- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Arkadaşıma almak istiyorum benimde aklıma hemen pijama takımı geldi. Ama lohusa pijama takımımı alsam hamile pijama takımımı bilemedimBebis icinmi arkadasin icinmi arkadasa pijama takimi olur bence hem dogumda isine yarar
Ben sabahtan beri hamam keyfi yapıyorum
Harika süpersin
Çok kötü olmuş kız sabah yememekle zaten diyetini bozmaya başlamışsın bugün.
Makarna olmamış ama 1 kaşık çok da bozmamış sanki
Abla ayran hazır ayran ya da tuzlu ayransa hiç olmamış hamburger zaten ev yapımıda olsa kalorili bir yiyecek
Yılbaşı gecesi biraz abartmışsın, su da az ama onun dışında gayet güzel
Kız resmen aç duruyosun ya hiç bir şey yememişsin nasıl duruyosun
Köfteyi sipariş etmemekle çok doğru bir karar vermişsin
Cidden büyük bir iş dışarda karşında birisi yemek yerken kendini tutmak. Tebrik ederim
Regl döneminde diyet bozulmadığı zaman daha doğrusu tatlı isteğine karşı koyulduğu zaman daha fazla kilo gidiyor
Bulgur ve nohut bir arada olmamış
annemler geldiiiiii :)
[tr][/tr] [th]6. TAKIM HATUNLARI
[/th] [th]5 OCAK HEDEF KİLOLAR [/th] [th]EKSİLER [/th] [tr][/tr] [td]hanımeli[/td] [td]66.4[/td] [td]-300[/td] [tr][/tr] [td]plasticwoman[/td] [td]97.3[/td] [td]-1.7[/td] [tr][/tr] [td]fattylamb[/td] [td]69.5[/td] [td]2.5[/td] [tr][/tr] [td]selmam[/td] [td]71.5[/td] [td]-1.2[/td] [tr][/tr] [td]zynpkr[/td] [td]93.0[/td] [td]-1.3[/td] [tr][/tr] [td]yasmin[/td] [td]76.9[/td] [td]-1.1[/td] [tr][/tr] [td]ervam[/td] [td]98.5[/td] [td]-1.8[/td] [tr][/tr] [td]elifhakan[/td] [td]84.0[/td] [td]-1.6[/td]
Günaydın canımGunaydin hanimlar
Sabah;
5 yk yoğurt
Cennet meyvesi
Chia tohumu
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Öğle;
Pırasa
Yoğurt pul biberli,limonlu
Ara ;
1 elma
Akşam ;
Hindili Brüksel lahanası
Salata
3 lt su tamamlarım
Türk kahvesi içildi
Beyaz çay içilecek
Detox çayı
Spor 1 saat yaparım, insanity ve eliptik
Canım hamile pijama takımı diye al zaten ön göğüs bölümleri açılıyor onların. Yani hem göbek kısmı geniş hem göğüs kısmı açilanlrdan. Doğumda da hamilelik döneminde de giyebilirArkadaşıma almak istiyorum benimde aklıma hemen pijama takımı geldi. Ama lohusa pijama takımımı alsam hamile pijama takımımı bilemedim
Diyetistenin ne dedi canım az kilo vermene.Off kızlar bende alayım şu linç girişiminden
O zaman pijama takımı alayım zaten hamilelerin başka neye ihtiyacı olur kiCanım hamile pijama takımı diye al zaten ön göğüs bölümleri açılıyor onların. Yani hem göbek kısmı geniş hem göğüs kısmı açilanlrdan. Doğumda da hamilelik döneminde de giyebilir
O zaman pijama takımı alayım zaten hamilelerin başka neye ihtiyacı olur ki
Örnek menu
Öyle yapayım. Internetten çok tatlı bişey buldum ama görerek mi alsam bilemedimBencede pijama takımı al daha iyi olur
Bence de mantıklı en iyisi pijama takımiO zaman pijama takımı alayım zaten hamilelerin başka neye ihtiyacı olur ki
Güvenilir bir siteyde internetten de alsan sorun olmaz canim. En kotu ihtimalle tekrar gönderirsin. Ama bence bir bakın istedigin gibi bulamazsan en son tercihin internetten almak olsunÖyle yapayım. Internetten çok tatlı bişey buldum ama görerek mi alsam bilemedim
Öyle yapayım o zaman şimdi bedeni tutturamam falan bir de kız onla uģraşmasınGüvenilir bir siteyde internetten de alsan sorun olmaz canim. En kotu ihtimalle tekrar gönderirsin. Ama bence bir bakın istedigin gibi bulamazsan en son tercihin internetten almak olsun
Öyle yapayım. Internetten çok tatlı bişey buldum ama görerek mi alsam bilemedim
Öyle yapayım inşallah bedenide tutturumTabi bakarak alsan daha iyi olur
cumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)Bugün tartildim yine 94.3 benim sabit kilo günlerim geldi yine. Boyle 1-2 kilo verip kalıyorum işte.regl oldum dün. Belki 1-2 güne biraz veririm kilo.
inşallah canım ya.... ben tam senin durumu anlayamıyorum zaten cidden çok yavaş veryorsun çizelge de de şubatta 69 ile balşamış yazıyor bir yıl oldu hala aynısınKız zaten ben kendime en büyük cezayı verdim artık öğlen yemeklerimi evden getiriyorum o da sadece salata akşamlarıda sadece protein yicem. Bu hafta değilde haftaya cumarteside detoks yapcam 1 haftalık.
Artık cidden sıkıldım aynı kilolarda durmaktan. Hedefim şubat başında 65 olmak
Bana linç kampanyası başlatın kızlar 3 günde 59 a çıktım
kötü de ne kelime..... ne dedi dyetiryenin .. ?yaaaa vuyma vuyma noluyyy
1ayda sadece 600 gr vermişsim çok kötüüü çok kötüüü
ben girişecem sanada anam babam var ayıp oliiyOff kızlar bende alayım şu linç girişiminden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?