Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla süpersin bu gidişle eriyeceksin

Kızlar bugün patlıcanlı börek var en sevdiğim nolur tutayım kendimi Allahım

Canım salata malzemesi al koy dolaba bi de ton balığı tamamdır ben öyle yapıyorum yemeğe çıkınca hazırlarsın daha pratik birde hafta sonunu ayır 1-2 saat pratik şeyler hazırla koy buzluğa kaçamağın olmaz akşam da öğlen de getirirsin

Valla süpersin bu gidişle eriyeceksin

İnşallah canım :) hep beraber

Amin canım sağol. Astım olduğu için çok zor geciyo yaa

Ya kızlarrr temizlik yapıcam niye bitmiyor ya bu işlerrr

Yok anam yok ev işi bitmez

Bu düzenini hiç bozma ve ekmekten vazgecmek çok zor

Kızlar bugün patlıcanlı börek var en sevdiğim nolur tutayım kendimi Allahım

Aman yeme yiyoruz ne oldu size dün akşam ne yediğimi söylesem burda barindirmazzsiniz beni

Salata aslında hergün cıkıyo bizde ama yemeğe inince o çorbayı almadan duramıyorum. Çorbada bakliyat var karbonhidrat bu kadar almamak gerekiyo..

Ben yemedim de sen ne yedin kız söyle bakalım

Salata aslında hergün cıkıyo bizde ama yemeğe inince o çorbayı almadan duramıyorum. Çorbada bakliyat var karbonhidrat bu kadar almamak gerekiyo..

Ben yemedim de sen ne yedin kız söyle bakalım

Yemediğine sevindim. Ama ben nasıl soyleyeyim söyleyemem can güvenliğim yok

Bu düzenini hiç bozma ve ekmekten vazgecmek çok zor

Aynen canım artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ve evdekilere de evde ekmek yapmayı planlıyorum

Kız daha ne istiyorsun bizde salata Yok her gün bazen çıkıyor, yanına peynir ve ton balığı götürsen ton balıklı ve ya beyaz peynirli salata yaparsın, çorba bende çok severim ama bi anda kestim hepsini sigarayı bırakmak gibi aslında bi anda bırakmak lazım

Çok doğru karar tam buğday unundan yaparsın ekmeğini difirizede stoklarsin çıkarıp kullandığında taze ekmekmis gibi okadar taze kalıyo

Ben görünce dayanamıyorum işte illa sıcak bişey yicem sadece diyetin ilk 1 ayı yanımda tonbalığı taşıyıp o şekilde yedim. Valla tutmazsam hayatıma şişman olarak devam etcem artık nefsime hakim olmayı öğrenmeliyim.

Baklava. Yedim ustunede ağladım zirladim ben niye yedim diye bütün hafta dikkat et spor yap hepsi boşa gitsin kendime diyecek bişey bulamıyorum
Üzme kendini canım benim akşamı çok hafif geçirmeye bak

Canım günaydın. Güzel bir gün diliuorum. Atarsın odemini de inşallah. Normal o kadar stres oldun.
inşallah. hem şişim hem de gaz problemim var şuan ne yazikki
E ervam44 öğrencini niye taktın inşallah kötü bişeyi yoktur
öğrencim birden okula gelmemeye başladı. babaanne almış çocukları. anne baba boşanacakmış. baba hapiste. güya başka okula göndereçekler ve okula gondermeme gibi bir sıkıntı bile olabilir. babaanneye ulaşmaya çalıştım ama numara yok. çocukları ziyan edecekler tek derdim o. ben çocuğum şu vitamini alsın aman şunu da öğrensin diye uğraşırken o çocuklar eğitim halkından bile mahrum kalacaklar ve tek suçları öyle bir babanın çocuğu olmak olacak

Çok doğru karar tam buğday unundan yaparsın ekmeğini difirizede stoklarsin çıkarıp kullandığında taze ekmekmis gibi okadar taze kalıyo

Bizde ki unlar öyle canım zaten ve taş değirmen unu, bakalım hafta sonu deneyeceğim

Canım belli süreli değil hayat tarzımızı değiştirmeliyiz ya da istediğimiz yemeği seçip, kilolu olmayı ve istediğimizi giyememeyi, özgüvensizliği, mutsuzluğu seçmeliyiz. Her gün ton balığı yemene gerek Yok ben kurubaklagil varsa ve tavuk varsa, kızartma varsa yemiyorum diğer yemeklerden alıyorum susuz

Canım benim sen çok iyi bi öğretmensin inşallah oğlumun senin gibi bi öğretmeni olur, bu kadar olumsuz öğretmenleri görüyoruz umutsuz oluyoruz ama senin gibi öğretmenleri görünce gelecek umudum oluyor, güzel yüreğini hiç kaybetme

Baklava. Yedim ustunede ağladım zirladim ben niye yedim diye bütün hafta dikkat et spor yap hepsi boşa gitsin kendime diyecek bişey bulamıyorum

Seçimlerin mutsuzluğunu belirliyor ağzında 1 dk kalacak tat için bütün emeğin çöp -_- ben bi şey yemek istediğimde durup düşünüyorum yedikten sonra mutsuzluk mu? Kilolu kalmak mı? Yoksa 1 dk alacağım tadı almamak mı? Tadını getir aklına diyorum yedin say ne oldu, ne değişti durup düşünmek lazım isteyince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…