Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

**6.TAKIM 554.ETAP***

Fattylamb94 (69.8/69.5/0.3/0.43)
Seyhan77 (70.3/)
Elif-hakan(84.5/83.5/1/1.18)
Plasticwomen (94.8/
Smygnc(96.4/95.9/0.5/0.52)

6. Takim ortalamasi %

Deneme suresindekiler

NGY (79.1/78.5/0.6)
pembebulut5 87.1
Huzurvermeyolunda 74.6

Izindeki uye
Rzgrece (83.3/82.6/0.7/0.84)

Ah ah canım benim malesef ben de senin kadar hassas olsam keske patatesin nisastası suya gecmiştir bana cook ucuk bir hassasiyet olarak geliyor kendimi bildigim icin boyle asırı hassasiyetlerde iradem zorlandıkca ya kısa sureli yaparım o diyeti ya motivasyonum duser spor yapamam birsekilde etkiler yani nefsimi arada köreltecek tek catallık börekten benim metbolizmama zarar gelmiyor cok sukur Tabi böyle diyip de gece 11 de tek catal da olsa yememek lazom Evet emziriyorum ama bundan önceki 17 aydada emziriyordum hiç gştmşyordu homini homini yedigim icin

Geldim canim S smygnc
Gecen hafta:70,3
Bu hafta:69,8
Fark:500gr
Yüzde:0,71
Dün tartilmayi unuttum kaptanim normalde orucken iftara yakin tartiliyodum dogumgünü filan derken aklimdan cikmis
Yinede 6 li sayilari ucundanda olsa görmek güzelmis Kanguru_

Bugunde
Oruclumusun abla eger oyleysen 4 e kadar bekleyelim

Evet cok sukur bir tempo tutturdum önceki haftada 1.800 vermiştim duraklamaya girmeden su 6 ları bi görsem

Bende senin gibiyim yesemde veriyorum sükür pstatesin nisastasimi varmis ayrica esra fattylamb94

Ablacım tebrik ederim ya darısı benim basımaa

Leslieyle yürü evde canim cok faydasi oluyo bu hafta sümeyye gazladi beni daha yavas veriyodum normalde sporsuz filan
Benim kosu bandım var cocukları uyutup kosuyorum sporsuz cook useniyorum diyete hızlı gitmiyor diye hatta suan da kosubandından baglanıyorum size leslie de kardesinle birlikte basladım 1 haftadır bakalım devam ettirebilrsem yapıcam kosubandından sonra hiç halim kalmıyor ama 1 mil de olsa yapsam gena olmaz

Kosubandi da güzelmis canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…