Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Inan çiftçilerde haklı emeklerinin karşılığını alamıyolar. Mazotu yatlara vergisiz vereceklerine çiftçiye verseler bu durumlar ortadan kalkacak. Çok fazla siyasete girmek istemiyorum. En iyisi kendi imkanlarımızla kendimizi korumaya çalışmak

konu benim acimdan siyasi degil Ama indirek baglanti oluyor tabi.. sadece keski yerli malimizi tüketebilsek Ve daha saglikli olabilsek

Merhaba arkadaslar ben suan 75.4 kiloyum burasıyla birlikte yeni bir baslangıc yapmak istiyorum ilk hedefim 70 olmak ikinci olarak da 65 inş hepimize kolaylıklar diliyorum umarım hepimiz hedeflerimiZe ulaşırız
Hosgeldin canim. Hedefine fazla yok burda beraber veririz kilolari. Yarin sabah ac karnina tartilip guncel kilonu soylersen onu baslangic kilon sayariz. Bebeklerin varmis kac yasindalar. Benimde 2 tane var :)
Ayyy bi uyumusuz cocuklarlaaaa
Evet burada da kilo bildirimi yapılıyor herhalde dimi cumaları
evet cnm cuma ve pazaetesi gunleri bildirim yapiyoruz. Bu hafta isleyisi ogrenirsin zaten :)

Kız ben yerim o çocukları ikisi birbirinden tatlı
İyi akşamlar hanımlar.
Benim rakibim yok doğum günüsü kutluyor sanırım pastalarla böreklerle
Hadi yine iyisin sen galip gelcen dicem de grupça malup olmayalım

Cok tesekkürederim sevgili kaptanım Umarım veririz 65 kiloyu görmeyeli cook oldu evlendigimde bile 73tüm inş sizlerle birlikte veririm ya cok istiyorum . 37 aylık ve 17 aylıklar seninkiker kac aylık

Bende aksam sporumu yaptim geldim cok soguktu 20 dkcik yaptim yatanakadarda nekadr atliyabilirsem ip

İyi akşamlar hanımlar.
Benim rakibim yok doğum günüsü kutluyor sanırım pastalarla böreklerle
Aa yok @Seyhan77 abla yemez ciss seyler :)
Kız ben yerim o çocukları ikisi birbirinden tatlı

Hadi yine iyisin sen galip gelcen dicem de grupça malup olmayalım
Ahh ahh disi seni ici beni yakar. Yaramazlar ❤
Cok tesekkürederim sevgili kaptanım Umarım veririz 65 kiloyu görmeyeli cook oldu evlendigimde bile 73tüm inş sizlerle birlikte veririm ya cok istiyorum . 37 aylık ve 17 aylıklar seninkiker kac aylık
Ayy ben en son lisede 6 lardaydim
Benimde biri 12 ay biri 36 ayliklar. Seninkilerde kucukmus
Bende aksam sporumu yaptim geldim cok soguktu 20 dkcik yaptim yatanakadarda nekadr atliyabilirsem ip
benim bacaklar pert atlamayi hic denemedim bugin

Bugun 150 atLM DEDIM atlsdm ama bitiginde bnimde cok agridi 75 75 yapicam bnde

Bugünki menüm

Uyaninca (6:20): 2 Yumurta
Kahvalti (7:40): peynir, 7 zeytin, cay bardagindan az ceviz, yesil + kirmizi biber, 2 hurma
Öglen (14:35): bi kase yogurt + 6/7 firinda az kasarli mantar + yesil cay
Aksam (19:00): Yogurtlu
karnabahar kavurmasi + mercimekli köfte (bulguru Cok az yesilligi bol)

3 lt su yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 35 dkk tempolu yürüyüs, basen egzersizi yatmadan yapacam

Evet benim de cok oldu görmeyeli universite yıllarımda dikkat ediyordum ipin ucunu bi saldık simdide toparla toparlayabilirsen.. Allah bagıslasın yavrularını simdi cok zor buyutmesi inş ilerde rahat ederiz bizler de

Evet benim de cok oldu görmeyeli universite yıllarımda dikkat ediyordum ipin ucunu bi saldık simdide toparla toparlayabilirsen.. Allah bagıslasın yavrularını simdi cok zor buyutmesi inş ilerde rahat ederiz bizler de
Insallah canim tek tesellim o zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…