Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim valk valk lar senin yuruyuslerini bin başar önemli olan tartıya etkisi dadlum
(valk valk ne gıı)seninle kilo da rakip değiliz daflum sporda rakipiz ve ben kazandım kabul et artıkkk ama olalım bu hafta kiloda biz rakip ollım rakip olursak inadımızdan ipe dönerizž kıız dişli rakibe

Günaydın herkese :*

Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01

Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum

Düşünülen menü

Sabah : ılık limonlu su, çörek otu yağı

Kahvaltı : yoğurt chia
Cennet meyvesi
Kabak çekirdeği içi
Baharat mix

Ara : 1 elma

Öğle : Brüksel lahanası yoğurtlu
Belki salata

Akşam : çipura ızgara fırın
Bol salata

3 lt su içerim
Detoks çayımı içerim
Kahvemi içerim
Maden suyumu içerim

İnşallah öyle olur. Gözleme pide vs olduğu zaman dayanilmiyor
Ayy doğru bir de öyle şeyler var

Kız o kadar su içersen gercekten zehirlenirsin ya ne demek 6 lt su resmen o büyük şişelerden 1 tane içip üstüne bide 1 lt daha içmek şuan şoklardayım
Günaydın herkese :*

Geçen hafta kilo: 99
Bu hafta : 98
Fark : -1
Yüzde : 1,01

Kızlar çok ödemim var Emin’im daha fazla verdim ama tartı da göremedim, yarın evdeyim net yarın belli olacak kilom merak ediyorum
Bencede daha çok vermişsindir ama 1 kilo bile çok çok iyi tebrik ederim

teşekkür ederim canım. derdim çocuklar olmasa bu meslek huzur vermezdi. çok şükür çocukları da işimi de seviyorum. Rabbim senin kuzuna da benimkine de işini seven öğretmenler nasip etsin
İlkokul öğretmeni misin ? Eğer o çocuğun eğitim hakkını elinden alırlarsa lütfen şikayette bulun
evet ilkokul öğretmeniyim. geçen yıl bizim baskimizla yaşi geçmiş olarak bir de dönem ortasında başlattılar okula. şimdi bu kadar olayın içinde okula tekrar yollarlar mi diye tedirginim. ama tabiki takipteyim. bor haftaya nakil istemezlerse bildirimde bulunacağım.
olan her zaman çocuklara oluyor zaten. İnsanlar nasıl kendilerinde bu hakkı görüyorlar.
ne yazikki. çocukların artık bir birey olduğunu kabul etmiyorlar. kendilerinin her kararı tek başlarına alacaklarini düşünüyorlar. sonra da mutsuz çocuklar mutsuz gelecek bizi bekliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…