Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla eğer gerçekten 250 kl se çıldıracağım çünkü kv ve kızım yediler ben yemedim eve gelip salata yapıp yedim salata 155 kl yazıyor anam yerdim 100 kl yy i yakardım

Aynen çizelgede yanlışlık var kuzu ben aranıza katılalı daha 3.5 ay falan olmuştur

Kızlar lohusa pijamaları hep açık renk ya sadece 1 tane kırmızı gördüm

Genelde açık renkliler.
ama köyü renk alsan daha iyi olur giyecek kişi kendini rahat hisseder yani kırmızı bordo gibi renkler daha uygun

no non nonononno

Sabah kıymalı yumurta suyla yapıldı kıymada yağısız 2dilim tb ekmeği 7 zeytin
Öğle salata azcık yağlı
Akşamda mercimek çorbası ve yoğurtlu havuç yiyecem spor 150 dk yürüyüş mahvoldum 14000adım atmış oldum hanmeli

Gerçekleşen menümü yazayım
Uyanınca;
1 bardak ılık suya limon
1 tk çörek otu yağı

Sabah;
Yoğurt
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Ara ;
6-7 çiğ badem

Öğle;
Kıyması az olan pırasa :)
Yoğurt

Akşam ;
Hindiyi tavada pişirmeye çalıştım sonra uzayacak belli oldu dedim içine az su, dondurulmuş domates koydum baharat çok az tereyağı attım düdüklüye :)

Yanına; kıvırcık+mor lahana+havuç+köz biber salata yaptım 19:00 yiyeceğim :)

3,5 lt su içildi
Türk kahvesi içildi şekersiz
Beyaz çay içeceğim spor öncesi

21:00 gibi spora başlarım, 60 dk yapacağım

Sporumu da yaptımm
20 dakika yürüyüş, 10 dakika egzersiz, 15 dakika leslie. Egzersiz yine karışık ip atlama twister squat kol bacak falan var kronometre tuttum dinlenme aralarını olabildiğince kısa tuttum

Ben de atlatayım da sporu :) insanity 30 gün olunca neler olacak merak ediyorum :) güzel olmuş spor canım

Spor güzel olmuş

Canim menünde herşey yerli yerinde çok güzel afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…