Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hurma üzüm fındık karbonhidrata mı giriyooor

Aslında söyle börekten sadece bir catal almış oldugum icin börek yedim diye vicdan yapmadım oturuo bir dilim yemedim diye vicdanımı rahatlattım galiba patates salatasının maksimum özenle ayırmaya calıstım patateslerini o sebepten ama dediginiz gibi karbonhidrat cok olmus gözüküyor dimi genele bakınca iyiki sizler bişeyler söylüyorsunjz daha cok dikkat edicem teşekkürederim sevgili arkadasım

Ay inş ya cok merak ediyorum inebilecekmiyim eşim imkansız 73ten asagı inemezsin diyor ama ona inat inmek istiyorum sizin de desteginizle adam da ne yapsın tanıdıgında en ince halimle 73tüm
Benim esimde inemezsin diyo hic takmiyorum kendi insin önce azicik 114 kilodurda kendisi

Evet meyveler karbonhidrat günde 1 porsiyondan fazla tüketmemeye çalışıyoruz. Börek zaten tam bir yağ ve karbonhidrat bombasi. Bende dün malesef patatesli köfte yedim. Patatesinin tadina bile bakmadim ama nişastası bütün yemeğe geçen bişey.

Ay inş ya cok merak ediyorum inebilecekmiyim eşim imkansız 73ten asagı inemezsin diyor ama ona inat inmek istiyorum sizin de desteginizle adam da ne yapsın tanıdıgında en ince halimle 73tüm

Düşersin sen bu kadar yediğin halde 74sen diyet yaparak çok rahat 69 olursun 1 ayda. Emziriyosan zaten çok daha güzel gider kilolar

Ay canım benim ben gec kalkmıyorum da evde yatılı misafirim var 3 kişi coluk cocuk kahvaltı topla derle deeken ancak girebildim ben malesef
Yatılı misafir çok zor ya Allah yardımcın olsun valla

İ Findikfaresi123 abla nasılsın?kilo bildirimini ne zaman yapacaktın?
Yaş bakımından senden bi küçüğüm sanırım ama benim ne evlat ne de torun var Daha eş bile yok bir tek kilo takıntılı bir sevgili var

İlk kilo bildirimi benden olsun GÜNAYDIN
GEÇEN HAFTA Kİ KİLO=84.5
BUGÜN Kİ KİLO=83.5
FARK=1 KİLO @Rzgrece fattylamb94
Oooo super elifcim nugetlere ragmen bi kilo gitmis
500 gr super canim haftaya daha cok olur
Gunaydinn herkese

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah
Supetsin cnm haftaya daha cok olur
Listene tamamen uyarsan neden kizalim ki :)
Kilo bildirimi

Geçen Cuma: 69.8

Bu Cuma: 69.5

Fark: 300 gr

Yüzde: % 0.429

Kanguru_
Iyi iyi kv kahvaltisina ragmen guzel. Haftaya en az 800 gr bekliyorum

Günaydın kızlar
Mutlu sonuçlar alın ınsallah
Gunaydin ablacim. Cuman mubarek olsun
zamanla ogrenirsin cnm bizlerde burda ogreniyoruz :) su miktari guzel

ooo gecen haftaya gore guzel kilo vermissin ozmn tebrik ederim

**6.TAKIM 554.ETAP***

Fattylamb94 (69.8/)
Seyhan77 (70.3/)
Elif-hakan(84.5/
Plasticwomen (94.8/
Smygnc(96.4/

6. Takim ortalamasi %

Deneme suresindekiler

NGY
pembebulut5
Huzurvermeyolunda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…