Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bakar canım özel değil diye niye bakmasın ama söylediğin nedenlerden olacağını sanmıyorum, kan verdin mi başka bi sorun var mı

Aynen kahvaltı öncesi iç sonra kahvaltı yaparsın

Niye içine sinmedi kız

Ay bilemedim :) valla :)) ama sinmedi

Canım bak komple yanlış bi menü ve akşam yemiyorsun metonu yavaşlatıyorsun

Günaydın

günaydın hanımlar. okul yolundayım. sabah kahvaltı yaptım bugün güzel geçecek inşllah.bir de suya dikkat ettim mi tamamdir. bu arada elim ayağım şiş. akşam ödem sökücü birşeyler de yapmam gerek

Kuzu ben sanki yapamıcam sporu ya cidden kötüyüm kursa bile gidemiyorum

kesinlikle haklısın. antibiyotik bitiyor üç gün sonra yine başa dönüyoruz. bu sefer doktora gitmeyeyim diye direniyorum antibiyotikten uzak kalayım diye o zaman da kız iyice helâk oluyor.
Bir kere başlayınca devamı geliyor işte. Amtibiyotik kadar insan vücuduna zararlı bir şey yok
Geçmiş olsun Allah şifa versin salgın var çok dikkat etmek lazım

Günaydın, zencefil limon tarçın atabilirsin suyuna güzel ödem attırıyo

İçmeyi unuttum ya sabah evden nasıl çıktığımı bilmiyorum

Canım günaydın. Güzel bir gün diliuorum. Atarsın odemini de inşallah. Normal o kadar stres oldun.

Bende sabah zor uyandım, çok kötüysen izin alsana canım dinlen evde
Keşke herkes işe 10 da başlasa geçen hafta sınavlara gittiğim için izinliydim ayıp olur diye bu hafta izin almak istemedim. Tabi maaşımda eksik yatmasın sen ne iş yapıyordun
İyi canım aynı. Dikkat et kendine icebikiyorsan ılık su bol iç. En iyisi o.
İçicem şimdi soğuk suyun içine çayın suyundan koyarım dün aklıma gelmemişti

Ben proje ofisindeyim canım iç mimarım, rapor alırsan kesilmez maaşından :) rapor al, bizde maaşdan kesmiyorlar ama izinden kesiyorlar daha kötü :)

İngiliz karbonatı al bi bardak suyun içine 1 çay kaşığı at iç o da iyileştirir

Vayy mimarlara karşı ayrı bir sempatim var nedense
Rapor hiç aklıma gelmemisti ama dediğim gibi geçen hafta hatta önceki hafta perşembe gününden itibaren izinliydim ayıp olur diye geliyorum. Işleri arkadaşların üstüne yıkmak hoş olmaz. Ben daha işe gireli 4 ay oldu iznimde yok

Güzel meslek ama Türkiye’de zor böyle işler, herkes herşey zaten :) Benimde daha senem olmadı :) kötü olursan yapacak bi şey Yok canım idare etmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…