Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kv var cnm fazla gelemiyorum o yuzden :)

neeeeeeeeeee hemde tarti oncesiii

Ay bende çok ödem var canım muhtemel 97 görücem yarın ama daha çok kilo verip haftaya mı listeye girsem diyorum ama sabaha bu ödem gitmezse göremem zaten, 3 gündür detoks çayımı içiyorum biraz rahatlıyor ama sabah yine ödemle uyanıyorum

Çok mantıklı canım. Doğru bir karar. Ben de bırakmak istiyorum ekmeği aslında ama 1 dilim de olsa arıyorum ya. Ben ekmeğe dayanamıyorum. Yemek yemesem tüm ogunlerde taze ekmek peynir yesem hiç bir şey aramam valla. Ekmeği tamamen bırakmak bence büyük bir başarı :)

İlkokul öğretmeni misin ? Eğer o çocuğun eğitim hakkını elinden alırlarsa lütfen şikayette bulun
Bizim yemekhanede de genelde o tarz yemekler oluyo o yüzden sık sık taşımam gerekiyor. Zaten hergün kahvaltı ve haftada 3 gün akşam yemeği taşıyorum bir de öğlen için taşımaya üşeniyorum

Canım bende öyleydim ekmek yemeyince yiyemiyordum midem bulanıyordu, 15 gün olacak cumartesi ve alıştım ilk başta zor oluyor ama alışırsın

bitmiyoooor cıldiricim

valla diyetisyen her öğün bi dalim kesin ye dedi sabah ta iki ben sabah 1yedim öğle yarım

Bİzim de öyle genelde, bende evden getiriyorum yapacak bi şey yok bizde salata da Yok onu da getiriyorum :) sabah erken kalkıp evden yapsan kahvaltını zor olmaz zaten 2 öğün getiriyorsun biraz daha getirsen ne olacak, akşam ve öğlen aynı yemeği yersin biraz fazla getirip

olan her zaman çocuklara oluyor zaten. İnsanlar nasıl kendilerinde bu hakkı görüyorlar.

Çok doğru söylemişsin. Bende kendimi böyle durduruyorum. Tamam tadı çok güzel ama geçecek boşuna karnımı şişirmis olcam diyorum kendi kendime.
Ay erken kalkmayı yapamam ya zaten 6da kalkıyorum 5.30 gibi kalksam psikolojim bozulur artık

Aslında akşamdan hazırlasan 10 dk sürmez kahvaltın ben öyle yapıyorum, kaçta iş başı yapıyorsun

İşte onu çorba için de söyle ve içme :) ekmekte yeme :)

Bende kahvemin yanına bir tane narlı cezerye aldım amaaaaaa ufacık ısıp bıraktııııım affmrin banaaa

Aslında akşamdan hazırlasan 10 dk sürmez kahvaltın ben öyle yapıyorum, kaçta iş başı yapıyorsun

İşte onu çorba için de söyle ve içme :) ekmekte yeme :)
8 de işbaşı yapıyorum sabah 6 da kalkıyorum. Herşeyimi geceden hazırlıyorum. Sadece evden çıkmadan yumurtamı yiyorum. Işyerinde de kahvaltımın kalan kısmını yiyorum. Akşamda genelde 11 de falan evde oluyorum duş al yiyecekleri hazırla derken saat 1 oluyo. O yüzden sabah 10 dakikanın hesabını yapıyorum ekmek hiç yemesem aramam ben diyetisyen verdi diye arada yersem yiyorum. Çorba içmemeyi denicem yarın

Oo aile Saadet’i :)
Sorma ne saadet
Yarin listenin durumuna gore bakariz canim bide yuzden boluncek ya iyi etkilerse aliriz listeye
Bende kahvemin yanına bir tane narlı cezerye aldım amaaaaaa ufacık ısıp bıraktııııım affmrin banaaa
niye cezerye aldin kahvenin yanina bide bi isirik aldim biraktim diyosun

Çok doğru söylüyorsun 1 dk lık tat için tüm emekler heba. Bundan sonra seni taktiğini deniycem yemeden önce 2 kere düşüncem

kv var cnm fazla gelemiyorum o yuzden :)

neeeeeeeeeee hemde tarti oncesiii

Nasıl öyle bişey yaptım bilmiyorum. Bugun günü hem hafif geciriyoRum hemde odem atici çaylar falan tuketiyorum yarın umarım tartıyı çok etkilemez

çarşamba günü menüm:
kahvaltı 10 çiğ fındık (suda beklemiş) 2 yk lor peynir, 1 yumurta
akşam 2 tavuk baget haşlama, 1 dilim tam tahıl ekmek, ayran
1,5 lt su

bugün
kahvaltı 2 yk lor peynir, 2 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği
ara sade türk kahvesi
akşam (19,00) 80 gr ton balığı, bol limonlu maydanoz, salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği

2 litre su, 20 dk yürüyüş hanmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…