- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bencede daha çok vermişsindir ama 1 kilo bile çok çok iyi tebrik ederim
Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
teşekkür ederim canım. derdim çocuklar olmasa bu meslek huzur vermezdi. çok şükür çocukları da işimi de seviyorum. Rabbim senin kuzuna da benimkine de işini seven öğretmenler nasip etsinQUOTE]
Öyle canım içinde masumlar var ve dokunuşunla iyi yerlerde olacak onlar Emin’im, amin inşallah
Kızlar hadi hepinizin yüzdesi 1lerde 2lerde olsun lütfen bu sefer dereceye girelim
Evet senin yarın belli olur keşke cumartesi zayıflama yarışması olsaydıkTeşelkürler canım yarın belli olur :)
0,700 canım yüzden
0,600*100/85,6 olarak hesaplanıyor
Teşekkürler canım
Süper canım 2,56 yüzden
Evet senin yarın belli olur keşke cumartesi zayıflama yarışması olsaydık
Aynen bende öyle ama cumartesi günleri kalkıyorum biraz evde dolanıyorum falan derken iniyo şişlik. Yarın ikimizde daha çok eksi görürüzValla bende hep öyle diyorum :)) sabah uykudan kalkıp tartılınca sabah şişliğiyle fazla çıkıyorum
Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5
Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi
Valla şubattada 65in altına düşmezsem ben bu diyardan gitcem galiba6 lsra çok az kalmış. Çok guzel
Keşke sen de devam edebilseydin. Kendine dikkat et saglikli beslenmeyi bırakma. Çok güzel kilo vermişsin hedefine ulaşana kadar devam et.Gunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim.hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma.. @Rzgrece ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Son kilo bildirimimi yapip gruba Veda edicem..Insallah hepiniz saglikli mutlu oldugunuz vucuda kavusursunuz.sizlerle grup arkadasim olmak cok guzeldi..
Gecen cuma:72,3
Bu cuma: 71,0
Fark:1,3
Yuzde:%1,8
Umarım problemleriniz bir an önce hallolur. Grubu bıraksanda diyeti bırakma lütfen. Kendine çok iyi bak seni tanımak güzeldiGunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim.hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma.. @Rzgrece ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Son kilo bildirimimi yapip gruba Veda edicem..Insallah hepiniz saglikli mutlu oldugunuz vucuda kavusursunuz.sizlerle grup arkadasim olmak cok guzeldi..
Düşersin düşersin inanıyorum yapabilirsin sen :)Valla şubattada 65in altına düşmezsem ben bu diyardan gitcem galiba
Aylardır 72 ile 68 arasında dolaşıyorum ama bu sefer kesin kararlıyımDüşersin düşersin inanıyorum yapabilirsin sen :)
Birazdan canım. Henüz tartılmadim.
Aynen bende öyle ama cumartesi günleri kalkıyorum biraz evde dolanıyorum falan derken iniyo şişlik. Yarın ikimizde daha çok eksi görürüz
Gunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim.hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma.. @Rzgrece ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Aylardır 72 ile 68 arasında dolaşıyorum ama bu sefer kesin kararlıyım
Birazdan canım. Henüz tartılmadim.cesaret edemiyorum
Heyecanla bekliyorumBirazdan canım. Henüz tartılmadim.cesaret edemiyorum
Bizim işyerinde var hemde çok hassas malzeme tartmak için ama ben ayakkabı ve kıyafetlerle tartılsam 5 kilo fazla gelirim diye korkuyorumEvet bu da bizim için olumsuz Bi ara tartıyı ofise getirmeyi bile düşündüm :)))
Çok güzel kilo vermişsin umarım sorunlarını Bi an evvel halledersin ve güzel kilo veriyorken istediğin bedene kavuşursun
Uzun zamandır 65i görmüyorum ya ama bu sefer olacak ocağın sonunda 65im inşallahÇok az var be 65’e verirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?