- 17 Aralık 2016
- 4.522
- 4.185
- 63
Off kızlar bende alayım şu linç girişiminden
Öyle yapayım inşallah bedenide tutturum
cumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)
inşallah canım ya.... ben tam senin durumu anlayamıyorum zaten cidden çok yavaş veryorsun çizelge de de şubatta 69 ile balşamış yazıyor bir yıl oldu hala aynısın
bbbrrrravvo tebrikler...
nasıl becerdin acaba onu
kötü de ne kelime..... ne dedi dyetiryenin .. ?
ben girişecem sanada anam babam var ayıp oliiy
cumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)
inşallah canım ya.... ben tam senin durumu anlayamıyorum zaten cidden çok yavaş veryorsun çizelge de de şubatta 69 ile balşamış yazıyor bir yıl oldu hala aynısın
bbbrrrravvo tebrikler...
nasıl becerdin acaba onu
İnşallah iner canım ya valla delirecegim hep aynısi oluyor. 2 kilo verip kalıyor öyle bir kaç hafta. Sonra da motivasyonum düşüyor yiyorum sinirimden. Bu kez öyle olmaz umarım. Sözde bugün bir şey yapmayacağım demiştim dizim ağrıyor diye ama az da olsa yapacağım bir şeyler. Yarın aynı kiloyu görmek istemiyorum. 100 Gr da olsa gitsincumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)
bbbrrrravvo tebrikler...
nasıl becerdin acaba onu
Öyle yapayım inşallah bedenide tutturum
Kızlar akşam yine dışarıda olacağım ne yesem ki ya
İnşallah iner canım ya valla delirecegim hep aynısi oluyor. 2 kilo verip kalıyor öyle bir kaç hafta. Sonra da motivasyonum düşüyor yiyorum sinirimden. Bu kez öyle olmaz umarım. Sözde bugün bir şey yapmayacağım demiştim dizim ağrıyor diye ama az da olsa yapacağım bir şeyler. Yarın aynı kiloyu görmek istemiyorum. 100 Gr da olsa gitsin
Kız ne şubatı ben kasımda başladım 4 ay oldu. Ama diyete 29 ekimde başladım 73 kiloyla şuan yine 72 yim durumum vahim. O yüzden artık evimden yemek getircem daha çok spor yapcam ve kurtulcam bu kilolardan.cumaya daha var canım şişkinliğin iner merak etme :)
bbbrrrravvo tebrikler...
nasıl becerdin acaba onu
Kuzu arkadaşımla baya uzak oturuyoruz ve sık görüşemiyoruz. Şimdi 20 ocakta gitcem ona bir daha doğumuna anca giderim. O yüzden elim boş gitmek istemiyorum ve bebeğe değil de ona hediye almak istiyorum. Doğumda zaten bebeğe alınacakAhhh sana ahhh
Canım ben böyle durumlarda ilk başta ufak bir hediye ile gidiyorum sohbet arasından neye ihtiyacım var diye soruyorum daha sonra ihtiyacı olan şeyi götürüyorum
Ya hiç bir fikrim yok kaç kilo alır ki acaba diğer bebeğinde 65le doğuma girmiştiTabi arkadaşının bedeni hakkinda bi fikrin varsa bakarak halledebilirsin
Kız ne şubatı ben kasımda başladım 4 ay oldu. Ama diyete 29 ekimde başladım 73 kiloyla şuan yine 72 yim durumum vahim. O yüzden artık evimden yemek getircem daha çok spor yapcam ve kurtulcam bu kilolardan.
Kuzu arkadaşımla baya uzak oturuyoruz ve sık görüşemiyoruz. Şimdi 20 ocakta gitcem ona bir daha doğumuna anca giderim. O yüzden elim boş gitmek istemiyorum ve bebeğe değil de ona hediye almak istiyorum. Doğumda zaten bebeğe alınacak
Ya hiç bir fikrim yok kaç kilo alır ki acaba diğer bebeğinde 65le doğuma girmişti
Öyle yapayım ben o zaman güzel bir pijama takımı ve emzirme sütyeni alayım. Acaba beyaz pijamayla rahat edebilir mi lohusaykenCanım o zaman arkadaşların dediği doğru emzirme sütyeni de al yanına en çok kullandıkları o oluyor
Sorma deli fişek gibi yedim :)
yine az da olsa 15 dk falan yap canım metanın hızlanmasıiçin çok iyi olurKızlar akşam yine dışarıda olacağım ne yesem ki ya
İnşallah iner canım ya valla delirecegim hep aynısi oluyor. 2 kilo verip kalıyor öyle bir kaç hafta. Sonra da motivasyonum düşüyor yiyorum sinirimden. Bu kez öyle olmaz umarım. Sözde bugün bir şey yapmayacağım demiştim dizim ağrıyor diye ama az da olsa yapacağım bir şeyler. Yarın aynı kiloyu görmek istemiyorum. 100 Gr da olsa gitsin
çizelgede yanlışlık var o zaman..Kız ne şubatı ben kasımda başladım 4 ay oldu. Ama diyete 29 ekimde başladım 73 kiloyla şuan yine 72 yim durumum vahim. O yüzden artık evimden yemek getircem daha çok spor yapcam ve kurtulcam bu kilolardan.
