Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bugünki menüm

Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, kasar, roka, havuc, 1cb ceviz, 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru Mini incir, süt
Aksam: yogurt corbasi (bugday ve nohutlu), firinda domatesli patlican

3 lt detoks suyu (nane elma kabugu zencefil), Öglen sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay Ve yogurt kürü, spor yok maalesef

Afiyet olsun bu arada hosgeldiniz de yazmamastim size

Sabah 9.00
2 yumurtadan taze soganlı onlet
1 kk tulum peynir
3 ceviz
1 kuruincir
1bardak tarcınlı süt

Aksam 19.00

4 kasıktan az keskek ( daha fazla yiyemedim malesef )

Su 2 litre spoor henuz bştmedi bitince yazıcam

Keskek ne bilmiyordum simdi baktimda baya doyurucu duruyor 4 kasigi yetmistir zaten cnm afiyet olsn

Kariscaksin tabiki cnm takimiz biz herkes fikrini soylicek :)
Bencede guzel fikir itiraz eden olmazsa onuda yapariz :)
1000 adim icin 15 iyi dedik kaptanm birde olcu isinede varim bn eski kayafetlerimi deniyerek anliyordm asagi yulari ama olcuyle daha iyi tabi aylik mi olucak yoksa iki haftada 1 mi

1000 adim icin 15 iyi dedik kaptanm birde olcu isinede varim bn eski kayafetlerimi deniyerek anliyordm asagi yulari ama olcuyle daha iyi tabi aylik mi olucak yoksa iki haftada 1 mi
Tmm cnm. Herkesi etietleyerek sordum 15 de mi ayda 1 mi olsun diye. Bakalim kim ne dicekm bence 1 ay uzun unutulur yada motivasyon dusebilirm herzmn taze ve gundrmde olmasi icin 15 de bir iyidir

Bence 15 gün :)
Tepsi börek işi bende

Bence her hafta cuma günü olmalı yada pazartesiden pazartesiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…