Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aynen öyle Ve kadin diyetisyen degil hem kardiolog hem dahiliyeci yani insan vücudunun hormonlari herseyi biliyor Ve bütün aciklamalari bilimsel olarak kanitlanmis Ve mantikli .. karatayi kenara birakalim Ve eskiden insanlarda obezite Ve diger hastaliklar varmiydi? Tabii ki yoktu insanlar ayaga tasa takilip ölüyordu kanser Falan zaten modern cagin hastaligi.. o kadar hareketsiz bir yasamimiz varki Ve bunun yaninda insan sagligi yerine Marketing'e daha fazla yatirim yapiliyor.. size sunu söylim: cok ünlü bir gida sirketi Ve ayni zamanda en cok satilan seker hastaligi ilacinin sahibi ayni kisi, Baska söze gerek yok zaten
Adam senin aldigin cikolatayla icetea'le cocukken/gencken seni kendine maddi acidan bagliyor Sonra bakmissin bin türlü hastalik var sende Sonra napiyor o cok pahali ilaclari satiyor ölene kadar kullaniyorsun yani anliyacagimiz kisir bir döngünün icindeyiz.. gerek ambalajlarla gerekse lezzetleriyle kandirildimiz gidalar bütün hayatimizi her sekilde etkiliyor

Kesinlikle sana katılıyorum sonuna kadar. Şekere vücudun asla ama asla ihtiyacı yok. Insanlar biraz geç bilinçlendi. Bizim çocukluğumuzda insanlar çocuklarına şekerli süt şekerli çay pirinç unundan mama yapıp verirmiş. Şimdi ki obezitenin en büyük sebebi bunlar. Neyse ki şimdi ki anneler çok bilinçlendi

Cok güzel Kilo vermissin.. ne kadar sürede Verdin o kilolari? burda herkes ayni diyeti uygulamiyor mesela Ben Karatay yapmaya calisiyorum bire bir olmasada digerleri diyetisyene gidiyor o sekilde yani.. sifirdan basliyorm diyosun Ama aslinda bi Liste olmali en azindan asaga yukari yarin ne yemeyi ne kadar araliklarla yemeyi düsünüyorsun? Yada ekmek yiyormusun?

Memnun oldum esra inş hepimiz ulasırız hedefimize sen de mesafe katetmişsin hedefine ulaşabilirsin hızla
Ben de memnun oldum. Vazgeçmezsek olur

Şimdi senin 2 hafta deneme süren olacak. Aktifliğine ve menülerini paylaşmana göre listeye gireceksin. Yarın sabah istersen aç karnına tartıl tam doğru sonucu yazalım

Aynen öyle kizartmalarla cipslerle büyüyen nesiliz. Asil sorun sorgulamiyoruz, mesela bi paket cips 50 kurus Adam aynisini sana 1 lirayada satabilir Ama o kadar cazip olmaz zaten direk Hedef cips satisi gibi görünsede indirek hedef hormonlari Ve bütün insan sagligini negatif etkilemek. Ayrica hepimizin sevdigi o tatli siyah icecek türkiyede nerdeyse bedava Ve hep 2 - 3 lt siselerde. Burda bakiyorum max 1.25 lt ve hicbir sekilde satis orani türkiyeyle ayni degil.. hepimizi maddi acidan kandiriyorlar cocuga verdigin 2-3 lirayla bunlardan neler neler alabiliyor Ve seker bagimli yaptigi icin almayada devam ediyor.. gercekten cok cok üzücü.. icinde ne oldugunu bilmedigimiz seyleri yiyip mutlu oldugumuzu düsünüyoruz sonrada niye kisir oluyoruz niye kanser oluyoruz diye sasiriyoruz

Ahh ahh şu güzelim ülkenin tohumlarına sahip çıkamadık. Her türlü zehri soktular soframıza. Eskiden sağlıklı dediğimiz bulguru meyveyi bile bozup şeker yaptılar

Ay ne konuşmuzsunuz internetin olmaması nasıl kötü yaaa hepsini bir okuyorsun

Ahh ahh şu güzelim ülkenin tohumlarına sahip çıkamadık. Her türlü zehri soktular soframıza. Eskiden sağlıklı dediğimiz bulguru meyveyi bile bozup şeker yaptılar
evet cok Ama cok üzücü.. yesil mercimegimizi kanada bütün dünyaya pazarliyor.. inanirmisin türk marketinde mensei türkiye yazan yesil mercimek bulamadim Ve hepsi yerli markaydi ve Cok üzüldüm hepsinde kanada/USA yaziyordu... lütfen alirken dikkat edelim yarardan Cok Zarar olur disardan gelen ürüne güvenmiyorum her türlü teknoloji mevcut ve istedikleri gibi dna'siyla oynayabilirler ve kendi ciftcimiz kazansin kanada'yi kanadalilar yesin

Beni hiç çağırmıyorsun rakibem hiç bana bişeyde yazmıyorsun

Evet sabahları ekmek yiyorum sadece malesef diyet listeleri bana göre degil tabiki belirli kuralalrım var dikkat ettiklerim var ne yiyecegimi bir önceki gunden kararlastırıp ona göre duzenliyorum yemeklerimi ama moda mod bir liste hem butceme hem psikolojime uymuyor liste olması yahut destek alınması zorunlu gibi birsey algıladım sanki söylediklerinizden rahat listeler pek gruplara göre degil herhalde rahat dedigim ekmekli börekli pastalı bir diyet degil tabiki

Bende dikkat ediyorum ama dediğim gibi kendi ülkemizin tohumunu bulmak çok çok zor. Türk çiftçiler bile kendi tohumlarımızı kullanmak için bir sürü izin almaları gerekiyor. Yani türk menşeili bile olsa tohum başkasının

Yok öyle demek istemedim. Sonucta diyet yapan herkesin izledigi bir yol var freestyle'da olabilir tabi merak ettim sadece

Beni hiç çağırmıyorsun rakibem hiç bana bişeyde yazmıyorsun
Sen hiç aktif değilsin ki unutuyorum bende bir de menüne bikaç kere yorum yaptım beni bozdun o yüzden yazmıyorum

Burda herkes diyetisyen desteği almıyor. Hatta yarısından azı aliyodur. Sabah ekmek yiyen de çok var. Porsiyonlar küçük, işlenmiş ve şekerli gıda, hamur işi, kızartma tatlı vs olmadiktan sonra kafana göre takılabilirsin.

Evet burada da kilo bildirimi yapılıyor herhalde dimi cumaları
Evet yarın kilo bildirimi yapcaz ve hangi takımın en çok kilo verdiģini görmüş olcaz :)

kendi bacagimiza sıkıyoruz resmen.. ciftcilerin cogu zaten bulmus kolayini bugday ekiyor destegini aliyor kenara cekiliyor.. ya daha fazla desteklenmeli belkide ithal daha ucuza geldigi icin ciftci ekmek istemiyor iki tarafli bakmak lazim.. yasaklayin kardesim ithal gidalari memleketimizde yetismiyen birsey mi var iki kurus kar yapmak icin tüm ülkeyi zehirlemenin anlamiund yok.. et'te öyle Hem Cok pahali hem ithal daha ucuz diye ciftci kendini cekiyor.. kendimizi düsünmüyorsak bile gelecek nesillere kalacak seyleri düsünelim .. resmen kendi bahcen yoksa hersey süpheli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…