Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Amanııın bu özel bir diyet mi hiç birsey yememişsin sevgili arkadasım masallah sana ya

Menü
Sahur:sütlü kahve bir dilim tost ekmegi peynir
Aksam:tavuk corbasi bolll salata iki catal makarna fasulye kavurma
Bol cay bol su 2,5 litre olmustur
Spor:5000 adim 200 ziplama 45 dakika leslie 3 mile
Yesilcay icecem canlar

Sabah kahvaltin ben simdiye kadarki en begendigim menun
Benimde en sevdiğim ve en farklı bulduğum kahvaltım bir de içine zerdeçal toz zencefil ve karabiber serpiyorum süper oluyor. Haftaici hazırlamaya usendigimden direkt yulaf yogurt meyve yapio kolaya kaciyorum malesef

Geldimmmm geldim
Gezmelere doyamadim bugün cocuklarim süpriz hediyeler yapmislar canlarim benim
Ooo ablacım neler yapmışlar

Afiyet olsun canım bu arada hoş geldin aramıza
çok güzel menün sabah erkenden yumurta yemen çok iyi metoyu erkenden ateşliyorsun .ama şimdi bi tepsi börek yiyeydin ne güzel uyurdun
Yerim canısı yarın mesela karatay usulu pırasa böreği neyseki sen bu hafta nuggetler patatesler götürdün

Menü
S
ahur:sütlü kahve bir dilim tost ekmegi peynir
Yesilcay icecem canlar

Abla senim eksilee yarinn tavan yapicak valla sumeyyeye yazikkk afiyet olsn bu arada

Aa evet cok isterim ipim yok ama yarın alır ucundan da olsa katılırım Ortalama nekadar yapıyorlar ben de ona göre kasayım
Hayali ipde olur. Ben evde halilardan toz kalkar diye ip kullanmiyorum :) ayni ip varmis gibi ellerinide hareket ettirirsen super olur :)
Ben döndürmedim dün denediğimde kaptanıma soralım Kanguru_
Dondursek daha iyi olur canimcim
Ekmek borek tahin patates mercimek hep karbonhidrat olmus canim. Dengelemek lazim birini yiyosan oburlerini yememelisin. Spor cok guzel. Su ne kadar ictin ?
Aferim kiz :)
Yaaaa ben acikmadim ama esim cig kofte cok gzel acisi tam yerinde die die ballandiraballandira anlattiii bitane yedimmm kizin bana kizlarr cok pismanimmmmm
oldu mu simdi hemde gec vakit
guzel menu

Menü
Sahur:sütlü kahve bir dilim tost ekmegi peynir
Yesilcay icecem canlar
aaa pasta yok mu

Valla ben öyle fast food hic yemedim ama kesin yediğin halde sen benden çok vermişsindir o yüzden sen düşün ne yazdıracağını
kendine guvenmen laziim

S smygnc senin menunde guzel yarin kesin dahada incek kilon
Senin bir diyetisyenin var ve belirli bir listen var o listedede diyet biskuvi varsa onu yemek durumundasin. O yuzden bu konuda fazla tartismaya gerek yok bence. Sonucda sen diyetisyenine guveniyosun ve kiloda veriyosun

Herkesler yatmis heralde. Bende etrafi toplayip yatayim bari

Hadi kizlaaarr calissin leptin. Gitsin kilolarrr gelsin eksilerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…