Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar yarisma bu gece 12 itibariyle basliyo bildirimi ayri olarak c.tesi oglen 12 ye kadar yaparsiniz

Yani bu gece 12 den yarin gece 12 ye kadar ne kdar atlarsaniz ertesi gun oglen 12 ye kdr bildirirsiniz

Huzurvermeyolunda canim sende katilmak ister misin? Ip atlama yarismasi yapiyoruz

Evet benim de cok oldu görmeyeli universite yıllarımda dikkat ediyordum ipin ucunu bi saldık simdide toparla toparlayabilirsen.. Allah bagıslasın yavrularını simdi cok zor buyutmesi inş ilerde rahat ederiz bizler de

Hosgeldin cnm birlilte bol eksili gunler insallah

Kuzum mercimek köftesini bulgursuz dene harika oluyor ben artık ona alıştım bulgurlusu kötü geliyo. Boşuna bulgurla şişirme kendini.
Karatay yaptığın için eski kaşar kullanıyosun dimi ?

yaa keski gitseydin cok güzelmis, bende cok gitmedik istedim Ama daha kismet olmadi..
Banada hiç olmadı hep bi aksilik çıkıyor malesef

Aa evet cok isterim ipim yok ama yarın alır ucundan da olsa katılırım Ortalama nekadar yapıyorlar ben de ona göre kasayım

hep öyle oluyor araya birsey giriyor maalesef, türkiyede yasam heryere giderim diye düsünüyorum Ama diger yandanda eger yasasam simdikinden daha az gezecegimi biliyorum

fattylamb94 önce yazdigimi silmisim galiba
eski kasar yok burda maalesef gouda kullaniyorum evde mozarella yoktu o olsa daha iyi tamamen tuzsuz ya öglen'e yemege zor yetistigim icin alamadim yoksa aklimdaydi
Mercimekliyide bidahakine öyle deniyim

Sabah 8.00 nar cicegi cayı

8.30 kahvaltı

1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet

Domates salatalık biber

1 dilşm tam bgdy ekmek

1 ısırık börek

1 bardk sekeriz siyah cay

Ara öğün12.00

Sade turk kahvesi +1 avuc gındık

Oglen

1 kase mercimek corbası

1 kase kerevizli yogurt

4 yemek kasıgı az patatesli salata

15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz

17.00 da

1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim

Spor

kosubandında 40 dk 4 km kosuldu

Leslie ile 2 mil yapıldı

25*3 plank

25*3 yarım mekik yapıldı

Bende yurtdışında çıkmak istiyorum şöyle 3 5 aylığına ama daha kendi ülkemde olana gidemiyorum
bende tam tersi türkiyeyi bastan asaga gezmek istiyorumm yurtdisi hele avrupa hep ayni, bi ülkesini görünce digerlerini görmesende olur amaa yurtdisindan kastin uzak dogu, endonezya yada latin amerikaysa, firsat bulursan kesinlikle git hic durma

Menüm

06.00
1 yumurta

07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
Hepsini karıştırıp üstene çörekotu yağı gezdirdim.

12.30
Köfte ( kızlar malesef patatesli sulu köfte yemeği vardı. Pateteslerini tabiki yemedim ama onun nişastası mutlaka köfteye geçmiştir )
Salata
Yoğurt

19.30
Kabak yemeği
Yoğurt

Su 1.5 lt. Spor 500 ip 50 squat bir hareket daha var iç bacak çalıştıran plates halkasıyla yapılıyo ama adını bilmiyorum ondanda 100 tane yaptım

Afiyet olsun canım.Sanırım takip ettiğiniz bi diyet listesi yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…