Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

benim sabah ki 40 dk yürüyüşü dün ki makarnaya saymıştık
biliyorum cnaım onnu :)
tamam canım

kızlar yaaaa annem pcyi kapatmış benim spor çizelgesi gittiiiii pc kapanınca ya da sekme çizelge siliniyor kayıd yok... cumaertesiden itibaren sporunu bilen yazsın olur mu ? yoksa geçmiş yapıcam

Düşünülen menü :)

Uyanınca ılık limonlu su, 1 tk çörek otu yağı

Sabah ; 5 yk yoğurt içine;
1 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Ara : 4-5 çiğ badem

Öğlen : ton balıklı salata
Yoğurt

Akşam : Brüksel lahanası
Salata

1 lt detoks çayım bitmek üzere
1,5 lt su içildi 3 lt olur
Ananaslı açaili yeşil çay içilecek
Türk kahvesi içildi

40 yaşına kadar 24 kalacağım :)) ben 14 yaşlarındayken büyümek istemiyordum :) herkes 18 olmak için can atıyordu ben büyüdükçe mutsuz oluyordum :)) büyümek istemiyorum diyordum :)
Bende hep 18 kalmak istiyordum. Şuan en sevmediğim yaştayım 23.. küçük müsün büyük mü belli değil

kızlar yaaaa annem pcyi kapatmış benim spor çizelgesi gittiiiii pc kapanınca ya da sekme çizelge siliniyor kayıd yok... cumaertesiden itibaren sporunu bilen yazsın olur mu ? yoksa geçmiş yapıcam
Büyük ihtimalle onu bilg kaydetti. O excell dosyasının ismi kitaptır o şekilde bi arat istersen emeklerin boşa gitmesin

Yemeklerini evden mi götürüyosun

yok canım excel de yapılmıyor nette yappılıyor

Yok bitmiyor yaa dün bu saatde yine aynı yeeleri temizliyordum bu ne ya böyle

Hele çocuk da varsa hiç bitmiyor

Bende hep 18 kalmak istiyordum. Şuan en sevmediğim yaştayım 23.. küçük müsün büyük mü belli değil

Ay ben 23 yaşındayken ne delilikler yapardım hiç pişman değilim :)

Yemeklerini evden mi götürüyosun

Canım değişiyor dolaba kıvırcık mor lahana havuç koydum, mesela bugün nohut pilav çorba var ben yiyemiyorum o yüzden salata yapacağım Üzerine de ton balığı :) geçen de hindi getirdim salatanın üzerine attım onu da yedim :) dün köfte attım 3 porsiyon buzluğa ve hindilerim var, köfte getirecektim ama vazgeçtim böyle pratik çözümler sunuyorum

Kızlar kendime çok şaşırıyorum ekmeksiz yemeğe alıştım resmen hiç aramıyorum 15 gün oldu :) ve normalde ekmeği en çok acı biber yemek için yerdim :) acı çok severim ama biberin tadını sevmem normalde o yüzden hep ekmekle yerdim dün chili biberi aldım ekmeksiz yedim hiç aramadım ve şimdi lezzetli geliyor :)

Benimde bu şekilde yapmam gerekiyor ama evde hazırlamaya üşeniyorum. Bugün mesela yemekler çok kötü hep kızartma börek vs o tarzda. 2 gün önce karnabahar haşlayıp işyerinde dolaba koymuştum ama tadı kötü olmuştur belkide bozulmuştur diye yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…