Hm anladim cnm ama 60 kaloriymisBaktim kaptanim
1tk fiatik ezmesi 6 grmis
3 gr yag
1.29 karbonhidrat
1.44 prorein vs varmis
Buni yedin mi kahvaltidan ceviz badem zeytini cikarmak lazmmis google amca saolsun
devam cnm degisiklik yokŞimdi kurallarımız da bir değişiklik oldu mu? Kast sistemi devam mı?
Uyaninca (6:20): 1 bardak su, yesil cay (kabuk tarcin)
Kahvalti (7:45): 1 Portakal + 1 kasik keten tohumu + 1 kase Yogurt
Öglen (14:00): bi kase salata, biraz beyaz Peynir Ve 5 zeytin, yarim cay bardagi kadar ceviz ve badem
Aksam (19 gibi) yogurtlu corba, 3 kasik kabak yemegi yogurt esliginde + 1.5 yumurta (sabah yiyemedigim icin)
3 lt su (+0.5 lt yatana kadar icicem) yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 35-40 dkk tempolu yürüyüs Ve gün boyu okulda heryere otobüs yerine yürüme toplam yaklasik 15.000 adim (~10 km)
evet karatay yapmaya calisiyorum ama okula gittigim günler kahvaltiyi yapamiyorum yumurta biraz koktugu icinSen karatay yapiodun dimi cnim afiyet olsun cok bilgim olmasada sporun harikaa
evet karatay yapmaya calisiyorum ama okula gittigim günler kahvaltiyi yapamiyorum yumurta biraz koktugu icinsporuda 1 saate cikaricam insallah önümüzdeki günler, spor cok fark ettiriyor gercekten hepimiz spora zorliyalim kendimizi
bendede tam tersi durum aslinda ek olarak hareket calismam gerek bölgesel bacaklar icinEvet spor sart hele benim gibi simitli gobekli biri icin bacaklarimdan hic sikayetim.yok ama ust bolgem masallahi var gogus gobek simit hepsi mevcut ay ben daha spor yapicm yaa
Yoğurt çorbasinda pirinç yok sanırımUyaninca (6:20): 1 bardak su, yesil cay (kabuk tarcin)
Öglen (14:00): bi kase salata, biraz beyaz Peynir Ve 5 zeytin, yarim cay bardagi kadar ceviz ve badem
Aksam (19 gibi) yogurtlu corba, 3 kasik kabak yemegi yogurt esliginde + 1.5 yumurta (sabah yiyemedigim icin)
3 lt su (+0.5 lt yatana kadar icicem) yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 35-40 dkk tempolu yürüyüs Ve gün boyu okulda heryere otobüs yerine yürüme toplam yaklasik 15.000 adim (~10 km)
Ben sadece yumurtamı evde yiyorum kahvaltının kalan kısmını okulda yapıyorum o şekilde yapabilirsinevet karatay yapmaya calisiyorum ama okula gittigim günler kahvaltiyi yapamiyorum yumurta biraz koktugu icinsporuda 1 saate cikaricam insallah önümüzdeki günler, spor cok fark ettiriyor gercekten hepimiz spora zorliyalim kendimizi
pirinc yok, cok erken cikinca yapamiyorum 6:30 yemem gerek o zaman onuda migdem almaz ama biraz gec gittigim günler öyle yapmaya calisirim sagolYoğurt çorbasinda pirinç yok sanırım
Ben sadece yumurtamı evde yiyorum kahvaltının kalan kısmını okulda yapıyorum o şekilde yapabilirsin
Her zmnki gibi sahane. Spor yapmiyomusun
Hangi programda çiziyosun destek olayım
Her zaman ki gibi kusursuz menü tarçın kan şekerini düzenler o ihtiyacı giderir. Dayan kürdan bacak olmana az kaldı
Edersin sen inanıyorum bırakma kendini
Sağolasın cnm bende iyi sayılırım
Biraz hareketlenmeye başladım :))
Bende 6da yiyorum 6.20 de evden çıkmış oluyorum ama ağzımda büyüyo çok zor yiyorum. Mecburumpirinc yok, cok erken cikinca yapamiyorum 6:30 yemem gerek o zaman onuda migdem almaz ama biraz gec gittigim günler öyle yapmaya calisirim sagol
Ay bi tek autocadi biliyorum bunlar içindeYapıyorum canım bugün kırgınlık var üzerimde yapmadım yarın salona gidicem Crossfit var
Autocad, 3dsmax, logikal, illustrator kullanıyorum canım
Sağol canım bakalım yarın içilen herşeyi yiyesim var çok pis :)
Süper canım sende güzel kilo verebiliyorsun kolayca halledersin
Bende 6da yiyorum 6.20 de evden çıkmış oluyorum ama ağzımda büyüyo çok zor yiyorum. Mecburummühim olan gündüz yemek
Ay bi tek autocadi biliyorum bunlar içinde
Bende 6da yiyorum 6.20 de evden çıkmış oluyorum ama ağzımda büyüyo çok zor yiyorum. Mecburummühim olan gündüz yemek
off cok zor degil misabah kaynatip hemen yiyormusun cok sicak olmuyor mu.. zaten benim 2 hafta sonra okul bitiyor sinavlar var ama okul yok o zaman kahvaltiyida daha rahat yaparim
Bizde genellikle solid catia nx kullanılıyor hiç logikal kullanan duymadım bu sektörde amaLogikal lazım olur canım sana öğren onu kolay program aslında
Ben anladimyine yanlis yaptim ya
Guzel menu cnm spor sahane. Boyle istikrarli gidersen okul kapanana kadar bayaga zayiflams olursun :)Uyaninca (6:20): 1 bardak su, yesil cay (kabuk tarcin)
ay sana hep musaitim canim hosgeldin
Saat geç oldu diye boş geldim başka zaman karnabahar kısırı yapim gelimGuzel menu cnm spor sahane. Boyle istikrarli gidersen okul kapanana kadar bayaga zayiflams olursun :)
ay sana hep musaitim canim hosgeldin
Gelmen yeter canim. Karnabahar kisirini bende denedim guzrl oluyoSaat geç oldu diye boş geldim başka zaman karnabahar kısırı yapim gelim
Ben denemedim daha sana gelirken ilk olacakGelmen yeter canim. Karnabahar kisirini bende denedim guzrl oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?