Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

SPOR YARIŞMASIPEMBELERMAVİLERKIRMIZILARYEŞİLLER
CUMARTESİ ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB : 125 DK
YASMİN : 80 DK
ELİFHAKAN : 83 DK
BALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DK
SEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DK
PAZAR ÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 45 DK
ELİFHAKAN : 70 DK
BALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DK
SEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DK
PAZARTESİÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK
..SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DK
SALIFATTYLAMB : 70 DKYASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : ????

..SEYHAN : spor yok !
BALLİKAYFE :45 DK
ÇARŞAMBAFATTYLAMB : spor yok !YASMİN : 20 DK
ELİFHAKAN : 90 DK
..SEYHAN : 40 DK
BALLİKAYFE : ceza spor !
PERŞEMBE FATTYLAMB : İZİNLİYASMİN : 45 DK
ELiFHAKAN : spor yok !
..SEYHAN :
BALLİKAYFE :
CUMA..

elifcim salı spor nedir bulamıyorum ..???

eksiklerde var.... çizelgeye baın arkadalar yanlış eksik vs düzeltelim

Çok mu uzak canım iş yerin, saatlerin kötüymüş yapacak Bi şey Yok canım hedefle ulaşmak için ne gerekiyorsa yapmamız gerekli, o zaman çorba ve ekmek bir arada yapma canım birini seç

plasticwoman bence bu hafta listeye girmelisin. Eminim güzel kilo vermişsindir. Bize artın çok olur

Canım ödem beni kötü etkiledi yüzdem de bölünecek pek faydası olmaz bu hafta

Sorma ne saadet

Yarin listenin durumuna gore bakariz canim bide yuzden boluncek ya iyi etkilerse aliriz listeye
niye cezerye aldin kahvenin yanina bide bi isirik aldim biraktim diyosun

Tamam canım bakalım bende 97,9 görecek miyim sabah, akşam ile sabah arası 1 kg fark ediyor şimdi tartıldım 98,7 çıktı sabah 97,7 çıkmam lazım yine şişmezsem

10 gün yemedim hiç. 10 gün sonunda gözüm dönmüş gibi saldirdim oyuzden bir daha denemeye cesaret edemiyotumm

Canım herşey beyinde biter orada bitirmezsen alışkanlığa dönüşmesi imkansız

Çok doğru söylüyorsun 1 dk lık tat için tüm emekler heba. Bundan sonra seni taktiğini deniycem yemeden önce 2 kere düşüncem

Derin derin nefes al o ara da kendini düşün zayıf olduğunu düşün

2 öğüne mi geçtin canım sen

Canım süt mideyi büyütür Bilgin olsun süt yerine yoğurt tercih edersen daha iyi olur, Siirt fıstığı ne oluyor :) çok dengesiz canım listen bunu diyetisyen vermiyordur sanırım, sabah karbo alıyorsun akşam şehriyeli çorba tercihi iyi olmuyor ve kahvaltını daha erken yapsan Bi öğün daha eklesen hem kaçamak olmaz hem meton yavaşlamaz

Sabah : 1 bardak ılık limonlu su
1 tk çörek otu yağı

Kahvaltı : 4-5 yl yoğurt içine;
2 tk chia tohumu
Cennet meyvesi
Baharat mix
Kabak çekirdeği içi

Ara : 5 adet çiğ badem

Öğle : ton balıklı salata (kıvırcık,mor lahana,havuç)
Yoğurt

Akşam : Brüksel lahanasını ev yapımı biber ve domates salçası karışımından yarım yk koydum ve baharat ekledim biraz haşladım, suyunu almadan üzerine sarımsaklı pul biberli yoğurt döktüm
Ve :)
Salata (göbek,mor lahana,havuç)

3 lt su
1 lt detoks çayı
1 maden suyu
1 şekersiz Türk kahvesi

Spor yapacağım 1 saat

Canım sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba yaptım. Diyetisyen vermiyor canım hayır. Kendim yapıyorum. Siirt fıstığı Antep fıstığı benzeri kalorisi biraz daha düşük. Çok erken kahvaltı yapamıyorum canım bir de. O yüzden kilo vermem durana kadar böyle. Sonra bir degisiklik yaparım diye düşünüyorum.:)

Iyi olmamış menün çok karbonhidrat alıyorsun biraz daha dikkat edersen kilolar hızlı gider
arkadaşlar cumartesiden itibaren sporlarınızı baştan yazabilir misiniz ? bu mesajın altına gncelleyip yazın lütfen
Benim rakibim gitti ama yazayım mı ben yinede

kaptan annemler gitti.. :) hç menü paylaşamadım çünkü kaçamak dolu diet yapamadım ama çok iyi ki bu haftaki hedefim 66.4 idi onun altındayım :)
Kız sana noldu böyle 5 leri görceksin bu gidişle :)

Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.

