- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Menü cok güzel ama yatana kadar suyu en az 2 lt tamamlarsan süper olur, onun disinda leptini bol bol salgilamisinnMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
Hepsini karıştırıp üstene çörekotu yağı gezdirdim.
12.30
Köfte ( kızlar malesef patatesli sulu köfte yemeği vardı. Pateteslerini tabiki yemedim ama onun nişastası mutlaka köfteye geçmiştir)
Salata
Yoğurt
19.30
Kabak yemeği
Yoğurt
Su 1.5 lt. Spor 500 ip50 squat bir hareket daha var iç bacak çalıştıran plates halkasıyla yapılıyo ama adını bilmiyorum ondanda 100 tane yaptım
Ben sadece dil öğrenmek amaçlı gitmek istiyorum. Amerikayı merak ediyorum çok arkadaşım var orda o yüzden bi sempatim var. Ben türkiyede baya şehir gezmişimdir ama karadeniz bölgesine hiç gitmedim.bende tam tersi türkiyeyi bastan asaga gezmek istiyorumm yurtdisi hele avrupa hep ayni, bi ülkesini görünce digerlerini görmesende oluramaa yurtdisindan kastin uzak dogu, endonezya yada latin amerikaysa, firsat bulursan kesinlikle git hic durma
Afiyet olsun canımMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
12.30
Köfte ( kızlar malesef patatesli sulu köfte yemeği vardı. Pateteslerini tabiki yemedim ama onun nişastası mutlaka köfteye geçmiştir)
Salata
Yoğurt
19.30
Kabak yemeği
Yoğurt
Su 1.5 lt. Spor 500 ip50 squat bir hareket daha var iç bacak çalıştıran plates halkasıyla yapılıyo ama adını bilmiyorum ondanda 100 tane yaptım
Menün cok güzel saatleride cok ideal, hem erken calistiriyorsun metabolizmani hem gec yemiyorsun, spor'da cok iyi..Sabah 8.00 nar cicegi cayı
8.30 kahvaltı
1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
1 bardk sekeriz siyah cay
Ara öğün12.00
Sade turk kahvesi +1 avuc gındık
Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
4 yemek kasıgı az patatesli salata
15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz
17.00 da
1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim
Spor
kosubandında 40 dk 4 km kosuldu
Leslie ile 2 mil yapıldı
25*3 plank
25*3 yarım mekik yapıldı
o zaman en kisa zamanda firsat bulursun inshallahBen sadece dil öğrenmek amaçlı gitmek istiyorum. Amerikayı merak ediyorum çok arkadaşım var orda o yüzden bi sempatim var. Ben türkiyede baya şehir gezmişimdir ama karadeniz bölgesine hiç gitmedim.
Evet yok herhangi bir diyet yapmıyorumAfiyet olsun canım.Sanırım takip ettiğiniz bi diyet listesi yok.
Cok tesekkürederim herzman bu performans olmuyor sporda ama elimden geleni yapıyorum sporsuz sanki diyet bos geliyorMenün cok güzel saatleride cok ideal, hem erken calistiriyorsun metabolizmani hem gec yemiyorsun, spor'da cok iyi..
Menüm
06.00
1 yumurta
07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
12.30
Salata
Yoğurt
19.30
Kabak yemeği
Yoğurt
sisede olunca daha kolay iciliyor, bende 2x1.5 l iciyorum sisesiz o kadar icemem
Inşallah mükafatını görürüm hepimiz emeklerimizin karşılığını alalımYag yok ekmek yok spor da cok iyi bence cok guzel bşr gun gecirmissiniz
Ben de şişesiz 1 bardak bile su içemem. Bardakla su asla içemiyorum ya. Şişe dediğin gibi çok içtiriyosisede olunca daha kolay iciliyor, bende 2x1.5 l iciyorum sisesiz o kadar icemem
bir bardak süt ic (tarcinli) yada ayranda icebilirsin Eger acsanHoşbulduummm cok tesekkürederim inşallah eksiker görürüz ya aksamı saat 5te yedim cok acıktım suan
Hoşbulduummm cok tesekkürederim inşallah eksiker görürüz ya aksamı saat 5te yedim cok acıktım suan
Sabah 8.00 nar cicegi cayı
8.30 kahvaltı
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
Ara öğün12.00
Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
17.00 da
1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim
Spor
Leslie ile 2 mil yapıldı
25*3 plank
25*3 yarım mekik yapıldı
Menüm
06.00
1 yumurta
07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
12.30
Salata
Yoğurt
19.30
Kabak yemeği
Yoğurt
Afiyet olsun canım bu arada hoş geldin aramızaSabah 8.00 nar cicegi cayı
8.30 kahvaltı
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
Ara öğün12.00
Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
17.00 da
Spor
Leslie ile 2 mil yapıldı
25*3 plank
25*3 yarım mekik yapıldı
çok güzel menün sabah erkenden yumurta yemen çok iyi metoyu erkenden ateşliyorsun .ama şimdi bi tepsi börek yiyeydin ne güzel uyurdunMenüm
06.00
1 yumurta
07.30
Bol yeşillik
1 y.kaşığı yağsız lor
1 y.kaşığı nar
12.30
Salata
Yoğurt
19.30
Kabak yemeği
Yoğurt
Masallah canimm sen boyle bi listeyle boyle bi sporlaaaaaaaaa eksilerden eksilerr secersinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?