- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Iş hayatında yeni değilsin dimi işyerinde yenisin :)
Maşallah baya tecrübelisin o zamanYok canım ben hem de meslek çıkışlıyım hep çalışıp okudum, 17 yaşındaydım ilk şantiyeye girdiğimde :)
Maşallah baya tecrübelisin o zamanayıptır sorması şimdi kaç yaşındasın :)
hepimiz 24-25 de kalacagiz canimHer zaman 24 kalacağım :))) ama 30 yaş :)
hepimiz 24-25 de kalacagiz canim
Daha çok gençsin zaten bir yaşta kalmana gerek yokHer zaman 24 kalacağım :))) ama 30 yaş :)
biliyorum cnaım onnu :)benim sabah ki 40 dk yürüyüşü dün ki makarnaya saymıştık
tamam canımKuzu ben sanki yapamıcam sporu ya cidden kötüyüm kursa bile gidemiyorum
Bir kere başlayınca devamı geliyor işte. Amtibiyotik kadar insan vücuduna zararlı bir şey yok
Geçmiş olsun Allah şifa versin salgın var çok dikkat etmek lazım
Daha çok gençsin zaten bir yaşta kalmana gerek yok
Ya kızlarrr temizlik yapıcam niye bitmiyor ya bu işlerrr
Yok bitmiyor yaa dün bu saatde yine aynı yeeleri temizliyordum bu ne ya böyleEV içi bitmez canım
Bende hep 18 kalmak istiyordum. Şuan en sevmediğim yaştayım 23.. küçük müsün büyük mü belli değil40 yaşına kadar 24 kalacağım :)) ben 14 yaşlarındayken büyümek istemiyordum :) herkes 18 olmak için can atıyordu ben büyüdükçe mutsuz oluyordum :)) büyümek istemiyorum diyordum :)
Büyük ihtimalle onu bilg kaydetti. O excell dosyasının ismi kitaptır o şekilde bi arat istersen emeklerin boşa gitmesinkızlar yaaaaannem pcyi kapatmış benim spor çizelgesi gittiiiii pc kapanınca ya da sekme çizelge siliniyor kayıd yok... cumaertesiden itibaren sporunu bilen yazsın olur mu ? yoksa geçmiş yapıcam
Yemeklerini evden mi götürüyosunDüşünülen menü :)
Uyanınca ılık limonlu su, 1 tk çörek otu yağı
Sabah ; 5 yk yoğurt içine;
1 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix
Ara : 4-5 çiğ badem
Öğlen : ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam : Brüksel lahanası
Salata
1 lt detoks çayım bitmek üzere
1,5 lt su içildi 3 lt olur
Ananaslı açaili yeşil çay içilecek
Türk kahvesi içildi
yok canım excel de yapılmıyor nette yappılıyorBende hep 18 kalmak istiyordum. Şuan en sevmediğim yaştayım 23.. küçük müsün büyük mü belli değil
Büyük ihtimalle onu bilg kaydetti. O excell dosyasının ismi kitaptır o şekilde bi arat istersen emeklerin boşa gitmesin
Yok bitmiyor yaa dün bu saatde yine aynı yeeleri temizliyordum bu ne ya böyle
Bende hep 18 kalmak istiyordum. Şuan en sevmediğim yaştayım 23.. küçük müsün büyük mü belli değil
Yemeklerini evden mi götürüyosun
Benimde bu şekilde yapmam gerekiyor ama evde hazırlamaya üşeniyorum. Bugün mesela yemekler çok kötü hep kızartma börek vs o tarzda. 2 gün önce karnabahar haşlayıp işyerinde dolaba koymuştum ama tadı kötü olmuştur belkide bozulmuştur diye yemek istemiyorumHele çocuk da varsa hiç bitmiyor
Ay ben 23 yaşındayken ne delilikler yapardım hiç pişman değilim :)
Canım değişiyor dolaba kıvırcık mor lahana havuç koydum, mesela bugün nohut pilav çorba var ben yiyemiyorum o yüzden salata yapacağım Üzerine de ton balığı :) geçen de hindi getirdim salatanın üzerine attım onu da yedim :) dün köfte attım 3 porsiyon buzluğa ve hindilerim var, köfte getirecektim ama vazgeçtim böyle pratik çözümler sunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?