Kuzu arkadaşımla baya uzak oturuyoruz ve sık görüşemiyoruz. Şimdi 20 ocakta gitcem ona bir daha doğumuna anca giderim. O yüzden elim boş gitmek istemiyorum ve bebeğe değil de ona hediye almak istiyorum. Doğumda zaten bebeğe alınacak
Ya hiç bir fikrim yok kaç kilo alır ki acaba diğer bebeğinde 65le doğuma girmişti
yok caım bence beyaz iyi değil...Öyle yapayım ben o zaman güzel bir pijama takımı ve emzirme sütyeni alayım. Acaba beyaz pijamayla rahat edebilir mi lohusayken
Öyle yapayım ben o zaman güzel bir pijama takımı ve emzirme sütyeni alayım. Acaba beyaz pijamayla rahat edebilir mi lohusayken
nooo şekerim beyaz asla olmaz hatta açık renk de olmazkırmızı iyidir iyiÖyle yapayım ben o zaman güzel bir pijama takımı ve emzirme sütyeni alayım. Acaba beyaz pijamayla rahat edebilir mi lohusayken
250- 300 arası bi öğün canım çok değil15 dk leslie yaptım. 15 dk da akşam yapmayı düşünüyorum. Kızlar bir şey soracağım. Akşam 1 tombik tavuk döner yesem mi? Canım çok döner istedi. Sabah 2 dilim çavdar ekmeğiyle tost yaptım ev yapımı sucuk ve peynirli. Ara öğün olarak da 5 tane yer fıstığı yedim. Akşam menüm tombik tavuk döner olsa çok olur mu? Ne dersiniz? Kalorisini bilmiyorum ama o ekmeklerin içi boş oluyor su yuvarlak ekmeklerden.
Aynen çizelgede yanlışlık var kuzu ben aranıza katılalı daha 3.5 ay falan olmuşturyine az da olsa 15 dk falan yap canım metanın hızlanmasıiçin çok iyi olur
çizelgede yanlışlık var o zaman..
yok caım bence beyaz iyi değil...
Beyaz olmasın canim
nooo şekerim beyaz asla olmaz hatta açık renk de olmazkırmızı iyidir iyi
Kendine tutabiliyorsan tut çünkü ekmek çok yemişsin. Yarın kah da ekmek yemeyip öğlen döner yersin. Tabi hiç yemesen daha iyi olur15 dk leslie yaptım. 15 dk da akşam yapmayı düşünüyorum. Kızlar bir şey soracağım. Akşam 1 tombik tavuk döner yesem mi? Canım çok döner istedi. Sabah 2 dilim çavdar ekmeğiyle tost yaptım ev yapımı sucuk ve peynirli. Ara öğün olarak da 5 tane yer fıstığı yedim. Akşam menüm tombik tavuk döner olsa çok olur mu? Ne dersiniz? Kalorisini bilmiyorum ama o ekmeklerin içi boş oluyor su yuvarlak ekmeklerden.
Yarın yiyemem kiKendine tutabiliyorsan tut çünkü ekmek çok yemişsin. Yarın kah da ekmek yemeyip öğlen döner yersin. Tabi hiç yemesen daha iyi olur
Sen bilirsin dayanamam diyorsan yeYarın yiyemem kibugün çıkacağım buralarda yok yiyebilecegim bir yer en olmadı yarın hiç ekmek yemem.
O kadarsa kalorisi süpermiş250- 300 arası bi öğün canım çok değil
Valla bilemedim gidince bakacağım dayanabilecek miyimSen bilirsin dayanamam diyorsan ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?