Pazartesi gunu gormus olursunbende sali'dan beri 200 gr vermisim yani suan 87.1, 86'yi göremedim daha
Benim esimde inemezsin diyo hic takmiyorum kendi insin önce azicik 114 kilodurda kendisi
Ben de 28 yasındayım seyhan ablacımSizin yas kacHuzurvermeyolunda
Ah ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukurEvet meyveler karbonhidrat günde 1 porsiyondan fazla tüketmemeye çalışıyoruz. Börek zaten tam bir yağ ve karbonhidrat bombasi. Bende dün malesef patatesli köfte yedim. Patatesinin tadina bile bakmadim ama nişastası bütün yemeğe geçen bişey.
Düşersin sen bu kadar yediğin halde 74sen diyet yaparak çok rahat 69 olursun 1 ayda. Emziriyosan zaten çok daha güzel gider kilolar
Yatılı misafir çok zor ya Allah yardımcın olsun valla
Bugunde
Evet cok sukur bir tempo tutturdum önceki haftada 1.800 vermiştim duraklamaya girmeden su 6 ları bi görsemOooo super elifcim nugetlere ragmen bi kilo gitmis
500 gr super canim haftaya daha cok olur
Supetsin cnm haftaya daha cok olur
Listene tamamen uyarsan neden kizalim ki :)
Iyi iyi kv kahvaltisina ragmen guzel. Haftaya en az 800 gr bekliyorum
Gunaydin ablacim. Cuman mubarek olsun
zamanla ogrenirsin cnm bizlerde burda ogreniyoruz :) su miktari guzel
ooo gecen haftaya gore guzel kilo vermissin ozmntebrik ederim
Oo esinizin de masallahı varmıs ben su aralar ilk defa esimden daha zayıfımartık o alıyor ben veriyoru
Bende senin gibiyim yesemde veriyorum sükür pstatesin nisastasimi varmis ayrica esraAh ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukurTabi böyle diyip de gece 11 de tek catal da olsa yememek lazom Evet emziriyorum ama bundan önceki 17 aydada emziriyordum hiç gştmşyordu homini homini yedigim icin
65 kilomu benim esim iki kati resmenAy ne guzelll ben esimle yarisayim desem 65 olmam lazm ki kndisi 2.gedefim once bi 70 i goreyim de o zaman insallah
Leslieyle yürü evde canim cok faydasi oluyo bu hafta sümeyye gazladi beni daha yavas veriyodum normalde sporsuz filanAblacım tebrik ederim ya darısı benim basımaa
İnş inş o gunler de gelir irade edip azmettikten sonra elinizden hepsi gelir eminim ben bunaAy ne guzelll ben esimle yarisayim desem 65 olmam lazm ki kndisi 2.gedefim once bi 70 i goreyim de o zaman insallah
Bi haftadami 1800 gram masallah gercektenEvet cok sukur bir tempo tutturdum önceki haftada 1.800 vermiştim duraklamaya girmeden su 6 ları bi görsem
Süpersin kaptanim bekleyelim mademBugunde
Oruclumusun abla eger oyleysen 4 e kadar bekleyelim
Benim kosu bandım var cocukları uyutup kosuyorum sporsuz cook useniyorum diyete hızlı gitmiyor diye hatta suan da kosubandından baglanıyorum sizeLeslieyle yürü evde canim cok faydasi oluyo bu hafta sümeyye gazladi beni daha yavas veriyodum normalde sporsuz filan
Iki gündür diyette kendisi insallah bikmazOo esinizin de masallahı varmıs ben su aralar ilk defa esimden daha zayıfımartık o alıyor ben veriyoru
Kosubandi da güzelmis canimBenim kosu bandım var cocukları uyutup kosuyorum sporsuz cook useniyorum diyete hızlı gitmiyor diye hatta suan da kosubandından baglanıyorum sizeleslie de kardesinle birlikte basladım 1 haftadır bakalım devam ettirebilrsem yapıcam kosubandından sonra hiç halim kalmıyor ama 1 mil de olsa yapsam gena olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?