- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
günaydınnn
Ya diyetisyenim özel değil bakmaz galiba öyle olsun sadece kahvaltım 8de yapmam gerektiğini söylüyor benden 1030da yapıyorum yeşil çay 3fincan vermişti ben 1içiyorum. Galiba böyle şeyler yüzünden olmuyorr
Abla sahurda ekmek yerine üşenmiyorsan daha doyurucu şeyler hazırla istersen.
Pekmezide sabah içeyim bari şimdi gece gece onun kalorisini almaya gerek yok
Özel diyetisyene git istersen devlettikler herkese standart liste veriyor. Yemek saatlerini senin uyanma - uyuma saatlerine göre ayarlaması gerekiyor
Niye içine sinmedi kız
Sabah 2yumurta 1dilim peynir 5zeytin salata(yağsiz)
Ara.2 tb bisküvi 1kuru incir
Öğle .ufacık peynir4zeytin turp
Ara 1küçük poğaca 4dilim fırıda patates (susuz kabuklu öyle direk atdım fırına elma dilimi gibi)kendim yaptım misafirim vardı
Akşam yok(poğaca yediğim için nişi yemedim ama isterseniz spor yaparım )
Saat 22:30 çok acıktım dayanamadım yağsız salata(kıvırcık havuç turp)
günaydınnn
Kuzu ben sanki yapamıcam sporu ya cidden kötüyüm kursa bile gidemiyorumcanm iyi gidiyor :) ama ya ben gözümden kaçırıyorum ya da arkadaşlar yazmıyor...
geçmi olsun canım :/
canım cumaya kadar başka spor kaçamağı yapmamaya çalış... geçmiş olsun ayrıca canım... spor yapamazsanda muaf olablirsn hastalıktan dolayı.. :)
ama dünkü sporu göremedim çizelgeyi paylaşamadım o yüzden...
Bir kere başlayınca devamı geliyor işte. Amtibiyotik kadar insan vücuduna zararlı bir şey yokkesinlikle haklısın. antibiyotik bitiyor üç gün sonra yine başa dönüyoruz. bu sefer doktora gitmeyeyim diye direniyorum antibiyotikten uzak kalayım diye o zaman da kız iyice helâk oluyor.
Geçmiş olsun Allah şifa versin salgın var çok dikkat etmek lazımNapayim canım uğraşıyorum kizim hasta onunla uğraşıyorum işte gecem gündüzüm belli değil çocuk hasta oldumu onun stresinden bizde hasta oluyoruz
Zaten kizinla uğraşıyorsun başkası yüzünden sıkıntı yapma kendine canım
Günaydın, zencefil limon tarçın atabilirsin suyuna güzel ödem attırıyogünaydın hanımlar. okul yolundayım. sabah kahvaltı yaptım bugün güzel geçecek inşllah.bir de suya dikkat ettim mi tamamdir. bu arada elim ayağım şiş. akşam ödem sökücü birşeyler de yapmam gerek
İçmeyi unuttum ya sabah evden nasıl çıktığımı bilmiyorumBakar canım özel değil diye niye bakmasın ama söylediğin nedenlerden olacağını sanmıyorum, kan verdin mi başka bi sorun var mı
Aynen kahvaltı öncesi iç sonra kahvaltı yaparsın
Ay bilemedim :) valla :)) ama sinmedi
Canım bak komple yanlış bi menü ve akşam yemiyorsun metonu yavaşlatıyorsun
Günaydın
Nasıl oldun canım bugunİçmeyi unuttum ya sabah evden nasıl çıktığımı bilmiyorum
Canım günaydın. Güzel bir gün diliuorum. Atarsın odemini de inşallah. Normal o kadar stres oldun.günaydın hanımlar. okul yolundayım. sabah kahvaltı yaptım bugün güzel geçecek inşllah.bir de suya dikkat ettim mi tamamdir. bu arada elim ayağım şiş. akşam ödem sökücü birşeyler de yapmam gerek
İyiyim iyi en azından dün ki baş ve boyun ağrım yok sadece zor nefes alıyorum mola gelsede birşeyler içsem diye bekliyorum.Nasıl oldun canım bugun
İçmeyi unuttum ya sabah evden nasıl çıktığımı bilmiyorum
İyi canım aynı. Dikkat et kendine icebikiyorsan ılık su bol iç. En iyisi o.İyiyim iyi en azından dün ki baş ve boyun ağrım yok sadece zor nefes alıyorum mola gelsede birşeyler içsem diye bekliyorum.
Sen nasılsın napıyosun
Keşke herkes işe 10 da başlasaBende sabah zor uyandım, çok kötüysen izin alsana canım dinlen evde
İçicem şimdi soğuk suyun içine çayın suyundan koyarım dün aklıma gelmemiştiİyi canım aynı. Dikkat et kendine icebikiyorsan ılık su bol iç. En iyisi o.
Keşke herkes işe 10 da başlasageçen hafta sınavlara gittiğim için izinliydim ayıp olur diye bu hafta izin almak istemedim. Tabi maaşımda eksik yatmasın sen ne iş yapıyordun
İçicem şimdi soğuk suyun içine çayın suyundan koyarım dün aklıma gelmemişti
Vayy mimarlara karşı ayrı bir sempatim var nedenseBen proje ofisindeyim canım iç mimarım, rapor alırsan kesilmez maaşından :) rapor al, bizde maaşdan kesmiyorlar ama izinden kesiyorlar daha kötü :)
İngiliz karbonatı al bi bardak suyun içine 1 çay kaşığı at iç o da iyileştirir
Vayy mimarlara karşı ayrı bir sempatim var nedense
Rapor hiç aklıma gelmemistiama dediğim gibi geçen hafta hatta önceki hafta perşembe gününden itibaren izinliydim ayıp olur diye geliyorum. Işleri arkadaşların üstüne yıkmak hoş olmaz. Ben daha işe gireli 4 ay oldu iznimde yok
Iş hayatında yeni değilsin dimi işyerinde yenisin :)Güzel meslek ama Türkiye’de zor böyle işler, herkes herşey zaten :) Benimde daha senem olmadı :) kötü olursan yapacak bi şey Yok canım idare etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?