Evet benim de cok oldu görmeyeli universite yıllarımda dikkat ediyordum ipin ucunu bi saldık simdide toparla toparlayabilirsen.. Allah bagıslasın yavrularını simdi cok zor buyutmesi inş ilerde rahat ederiz bizler de
Yogunmus bu hafta plasticimiz. Yarin gelir :)HoşgeldinizHuzurvermeyolunda Umarım biran önce hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız
plasticwoman nerelerde sesi de çıkmıyor merak ettim
İnşallahYogunmus bu hafta plasticimiz. Yarin gelir :)
Kuzum mercimek köftesini bulgursuz dene harika oluyor ben artık ona alıştım bulgurlusu kötü geliyo. Boşuna bulgurla şişirme kendini.Bugünki menüm
Uyaninca (6:20): 2 Yumurta
Kahvalti (7:40): peynir, 7 zeytin, cay bardagindan az ceviz, yesil + kirmizi biber, 2 hurma
Öglen (14:35): bi kase yogurt + 6/7 firinda az kasarli mantar + yesil cay
Aksam (19:00): Yogurtlu
karnabahar kavurmasi + mercimekli köfte (bulguru Cok az yesilligi bol)
3 lt su yatmadan bir yesil cay daha, öglene dogru sütlü kahve (filtre kahve) ictim + 35 dkk tempolu yürüyüs, basen egzersizi yatmadan yapacam
Banada hiç olmadı hep bi aksilik çıkıyor malesefyaa keski gitseydin cok güzelmis, bende cok gitmedik istedim Ama daha kismet olmadi..
On kere yüz kere bin kere aminece simdi yurumeye basladi yuruyus cabalari cok komikAllah sanada nasip eder insallah
Aa evet cok isterim ipim yok ama yarın alır ucundan da olsa katılırımKizlar yarisma bu gece 12 itibariyle basliyobildirimi ayri olarak c.tesi oglen 12 ye kadar yaparsiniz
Yani bu gece 12 den yarin gece 12 ye kadar ne kdar atlarsaniz ertesi gun oglen 12 ye kdr bildirirsiniz
Huzurvermeyolunda canim sende katilmak ister misin? Ip atlama yarismasi yapiyoruz
HoşgeldinizHuzurvermeyolunda Umarım biran önce hedeflediğiniz kiloya ulaşırsınız
plasticwoman nerelerde sesi de çıkmıyor merak ettim
hep öyle oluyor araya birsey giriyor maalesef, türkiyede yasam heryere giderim diye düsünüyorum Ama diger yandanda eger yasasam simdikinden daha az gezecegimi biliyorumKuzum mercimek köftesini bulgursuz dene harika oluyor ben artık ona alıştım bulgurlusu kötü geliyo. Boşuna bulgurla şişirme kendini.
Karatay yaptığın için eski kaşar kullanıyosun dimi ?
Tamam bidahakine bulgursuz yaparim, Burda gouda var eski kasar hic yok maalesefMozarella daha iyi aslinda tuzsuz ama öglene zor yetistim alma firsatim Olmadi
Banada hiç olmadı hep bi aksilik çıkıyor malesef
Hoşbulduummm cok tesekkürederim inşallah eksiker görürüz ya aksamı saat 5te yedim cok acıktım suanHosgeldin cnm birlilte bol eksili gunler insallah
Hayali iple atlıyoruz canımAa evet cok isterim ipim yok ama yarın alır ucundan da olsa katılırımOrtalama nekadar yapıyorlar ben de ona göre kasayım
Yani zıplıypruz oldugumuz yerde dimi kollar da dönüuormu öyleHayali iple atlıyoruz canım
Ben döndürmedim dün denediğimde kaptanıma soralımYani zıplıypruz oldugumuz yerde dimi kollar da dönüuormu öyle
Bende yurtdışında çıkmak istiyorum şöyle 3 5 aylığına ama daha kendi ülkemde olana gidemiyorumhep öyle oluyor araya birsey giriyor maalesef, türkiyede yasam heryere giderim diye düsünüyorum Ama diger yandanda eger yasasam simdikinden daha az gezecegimi biliyorum
bende tam tersi türkiyeyi bastan asaga gezmek istiyorumm yurtdisi hele avrupa hep ayni, bi ülkesini görünce digerlerini görmesende olurBende yurtdışında çıkmak istiyorum şöyle 3 5 aylığına ama daha kendi ülkemde olana gidemiyorum
Afiyet olsun canım.Sanırım takip ettiğiniz bi diyet listesi yok.Sabah 8.00 nar cicegi cayı
8.30 kahvaltı
1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
1 bardk sekeriz siyah cay
Ara öğün12.00
Sade turk kahvesi +1 avuc gındık
Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
4 yemek kasıgı az patatesli salata
15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz
17.00 da
1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim
Spor
kosubandında 40 dk 4 km kosuldu
Leslie ile 2 mil yapıldı
25*3 plank
25*3 yarım mekik yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?