- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Brnde yatiyorum kaptanim iyi gecelerHerkesler yatmis heralde. Bende etrafi toplayip yatayim bari
Hadi kizlaaarr calissin leptin. Gitsin kilolarrr gelsin eksilerrrr
Senin agzin brokoli yesin emiAbla senim eksilee yarinn tavan yapicak valla sumeyyeye yazikkk afiyet olsn bu arada
Senin agzin brokoli yesin emi
Yarım kilo gitmiş bence gayet güzelGünaydın kızlar.
İkinci bildirimde benden gelsin
Geçen hafta ki kilo : 96,4
Güncel kilo : 95,9
Fark ; 0,500 gr
(Pazartesi günki kilom 97,3 aslında toplamda -1,400 gr vermişim.H.sonu aldığım +900 gr yüzünden bu şekilde hem kendim hem sizi etkiledim özür dilerim)
75in altına düşmene az kaldıGunaydinn herkese
Gecen hafta:79.1
Bu hafta:78.5
Fark:-600 gr
%0.76
Evdeki tartiya ve iki gun oncesine ait kilom neyseki sizi etkilemiyor haftaya daha cok. Vermiş olarak araniza kaltilicam insallah
Ekmek börek patates hurma üzüm fındık karbonhidrat çok çok fazla ama olsun sen daha yolun başındasın hep birlikte öğrenicezSabah 8.00 nar cicegi cayı
8.30 kahvaltı
1 yumrtadan kurutlmus biberli omlet
Domates salatalık biber
1 dilşm tam bgdy ekmek
1 ısırık börek
1 bardk sekeriz siyah cay
Ara öğün12.00
Sade turk kahvesi +1 avuc gındık
Oglen
1 kase mercimek corbası
1 kase kerevizli yogurt
4 yemek kasıgı az patatesli salata
15.45te 3 kuru üzüm yarım ceviz
17.00 da
1 kase yogurtun üstüne bir cennet hurması ve bir tatlı kasıgı tahinle süsleyip yedim
Spor
kosubandında 40 dk 4 km kosuldu
Leslie ile 2 mil yapıldı
25*3 plank
25*3 yarım mekik yapıldı
AaaaYaaaa ben acikmadim ama esim cig kofte cok gzel acisi tam yerinde die die ballandiraballandira anlattiii bitane yedimmm kizin bana kizlarr cok pismanimmmmm
Kaptanım benimde listede 16.30 gibi sütlü tatlı yada 1 türk kahvesi yanına bitter cikolata var yersem kızmazsın o zaman
Günaydın, hep birlikte mutlu sonuçlar alalım :)Günaydın kızlar
Mutlu sonuçlar alın ınsallah
Bende yok o güzellık canısıGünaydın, hep birlikte mutlu sonuçlar alalım :)
Bende de yok ama olur illaki :)Bende yok o güzellık canısı
Holbulduk seyhan hanım nasılsınız inş ikimizde hedeflerimize ulasırız sizin boyunuz yasınız kactıHosgeldinHuzurvermeyolunda ben seyhan baslangic kilomuz ve hedef kilomuz ayni
HosgeldinHuzurvermeyolunda ben seyhan baslangic kilomuz ve hedef kilomuz ayni
Evet haklısın cok cok haklısın biraz diyet dısı seyler ucundan bucagından bakıyrm bazılarına aslında olmasa daha iyi de işte nefis galiba biraz daha dizginleyecegim inş bir de biri varsa digerinde dengeleme meselesini öğün içerisinde yapmaya calışıyorum gun icine yaymam lazım haklısın cokHayali ipde olur. Ben evde halilardan toz kalkar diye ip kullanmiyorum :) ayni ip varmis gibi ellerinide hareket ettirirsen super olur :)
Dondursek daha iyi olur canimcim
Ekmek borek tahin patates mercimekhep karbonhidrat olmus canim. Dengelemek lazim birini yiyosan oburlerini yememelisin. Spor cok guzel. Su ne kadar ictin ?
Aferim kiz :)
oldu mu simdi hemde gec vakit
guzel menu
aaa pasta yok mu
kendine guvenmen laziim
Süpersin şubatı 6larla kapatman dileğiyleMerhaba arkadaslar ben de bugun kilo bildirimi yaparak katılıyorum aranıza
Guncel kilom 74.6 Cıktı bu sabah
Ben iki haftadır yapıyordum diyet gecen hafta cımartesi sabah tartıldıgımda 75.8 idi bakalım sizinle daha da hızlanırım inş .. hepinize bolbol eksiler mutluluklar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?