Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menü cok güzel ama yatana kadar suyu en az 2 lt tamamlarsan süper olur, onun disinda leptini bol bol salgilamisinn

Ben sadece dil öğrenmek amaçlı gitmek istiyorum. Amerikayı merak ediyorum çok arkadaşım var orda o yüzden bi sempatim var. Ben türkiyede baya şehir gezmişimdir ama karadeniz bölgesine hiç gitmedim.

Afiyet olsun canım

Menün cok güzel saatleride cok ideal, hem erken calistiriyorsun metabolizmani hem gec yemiyorsun, spor'da cok iyi..

Yag yok ekmek yok spor da cok iyi bence cok guzel bşr gun gecirmissiniz

Hoşbulduummm cok tesekkürederim inşallah eksiker görürüz ya aksamı saat 5te yedim cok acıktım suan

Yaaaa ben acikmadim ama esim cig kofte cok gzel acisi tam yerinde die die ballandiraballandira anlattiii bitane yedimmm kizin bana kizlarr cok pismanimmmmm

Masallah canimm sen boyle bi listeyle boyle bi sporlaaaaaaaaa eksilerden eksilerr secersinn

Sabah kahvaltin ben simdiye kadarki en begendigim menun

Afiyet olsun canım bu arada hoş geldin aramıza
çok güzel menün sabah erkenden yumurta yemen çok iyi metoyu erkenden ateşliyorsun .ama şimdi bi tepsi börek yiyeydin ne güzel uyurdun

Menü
Sabah 2yumurta 1 dilitb ekmeği 7zeytin
Öğle 4 çubuk kraker açlık otu çayı
Akşam tavuk köftesi 2tane az patatesli salata şimdi yine açlık otu içeceğim (kilolar tuvalete gitsin
Su 3lt detoks suyu
Spor 30dk yürüyüş bide evde atladım zıpladım dans etdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…