Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla ya ilk defa burda görüyorum havucun kızartıldığını
Brokoli varsa salata yapabilirsin çiğden ya da pişmiş aklıma ilk o geldi. Normal salatadan sıkılmışsındır heralde ben sıkıldım da

Ay o çok zor valla kelin ilacı olsa başına sürermis ben de bi yere gidince tutamıyorum kendini ama ne diyim tutmaya çalış emeklerine yazık olur
İnşallah canım valla. Hep böyle kilo vermeye başlıyorum ya yatılı kisafirgeliyorya ben gidiyorum.diyet falan kalmıyor. Dönerken de görümcem ve KV le döneceğim. Aahh inşallah tutarım kendimi.

İnşallah canım valla. Hep böyle kilo vermeye başlıyorum ya yatılı kisafirgeliyorya ben gidiyorum.diyet falan kalmıyor. Dönerken de görümcem ve KV le döneceğim. Aahh inşallah tutarım kendimi.
Senin işin zor valla ama tutmaya çalış. Mutlaka güzel güzel ikramlar hazırlanır sen ne yersen ye ekmeksiz ye. Hamur işi pirinç makarna vs yememeye çalış. Misafir gidilen yerde genellikle et olur et olursa bol bol et ye salata ye

Ay ben salata canavarıyım :) çok severim en sevdiğim hiç bıkmam :) buzluktan köfte çıkarırım herhalde köfteli salata olabilir

İnşallah öyle olur. Gözleme pide vs olduğu zaman dayanilmiyor

hanmeli ben notlarıma baktım da cumartesi83/pazar120/pazartesi15/salı150/çarşamba90/perşembe 70/ valla eksik listede yanlış olmuş tatlım

Simdi baktim nm diskalifiye. Bu saatten snra gelirse baska takima gider artik
tamam kaptan

bende bilmiyorum neler neler yedim şu an 65 lerdeyim ama su 6lt olyor ben şok ağzımkuruyor çok fene olyorum annem kızdı zehirlencen diye ama ben wc bile çıkmıyorum

hanmeli ben notlarıma baktım da cumartesi83/pazar120/pazartesi15/salı150/çarşamba90/perşembe 70/ valla eksik listede yanlış olmuş tatlım
tatlım diyetisyen perş spor yapma demiş ya bende spor yok yazdım salı günü de yazmamışsın.... yanlış yok sen paylaşmamışsın :)

Bugünkü menüm
Sabah 1dişim peynir 7zeytin 1turp 1dilimtb ekmeği
Öğlen 1dilim peynir salata (yağsız)
1kase balkabağı çorbası yarım dilim tb ekmeği
Ara.bir sade türk kahvesi 5 iğde meyvesi
Akşam iki parça tavuk yarım kase erişteli çorba (etiştesini ayırdım çok azcık yedim 4acı biber turşusu..
Su iki litre spor 60dk hanmeli

Vallahi bulur çıkarırım ha okadar yoruldum yazMazmıyım delimisin pazarı 120dk aç aç gezdim unuturmuyum salıda 14bin adım atdım 150dk diye yazdım birde ben yürüyüş yaptıktan sonra bugünün perşembe olduğunu hatırladım

Selamlar menüm
Kahvalti:sahanda yumurta zeytin paprika yarim simit yesilcay
Ara:mandalina sütlü kahve
Ögle:sebze corbasi(cok koyuydu yemek gibi ivinde kereviz havuc kücük bi parca karnabahat ve pirasa vardi) iki kasik kavrulmus kiyma
Aksam:iki tabak sebze yemegi(öglenin aynisi) bir parca balik
Su:iki litre
Spor:yok (reglden dolayi)
Yesilcay icip yatacam sabah görüsürüz kizlar
hanmeli allah kavustursun canim

60 ı 70 mi :??

menüde 2 gündür gaet güzel canım bakmıyorum sanma takiptesin.. cezerye falan...

ozaman etiketlemedin tatalım alıntı yaptıysan görmemiş olabilirm

allah razı olsun abla amin :)

SPOR YARIŞMASI PEMBELERMAVİLERKIRMIZILARYEŞİLLER
CUMARTESİ ÖZLEM : 100 DK
FATTYLAMB : 125 DK
YASMİN : 80 DK
ELİFHAKAN : 83 DK
BALLİKAYFE : 45 DK
ZYNMNM : 60 DK
SEYHAN : 30 DK
SELMAM : 45 DK
PAZAR ÖZLEM : 90 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 45 DK
ELİFHAKAN : 70 DK
BALLİKAYFE : 85 DK
ZYNMNM : 45 DK
SEYHAN : 70 DK
SELMAM : 55 DK
PAZARTESİÖZLEM : 140 DK
FATTYLAMB : 45 DK
YASMİN : 85 DK
ELİFHAKAN : 15 DK
..SEYHAN : 30 DK
BALLİKAYFE : 20 DK
SALIFATTYLAMB : 70 DK YASMİN : 45 DK
ELİF HAKAN : 150 DK

..SEYHAN : spor yok !
BALLİKAYFE :45 DK
ÇARŞAMBAFATTYLAMB : spor yok !YASMİN : 20 DK
ELİFHAKAN : 90 DK
..SEYHAN : 40 DK
BALLİKAYFE : ceza spor !
PERŞEMBE FATTYLAMB : İZİNLİYASMİN : 45 DK
ELiFHAKAN : 70 DK
..SEYHAN : mazeretli..!
BALLİKAYFE :
CUMA..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…