e mübarek madem ekmek vr lahmacun yeme... lahmacun var ekmek yeme.. bide hem sabah hem akşam kıyma... bilmiyorum kafamyatmadı sor doktoruna hem sabah kıyma yedim hem akşam de.. sabahkini yağda kavurdum de bakalım afferin elif diyecek miayyyy ya çok korkuyorum senden valla diyetisyene gidiyorum yoldayım ne deese onu ya sabah ikidilimi o verdi öğle ve akşam da birer dilim .. Oğlum akşam lahmacun isteyince evdekilere iki bana bir istedik
Tamam haklısın canımhaklısın canım zor durumda kalmışsın onu da farketim.. zaten normal sporunu yapıyorsun.. ekstra vermeyelim madem ama hani bugün karbon yemesen diyet için iyi olur bence.. sn benden daha bilgilisnde ben hep öyle yaparım keni diyetimde işe yarar
geldi canım...
10 20 :) yap yap sen az la başlar bu işler
Bugün tartildim yine 94.3 benim sabit kilo günlerim geldi yine. Boyle 1-2 kilo verip kalıyorum işte.kimler hedefe yaklaştı ???
Kız zaten ben kendime en büyük cezayı verdim artık öğlen yemeklerimi evden getiriyorum o da sadece salata akşamlarıda sadece protein yicem. Bu hafta değilde haftaya cumarteside detoks yapcam 1 haftalık.haklısın canım zor durumda kalmışsın onu da farketim.. zaten normal sporunu yapıyorsun.. ekstra vermeyelim madem ama hani bugün karbon yemesen diyet için iyi olur bence.. sn benden daha bilgilisnde ben hep öyle yaparım keni diyetimde işe yarar
geldi canım...
10 20 :) yap yap sen az la başlar bu işler
Bana linç kampanyası başlatın kızlar 3 günde 59 a çıktım
Niye sis olsunki dolunayda canimKızlar bugün dolunay var cumaya kadar tarılmamaya çalışın. Cuma günü ay biraz küçülür, 8 inde yarımay var.
Dolunayda vücut şiş olur artı çıkarsınız bu da sizin motivasyonunuzu düşürür
yaaaa vuyma vuyma noluyyye mübarek madem ekmek vr lahmacun yeme... lahmacun var ekmek yeme.. bide hem sabah hem akşam kıyma... bilmiyorum kafamyatmadı sor doktoruna hem sabah kıyma yedim hem akşam de.. sabahkini yağda kavurdum de bakalım afferin elif diyecek mi
Bugün tartildim yine 94.3 benim sabit kilo günlerim geldi yine. Boyle 1-2 kilo verip kalıyorum işte.regl oldum dün. Belki 1-2 güne biraz veririm kilo.
Abla ayın öyle etkileri var. Mesela dolunayda eskiden ameliyat yapmazlarmış, ağda yapmazlarmış. Bununla ilgili çok güzel yazılar var ama en güzel özeti VÜCUDUMUZ AYI TAKLİT EDER. Bunu da bir yazı da görmüştümNiye sis olsunki dolunayda canim
Anladim canim sagol o zaman aksam ne yeyim ben ekstra kilo yapmasin bi fikir versenAbla ayın öyle etkileri var. Mesela dolunayda eskiden ameliyat yapmazlarmış, ağda yapmazlarmış. Bununla ilgili çok güzel yazılar var ama en güzel özeti VÜCUDUMUZ AYI TAKLİT EDER. Bunu da bir yazı da görmüştüm
Abla ayın öyle etkileri var. Mesela dolunayda eskiden ameliyat yapmazlarmış, ağda yapmazlarmış. Bununla ilgili çok güzel yazılar var ama en güzel özeti VÜCUDUMUZ AYI TAKLİT EDER. Bunu da bir yazı da görmüştüm
Bebis icinmi arkadasin icinmi arkadasa pijama takimi olur bence hem dogumda isine yararDoğum yapan güzel takım arkadaşlarım size bir sorum olacak.
Hamile arkadaşıma ne hediye alabilirim ?
Mutlaka bide eskiden okumustum ayin hareketleriyle eski insanlarin hayatlarini düzenlediklerini filanÇok enteresan bir bilgi. Moral oldu bana. Belki oyuzden kilom böyle görünüyordur. :)
Abla hafif şeyler ye et, tavuk, balık, salata olabilir. Haşlanmış sebze yanına yoğurt olabilir. Evde ne varsa kendine göre ayarlarsın zaten.Anladim canim sagol o zaman aksam ne yeyim ben ekstra kilo yapmasin bi fikir versen
Cidden öyle bunlar bilimsel olarak kanıtlanmış şeyler. Devasa denizlerde bile gel-git yapan ay, biz küçücük insanlarda yapmaz mı :) duygu durumumuzu, ruh halimizi bile etkiliyor. Ben karar vereceğim zaman aya çok dikkat ederimÇok enteresan bir bilgi. Moral oldu bana. Belki oyuzden kilom böyle görünüyordur. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?