- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla süpersin bu gidişle eriyeceksinKızlar kendime çok şaşırıyorum ekmeksiz yemeğe alıştım resmen hiç aramıyorum 15 gün oldu :) ve normalde ekmeği en çok acı biber yemek için yerdim :) acı çok severim ama biberin tadını sevmem normalde o yüzden hep ekmekle yerdim dün chili biberi aldım ekmeksiz yedim hiç aramadım ve şimdi lezzetli geliyor :)
Benimde bu şekilde yapmam gerekiyor ama evde hazırlamaya üşeniyorum. Bugün mesela yemekler çok kötü hep kızartma börek vs o tarzda. 2 gün önce karnabahar haşlayıp işyerinde dolaba koymuştum ama tadı kötü olmuştur belkide bozulmuştur diye yemek istemiyorum
Valla süpersin bu gidişle eriyeceksin
Kuzu ben sanki yapamıcam sporu ya cidden kötüyüm kursa bile gidemiyorum
Bir kere başlayınca devamı geliyor işte. Amtibiyotik kadar insan vücuduna zararlı bir şey yok
Geçmiş olsun Allah şifa versin salgın var çok dikkat etmek lazım
Ya kızlarrr temizlik yapıcam niye bitmiyor ya bu işlerrr
Kızlar kendime çok şaşırıyorum ekmeksiz yemeğe alıştım resmen hiç aramıyorum 15 gün oldu :) ve normalde ekmeği en çok acı biber yemek için yerdim :) acı çok severim ama biberin tadını sevmem normalde o yüzden hep ekmekle yerdim dün chili biberi aldım ekmeksiz yedim hiç aramadım ve şimdi lezzetli geliyor :)
Kızlar bugün patlıcanlı börek var en sevdiğimnolur tutayım kendimi Allahım
Salata aslında hergün cıkıyo bizde ama yemeğe inince o çorbayı almadan duramıyorum. Çorbada bakliyat var karbonhidrat bu kadar almamak gerekiyo..Canım salata malzemesi al koy dolaba bi de ton balığı tamamdır ben öyle yapıyorum yemeğe çıkınca hazırlarsın daha pratik birde hafta sonunu ayır 1-2 saat pratik şeyler hazırla koy buzluğa kaçamağın olmaz akşam da öğlen de getirirsin
İnşallah canım :) hep beraber
Ben yemedim de sen ne yedin kız söyle bakalımAmin canım sağol. Astım olduğu için çok zor geciyo yaa
Yok anam yok ev işi bitmez
Bu düzenini hiç bozma ve ekmekten vazgecmek çok zor
Aman yeme yiyoruz ne oldu size dün akşam ne yediğimi söylesem burda barindirmazzsiniz beni
Salata aslında hergün cıkıyo bizde ama yemeğe inince o çorbayı almadan duramıyorum. Çorbada bakliyat var karbonhidrat bu kadar almamak gerekiyo..
Ben yemedim de sen ne yedin kız söyle bakalım
Meraktan öleyim miiYemediğine sevindim. Ama ben nasıl soyleyeyim söyleyemem can güvenliğim yok
Kız nolcak sanki kimse kaçamak yapmıyo
Baklava mı börek mi2 dilim b. Yedim
Bu düzenini hiç bozma ve ekmekten vazgecmek çok zor
Salata aslında hergün cıkıyo bizde ama yemeğe inince o çorbayı almadan duramıyorum. Çorbada bakliyat var karbonhidrat bu kadar almamak gerekiyo..
Baklava mı börek mi
Aynen canım artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ve evdekilere de evde ekmek yapmayı planlıyorum
Kız daha ne istiyorsun bizde salata Yok her gün bazen çıkıyor, yanına peynir ve ton balığı götürsen ton balıklı ve ya beyaz peynirli salata yaparsın, çorba bende çok severim ama bi anda kestim hepsini sigarayı bırakmak gibi aslında bi anda bırakmak lazım
Ben görünce dayanamıyorum işte illa sıcak bişey yicemAynen canım artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ve evdekilere de evde ekmek yapmayı planlıyorum
Kız daha ne istiyorsun bizde salata Yok her gün bazen çıkıyor, yanına peynir ve ton balığı götürsen ton balıklı ve ya beyaz peynirli salata yaparsın, çorba bende çok severim ama bi anda kestim hepsini sigarayı bırakmak gibi aslında bi anda bırakmak lazım
Üzme kendini canım benim akşamı çok hafif geçirmeye bakBaklava. Yedim ustunede ağladım zirladim ben niye yedim diye bütün hafta dikkat et spor yap hepsi boşa gitsin kendime diyecek bişey bulamıyorum
inşallah. hem şişim hem de gaz problemim var şuan ne yazikkiCanım günaydın. Güzel bir gün diliuorum. Atarsın odemini de inşallah. Normal o kadar stres oldun.
öğrencim birden okula gelmemeye başladı. babaanne almış çocukları. anne baba boşanacakmış. baba hapiste. güya başka okula göndereçekler ve okula gondermeme gibi bir sıkıntı bile olabilir. babaanneye ulaşmaya çalıştım ama numara yok. çocukları ziyan edecekler tek derdim o. ben çocuğum şu vitamini alsın aman şunu da öğrensin diye uğraşırken o çocuklar eğitim halkından bile mahrum kalacaklar ve tek suçları öyle bir babanın çocuğu olmak olacak
Çok doğru karar tam buğday unundan yaparsın ekmeğini difirizede stoklarsin çıkarıp kullandığında taze ekmekmis gibi okadar taze kalıyo
Ben görünce dayanamıyorum işte illa sıcak bişey yicemsadece diyetin ilk 1 ayı yanımda tonbalığı taşıyıp o şekilde yedim. Valla tutmazsam hayatıma şişman olarak devam etcem artık nefsime hakim olmayı öğrenmeliyim.
öğrencim birden okula gelmemeye başladı. babaanne almış çocukları. anne baba boşanacakmış. baba hapiste. güya başka okula göndereçekler ve okula gondermeme gibi bir sıkıntı bile olabilir. babaanneye ulaşmaya çalıştım ama numara yok. çocukları ziyan edecekler tek derdim o. ben çocuğum şu vitamini alsın aman şunu da öğrensin diye uğraşırken o çocuklar eğitim halkından bile mahrum kalacaklar ve tek suçları öyle bir babanın çocuğu olmak olacak
Baklava. Yedim ustunede ağladım zirladim ben niye yedim diye bütün hafta dikkat et spor yap hepsi boşa gitsin kendime diyecek bişey bulamıyorum
kv var cnm fazla gelemiyorum o yuzden :)Hoşgeldin nerelerdesin :)
neeeeeeeeeee hemde tarti oncesiiiBaklava. Yedim ustunede ağladım zirladim ben niye yedim diye bütün hafta dikkat et spor yap hepsi boşa gitsin kendime diyecek bişey bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?