- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Döner güzel ama istediğini giyinmek daha güzelValla bilemedim gidince bakacağım dayanabilecek miyimyarın da tartıda eksi görmem lazım ama. Neyse gidince bakayım
Aynen çizelgede yanlışlık var kuzu ben aranıza katılalı daha 3.5 ay falan olmuştur
Kızlar lohusa pijamaları hep açık renk ya sadece 1 tane kırmızı gördüm
Evet canım doğru söylüyosun o renkler daha uygun olur. Çok güzel şeyler var zaten buldum şimdiGenelde açık renkliler.
ama köyü renk alsan daha iyi olur giyecek kişi kendini rahat hisseder yani kırmızı bordo gibi renkler daha uygun
Kolari ve glisemik indeks konusu zaten çok fena dönerde. Iyiki yememissin vallaEkmek arası tombik tavuk döner 650 kl miş ekmeksiz 240kl ohhh iyiki yememişsim
Oh oh ne güzel yiyen yiyeneben hala tutuyorum kendimi
650 miialmayayim. Sağol canım. Ekmeksiz yerim ne yapayım
no non nonononno15 dk leslie yaptım. 15 dk da akşam yapmayı düşünüyorum. Kızlar bir şey soracağım. Akşam 1 tombik tavuk döner yesem mi? Canım çok döner istedi. Sabah 2 dilim çavdar ekmeğiyle tost yaptım ev yapımı sucuk ve peynirli. Ara öğün olarak da 5 tane yer fıstığı yedim. Akşam menüm tombik tavuk döner olsa çok olur mu? Ne dersiniz? Kalorisini bilmiyorum ama o ekmeklerin içi boş oluyor su yuvarlak ekmeklerden.
Öyle yapayım ben o zaman güzel bir pijama takımı ve emzirme sütyeni alayım. Acaba beyaz pijamayla rahat edebilir mi lohusayken
yine az da olsa 15 dk falan yap canım metanın hızlanmasıiçin çok iyi olur
çizelgede yanlışlık var o zaman..
yok caım bence beyaz iyi değil...
Sporumu da yaptımm
20 dakika yürüyüş, 10 dakika egzersiz, 15 dakika leslie. Egzersiz yine karışık ip atlama twister squat kol bacak falan var kronometre tuttum dinlenme aralarını olabildiğince kısa tuttum
Sabah kıymalı yumurta suyla yapıldı kıymada yağısız 2dilim tb ekmeği 7 zeytin
Öğle salata azcık yağlı
Akşamda mercimek çorbası ve yoğurtlu havuç yiyecem spor 150 dk yürüyüş mahvoldum 14000adım atmış oldumhanmeli
Gerçekleşen menümü yazayım
Uyanınca;
1 bardak ılık suya limon
1 tk çörek otu yağı
Sabah;
Yoğurt
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi
Ara ;
6-7 çiğ badem
Öğle;
Kıyması az olan pırasa :)
Yoğurt
Akşam ;
Hindiyi tavada pişirmeye çalıştım sonra uzayacak belli oldu dedim içine az su, dondurulmuş domates koydum baharat çok az tereyağı attım düdüklüye :)
Yanına; kıvırcık+mor lahana+havuç+köz biber salata yaptım 19:00 yiyeceğim :)
3,5 lt su içildi
Türk kahvesi içildi şekersiz
Beyaz çay içeceğim spor öncesi
21:00 gibi spora başlarım, 60 dk yapacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?