- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Cok sevindim ben senede bir görüsebiliyorum bol bol hasret giderin canimannemler geldiiiiii :)
Tamam canım :-*
kızlar bakın buradaki hareketler belki dizinizi ağrıtmaz hem birazda göbek için çalışmış olursunuz... yarın yine dinlenin ama sonra bi deneyin bu ve benzeri hareketleri.. ağrı yapmazsa spor rutininizze eklersiniz :)
Gözün aydın. :-*annemler geldiiiiii :)
dinlendik bakalımmkıymalı ne kadardı ? yağlı ise olmamış canım.... hem ekmek hem lahmacun.... hiç beğenmedim...
olsun canım bi gün dinlen :)
ayy gözün aydnannemler geldiiiiii :)
Günaydın şeker paremGünaydın 6. Takımın fit olma yolunda ilerleyen güzel kızları
HoşgeldinGünaydın şeker parem(tatlı var dediler geldikk )
sana sopaGünaydın şeker parem(tatlı var dediler geldikk )
günaydın sabah kuşu :)Günaydın 6. Takımın fit olma yolunda ilerleyen güzel kızları
tatlişkom o kuru pastları hesap ette ceza yazakMenüm
Sabah
Kasap sucuğu ve 1 yumurtayla yapılmış sucuklu yumurta
1 dilim peynir
5 6 tane yeşil zeytin
3 tane çeri domates
Maydonoz ve kuzu kulağı
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara
Kızlar hamamda olduğum için çok acıktım 2 küçük kuru pasta ve 1 bardak zero cola içtim
Akşam hiç birşey yemedim.
Spor 4 km yürüdüm 45 dk falan sürmüştür.hanmeli
Su 1.5 lt içtim şimdi bi yarım lt daha içiyorum
şu makarnanın hesabını dürelim...Bugün ki menüm
10.30: limonlu su
11.00: 1 çay bardağı süt
11.30: peynirli pastırmalı sandviç 2 dilim çavdar ekmeğiyle yapılmış, 1 haşlanmış yumurta, yeşil çay
14.00: 6 galeta 1 dilim peynir , çay
16.00: 5 tane yer fıstığı
17.30: 6-7 kaşık zeytinyağlı pırasa, 1 kase mercimek çorba, 1 kaşık kıymalı makarna
3 lt su , 2 fincan yeşil çay aralarda şekersiz kahve çay
bugünkü mönüm
08.00
kuru kayısı ve kayısı çekirdeği
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı
bu aralar suyu da düzenli içemiyorum
spor yok
5 yk fazla mııııııığğğğğğbulgur belki 5 kasıktan biraz fazla olabilir n yazıkki. insallah suyu artırırım
aslında regl döneminde daha çok kalori yakılıyor ama ağrıdan yapabilsek tabi. cok geçmiş olsun sana. menüsküs için aman dikkat pek spor önerilmiyor diye biliyorum. Rabbim şifa versin
Sucuk ısıl işlem görmemiş kız gayet iyiydi :)tatlişkom o kuru pastları hesap ette ceza yazakben zero yu da sevmedim ammaaaa.... bilemedim onu sana bırakıyrum... sucuk mucuk
Canim ya ozelden mesaj yazmistim sana gelmedi miselma canım spor süresi gözümden mi kaçtı ??
1 yemek kaşığı kiymali makarna 10 kalori gösteriyor diyetkolikte.baska bir yerde ,20 kalori çıkıyor. Ben 20 kalorilik spor yaparim bugün.şu makarnanın hesabını dürelim...
5 yk fazla mııııııığğğğğğkaç fazla ise hesapla bakaım seç beğen al cezalardan
haklısın canım zor durumda kalmışsın onu da farketim.. zaten normal sporunu yapıyorsun.. ekstra vermeyelim madem ama hani bugün karbon yemesen diyet için iyi olur bence.. sn benden daha bilgilisnde ben hep öyle yaparım keni diyetimde işe yararSucuk ısıl işlem görmemiş kız gayet iyiydi :)
Kuru pastanın kalorisi 123 ama günlük kalorimi çok eksik aldım ki onu yedim diye
geldi canım...Canim ya ozelden mesaj yazmistim sana gelmedi mi
10 20 :) yap yap sen az la başlar bu işler1 yemek kaşığı kiymali makarna 10 kalori gösteriyor diyetkolikte.baska bir yerde ,20 kalori çıkıyor. Ben 20 kalorilik spor yaparim bugün.
ayyyy ya çok korkuyorum senden valla diyetisyene gidiyorum yoldayım ne deese onu ya sabah ikidilimi o verdi öğle ve akşam da birer dilim .. Oğlum akşam lahmacun isteyince evdekilere iki bana bir istediksana sopa
dünkü menünü hiç ama hiç sevmedim... ekmek 1 dilimden fazla yeme.. hayvansal yağdan cumaya kadar uzak dur.. haşlama şeyler tüket !! hiç olmamış dün.. bugün ne yapcan acaba
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR | YEŞİLLER |
---|---|---|---|---|
CUMARTESİ | ÖZLEM : 100 DK FATTYLAB : 125 DK | YASMİN : 80 DK ELİF-HAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ZYNMNM : 60 DK | SEYHAN : 30 DK SELMAM : 45 DK |
PAZAR | ÖZLEM : 90 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 45 DK ELİF HAKAN : 70 DK | BALLİKAYFE : 85 DK ZYNMNM : 45 DK | SEYHAN : 70 DK SELMAM : 55 DK |
PAZARTESİ | ÖZLEM : 140 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 85 DK ELİFHAKAN : 15 DK | .. | SEYHAN : 30 DK BALLİKAYFE : 20 DK |
.. | ||||
.. | ||||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?