- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
kv var cnm fazla gelemiyorum o yuzden :)
neeeeeeeeeee hemde tarti oncesiii
Çok mantıklı canım. Doğru bir karar. Ben de bırakmak istiyorum ekmeği aslında ama 1 dilim de olsa arıyorum ya. Ben ekmeğe dayanamıyorum. Yemek yemesem tüm ogunlerde taze ekmek peynir yesem hiç bir şey aramam valla. Ekmeği tamamen bırakmak bence büyük bir başarı :)Aynen canım artık ekmek kullanmayı düşünmüyorum ve evdekilere de evde ekmek yapmayı planlıyorum
Kız daha ne istiyorsun bizde salata Yok her gün bazen çıkıyor, yanına peynir ve ton balığı götürsen ton balıklı ve ya beyaz peynirli salata yaparsın, çorba bende çok severim ama bi anda kestim hepsini sigarayı bırakmak gibi aslında bi anda bırakmak lazım
İlkokul öğretmeni misin ? Eğer o çocuğun eğitim hakkını elinden alırlarsa lütfen şikayette buluninşallah. hem şişim hem de gaz problemim var şuan ne yazikki
öğrencim birden okula gelmemeye başladı. babaanne almış çocukları. anne baba boşanacakmış. baba hapiste. güya başka okula göndereçekler ve okula gondermeme gibi bir sıkıntı bile olabilir. babaanneye ulaşmaya çalıştım ama numara yok. çocukları ziyan edecekler tek derdim o. ben çocuğum şu vitamini alsın aman şunu da öğrensin diye uğraşırken o çocuklar eğitim halkından bile mahrum kalacaklar ve tek suçları öyle bir babanın çocuğu olmak olacak
Bizim yemekhanede de genelde o tarz yemekler oluyo o yüzden sık sık taşımam gerekiyor. Zaten hergün kahvaltı ve haftada 3 gün akşam yemeği taşıyorum bir de öğlen için taşımaya üşeniyorumBizde ki unlar öyle canım zaten ve taş değirmen unu, bakalım hafta sonu deneyeceğim
Canım belli süreli değil hayat tarzımızı değiştirmeliyiz ya da istediğimiz yemeği seçip, kilolu olmayı ve istediğimizi giyememeyi, özgüvensizliği, mutsuzluğu seçmeliyiz. Her gün ton balığı yemene gerek Yok ben kurubaklagil varsa ve tavuk varsa, kızartma varsa yemiyorum diğer yemeklerden alıyorum susuz
Çok mantıklı canım. Doğru bir karar. Ben de bırakmak istiyorum ekmeği aslında ama 1 dilim de olsa arıyorum ya. Ben ekmeğe dayanamıyorum. Yemek yemesem tüm ogunlerde taze ekmek peynir yesem hiç bir şey aramam valla. Ekmeği tamamen bırakmak bence büyük bir başarı :)
bitmiyoooor cıldiricimAmin canım sağol. Astım olduğu için çok zor geciyo yaa
Yok anam yok ev işi bitmez
Bu düzenini hiç bozma ve ekmekten vazgecmek çok zor
Aman yeme yiyoruz ne oldu size dün akşam ne yediğimi söylesem burda barindirmazzsiniz beni
valla diyetisyen her öğün bi dalim kesin ye dedi sabah ta iki ben sabah 1yedim öğle yarımÇok mantıklı canım. Doğru bir karar. Ben de bırakmak istiyorum ekmeği aslında ama 1 dilim de olsa arıyorum ya. Ben ekmeğe dayanamıyorum. Yemek yemesem tüm ogunlerde taze ekmek peynir yesem hiç bir şey aramam valla. Ekmeği tamamen bırakmak bence büyük bir başarı :)
İlkokul öğretmeni misin ? Eğer o çocuğun eğitim hakkını elinden alırlarsa lütfen şikayette bulun
Bizim yemekhanede de genelde o tarz yemekler oluyo o yüzden sık sık taşımam gerekiyor. Zaten hergün kahvaltı ve haftada 3 gün akşam yemeği taşıyorum bir de öğlen için taşımaya üşeniyorum
bitmiyoooor cıldiricim
valla diyetisyen her öğün bi dalim kesin ye dedi sabah ta iki ben sabah 1yedim öğle yarım
inşallah. hem şişim hem de gaz problemim var şuan ne yazikki
