SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR | YEŞİLLER |
---|---|---|---|---|
CUMARTESİ | ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB : 125 DK | YASMİN : 80 DK ELİFHAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ZYNMNM : 60 DK | SEYHAN : 30 DK SELMAM : 45 DK |
PAZAR | ÖZLEM : 90 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 45 DK ELİFHAKAN : 70 DK | BALLİKAYFE : 85 DK ZYNMNM : 45 DK | SEYHAN : 70 DK SELMAM : 55 DK |
PAZARTESİ | ÖZLEM : 140 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 85 DK ELİFHAKAN : 15 DK | .. | SEYHAN : 30 DK BALLİKAYFE : 20 DK |
SALI | FATTYLAMB : 70 DK | YASMİN : 45 DK ELİF HAKAN : ???? | .. | SEYHAN : spor yok ! BALLİKAYFE :45 DK |
ÇARŞAMBA | FATTYLAMB : spor yok ! | YASMİN : 20 DK ELİFHAKAN : 90 DK | .. | SEYHAN : 40 DK BALLİKAYFE : ceza spor ! |
PERŞEMBE | FATTYLAMB : İZİNLİ | YASMİN : 45 DK ELiFHAKAN : spor yok ! | .. | SEYHAN : BALLİKAYFE : |
CUMA | .. |
oh masallah boyle gitsin insallahGördüm canım 80 değilim artık
baklava mıııııhemen cezanı belirle
ay allah razı olsun :)
kaptan özlemden ses yok.... diskalifiye mi ?
evet
Simdi baktim nm diskalifiye. Bu saatten snra gelirse baska takima gider artikkaptan onay verirsekurallara göre dskalifiye edildi....
8 de işbaşı yapıyorum sabah 6 da kalkıyorum. Herşeyimi geceden hazırlıyorum. Sadece evden çıkmadan yumurtamı yiyorum. Işyerinde de kahvaltımın kalan kısmını yiyorum. Akşamda genelde 11 de falan evde oluyorum duş al yiyecekleri hazırla derken saat 1 oluyo. O yüzden sabah 10 dakikanın hesabını yapıyorumekmek hiç yemesem aramam ben diyetisyen verdi diye arada yersem yiyorum. Çorba içmemeyi denicem yarın
plasticwoman bence bu hafta listeye girmelisin. Eminim güzel kilo vermişsindir. Bize artın çok olur
Sormane saadet
Yarin listenin durumuna gore bakariz canim bide yuzden boluncek ya iyi etkilerse aliriz listeye
niye cezerye aldin kahvenin yanina bide bi isirik aldim biraktim diyosun
10 gün yemedim hiç. 10 gün sonunda gözüm dönmüş gibi saldirdimoyuzden bir daha denemeye cesaret edemiyotumm
Çok doğru söylüyorsun 1 dk lık tat için tüm emekler heba. Bundan sonra seni taktiğini deniycem yemeden önce 2 kere düşüncem
çarşamba günü menüm:
kahvaltı 10 çiğ fındık (suda beklemiş) 2 yk lor peynir, 1 yumurta
akşam 2 tavuk baget haşlama, 1 dilim tam tahıl ekmek, ayran
1,5 lt su
bugün
kahvaltı 2 yk lor peynir, 2 yumurta, domates, salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği
ara sade türk kahvesi
akşam (19,00) 80 gr ton balığı, bol limonlu maydanoz, salatalık, 1 dilim tam tahıl ekmeği
2 litre su, 20 dk yürüyüşhanmeli
Bugün menüm
9.00: limonlu sirkeli su
9.30: 1 çay bardağı süt
11.00: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, yeşillik
15.00: 1 avuç Siirt fıstığı
17.30: 1 kase şehriye çorbası, 3-4 kaşık tavuk doner, salata
2.5 lt su icildi. Yeşilçay soda limon icildi. Aralarda sekersiz kahve çay icildi.
