- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Inan çiftçilerde haklı emeklerinin karşılığını alamıyolar. Mazotu yatlara vergisiz vereceklerine çiftçiye verseler bu durumlar ortadan kalkacak. Çok fazla siyasete girmek istemiyorum. En iyisi kendi imkanlarımızla kendimizi korumaya çalışmakkendi bacagimiza sıkıyoruz resmen.. ciftcilerin cogu zaten bulmus kolayini bugday ekiyor destegini aliyor kenara cekiliyor.. ya daha fazla desteklenmeli belkide ithal daha ucuza geldigi icin ciftci ekmek istemiyor iki tarafli bakmak lazim.. yasaklayin kardesim ithal gidalari memleketimizde yetismiyen birsey mi var iki kurus kar yapmak icin tüm ülkeyi zehirlemenin anlamiund yok.. et'te öyle Hem Cok pahali hem ithal daha ucuz diye ciftci kendini cekiyor.. kendimizi düsünmüyorsak bile gelecek nesillere kalacak seyleri düsünelim .. resmen kendi bahcen yoksa hersey süpheli
konu benim acimdan siyasi degil Ama indirek baglanti oluyor tabi.. sadece keski yerli malimizi tüketebilsek Ve daha saglikli olabilsekInan çiftçilerde haklı emeklerinin karşılığını alamıyolar. Mazotu yatlara vergisiz vereceklerine çiftçiye verseler bu durumlar ortadan kalkacak. Çok fazla siyasete girmek istemiyorum. En iyisi kendi imkanlarımızla kendimizi korumaya çalışmak
Sen nerelisin canımkonu benim acimdan siyasi degil Ama indirek baglanti oluyor tabi.. sadece keski yerli malimizi tüketebilsek Ve daha saglikli olabilsek
Hosgeldin canim. Hedefine fazla yok burda beraber veririz kilolari. Yarin sabah ac karnina tartilip guncel kilonu soylersen onu baslangic kilon sayariz. Bebeklerin varmis kac yasindalar. Benimde 2 tane var :)Merhaba arkadaslar ben suan 75.4 kiloyum burasıyla birlikte yeni bir baslangıc yapmak istiyorum ilk hedefim 70 olmak ikinci olarak da 65 inş hepimize kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz hedeflerimiZe ulaşırız
Ayyy bi uyumusuz cocuklarlaaaa
evet cnm cuma ve pazaetesi gunleri bildirim yapiyoruz. Bu hafta isleyisi ogrenirsin zaten :)Evet burada da kilo bildirimi yapılıyor herhalde dimi cumaları
Kız ben yerim o çocukları ikisi birbirinden tatlıHosgeldin canim. Hedefine fazla yok burda beraber veririz kilolari. Yarin sabah ac karnina tartilip guncel kilonu soylersen onu baslangic kilon sayariz. Bebeklerin varmis kac yasindalar. Benimde 2 tane var :)
evet cnm cuma ve pazaetesi gunleri bildirim yapiyoruz. Bu hafta isleyisi ogrenirsin zaten :)
Hadi yine iyisin sen galip gelcen dicem de grupça malup olmayalımİyi akşamlar hanımlar.
Benim rakibim yok doğum günüsü kutluyor sanırım pastalarla böreklerle
Çok hırs yaptı Seyhan ablaKız ben yerim o çocukları ikisi birbirinden tatlı
Hadi yine iyisin sen galip gelcen dicem de grupça malup olmayalım
Cok tesekkürederim sevgili kaptanımHosgeldin canim. Hedefine fazla yok burda beraber veririz kilolari. Yarin sabah ac karnina tartilip guncel kilonu soylersen onu baslangic kilon sayariz. Bebeklerin varmis kac yasindalar. Benimde 2 tane var :)
evet cnm cuma ve pazaetesi gunleri bildirim yapiyoruz. Bu hafta isleyisi ogrenirsin zaten :)
karadeniz sen?Sen nerelisin canım
Aa yok @Seyhan77 abla yemez ciss seyler :)İyi akşamlar hanımlar.
Benim rakibim yok doğum günüsü kutluyor sanırım pastalarla böreklerle
Ahh ahh disi seni ici beni yakar. Yaramazlar ❤Kız ben yerim o çocukları ikisi birbirinden tatlı
Hadi yine iyisin sen galip gelcen dicem de grupça malup olmayalım
Ayy ben en son lisede 6 lardaydimCok tesekkürederim sevgili kaptanımUmarım veririz 65 kiloyu görmeyeli cook oldu evlendigimde bile 73tüm inş sizlerle birlikte veririm ya cok istiyorum . 37 aylık ve 17 aylıklar seninkiker kac aylık
benim bacaklar pert atlamayi hic denemedim buginBende aksam sporumu yaptim geldim cok soguktu 20 dkcik yaptim yatanakadarda nekadr atliyabilirsem ip
Neresi?oda karadenizli bendekaradeniz sen?
Trabzon :) ama hiç gitmedimkaradeniz sen?
Çocuk dediğin yaramaz olur kız hele eceyi alıp ısırcaksın gerçi rüzgarda çok tatlıAa yok @Seyhan77 abla yemez ciss seyler :)
Ahh ahh disi seni ici beni yakar. Yaramazlar ❤
Ayy ben en son lisede 6 lardaydim
Benimde biri 12 ay biri 36 ayliklar. Seninkilerde kucukmus
benim bacaklar pert atlamayi hic denemedim bugin
ece simdi yurumeye basladi yuruyus cabalari cok komikTrabzon :) ama hiç gitmedim
Çocuk dediğin yaramaz olur kız hele eceyi alıp ısırcaksın gerçi rüzgarda çok tatlı
Bugun 150 atLM DEDIM atlsdm ama bitiginde bnimde cok agridi 75 75 yapicam bndeAa yok @Seyhan77 abla yemez ciss seyler :)
Ben bugun dinlenmeye ayirdim kendimi dun 1000 yapinca bacaklar sasirdi noluyo diyeBugun 150 atLM DEDIM atlsdm ama bitiginde bnimde cok agridi 75 75 yapicam bnde
yaa keski gitseydin cok güzelmis, bende cok gitmedik istedim Ama daha kismet olmadi..Trabzon :) ama hiç gitmedim
Çocuk dediğin yaramaz olur kız hele eceyi alıp ısırcaksın gerçi rüzgarda çok tatlı
Aa yok @Seyhan77 abla yemez ciss seyler :)
Insallah canim tek tesellim o zatenEvet benim de cok oldu görmeyeli universite yıllarımda dikkat ediyordum ipin ucunu bi saldık simdide toparla toparlayabilirsen.. Allah bagıslasın yavrularını simdi cok zor buyutmesi inş ilerde rahat ederiz bizler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?