öğrencim birden okula gelmemeye başladı. babaanne almış çocukları. anne baba boşanacakmış. baba hapiste. güya başka okula göndereçekler ve okula gondermeme gibi bir sıkıntı bile olabilir. babaanneye ulaşmaya çalıştım ama numara yok. çocukları ziyan edecekler tek derdim o. ben çocuğum şu vitamini alsın aman şunu da öğrensin diye uğraşırken o çocuklar eğitim halkından bile mahrum kalacaklar ve tek suçları öyle bir babanın çocuğu olmak olacak
Çok doğru söylemişsin. Bende kendimi böyle durduruyorum. Tamam tadı çok güzel ama geçecek boşuna karnımı şişirmis olcam diyorum kendi kendime.Seçimlerin mutsuzluğunu belirliyor ağzında 1 dk kalacak tat için bütün emeğin çöp -_- ben bi şey yemek istediğimde durup düşünüyorum yedikten sonra mutsuzluk mu? Kilolu kalmak mı? Yoksa 1 dk alacağım tadı almamak mı? Tadını getir aklına diyorum yedin say ne oldu, ne değişti durup düşünmek lazım isteyince
Ay erken kalkmayı yapamam ya zaten 6da kalkıyorum 5.30 gibi kalksam psikolojim bozulur artıkBİzim de öyle genelde, bende evden getiriyorum yapacak bi şey yok bizde salata da Yok onu da getiriyorum :) sabah erken kalkıp evden yapsan kahvaltını zor olmaz zaten 2 öğün getiriyorsun biraz daha getirsen ne olacak, akşam ve öğlen aynı yemeği yersin biraz fazla getirip
Çok doğru söylemişsin. Bende kendimi böyle durduruyorum. Tamam tadı çok güzel ama geçecek boşuna karnımı şişirmis olcam diyorum kendi kendime.
Ay erken kalkmayı yapamam ya zaten 6da kalkıyorum 5.30 gibi kalksam psikolojim bozulur artık
8 de işbaşı yapıyorum sabah 6 da kalkıyorum. Herşeyimi geceden hazırlıyorum. Sadece evden çıkmadan yumurtamı yiyorum. Işyerinde de kahvaltımın kalan kısmını yiyorum. Akşamda genelde 11 de falan evde oluyorum duş al yiyecekleri hazırla derken saat 1 oluyo. O yüzden sabah 10 dakikanın hesabını yapıyorumAslında akşamdan hazırlasan 10 dk sürmez kahvaltın ben öyle yapıyorum, kaçta iş başı yapıyorsun
İşte onu çorba için de söyle ve içme :) ekmekte yeme :)
Niye yedin kız ne gerek vardıBende kahvemin yanına bir tane narlı cezerye aldım amaaaaaa ufacık ısıp bıraktııııım affmrin banaaa
SormaOo aile Saadet’i :)
Yarin listenin durumuna gore bakariz canim bide yuzden boluncek ya iyi etkilerse aliriz listeyeAy bende çok ödem var canım muhtemel 97 görücem yarın ama daha çok kilo verip haftaya mı listeye girsem diyorum ama sabaha bu ödem gitmezse göremem zaten, 3 gündür detoks çayımı içiyorum biraz rahatlıyor ama sabah yine ödemle uyanıyorum
niye cezerye aldin kahvenin yanina bide bi isirik aldim biraktim diyosunBende kahvemin yanına bir tane narlı cezerye aldım amaaaaaa ufacık ısıp bıraktııııım affmrin banaaa
Bende kahvemin yanına bir tane narlı cezerye aldım amaaaaaa ufacık ısıp bıraktııııım affmrin banaaa
10 gün yemedim hiç. 10 gün sonunda gözüm dönmüş gibi saldirdimCanım bende öyleydim ekmek yemeyince yiyemiyordum midem bulanıyordu, 15 gün olacak cumartesi ve alıştım ilk başta zor oluyor ama alışırsın
Seçimlerin mutsuzluğunu belirliyor ağzında 1 dk kalacak tat için bütün emeğin çöp -_- ben bi şey yemek istediğimde durup düşünüyorum yedikten sonra mutsuzluk mu? Kilolu kalmak mı? Yoksa 1 dk alacağım tadı almamak mı? Tadını getir aklına diyorum yedin say ne oldu, ne değişti durup düşünmek lazım isteyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?