Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Maşallah iradene canım işte yapman gereken buydu zoru başarmak

Evet bende korkudan yiyemiyorum seni anliyorum bu yüzden hele orucu acinca gözümün önünde tatli pasta cikolata ucuyor ama yemiyorum yemiyecem

Güzel canim afiyet olsun

bugünkü mönüm
08.00
kuru kayısı ve kayısı çekirdeği
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı

bu aralar suyu da düzenli içemiyorum
spor yok

bugünkü mönüm
08.00
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı

spor yok
Bulgur pilavi ne kadardi sekerim bes kasikmis bulgur hakkimiz digerleri güzel suyuda cogalt canim

iyi aksamlar arkadaşlar. bugün regl oldum. cok sancim var. bu sabah 99.8 geldim. ödem kadına rağmen iyi geldim. bu haftayı bol sporla değerlendireceğim regl döneminde daha çok yakıyorum.
Ben de regl oldum bugün niyetim bol spor yapmaktı. Ama yapamayacağım bir kaç gun. Umarım kilo verebilirim sporsuz. Sporu bayağı azaltacağım çünkü. Menisküs var ve dünden beri çok fena ağrıyor dizim yuruyemiyorum bile

Bulgur pilavi ne kadardi sekerim bes kasikmis bulgur hakkimiz digerleri güzel suyuda cogalt canim
bulgur belki 5 kasıktan biraz fazla olabilir n yazıkki. insallah suyu artırırım
aslında regl döneminde daha çok kalori yakılıyor ama ağrıdan yapabilsek tabi. cok geçmiş olsun sana. menüsküs için aman dikkat pek spor önerilmiyor diye biliyorum. Rabbim şifa versin

Tesekkurler canim.Evet önerilmiyor maalesef. Sadece yürüyüş demişti doktor ama dışarı çıkamadığı mi için evde çok zorlamadan yapmaya çalıştım. Ona rağmen aşırı ağrı yaptı. :-(

Gecmis olsun zorlama bencede saglik herseyden mühim

bugünkü mönüm
08.00
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı

spor yok

Canim hem nohut hem pilav biraz olmamış ve suyu mutlaka arttır onun dışında iyi...

Evet kimsecikler yok. Nerdesiniz kızlar :-/
Ben sabahtan beri hamam keyfi yapıyorum
Harika süpersin

Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sanki
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecek
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzel

Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosun
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsin
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederim

iyi aksamlar arkadaşlar. bugün regl oldum. cok sancim var. bu sabah 99.8 geldim. ödem kadına rağmen iyi geldim. bu haftayı bol sporla değerlendireceğim regl döneminde daha çok yakıyorum.
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyor
bugünkü mönüm
08.00
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı

spor yok
Bulgur ve nohut bir arada olmamış

Menüm

Sabah
Kasap sucuğu ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 6 tane yeşil zeytin
3 tane çeri domates
Maydonoz ve kuzu kulağı
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara
Kızlar hamamda olduğum için çok acıktım 2 küçük kuru pasta ve 1 bardak zero cola içtim

Akşam hiç birşey yemedim.

Spor 4 km yürüdüm 45 dk falan sürmüştür. hanmeli

Su 1.5 lt içtim şimdi bi yarım lt daha içiyorum

Vallah tatlım o 1 kaşık makarnayı yemesem snradan 1 tabak alıp saldırabilirdim. onun yerine , 1 kaşık menume ekledim en azından gözüm kalmasın diye. :)

Okuru pasta ve kola olmasaydı iyiydi tatlım ya. akşam yememişsin kalori bakımından sorun yok ama sağlıksız olmuş.

Okuru pasta ve kola olmasaydı iyiydi tatlım ya. akşam yememişsin kalori bakımından sorun yok ama sağlıksız olmuş.
Evet haklısın bende yediğime üzüldüm ama su acıktırıyo beni. Yanımızda da sağlıklı bir şey yoktu çünkü aniden gittik dışardayken aradı arkadaşlar. Bilseydim yoğurt yulaf falan götürürdüm.

Ya ben de nasıl hasretim bir bilsen. Keşke diyete tekrar başlamadan önce koca bir tencere yeseydim diyorum. Suan bile midem gurulduyor.
Ayyy ben de öyle diyorum var ya yoğurtlu makarna aşeriyorum resmen bu da beyin obezliğinden olsa gerek

Ohh sefan olsun canim ayran tuzlu degil hazirda degil ev yogurdundan kendim yaptim sekerim senin kuru pastada olmamis ama aksam yememissin onun yerine zero kolanin kalorisi yokmu bilmiyorum ben hic kola sevmem hic icmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…