Henüz spor yapmadım. Akşama kaldı spor
Canım sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba yaptım. Diyetisyen vermiyor canım hayır. Kendim yapıyorum. Siirt fıstığı Antep fıstığı benzeri kalorisi biraz daha düşük. Çok erken kahvaltı yapamıyorum canım bir de. O yüzden kilo vermem durana kadar böyle. Sonra bir degisiklik yaparım diye düşünüyorum.:)Çok mu uzak canım iş yerin, saatlerin kötüymüş yapacak Bi şey Yok canım hedefle ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerekli, o zaman çorba ve ekmek bir arada yapma canım birini seç
Canım ödem beni kötü etkiledi yüzdem de bölünecek pek faydası olmaz bu hafta
Tamam canım bakalım bende 97,9 görecek miyim sabah, akşam ile sabah arası 1 kg fark ediyor şimdi tartıldım 98,7 çıktı sabah 97,7 çıkmam lazım yine şişmezsem
Canım herşey beyinde biter orada bitirmezsen alışkanlığa dönüşmesi imkansız
Derin derin nefes al o ara da kendini düşün zayıf olduğunu düşün
2 öğüne mi geçtin canım sen
Canım süt mideyi büyütür Bilgin olsun süt yerine yoğurt tercih edersen daha iyi olur, Siirt fıstığı ne oluyor :) çok dengesiz canım listen bunu diyetisyen vermiyordur sanırım, sabah karbo alıyorsun akşam şehriyeli çorba tercihi iyi olmuyor ve kahvaltını daha erken yapsan Bi öğün daha eklesen hem kaçamak olmaz hem meton yavaşlamaz
Iyi olmamış menün çok karbonhidrat alıyorsun biraz daha dikkat edersen kilolar hızlı giderBugün menüm
9.00: limonlu sirkeli su
9.30: 1 çay bardağı süt
11.00: 1 dilim çavdar ekmeği, 2 dilim peynir, 1 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, yeşillik
15.00: 1 avuç Siirt fıstığı
17.30: 1 kase şehriye çorbası, 3-4 kaşık tavuk doner, salata
2.5 lt su icildi. Yeşilçay soda limon icildi. Aralarda sekersiz kahve çay icildi.
Henüz spor yapmadım. Akşama kaldı spor
Benim rakibim gitti ama yazayım mı ben yinedearkadaşlar cumartesiden itibaren sporlarınızı baştan yazabilir misiniz ? bu mesajın altına gncelleyip yazın lütfen
Kız sana noldu böyle 5 leri görceksin bu gidişle :)kaptan annemler gitti.. :) hç menü paylaşamadım çünkü kaçamak dolu diet yapamadım ama çok iyi ki bu haftaki hedefim 66.4 idi onun altındayım :)
Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.Çok mu uzak canım iş yerin, saatlerin kötüymüş yapacak Bi şey Yok canım hedefle ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerekli, o zaman çorba ve ekmek bir arada yapma canım birini seç
Canım ödem beni kötü etkiledi yüzdem de bölünecek pek faydası olmaz bu hafta
Tamam canım bakalım bende 97,9 görecek miyim sabah, akşam ile sabah arası 1 kg fark ediyor şimdi tartıldım 98,7 çıktı sabah 97,7 çıkmam lazım yine şişmezsem
Canım herşey beyinde biter orada bitirmezsen alışkanlığa dönüşmesi imkansız
Derin derin nefes al o ara da kendini düşün zayıf olduğunu düşün
2 öğüne mi geçtin canım sen
Canım süt mideyi büyütür Bilgin olsun süt yerine yoğurt tercih edersen daha iyi olur, Siirt fıstığı ne oluyor :) çok dengesiz canım listen bunu diyetisyen vermiyordur sanırım, sabah karbo alıyorsun akşam şehriyeli çorba tercihi iyi olmuyor ve kahvaltını daha erken yapsan Bi öğün daha eklesen hem kaçamak olmaz hem meton yavaşlamaz
Her zaman ki gibi harika menüSabah : 1 bardak ılık limonlu su
1 tk çörek otu yağı
Kahvaltı : 4-5 yl yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi
Ara : 5 adet çiğ badem
Öğle : ton balıklı salata (kıvırcık,mor lahana,havuç)
Yoğurt
Akşam : Brüksel lahanasını ev yapımı biber ve domates salçası karışımından yarım yk koydum ve baharat ekledim biraz haşladım, suyunu almadan üzerine sarımsaklı pul biberli yoğurt döktüm
Ve :)
Salata (göbek,mor lahana,havuç)
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi
Spor yapacağım 1 saat
yok canım da uyku düzenimden dolayı değişiyor canım öğünlerim.. süt ile ilgili bilgiyi ben bilmiyordum bu arada teşekkürler2 öğüne mi geçtin canım sen
Çok güzel canım afiyet olsunBugünkü menum
Kahvalti
Sahanda yumurta
Peynir Zeytin
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
Ara
Kuru üzüm
Çay
Akşam
Yogurtlu kabak
Havuc salatasi
2 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor 45 dk leslie
Canım sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba yaptım. Diyetisyen vermiyor canım hayır. Kendim yapıyorum. Siirt fıstığı Antep fıstığı benzeri kalorisi biraz daha düşük. Çok erken kahvaltı yapamıyorum canım bir de. O yüzden kilo vermem durana kadar böyle. Sonra bir degisiklik yaparım diye düşünüyorum.:)
Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.
