- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla ya ilk defa burda görüyorum havucun kızartıldığınıVermişsindir inşallah canım
Ya kendinden şüphe ettiririm böyle :) havucu niye kızartmışlar ya :) güzelim havuç niye kızartıyoruz anlamıyorum :) bende yarın ne götürücem bilmiyorum tavuk var yarın
İnşallah canım valla. Hep böyle kilo vermeye başlıyorum ya yatılı kisafirgeliyorya ben gidiyorum.diyet falan kalmıyor. Dönerken de görümcem ve KV le döneceğim. Aahh inşallah tutarım kendimi.Ay o çok zor valla kelin ilacı olsa başına sürermis ben de bi yere gidince tutamıyorum kendini ama ne diyim tutmaya çalış emeklerine yazık olur
Senin işin zor valla ama tutmaya çalış. Mutlaka güzel güzel ikramlar hazırlanır sen ne yersen ye ekmeksiz ye. Hamur işi pirinç makarna vs yememeye çalış. Misafir gidilen yerde genellikle et olur et olursa bol bol et ye salata yeİnşallah canım valla. Hep böyle kilo vermeye başlıyorum ya yatılı kisafirgeliyorya ben gidiyorum.diyet falan kalmıyor. Dönerken de görümcem ve KV le döneceğim. Aahh inşallah tutarım kendimi.
Valla ya ilk defa burda görüyorum havucun kızartıldığını
Brokoli varsa salata yapabilirsin çiğden ya da pişmiş aklıma ilk o geldi. Normal salatadan sıkılmışsındır heralde ben sıkıldım da
İnşallah öyle olur. Gözleme pide vs olduğu zaman dayanilmiyorSenin işin zor valla ama tutmaya çalış. Mutlaka güzel güzel ikramlar hazırlanır sen ne yersen ye ekmeksiz ye. Hamur işi pirinç makarna vs yememeye çalış. Misafir gidilen yerde genellikle et olur et olursa bol bol et ye salata ye
tamam kaptanSimdi baktim nm diskalifiye. Bu saatten snra gelirse baska takima gider artik
bende bilmiyorum neler neler yedim şu an 65 lerdeyimIyi olmamış menün çok karbonhidrat alıyorsun biraz daha dikkat edersen kilolar hızlı gider
Benim rakibim gitti ama yazayım mı ben yinede
Kız sana noldu böyle 5 leri görceksin bu gidişle :)
Ben ekmek yemem ki kız ekmeği nerde gördün :) öğlenleri çorba salata yoğurt bazen de anayemekten de alıyorum ama çorba yemesem iyi olcak.
Yüzden niye bölünüyo ki
Her zaman ki gibi harika menü
tatlım diyetisyen perş spor yapma demiş ya bende spor yok yazdım salı günü de yazmamışsın.... yanlış yok sen paylaşmamışsın :)hanmeli ben notlarıma baktım da cumartesi83/pazar120/pazartesi15/salı150/çarşamba90/perşembe 70/ valla eksik listede yanlış olmuş tatlım
Vallahi bulur çıkarırım ha okadar yoruldum yazMazmıyım delimisin pazarı 120dk aç aç gezdim unuturmuyum salıda 14bin adım atdım 150dk diye yazdım birde ben yürüyüş yaptıktan sonra bugünün perşembe olduğunu hatırladımtamam kaptan
bende bilmiyorum neler neler yedim şu an 65 lerdeyimama su 6lt olyor ben şok ağzımkuruyor çok fene olyorum annem kızdı zehirlencen diye ama ben wc bile çıkmıyorum
tatlım diyetisyen perş spor yapma demiş ya bende spor yok yazdım salı günü de yazmamışsın.... yanlış yok sen paylaşmamışsın :)
60 ı 70 mi :??Bugünkü menüm
Sabah 1dişim peynir 7zeytin 1turp 1dilimtb ekmeği
Öğlen 1dilim peynir salata (yağsız)
1kase balkabağı çorbası yarım dilim tb ekmeği
Ara.bir sade türk kahvesi 5 iğde meyvesi
Akşam iki parça tavuk yarım kase erişteli çorba (etiştesini ayırdım çok azcık yedim 4acı biber turşusu..
Su iki litre spor 60dkhanmeli
ozaman etiketlemedin tatalım alıntı yaptıysan görmemiş olabilirmVallahi bulur çıkarırım ha okadar yoruldum yazMazmıyım delimisin pazarı 120dk aç aç gezdim unuturmuyum salıda 14bin adım atdım 150dk diye yazdım birde ben yürüyüş yaptıktan sonra bugünün perşembe olduğunu hatırladım
valla tam lt bilmiyorum ama kadar eder.... sabah de başşlıyorum.. ve cidden susuyorum hiç öyle wc olmuyor6lt mi ölecen kızz allah korusunhanmeli
allah razı olsun abla amin :)Selamlar menüm
Kahvalti:sahanda yumurta zeytin paprika yarim simit yesilcay
Ara:mandalina sütlü kahve
Ögle:sebze corbasi(cok koyuydu yemek gibi ivinde kereviz havuc kücük bi parca karnabahat ve pirasa vardi) iki kasik kavrulmus kiyma
Aksam:iki tabak sebze yemegi(öglenin aynisi) bir parca balik
Su:iki litre
Spor:yok (reglden dolayi)
Yesilcay icip yatacam sabah görüsürüz kizlar
hanmeli allah kavustursun canim
pazar 50 si cezaydı...hanmeli ben notlarıma baktım da cumartesi83/pazar120/pazartesi15/salı150/çarşamba90/perşembe 70/ valla eksik listede yanlış olmuş tatlım
SPOR YARIŞMASI | PEMBELER | MAVİLER | KIRMIZILAR | YEŞİLLER |
---|---|---|---|---|
CUMARTESİ | ÖZLEM : 100 DK FATTYLAMB : 125 DK | YASMİN : 80 DK ELİFHAKAN : 83 DK | BALLİKAYFE : 45 DK ZYNMNM : 60 DK | SEYHAN : 30 DK SELMAM : 45 DK |
PAZAR | ÖZLEM : 90 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 45 DK ELİFHAKAN : 70 DK | BALLİKAYFE : 85 DK ZYNMNM : 45 DK | SEYHAN : 70 DK SELMAM : 55 DK |
PAZARTESİ | ÖZLEM : 140 DK FATTYLAMB : 45 DK | YASMİN : 85 DK ELİFHAKAN : 15 DK | .. | SEYHAN : 30 DK BALLİKAYFE : 20 DK |
SALI | FATTYLAMB : 70 DK | YASMİN : 45 DK ELİF HAKAN : 150 DK | .. | SEYHAN : spor yok ! BALLİKAYFE :45 DK |
ÇARŞAMBA | FATTYLAMB : spor yok ! | YASMİN : 20 DK ELİFHAKAN : 90 DK | .. | SEYHAN : 40 DK BALLİKAYFE : ceza spor ! |
PERŞEMBE | FATTYLAMB : İZİNLİ | YASMİN : 45 DK ELiFHAKAN : 70 DK | .. | SEYHAN : mazeretli..! BALLİKAYFE : |
CUMA | .. |
AYyy özür dilerim haklısın. kız cezerye tatlı istedi ama yemedim ufacık ısırdımpazar 50 si cezaydı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?