Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın şeker parem (tatlı var dediler geldikk )
sana sopa

dünkü menünü hiç ama hiç sevmedim... ekmek 1 dilimden fazla yeme.. hayvansal yağdan cumaya kadar uzak dur.. haşlama şeyler tüket !! hiç olmamış dün.. bugün ne yapcan acaba

tatlişkom o kuru pastları hesap ette ceza yazak ben zero yu da sevmedim ammaaaa.... bilemedim onu sana bırakıyrum... sucuk mucuk

şu makarnanın hesabını dürelim...
bugünkü mönüm
08.00
kuru kayısı ve kayısı çekirdeği
11.00
kıymalı yumurta
peynir
15.00
elma
18.00
nohut
bulgur pilavı

bu aralar suyu da düzenli içemiyorum
spor yok

5 yk fazla mııııııığğğğğğ kaç fazla ise hesapla bakaım seç beğen al cezalardan

tatlişkom o kuru pastları hesap ette ceza yazak ben zero yu da sevmedim ammaaaa.... bilemedim onu sana bırakıyrum... sucuk mucuk
Sucuk ısıl işlem görmemiş kız gayet iyiydi :)
Kuru pastanın kalorisi 123 ama günlük kalorimi çok eksik aldım ki onu yedim diye

şu makarnanın hesabını dürelim...

5 yk fazla mııııııığğğğğğ kaç fazla ise hesapla bakaım seç beğen al cezalardan
1 yemek kaşığı kiymali makarna 10 kalori gösteriyor diyetkolikte.baska bir yerde ,20 kalori çıkıyor. Ben 20 kalorilik spor yaparim bugün.

Sucuk ısıl işlem görmemiş kız gayet iyiydi :)
Kuru pastanın kalorisi 123 ama günlük kalorimi çok eksik aldım ki onu yedim diye
haklısın canım zor durumda kalmışsın onu da farketim.. zaten normal sporunu yapıyorsun.. ekstra vermeyelim madem ama hani bugün karbon yemesen diyet için iyi olur bence.. sn benden daha bilgilisnde ben hep öyle yaparım keni diyetimde işe yarar
Canim ya ozelden mesaj yazmistim sana gelmedi mi
geldi canım...

1 yemek kaşığı kiymali makarna 10 kalori gösteriyor diyetkolikte.baska bir yerde ,20 kalori çıkıyor. Ben 20 kalorilik spor yaparim bugün.
10 20 :) yap yap sen az la başlar bu işler

sana sopa

dünkü menünü hiç ama hiç sevmedim... ekmek 1 dilimden fazla yeme.. hayvansal yağdan cumaya kadar uzak dur.. haşlama şeyler tüket !! hiç olmamış dün.. bugün ne yapcan acaba
ayyyy ya çok korkuyorum senden valla diyetisyene gidiyorum yoldayım ne deese onu ya sabah ikidilimi o verdi öğle ve akşam da birer dilim .. Oğlum akşam lahmacun isteyince evdekilere iki bana bir istedik

SPOR YARIŞMASI PEMBELERMAVİLERKIRMIZILARYEŞİLLER
CUMARTESİÖZLEM : 100 DK
FATTYLAB : 125 DK
YASMİN : 80 DK
ELİF-HAKAN : 83 DK
BALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DK
SEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DK
PAZARÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : 70 DK
BALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DK
SEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DK
PAZARTESİÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK
..SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DK
..
..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…