45 mesaj işi iyiymiş :)Haftalik 45 mesaj limiti olur 45 den snrasini saymayiz 45+ yazdik mi tmmdir :)
hmm kendin yaptoysab ve sekersizse bisey diyemem ama yinede fistigin kalorisine bakmak lazim
Corba hasta oldugun icin yedin heralde. Gerisi guzel spor olsa sahane olurdu
Kalorisi nedir acaba sonucda fistikda sekerli bsey
gel brn yikim aliskinim cocuklardan
Mısır püskülüde varmış o da yardımcı olur. Inşallah iyi gelir iç bakalımEki Görüntüle 2099413
Kiraz sapı çayının içeriği bu
Afiyet olsun kaptan.Ben patates salatasına takıldım birde öğle yemeğini atlamanaMenum
Sabah
Peynir
Zeytin
K.peynir
1 lokma pogaca
Oglr
Yok
Ara
1 turk kahvesi
1 ikramlik cikolqta
Aksam
Kozde tavuk
Ne kdr yedim bilmiyorum
Ayran 2 bardak
Patated salatas
Su 2 lt
Spor yok malesef
Canısı bu niye böyle misafir falan mı vardı ya da sen mi gittin. Poğaça çikolata patates...Menum
Sabah
Peynir
Zeytin
K.peynir
1 lokma pogaca
Oglr
Yok
Ara
1 turk kahvesi
1 ikramlik cikolqta
Aksam
Kozde tavuk
Ne kdr yedim bilmiyorum
Ayran 2 bardak
Patated salatas
Su 2 lt
Spor yok malesef
Slm ceydacım nasılsın
Maşallahın var tatlım 9 lardan kurtulmaya az kalmış
plasticwoman ne zaman bitecek senin bu yoğunluk
Bende özledim canım vallaIlgin icin tesekkur ederim canimayni sekilde destek olursa etiketlemen yeterli
Elifcim sana cok sey soylemek istiyorum ama tutuyorum kendimi. Nugget ne elif?
Az yagda kizarttinaferim cnm bidahakine yaninda patates flnda kizart yine AZ YAGDA cunku az yagda olunca diyete uygun oluyo
Hic yeme elif saglikli seyler ye olmuyo boyle
Cok guzrl cnm istikrarli spor yapan tek sensin bu hafta
abla sen bu ara hic spor yapmiyosun saldin kendini
Bugun tartildin mi canimcim
Sohbetini ozledik
cok tesekkur ederim ilgin icin ablacim
Ahhhhhhcildircam elif bi 700 gr verdin kendine guvenin artti heralde. Bidr misir yemedin diye alkismi istiyosun bizden sende hic istikrar gormuyorum saat 10 da yemek yenir mi ne olursa olsun. Kalbini kirmak istemiyorum ana dusuncem budur
Ilgin icin tesekkur ederim canim
Hosgeldiiiinnn. Umarim kisa zamanda istedigin kiloya ulasirsin
gider cnm hepsi gider
daha bise demicem sana. Zararli pisirmedin yagda pisirmissin ki hadi zararsiz pisirdin sayalim. Islem gormus bseyi ne kadar zararsiz pisirebilirsin
hosgeldin cnm kahve icin tesekkurler
noldu kiz
Annemdeyin cnm o yuzden bpyle oldu yarin telafi ederim insallahAfiyet olsun kaptan.Ben patates salatasına takıldım birde öğle yemeğini atlamana
Annemdeyim cnm ya o yuzden byle olduCanısı bu niye böyle misafir falan mı vardı ya da sen mi gittin. Poğaça çikolata patates...
Çikolatayı görmemişim kaptan olmamış ama
Her zmnki gibi sahane. Spor yapmiyomusunUyanınca: çörek otu yağı
Ilık limonlu su
Kahvaltı: hindi füme
Domates
Zeytin
Ara : 1 elma
Öğle : hindi fümeli çeçil peynirli salata
Yoğurt
Akşam : et kavurma
Havuç salatası
Regl zamanından dolayı bu ay canım çok tatlı istiyor yarın detoks çayımı yapıcam tarçın var iyi gelir inş.
3 lt su
1 sütlü Türk kahvesi (kahve çok kavrulmuş tadı ağır geliyor süt ile içtim)
Bitki çayı içeceğim şimdi
Aynen öyle yap narla çok güzel tavsiye ederim
Ev soğuk doğalgaz sonuna kadar yansada ısınma problemi var çok aşırı büyük değil ama demek ki yetersiz geliyo petek boyları. Sadece oturduğumuz odada klima yakıyoruz. Banyo soğuk oluyo. Ama en zoruda saçlarımı tarayıp kurutmak
Hangi programda çiziyosun destek olayımSelam canım nasılsın, evet çok şükür az kaldı
Canım 2-3 iş alındı onların üretim çizimleri yapılana kadar devam eder sanırım ama cumadan sonra daha rahat olurum sanırım
Bende özledim canım valla
Her zaman ki gibi kusursuz menü tarçın kan şekerini düzenler o ihtiyacı giderir. Dayan kürdan bacak olmana az kaldıUyanınca: çörek otu yağı
Ilık limonlu su
Kahvaltı: hindi füme
Domates
Zeytin
Öğle : hindi fümeli çeçil peynirli salata
Yoğurt
Akşam : et kavurma
Havuç salatası
Regl zamanından dolayı bu ay canım çok tatlı istiyor yarın detoks çayımı yapıcam tarçın var iyi gelir inş.
3 lt su
1 sütlü Türk kahvesi (kahve çok kavrulmuş tadı ağır geliyor süt ile içtim)
Bitki çayı içeceğim şimdi
Edersin sen inanıyorum bırakma kendiniAnnemdeyin cnm o yuzden bpyle oldu yarin telafi ederim insallah
Annemdeyim cnm ya o yuzden byle olduyarin telafi rderim
Haftalik 45 mesaj limiti olur 45 den snrasini saymayiz 45+ yazdik mi tmmdir :)
hmm kendin yaptoysab ve sekersizse bisey diyemem ama yinede fistigin kalorisine bakmak lazim
Corba hasta oldugun icin yedin heralde. Gerisi guzel spor olsa sahane olurdu
Kalorisi nedir acaba sonucda fistikda sekerli bsey
gel brn yikim aliskinim cocuklardan
Yok cnm eger cocuklar erken uyarsa kondisyon bisiklrti yapcm 1 saatHangi programda çiziyosun destek olayım
Her zaman ki gibi kusursuz menü tarçın kan şekerini düzenler o ihtiyacı giderir. Dayan kürdan bacak olmana az kaldı
Edersin sen inanıyorum bırakma kendini
Valla bende soba getirdim banyoyaEvet en zoru sac benim.ev sicak olsada kurutupmak zulum kestirdim omuzlarimda daha rahat kurutuyorum
Sağolasın cnm bende iyi sayılırımSelam canım nasılsın, evet çok şükür az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?