Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bencede daha çok vermişsindir ama 1 kilo bile çok çok iyi tebrik ederim

Teşelkürler canım yarın belli olur :)

GÜM GÜM GÜM ......
GEÇEN HAFTA:85.6
BU HAFTA:85.0
FARK:600gr
Yüzde bulamıyommm. @Rzgrece hanmeli

0,700 canım yüzden
0,600*100/85,6 olarak hesaplanıyor

plasticwoman güzel kı çok güzel
fattylamb94 seni merak ediyorum...

Teşekkürler canım

Geçen cuma: 72.0
Bu cuma: 70.2
Fark: 1.8
Yüzde: 2.5

Kızlar yüzdeyi yanlış hesaplıyo olamam dimi

Süper canım 2,56 yüzden

Gunaydin kizlar, oncelikle bu hafta cok fazLa ilgilenemedim burayla onu belirteyim. hanmeli spor yaptim dun haricinde ama girip sana bildirimi yapamadim knbakma.. @Rzgrece ye durumu anlattim malesef gruba daha fazLa dvam edemeyecegim bazi ailevi durumlardan dolayi..
Son kilo bildirimimi yapip gruba Veda edicem..Insallah hepiniz saglikli mutlu oldugunuz vucuda kavusursunuz.sizlerle grup arkadasim olmak cok guzeldi..

Gecen cuma:72,3
Bu cuma: 71,0
Fark:1,3
Yuzde:%1,8

Keşke sen de devam edebilseydin. Kendine dikkat et saglikli beslenmeyi bırakma. Çok güzel kilo vermişsin hedefine ulaşana kadar devam et.

Umarım problemleriniz bir an önce hallolur. Grubu bıraksanda diyeti bırakma lütfen. Kendine çok iyi bak seni tanımak güzeldi yine gel bu arada

Aynen bende öyle ama cumartesi günleri kalkıyorum biraz evde dolanıyorum falan derken iniyo şişlik. Yarın ikimizde daha çok eksi görürüz

Evet bu da bizim için olumsuz Bi ara tartıyı ofise getirmeyi bile düşündüm :)))

Çok güzel kilo vermişsin umarım sorunlarını Bi an evvel halledersin ve güzel kilo veriyorken istediğin bedene kavuşursun

Birazdan canım. Henüz tartılmadim. cesaret edemiyorum
Heyecanla bekliyorum umarım yüzden güzeldir. Bu hafta listeye giriyosun dimi
Bizim işyerinde var hemde çok hassas malzeme tartmak için ama ben ayakkabı ve kıyafetlerle tartılsam 5 kilo fazla gelirim diye korkuyorum
Çok az var be 65’e verirsin
Uzun zamandır 65i görmüyorum ya ama bu sefer olacak ocağın sonunda 65im inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…