00: 6 galeta 1 dilim peynir , çay
16.00: 5 tane yer fıstığı
17.30: 6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık kıymalı makarna
3 lt su , 2 fincan yeşil çay aralarda şekersiz kahve çay
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecekCanim yürüyüs iptal hava cok sogumus
Menü
Sahur:müsli süt bir mandalina
Aksam:ev yapimi hamburger marul salatasi üc bardak ayran
Su :daha bir bardak ictim anca bir litre olur
Spor:yarim saat bisiklet
Bide gecen bi arkadas c vitamini aliyorum yazmis bende hergün b12 vitamini ve propolis aliyorum söyleyim dedimhanmeli
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzelsonunda biraz kafamı toparladım ve menülerimi yazmakla başlıyorum.
31,12,2017 pazar
peynir domates kıvırcık 2 dilim tahıl ekmek zeytin
ara: yarım muz, 3 fındık
akşam (18,00) 3 mangal köfte, bol salata, ayran
20,00 2 avuç çiğ badem fındık ceviz karışımı, 5 kuru kayısı, yeşilçay (kolaya içim gittiiiğ)
22,00 1 portakal, 1 elma
1,5 litre 40 dk yürüyüş, 15 dk egzersiz (karışık), 30 dk dans (halay roman felan)
01,01,2017 pazartesi
13,00: domates, kıvırcık, 3 kuru kayısı, 5 ceviz, 2 haşlama yumurta
17,30: 1 ince açılmış lahmacun, bol salata
19,25: sütlü kahve
şu ana kadar sadece yarım litre su içebildim şimdi abanıyorum suya . egzersiz henüz yok yapınca yazarım
Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosunBugünkü menum
Sahur yok çünkü dün akşam kuruyemis fazla yedim oyuzden sahur yapmadım
İftar
Tavuklu salata
Ara
Kuru üzüm
1 kuru kayısı
Çay
1 litre su yatana kadar 2ye tamamlarım
1 kupa yeşil çay (icicem)
1 bardak zencefil cayi ( icicem )
Spor
60 dk leslie biraz sonra 25 dk ip ve bölgesel egzersiz yapicam
Toplam 85 dakika sporhanmeli
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsinBugün bol bol uyudum
Sabah ; yoğurt
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi
Sonra tekrar uyumuşum 18:00 uyandım
Göbek salata yaptım canım köfte istiyordu sipariş vereyim dedim içinde ekmek vb olduğu için vazgeçtim :) markete gitmeye üşendim en son salata yaptım içine biraz peynir koydum
Detox çayımı yaptım içiyorum çok ödemim var
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederimKızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyoriyi aksamlar arkadaşlar. bugün regl oldum. cok sancim var. bu sabah 99.8 geldim. ödem kadına rağmen iyi geldim. bu haftayı bol sporla değerlendireceğim regl döneminde daha çok yakıyorum.
Bulgur ve nohut bir arada olmamışbugünkü mönüm
08.00
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı
spor yok
Vallah tatlım o 1 kaşık makarnayı yemesem snradan 1 tabak alıp saldırabilirdim.Ben sabahtan beri hamam keyfi yapıyorum
Harika süpersin
Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sanki
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecek
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzel
Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosun
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsin
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederim
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyor
Bulgur ve nohut bir arada olmamış
Valla iyi tutmuşsun kendini biri benim önüme makarna koysa koca bir tabak yerdimVallah tatlım o 1 kaşık makarnayı yemesem snradan 1 tabak alıp saldırabilirdim.onun yerine , 1 kaşık menume ekledim en azından gözüm kalmasın diye. :)
Okuru pasta ve kola olmasaydı iyiydi tatlım ya.Menüm
Sabah
Kasap sucuğu ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 6 tane yeşil zeytin
3 tane çeri domates
Maydonoz ve kuzu kulağı
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kızlar hamamda olduğum için çok acıktım 2 küçük kuru pasta ve 1 bardak zero cola içtim
Akşam hiç birşey yemedim.
Spor 4 km yürüdüm 45 dk falan sürmüştür.hanmeli
Su 1.5 lt içtim şimdi bi yarım lt daha içiyorum
Ya ben de nasıl hasretim bir bilsen. Keşke diyete tekrar başlamadan önce koca bir tencere yeseydim diyorum. Suan bile midem gurulduyor.Valla iyi tutmuşsun kendini biri benim önüme makarna koysa koca bir tabak yerdim
Evet haklısın bende yediğime üzüldüm ama su acıktırıyo beni. Yanımızda da sağlıklı bir şey yoktu çünkü aniden gittik dışardayken aradı arkadaşlar. Bilseydim yoğurt yulaf falan götürürdüm.Okuru pasta ve kola olmasaydı iyiydi tatlım ya.akşam yememişsin kalori bakımından sorun yok ama sağlıksız olmuş.
Ayyy ben de öyle diyorum var ya yoğurtlu makarna aşeriyorum resmenYa ben de nasıl hasretim bir bilsen. Keşke diyete tekrar başlamadan önce koca bir tencere yeseydim diyorum. Suan bile midem gurulduyor.
Ohh sefan olsun canim ayran tuzlu degil hazirda degil ev yogurdundan kendim yaptim sekerim senin kuru pastada olmamis ama aksam yememissin onun yerine zero kolanin kalorisi yokmu bilmiyorum ben hic kola sevmem hic icmemMenüm
Sabah
Kasap sucuğu ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 6 tane yeşil zeytin
3 tane çeri domates
Maydonoz ve kuzu kulağı
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kızlar hamamda olduğum için çok acıktım 2 küçük kuru pasta ve 1 bardak zero cola içtim
Akşam hiç birşey yemedim.
Spor 4 km yürüdüm 45 dk falan sürmüştür.hanmeli
Su 1.5 lt içtim şimdi bi yarım lt daha içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?