Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canim menum dün az oldu önceki akşam kuruyemisi fazla yediğim için dünü hafif geçirmek istedim tabi gece açlıktan yatamiyordum o ayrı

annemler geldiiiiii :)

Gözün aydın canim annen yanında ne güzell

BEN yaklaşmış hatta tutturmuştum ama alkolden dolayı ödem var şu an, diyetisyenime sordum 2 Güne normale dönersin, normal devam et dedi bakalım, cumartesi de randevum var

Sabah;
5 yk yoğurt
Cennet meyvesi
Chia tohumu
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Öğle;
Pırasa
Yoğurt pul biberli,limonlu

Ara ;
1 elma

Akşam ;
Hindili Brüksel lahanası
Salata

3 lt su tamamlarım
Türk kahvesi içildi
Beyaz çay içilecek
Detox çayı

Spor 1 saat yaparım, insanity ve eliptik

Örnek menu

Arkadaşıma almak istiyorum benimde aklıma hemen pijama takımı geldi. Ama lohusa pijama takımımı alsam hamile pijama takımımı bilemedim
Canım hamile pijama takımı diye al zaten ön göğüs bölümleri açılıyor onların. Yani hem göbek kısmı geniş hem göğüs kısmı açilanlrdan. Doğumda da hamilelik döneminde de giyebilir

O zaman pijama takımı alayım zaten hamilelerin başka neye ihtiyacı olur ki

Öyle yapayım. Internetten çok tatlı bişey buldum ama görerek mi alsam bilemedim
Güvenilir bir siteyde internetten de alsan sorun olmaz canim. En kotu ihtimalle tekrar gönderirsin. Ama bence bir bakın istedigin gibi bulamazsan en son tercihin internetten almak olsun

Güvenilir bir siteyde internetten de alsan sorun olmaz canim. En kotu ihtimalle tekrar gönderirsin. Ama bence bir bakın istedigin gibi bulamazsan en son tercihin internetten almak olsun
Öyle yapayım o zaman şimdi bedeni tutturamam falan bir de kız onla uģraşmasın

Bugün tartildim yine 94.3 benim sabit kilo günlerim geldi yine. Boyle 1-2 kilo verip kalıyorum işte. regl oldum dün. Belki 1-2 güne biraz veririm kilo.
cumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)
inşallah canım ya.... ben tam senin durumu anlayamıyorum zaten cidden çok yavaş veryorsun çizelge de de şubatta 69 ile balşamış yazıyor bir yıl oldu hala aynısın

Bana linç kampanyası başlatın kızlar 3 günde 59 a çıktım
bbbrrrravvo tebrikler...
nasıl becerdin acaba onu

yaaaa vuyma vuyma noluyyy
1ayda sadece 600 gr vermişsim çok kötüüü çok kötüüü
kötü de ne kelime..... ne dedi dyetiryenin .. ?
Off kızlar bende alayım şu linç girişiminden
ben girişecem sanada anam babam var ayıp oliiy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…