Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ayyy kız yeseydinde ben kazanaydım nolurdu pis hırslı ve başarılı rakibem

menüsküs ve çapraz bağ kopması varbenimde yılbaşında çok yürüdüm bugün okadar sızlıyorki sadece 15 dk yürüdüm söz verdiğim için

Firin köfte canim evet ekmegini kendim yaptim marul sogan tursu filan doldurup yemeyi düsünüyorum cokmu aciktim ne
afiyet olsun abla :) ama kendinifazla yemiş hissettiysen yarın karbon hiç yeme bence protein arttır derim
Annenler baska memlekettemi
evet abla gelek üzereler şimdi 6 saat uzaktalar.. biz marmaris onlar balıkesir akçay

olur abla sağlık mühim.. biraz da netten araştıralım belki sadece yan tarafları eritmek için egzersizler var oturarak yapılıyor belki onlar olur :) ama benm bildiğim annemde de menisküs var annem yrümediği zamanlar daha çok ağrı yapar.. ama annem her zaman dışarda yürür leslie falan kaldıramyor...

çikolatalara falan dayandım ama her an kaçamak yapabilirim
aayya ayayayaya yedin miii ???

tebrikkk ediyorumm :):)

kız sabah tok uyandım wc zor çıktım 2 saat falan yemedim bir şey sonra yola çıktık yanıma süt ve muz aldım :)

kızlar bakın buradaki hareketler belki dizinizi ağrıtmaz hem birazda göbek için çalışmış olursunuz... yarın yine dinlenin ama sonra bi deneyin bu ve benzeri hareketleri.. ağrı yapmazsa spor rutininizze eklersiniz :)

Ohh sefan olsun canim ayran tuzlu degil hazirda degil ev yogurdundan kendim yaptim sekerim senin kuru pastada olmamis ama aksam yememissin onun yerine zero kolanin kalorisi yokmu bilmiyorum ben hic kola sevmem hic icmem
Ayran tuzsuzsa süper abla 10 bardakta içsen bir şey olmaz. Afiyet olsun.

Zero sözde 1 kalorimiymiş neymiş. Hiç inanmıyorum şeker yok ama tatlandırıcı var. Zararlı bir şey işte. Ama o saunadan çıkınca insanın içi yanıyor. Bizim de yanımızda meyve suyu ve kola vardı dedim şeker tatlandırıcıdan daha zararlı en iyisi kola içeyim.

Wc sorunun varsa süt ve muz kabızlık yapiyo biliyosun

Evet abartı oldu ama neyse ki daha kötüsüne varmadı
Yok daha yemedim

Olan olmuş artık telafi edersin canım. :)

Ahaha istediğimiz kiloya gelince küçük bir porsiyon fyeriz artık

Bu hafta en birinci benim yer miyim hiç

Benim de bugün sizim sizim sızlıyor canım ya. Ne zor bir şey. Yarım saat zorlandım yaptım ben de ama bir kaç gün yapmayacağım. Daha kotu olursa diye korkuyorum. yapsam da bireysel takılır bildiririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…