Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Geçen hafta ki kilo : 96,4
Güncel kilo : 95,9
Fark ; 0,500 gr
(Pazartesi günki kilom 97,3 aslında toplamda -1,400 gr vermişim.H.sonu aldığım +900 gr yüzünden bu şekilde hem kendim hem sizi etkiledim özür dilerim )

Gunaydinn herkese

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah

Yarım kilo gitmiş bence gayet güzel
Gunaydinn herkese

Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah
75in altına düşmene az kaldı

Ekmek börek patates hurma üzüm fındık karbonhidrat çok çok fazla ama olsun sen daha yolun başındasın hep birlikte öğrenicez

Yaaaa ben acikmadim ama esim cig kofte cok gzel acisi tam yerinde die die ballandiraballandira anlattiii bitane yedimmm kizin bana kizlarr cok pismanimmmmm
Aaaa

Kaptanım benimde listede 16.30 gibi sütlü tatlı yada 1 türk kahvesi yanına bitter cikolata var yersem kızmazsın o zaman

Evet haklısın cok cok haklısın biraz diyet dısı seyler ucundan bucagından bakıyrm bazılarına aslında olmasa daha iyi de işte nefis galiba biraz daha dizginleyecegim inş bir de biri varsa digerinde dengeleme meselesini öğün içerisinde yapmaya calışıyorum gun icine yaymam lazım haklısın cok suyu 2.5 litre içmiştim

Merhaba arkadaslar ben de bugun kilo bildirimi yaparak katılıyorum aranıza

Guncel kilom 74.6 Cıktı bu sabah

Ben iki haftadır yapıyordum diyet gecen hafta cımartesi sabah tartıldıgımda 75.8 idi bakalım sizinle daha da hızlanırım inş .. hepinize bolbol eksiler mutluluklar diliyorum

Süpersin şubatı 6larla kapatman dileğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…