Yüzden niye bölünüyo ki
Menüm
7.30
1 wasa sandviç
Yeşil çay
12.30
Mercimek çorbası
Yoğurt
Salata ( yağsız tuzsuz sossuz )
16.00
1 tatlı kaşığı pekmez
19.00
Kapuska
1 bardak ayran
Su 1.5 lt şimdide yarım lt içmeye çalışıyorum. Spor yok
yok canım da uyku düzenimden dolayı değişiyor canım öğünlerim.. süt ile ilgili bilgiyi ben bilmiyordum bu arada teşekkürler
Bugünkü menum
Kahvalti
Sahanda yumurta
Peynir Zeytin
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik
Ara
Kuru üzüm
Çay
Akşam
Yogurtlu kabak
Havuc salatasi
2 litre su
Yarım litre detoks suyu
Spor 45 dk leslie
Canım karbonhidrat olarak sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba var. Onun dışında Siirt fıstığı zaten ayarında yendiğinde kilo vermeye yardımcı bir besin. Bilemedim şehriye çorbasından dolayı mı karbonhidrat çok geldi. :) Yarın bakalım artık ne durumda olacağım. Ona göre değiştiririm olmazsa. :) Zaten yarın ya da sonraki hafta diyetisyenee gitmeyi planlıyorum bakalım yalan olmazsaIyi olmamış menün çok karbonhidrat alıyorsun biraz daha dikkat edersen kilolar hızlı gider
Benim rakibim gitti ama yazayım mı ben yinede
Kız sana noldu böyle 5 leri görceksin bu gidişle :)
Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.
Yüzden niye bölünüyo ki
Her zaman ki gibi harika menü
Bakalım yarın gorecegim canım verdim miAnladım canım kilo veriyorsan eğer sorun yok :) Siirt fıstığını hiç görmedim :)
Yemiyorsan uydurmuşum denektir :) neden bozuyorsun :)))) Bi an da kes canım en iyisi o :) çorba yerine susuz ana yemek
Afiyet olsun canım Perşembe’ye yakışan menü olmuş
Evet canım uyku düzeni biliyorum diyette önemli inş düzene girer
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Ay pardon bozmak istememiştim de kendimden şüphe ettim ekmek mi yedim acaba diyeAnladım canım kilo veriyorsan eğer sorun yok :) Siirt fıstığını hiç görmedim :)
Yemiyorsan uydurmuşum denektir :) neden bozuyorsun :)))) Bi an da kes canım en iyisi o :) çorba yerine susuz ana yemek
Afiyet olsun canım Perşembe’ye yakışan menü olmuş
Evet canım uyku düzeni biliyorum diyette önemli inş düzene girer
Güzel menü olmuş canım afiyet olsun
Şehriye yani makarna akşam yemesen iyi olurdu. Siğirt fıstığıda biraz yağlı ya ondan dedimdiCanım karbonhidrat olarak sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba var. Onun dışında Siirt fıstığı zaten ayarında yendiğinde kilo vermeye yardımcı bir besin. Bilemedim şehriye çorbasından dolayı mı karbonhidrat çok geldi. :) Yarın bakalım artık ne durumda olacağım. Ona göre değiştiririm olmazsa. :) Zaten yarın ya da sonraki hafta diyetisyenee gitmeyi planlıyorum bakalım yalan olmazsa
Hmm anladım canım aslında evet Siirt fıstığının da karbonhidrat olduğunu hesap etmedim benAy pardon bozmak istememiştim de kendimden şüphe ettim ekmek mi yedim acaba diyemesela bugün karnabahar patates havuç kızartması börek kısır çorba salata yoğurt sütlaç vardı. Yani alabileceğim en uygun olanları aldım. Sebze yemeği olsa onu alırdım.
Şehriye yani makarna akşam yemesen iyi olurdu. Siğirt fıstığıda biraz yağlı ya ondan dedimdi
Ay o çok zor valla kelin ilacı olsa başına sürermis ben de bi yere gidince tutamıyorum kendini ama ne diyim tutmaya çalış emeklerine yazık olurHmm anladım canım aslında evet Siirt fıstığının da karbonhidrat olduğunu hesap etmedim benkız o değil de çok istahliyim yaa. Nasıl engelleyeceksem bu ara bir iştahlandim. Hafta sonu bir de şehir dışına gideceğiz. Her gün biri çağırır yemege.Off nasıl dayanacaksam. Almasam kilo bari vermeyi geçtim de.
Bakalım yarın gorecegim canım verdim miregl döneminde olduğumdan tartılmadim. Yarın bakacağız artık
Ay pardon bozmak istememiştim de kendimden şüphe ettim ekmek mi yedim acaba diyemesela bugün karnabahar patates havuç kızartması börek kısır çorba salata yoğurt sütlaç vardı. Yani alabileceğim en uygun olanları aldım. Sebze yemeği olsa onu alırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?