- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
Günaydın güzelliklerbugün gelsin bol bol eksiler
(valk valk ne gıı)seninle kilo da rakip değiliz daflum sporda rakipiz ve ben kazandım kabul et artıkkkBenim valk valk lar senin yuruyuslerini bin başar önemli olan tartıya etkisi dadlum
Günaydın güzelliklerbugün gelsin bol bol eksiler
Gunaydin tatlişler
Ayy doğru bir de öyle şeyler varİnşallah öyle olur. Gözleme pide vs olduğu zaman dayanilmiyor
Kız o kadar su içersen gercekten zehirlenirsin ya ne demek 6 lt su resmen o büyük şişelerden 1 tane içip üstüne bide 1 lt daha içmek şuan şoklardayımtamam kaptan
bende bilmiyorum neler neler yedim şu an 65 lerdeyimama su 6lt olyor ben şok ağzımkuruyor çok fene olyorum annem kızdı zehirlencen diye ama ben wc bile çıkmıyorum
tatlım diyetisyen perş spor yapma demiş ya bende spor yok yazdım salı günü de yazmamışsın.... yanlış yok sen paylaşmamışsın :)
Bencede daha çok vermişsindir ama 1 kilo bile çok çok iyi tebrik ederimGünaydın herkese :*
Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01
Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum
Yazdım kuzu bak
Ayyy çok mutlu oldum mm tebrik ederim canımmGeçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
Kurtul artık 8 den ver şu 5 kiloyu şubatın 15ine kadar. Sen yaparsın
Teşekkür ederim sağol darısı başınızaAyyy çok mutlu oldum mm tebrik ederim canımm
teşekkür ederim canım. derdim çocuklar olmasa bu meslek huzur vermezdi. çok şükür çocukları da işimi de seviyorum. Rabbim senin kuzuna da benimkine de işini seven öğretmenler nasip etsinCanım benim sen çok iyi bi öğretmensin inşallah oğlumun senin gibi bi öğretmeni olur, bu kadar olumsuz öğretmenleri görüyoruz umutsuz oluyoruz ama senin gibi öğretmenleri görünce gelecek umudum oluyor, güzel yüreğini hiç kaybetme
evet ilkokul öğretmeniyim. geçen yıl bizim baskimizla yaşi geçmiş olarak bir de dönem ortasında başlattılar okula. şimdi bu kadar olayın içinde okula tekrar yollarlar mi diye tedirginim. ama tabiki takipteyim. bor haftaya nakil istemezlerse bildirimde bulunacağım.İlkokul öğretmeni misin ? Eğer o çocuğun eğitim hakkını elinden alırlarsa lütfen şikayette bulun
ne yazikki. çocukların artık bir birey olduğunu kabul etmiyorlar. kendilerinin her kararı tek başlarına alacaklarini düşünüyorlar. sonra da mutsuz çocuklar mutsuz gelecek bizi bekliyor.olan her zaman çocuklara oluyor zaten. İnsanlar nasıl kendilerinde bu hakkı görüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?