- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Hurma üzüm fındık karbonhidrata mı giriyooorEkmek börek patates hurma üzüm fındık karbonhidrat çok çok fazla ama olsun sen daha yolun başındasın hep birlikte öğrenicez
Aaaa
Kaptanım benimde listede 16.30 gibi sütlü tatlı yada 1 türk kahvesi yanına bitter cikolata var yersem kızmazsın o zaman
Iyiyim tesekkür ederim boy 160 cm yas dün itibariyle 41Holbulduk seyhan hanım nasılsınız inş ikimizde hedeflerimize ulasırız sizin boyunuz yasınız kactı
Ay inş ya cok merak ediyorum inebilecekmiyim eşim imkansız 73ten asagı inemezsin diyor ama ona inat inmek istiyorum sizin de desteginizle adam da ne yapsın tanıdıgında en ince halimle 73tümSüpersin şubatı 6larla kapatman dileğiyle
Aaa neguzel 41 kere amaşallah size ozaman . Ben de anla diyebilirmiyim size şaubalilik algılamazsanızIyiyim tesekkür ederim boy 160 cm yas dün itibariyle 41
Ay canım benim ben gec kalkmıyorum da evde yatılı misafirim var 3 kişi coluk cocuk kahvaltı topla derle deeken ancak girebildim ben malesefKızlar cuma günleri niye böyle geç kalkıyosunuz acaba
Benim esimde inemezsin diyo hic takmiyorum kendi insin önce azicik 114 kilodurda kendisiAy inş ya cok merak ediyorum inebilecekmiyim eşim imkansız 73ten asagı inemezsin diyor ama ona inat inmek istiyorum sizin de desteginizle adam da ne yapsın tanıdıgında en ince halimle 73tüm
Ay yazamamısım bende abla diyebilirmiyim diyecektimAaa neguzel 41 kere amaşallah size ozaman . Ben de anla diyebilirmiyim size şaubalilik algılamazsanız
Ne demek ben abla olmaktan mutluyum zaten inanmazsin torunum bile var teyze diyebilirsinizde demistim grupda ama abla dediler sagolsunlarAaa neguzel 41 kere amaşallah size ozaman . Ben de anla diyebilirmiyim size şaubalilik algılamazsanız
Anladim canim hemenAy yazamamısım bende abla diyebilirmiyim diyecektim
Sizin yas kacAy canım benim ben gec kalkmıyorum da evde yatılı misafirim var 3 kişi coluk cocuk kahvaltı topla derle deeken ancak girebildim ben malesef
Evet meyveler karbonhidrat günde 1 porsiyondan fazla tüketmemeye çalışıyoruz. Börek zaten tam bir yağ ve karbonhidrat bombasi. Bende dün malesef patatesli köfte yedim. Patatesinin tadina bile bakmadim ama nişastası bütün yemeğe geçen bişey.Hurma üzüm fındık karbonhidrata mı giriyooor
Aslında söyle börekten sadece bir catal almış oldugum icin börek yedim diye vicdan yapmadım oturuo bir dilim yemedim diye vicdanımı rahatlattım galibapatates salatasının maksimum özenle ayırmaya calıstım patateslerini o sebepten ama dediginiz gibi karbonhidrat cok olmus gözüküyor dimi genele bakınca iyiki sizler bişeyler söylüyorsunjz daha cok dikkat edicem teşekkürederim sevgili arkadasım
Ay inş ya cok merak ediyorum inebilecekmiyim eşim imkansız 73ten asagı inemezsin diyor ama ona inat inmek istiyorum sizin de desteginizle adam da ne yapsın tanıdıgında en ince halimle 73tüm
Yatılı misafir çok zor ya Allah yardımcın olsun vallaAy canım benim ben gec kalkmıyorum da evde yatılı misafirim var 3 kişi coluk cocuk kahvaltı topla derle deeken ancak girebildim ben malesef
Oooo super elifcim nugetlere ragmen bi kilo gitmisİlk kilo bildirimi benden olsun GÜNAYDIN
GEÇEN HAFTA Kİ KİLO=84.5
BUGÜN Kİ KİLO=83.5
FARK=1 KİLO @Rzgrecefattylamb94
500 gr super canim haftaya daha cok olurGünaydın kızlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Geçen hafta ki kilo : 96,4
Güncel kilo : 95,9
Fark ; 0,500 gr
(Pazartesi günki kilom 97,3 aslında toplamda -1,400 gr vermişim.H.sonu aldığım +900 gr yüzünden bu şekilde hem kendim hem sizi etkiledim özür dilerim)
Supetsin cnm haftaya daha cok olurGunaydinn herkese
Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah
Listene tamamen uyarsan neden kizalim ki :)Ekmek börek patates hurma üzüm fındık karbonhidrat çok çok fazla ama olsun sen daha yolun başındasın hep birlikte öğrenicez
Aaaa
Kaptanım benimde listede 16.30 gibi sütlü tatlı yada 1 türk kahvesi yanına bitter cikolata var yersem kızmazsın o zaman
Iyi iyi kv kahvaltisina ragmen guzel. Haftaya en az 800 gr bekliyorum
Gunaydin ablacim. Cuman mubarek olsunGünaydın kızlar
Mutlu sonuçlar alın ınsallah
zamanla ogrenirsin cnm bizlerde burda ogreniyoruz :) su miktari guzelEvet haklısın cok cok haklısın biraz diyet dısı seyler ucundan bucagından bakıyrm bazılarına aslında olmasa daha iyi de işte nefis galiba biraz daha dizginleyecegim inş bir de biri varsa digerinde dengeleme meselesini öğün içerisinde yapmaya calışıyorum gun icine yaymam lazım haklısın coksuyu 2.5 litre içmiştim
ooo gecen haftaya gore guzel kilo vermissin ozmnMerhaba arkadaslar ben de bugun kilo bildirimi yaparak katılıyorum aranıza
Guncel kilom 74.6 Cıktı bu sabah
Ben iki haftadır yapıyordum diyet gecen hafta cımartesi sabah tartıldıgımda 75.8 idi bakalım sizinle daha da hızlanırım inş .. hepinize bolbol eksiler mutluluklar diliyorum
pembehaller01 ben miyim? Yoksa eksikmiyim**6.TAKIM 554.ETAP***
Fattylamb94 (69.8/)
Seyhan77 (70.3/)
Elif-hakan(84.5/
Plasticwomen (94.8/
Smygnc(96.4/
6. Takim ortalamasi %
Deneme suresindekiler
NGY
pembehaller01
Huzurvermeyolunda
Ay sabah sabah yanlis yazmisim cnm k.bakma sensin opembehaller01 ben miyim? Yoksa eksikmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?