Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Baktim kaptanim

1tk fiatik ezmesi 6 grmis
3 gr yag
1.29 karbonhidrat
1.44 prorein vs varmis
Buni yedin mi kahvaltidan ceviz badem zeytini cikarmak lazmmis google amca saolsun
Hm anladim cnm ama 60 kaloriymis
Şimdi kurallarımız da bir değişiklik oldu mu? Kast sistemi devam mı?
devam cnm degisiklik yok

Uyaninca (6:20): 1 bardak su, yesil cay (kabuk tarcin)
Kahvalti (7:45): 1 Portakal + 1 kasik keten tohumu + 1 kase Yogurt
Öglen (14:00): bi kase salata, biraz beyaz Peynir Ve 5 zeytin, yarim cay bardagi kadar ceviz ve badem
Aksam (19 gibi) yogurtlu corba, 3 kasik kabak yemegi yogurt esliginde + 1.5 yumurta (sabah yiyemedigim icin)

3 lt su (+0.5 lt yatana kadar icicem) yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 35-40 dkk tempolu yürüyüs Ve gün boyu okulda heryere otobüs yerine yürüme toplam yaklasik 15.000 adim (~10 km)

Sen karatay yapiodun dimi cnim afiyet olsun cok bilgim olmasada sporun harikaa

Sen karatay yapiodun dimi cnim afiyet olsun cok bilgim olmasada sporun harikaa
evet karatay yapmaya calisiyorum ama okula gittigim günler kahvaltiyi yapamiyorum yumurta biraz koktugu icin sporuda 1 saate cikaricam insallah önümüzdeki günler, spor cok fark ettiriyor gercekten hepimiz spora zorliyalim kendimizi

evet karatay yapmaya calisiyorum ama okula gittigim günler kahvaltiyi yapamiyorum yumurta biraz koktugu icin sporuda 1 saate cikaricam insallah önümüzdeki günler, spor cok fark ettiriyor gercekten hepimiz spora zorliyalim kendimizi

Evet spor sart hele benim gibi simitli gobekli biri icin bacaklarimdan hic sikayetim.yok ama ust bolgem masallahi var gogus gobek simit hepsi mevcut ay ben daha spor yapicm yaa

Evet spor sart hele benim gibi simitli gobekli biri icin bacaklarimdan hic sikayetim.yok ama ust bolgem masallahi var gogus gobek simit hepsi mevcut ay ben daha spor yapicm yaa
bendede tam tersi durum aslinda ek olarak hareket calismam gerek bölgesel bacaklar icin

Yoğurt çorbasinda pirinç yok sanırım

Ben sadece yumurtamı evde yiyorum kahvaltının kalan kısmını okulda yapıyorum o şekilde yapabilirsin

Yoğurt çorbasinda pirinç yok sanırım

Ben sadece yumurtamı evde yiyorum kahvaltının kalan kısmını okulda yapıyorum o şekilde yapabilirsin
pirinc yok, cok erken cikinca yapamiyorum 6:30 yemem gerek o zaman onuda migdem almaz ama biraz gec gittigim günler öyle yapmaya calisirim sagol

Her zmnki gibi sahane. Spor yapmiyomusun

Yapıyorum canım bugün kırgınlık var üzerimde yapmadım yarın salona gidicem Crossfit var

Hangi programda çiziyosun destek olayım

Her zaman ki gibi kusursuz menü tarçın kan şekerini düzenler o ihtiyacı giderir. Dayan kürdan bacak olmana az kaldı

Edersin sen inanıyorum bırakma kendini

Autocad, 3dsmax, logikal, illustrator kullanıyorum canım
Sağol canım bakalım yarın içilen herşeyi yiyesim var çok pis :)

Sağolasın cnm bende iyi sayılırım
Biraz hareketlenmeye başladım :))

Süper canım sende güzel kilo verebiliyorsun kolayca halledersin

pirinc yok, cok erken cikinca yapamiyorum 6:30 yemem gerek o zaman onuda migdem almaz ama biraz gec gittigim günler öyle yapmaya calisirim sagol
Bende 6da yiyorum 6.20 de evden çıkmış oluyorum ama ağzımda büyüyo çok zor yiyorum. Mecburum mühim olan gündüz yemek

Ay bi tek autocadi biliyorum bunlar içinde

yine yanlis yaptim ya

Logikal lazım olur canım sana öğren onu kolay program aslında
Bizde genellikle solid catia nx kullanılıyor hiç logikal kullanan duymadım bu sektörde ama

yine yanlis yaptim ya
Ben anladim akşam kaynatıyorum kalktığım gibi üstüne bol karabiber serpip 2 3 lokmada atıyorum üstünede hemen su içiyorum dişlerimi fırçalıyorum. Bunu sende alışkanlık haline getir çünkü illaki sınavlar bitecek

Guzel menu cnm spor sahane. Boyle istikrarli gidersen okul kapanana kadar bayaga zayiflams olursun :)
Kanguru_ müsait misin çaya geldim
ay sana hep musaitim canim hosgeldin

Kizlaaarrrr kizlarr kizlarrrrrrr
Bugun bitti yarin carsamba kaldimi cumaya 2 gun 2 gunu iyi degerlenirip 0 kacamak boool hareket full motivasyonlaa cuma gunu bomba gibi eksilerle gelelim istersek basaririz. Veeeee istiyoruzz basaracagizzz!!!!

Yarin ve persembe herkes en az 30 dkk spor yapsin. S smygnc canim senin belin kotuyse yapabildigin kadar yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…