Yüzden niye bölünüyo ki
Her zaman ki gibi harika menü

Menüm

7.30
1 wasa sandviç
Yeşil çay

12.30
Mercimek çorbası
Yoğurt
Salata ( yağsız tuzsuz sossuz )

16.00
1 tatlı kaşığı pekmez

19.00
Kapuska
1 bardak ayran
Su 1.5 lt şimdide yarım lt içmeye çalışıyorum. Spor yok

yok canım da uyku düzenimden dolayı değişiyor canım öğünlerim.. süt ile ilgili bilgiyi ben bilmiyordum bu arada teşekkürler

Bugünkü menum
Kahvalti
Sahanda yumurta
Peynir Zeytin
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik

Ara
Kuru üzüm
Çay

Akşam
Yogurtlu kabak
Havuc salatasi

2 litre su
Yarım litre detoks suyu

Spor 45 dk leslie

Anladım canım kilo veriyorsan eğer sorun yok :) Siirt fıstığını hiç görmedim :)

Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.

Yüzden niye bölünüyo ki

Yemiyorsan uydurmuşum denektir :) neden bozuyorsun :)))) Bi an da kes canım en iyisi o :) çorba yerine susuz ana yemek

Afiyet olsun canım Perşembe’ye yakışan menü olmuş

yok canım da uyku düzenimden dolayı değişiyor canım öğünlerim.. süt ile ilgili bilgiyi ben bilmiyordum bu arada teşekkürler

Evet canım uyku düzeni biliyorum diyette önemli inş düzene girer

Bugünkü menum
Kahvalti
Sahanda yumurta
Peynir Zeytin
2 dilim tambugday ekmek
Yeşillik

Ara
Kuru üzüm
Çay

Akşam
Yogurtlu kabak
Havuc salatasi

2 litre su
Yarım litre detoks suyu

Spor 45 dk leslie

Güzel menü olmuş canım afiyet olsun

Canım karbonhidrat olarak sabah 1 dilim ekmek akşam 1 dilim ekmek yerine çorba var. Onun dışında Siirt fıstığı zaten ayarında yendiğinde kilo vermeye yardımcı bir besin. Bilemedim şehriye çorbasından dolayı mı karbonhidrat çok geldi. :) Yarın bakalım artık ne durumda olacağım. Ona göre değiştiririm olmazsa. :) Zaten yarın ya da sonraki hafta diyetisyenee gitmeyi planlıyorum bakalım yalan olmazsa

Bakalım yarın gorecegim canım verdim mi regl döneminde olduğumdan tartılmadim. Yarın bakacağız artık

Ay pardon bozmak istememiştim de kendimden şüphe ettim ekmek mi yedim acaba diye mesela bugün karnabahar patates havuç kızartması börek kısır çorba salata yoğurt sütlaç vardı. Yani alabileceğim en uygun olanları aldım. Sebze yemeği olsa onu alırdım.
Şehriye yani makarna akşam yemesen iyi olurdu. Siğirt fıstığıda biraz yağlı ya ondan dedimdi

Hmm anladım canım aslında evet Siirt fıstığının da karbonhidrat olduğunu hesap etmedim ben kız o değil de çok istahliyim yaa. Nasıl engelleyeceksem bu ara bir iştahlandim. Hafta sonu bir de şehir dışına gideceğiz. Her gün biri çağırır yemege.Off nasıl dayanacaksam. Almasam kilo bari vermeyi geçtim de.

Ay o çok zor valla kelin ilacı olsa başına sürermis ben de bi yere gidince tutamıyorum kendini ama ne diyim tutmaya çalış emeklerine yazık olur

Bakalım yarın gorecegim canım verdim mi regl döneminde olduğumdan tartılmadim. Yarın bakacağız artık

Vermişsindir inşallah canım

Ya kendinden şüphe ettiririm böyle :) havucu niye kızartmışlar ya :) güzelim havuç niye kızartıyoruz anlamıyorum :) bende yarın ne götürücem bilmiyorum tavuk var yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…