- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
ayyy kız yeseydinde ben kazanaydım nolurdu pis hırslı ve başarılı rakibemKızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
menüsküs ve çapraz bağ kopması varbenimde yılbaşında çok yürüdüm bugün okadar sızlıyorki sadece 15 dk yürüdüm söz verdiğim içinBen de regl oldum bugün niyetim bol spor yapmaktı. Ama yapamayacağım bir kaç gun. Umarım kilo verebilirim sporsuz. Sporu bayağı azaltacağım çünkü. Menisküs var ve dünden beri çok fena ağrıyor dizim yuruyemiyorum bile
afiyet olsun abla :) ama kendinifazla yemiş hissettiysen yarın karbon hiç yeme bence protein arttır derimFirin köfte canim evet ekmegini kendim yaptim marul sogan tursu filan doldurup yemeyi düsünüyorum cokmu aciktim ne
evet abla gelek üzereler şimdi 6 saat uzaktalar.. biz marmaris onlar balıkesir akçayAnnenler baska memlekettemi
olur abla sağlık mühim.. biraz da netten araştıralım belki sadece yan tarafları eritmek için egzersizler var oturarak yapılıyor belki onlar olur :) ama benm bildiğim annemde de menisküs var annem yrümediği zamanlar daha çok ağrı yapar.. ama annem her zaman dışarda yürür leslie falan kaldıramyor...hanmeli canım bugün 40 dj leslie yaptım. Ama rica ediyorum beni spor yarişindan çıkarır misin. Dün akşamdan beri dizim çok ağrıyor sanırim yaptığım hareketler leslie ya da bisiklet bir şey etkiliyor. Dışarıda yürüyüş yapmam lazım yürüyüş yap demişti doktor. Ama dışarı çıkmam mümkün olmuyor çocukla bu havada. Birkaç gün spor yapmsyi düşünmüyorum. Sonra tekrar yapacağım. Ama her gün yapmayacağım 1 gün yapıp 1 gün istirahat etmeyi düşünüyorum. Olur mu canim
aayya ayayayaya yedin miii ???çikolatalara falan dayandım ama her an kaçamak yapabilirim
tebrikkk ediyorumm :):)Kızlar bu arada dün gece eşimle dışarı çıktık. Gece yarısı nasıl karnım aç anlatamam. Eşim hadi köfte ekmek yiyelim dedi. Yemedimmm. Bir ısırık bile almadım. O yedi hapur hupur. Burasi olmasa yerdim ama grubu düşündüm yemedim. Bunu niye anlattım. anlatmasam catlardim çünkü kendimce çok büyük bir iş başardım.
kız sabah tok uyandım wc zor çıktım 2 saat falan yemedim bir şey sonra yola çıktık yanıma süt ve muz aldım :)Ben sabahtan beri hamam keyfi yapıyorum
Harika süpersin
Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sanki
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecek
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzel
Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosun
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsin
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederim
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyor
Bulgur ve nohut bir arada olmamış
Ayran tuzsuzsa süper abla 10 bardakta içsen bir şey olmaz. Afiyet olsun.Ohh sefan olsun canim ayran tuzlu degil hazirda degil ev yogurdundan kendim yaptim sekerim senin kuru pastada olmamis ama aksam yememissin onun yerine zero kolanin kalorisi yokmu bilmiyorum ben hic kola sevmem hic icmem
Wc sorunun varsa süt ve muz kabızlık yapiyo biliyosunafiyet olsun abla :) ama kendinifazla yemiş hissettiysen yarın karbon hiç yeme bence protein arttır derim
evet abla gelek üzereler şimdi 6 saat uzaktalar.. biz marmaris onlar balıkesir akçay
olur abla sağlık mühim.. biraz da netten araştıralım belki sadece yan tarafları eritmek için egzersizler var oturarak yapılıyor belki onlar olur :) ama benm bildiğim annemde de menisküs var annem yrümediği zamanlar daha çok ağrı yapar.. ama annem her zaman dışarda yürür leslie falan kaldıramyor...
aayya ayayayaya yedin miii ???
tebrikkk ediyorumm :):)
kız sabah tok uyandım wc zor çıktım 2 saat falan yemedim bir şey sonra yola çıktık yanıma süt ve muz aldım :)
Wc sorunun varsa süt ve muz kabızlık yapiyo biliyosun
Sabah iki dilim tb ekmeği kıymalı yumurta peynir turp .tamam tatlım zorlama ...
menülerini göremiyorum ama ?
Maşşallahceza ipimi atlıyırum son kaldı 400 :)
Evet abartı oldu ama neyse ki daha kötüsüne varmadıBen sabahtan beri hamam keyfi yapıyorum
Harika süpersin
Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sanki
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecek
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzel
Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosun
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsin
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederim
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyor
Bulgur ve nohut bir arada olmamış
Yok daha yemedimafiyet olsun abla :) ama kendinifazla yemiş hissettiysen yarın karbon hiç yeme bence protein arttır derim
evet abla gelek üzereler şimdi 6 saat uzaktalar.. biz marmaris onlar balıkesir akçay
olur abla sağlık mühim.. biraz da netten araştıralım belki sadece yan tarafları eritmek için egzersizler var oturarak yapılıyor belki onlar olur :) ama benm bildiğim annemde de menisküs var annem yrümediği zamanlar daha çok ağrı yapar.. ama annem her zaman dışarda yürür leslie falan kaldıramyor...
aayya ayayayaya yedin miii ???
tebrikkk ediyorumm :):)
kız sabah tok uyandım wc zor çıktım 2 saat falan yemedim bir şey sonra yola çıktık yanıma süt ve muz aldım :)
Sabah iki dilim tb ekmeği kıymalı yumurta peynir turp .
Akşam 1lahmacun 1bardak ayran salata ..
Su 2.5lt spor 15dk
olsun canım bi gün dinlen :)
Iyi gecelerKızlar ben yatıyorum 6 saat sonra evden çıkmış olacam
İyi geceler hepinizi öpüyorum
Olan olmuş artık telafi edersin canım. :)Evet haklısın bende yediğime üzüldüm ama su acıktırıyo beni. Yanımızda da sağlıklı bir şey yoktu çünkü aniden gittik dışardayken aradı arkadaşlar. Bilseydim yoğurt yulaf falan götürürdüm.
Ayyy ben de öyle diyorum var ya yoğurtlu makarna aşeriyorum resmenbu da beyin obezliğinden olsa gerek
Bu hafta en birinci benimayyy kız yeseydinde ben kazanaydım nolurdu pis hırslı ve başarılı rakibem
menüsküs ve çapraz bağ kopması varbenimde yılbaşında çok yürüdüm bugün okadar sızlıyorki sadece 15 dk yürüdüm söz verdiğim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?