Yarin herkes birseyler soyler. Cumaya kadar olculeri bildiririz ben ilk sayfaya yazarimSen bilirsin kaptanım :* benim fazla olmadi 6. Takıma gelmeden ölçmüştüm bide dün akşam ölçtüm ayarlayıp gününü ona gore yaparız :)
PekiYarin herkes birseyler soyler. Cumaya kadar olculeri bildiririz ben ilk sayfaya yazarim
Nesfitin ki çok şekerli kuzum hiç iyi değil onlar meyve suyuda biliyosun full şekerYok canım baksa marketten nesfit 'in ürünü meyve suları taze kendim sıkıyorum ve hormonsuz tanıdıklardan alıyoruz çünkü oğlum da var ona da taze iciriyorum :)
Yeni çıkanlardan kuzum ama hiç şekerli gelmedi banaNesfitin ki çok şekerli kuzum hiç iyi değil onlar meyve suyuda biliyosun full şeker
Kahvaltıdan önce 1 bardak su
Sabah
1 yumurta
7 zeytin
Peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Çeyrek simit (bacımla cay bahçesine gittik )
1 üçgen peynir
2 şekersiz çay
Akşam
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Sabah 20 dk yürüyüş
Öglen ve akşam toplam 3 saat yürüyüş
Birazdan yola çıkacağız
Su şimdiye kadar 8 bardak
Sonrada içiyorum yatana kadar
Sabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt
Aksam 19.00
4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )
Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam
1000 adim icin 15 iyi dedik kaptanm birde olcu isinede varim bn eski kayafetlerimi deniyerek anliyordm asagi yulari ama olcuyle daha iyi tabi aylik mi olucak yoksa iki haftada 1 miKariscaksin tabiki cnm takimiz biz herkes fikrini soylicek :)
Bencede guzel fikir itiraz eden olmazsa onuda yapariz :)
Tmm cnm. Herkesi etietleyerek sordum 15 de mi ayda 1 mi olsun diye. Bakalim kim ne dicekm bence 1 ay uzun unutulur yada motivasyon dusebilirm herzmn taze ve gundrmde olmasi icin 15 de bir iyidir1000 adim icin 15 iyi dedik kaptanm birde olcu isinede varim bn eski kayafetlerimi deniyerek anliyordm asagi yulari ama olcuyle daha iyi tabi aylik mi olucak yoksa iki haftada 1 mi
Bence 15 gün :)Hanimlaaarrrrrrrr
1000 adim 15 puan. Itirazi olan yoksa listeye ekliyorum
Birde !
Vucut olculerimizi yazalim diye bir oneri geldi ne diyorsunuz ve kac gunde bir guncelleyelim olculeri
15 gun ? 1 ay ?
Birde!
13. Takimla yarisiyoruz bu hafta. Arada ziyarete gidip tepsi tepsi borekler falan goturebilirsiniz
fattylamb94 S smygnc Huzurvermeyolunda @Seyhan77 N NGY Elif-Hakan plasticwoman P pembebulut5 DELIveCesur
Teşekkür ederim canım önemli değilAfiyet olsun bu arada hosgeldiniz de yazmamastim size
Bence her hafta cuma günü olmalı yada pazartesiden pazartesiyeHanimlaaarrrrrrrr
1000 adim 15 puan. Itirazi olan yoksa listeye ekliyorum
Birde !
Vucut olculerimizi yazalim diye bir oneri geldi ne diyorsunuz ve kac gunde bir guncelleyelim olculeri
15 gun ? 1 ay ?
Birde!
13. Takimla yarisiyoruz bu hafta. Arada ziyarete gidip tepsi tepsi borekler falan goturebilirsiniz
fattylamb94 S smygnc Huzurvermeyolunda @Seyhan77 N NGY Elif-Hakan plasticwoman P pembebulut5 DELIveCesur
Buda olabilir ama 1 haftada kac cm farkeder kiBence her hafta cuma günü olmalı yada pazartesiden pazartesiye
Maşallah bize harikayız》Şişkolar《
17 SUBAT
fattylamb94 69.8 68.0
@Seyhan77 70.3 68.4
Elif-Hakan 84.5 82.4
plasticwoman 94.8 92.5
S smygnc 96.4. 94.0
N NGY 77 75.5
Kizlar malesef kimse hedefe ulasamadi diye herkesden 400 gr daha dustum. 17 subata kadar hedeflere ulasmaniz dilegiyle
Arka etiketini okudun mu cnm orda yazar ne kadar seker oldugu bncede vardr die dusunuyorum uzerinde seker ilavesiz yazanlarda bile arkada bilmem ne sekeri vardr yaziyorYeni çıkanlardan kuzum ama hiç şekerli gelmedi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?