Sorma sormaMaşallah bize harikayız
Arka etiketini okudun mu cnm orda yazar ne kadar seker oldugu bncede vardr die dusunuyorum uzerinde seker ilavesiz yazanlarda bile arkada bilmem ne sekeri vardr yaziyor
Canım farkediyor.Benim eski diyetisyen her hafta ölçüyorduBence her hafta cuma günü olmalı yada pazartesiden pazartesiye
Tmm cnm herkes fikrini soylesin oy cogunluguna gore karar veririz artik :)Canım farkediyor.Benim eski diyetisyen her hafta ölçüyordu
Tamam ben ekleyeyim listeyeHuzurvermeyolunda benim 3,8 km yürümüşüm 45 dakika 112,5 puan birde 1579 adım var 22,5 puanda oradan.Toplam 135 puan
Hanimlaaarrrrrrrr@fattylamb94 S smygnc
1000 adim 15 puan. Itirazi olan yoksa listeye ekliyorum
Birde !
Vucut olculerimizi yazalim diye bir oneri geldi ne diyorsunuz ve kac gunde bir guncelleyelim olculeri
15 gun ? 1 ay ?
Birde!
13. Takimla yarisiyoruz bu hafta. Arada ziyarete gidip tepsi tepsi borekler falan goturebilirsiniz
Huzurvermeyolunda @Seyhan77 N NGY @Elif-Hakan @plasticwoman P pembebulut5 DELIveCesur
Bencede ölcelim her hafta tecrubeli arkadaslar farkedşyor diyorsa dogrudur kaptanımTmm cnm herkes fikrini soylesin oy cogunluguna gore karar veririz artik :)
Canım sen listeyi atarsan ben eklerimTamam ben ekleyeyim listeye
Keskek ne bilmiyordum simdi baktimda baya doyurucu duruyor 4 kasigi yetmistir zaten cnm afiyet olsn
Canım full karatay olmussun yine :) bişey sorcam bu incir hurma kıru kayısı sınırımız nedir bizim bir gunde ona göre yicem hepsini :) canım cook seker şstiyor ya bagımlısı olmusuz resmenBugünki menüm
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, kasar, roka, havuc, 1cb ceviz, 1 hurma, 1 kuru kayisi, 1 kuru Mini incir, süt
Aksam: yogurt corbasi (bugday ve nohutlu), firinda domatesli patlican
3 lt detoks suyu (nane elma kabugu zencefil), Öglen sütlü filtre kahve, yatmadan yesil cay Ve yogurt kürü, spor yok maalesef
Tmm cnm bulayım bi snCanım sen listeyi atarsan ben eklerim
Evet doyurucu canım biz üstğne yagı yakmaya alısmısız ama karatay yakılmaması gerktşgini söylüyor yag zararlı hale geliyormus oyleKeskek ne bilmiyordum simdi baktimda baya doyurucu duruyor 4 kasigi yetmistir zaten cnm afiyet olsn
Deli ve cesur 15 gun
Smygnc 1 hafta
Ngy 1 ay
Huzurvermeyokunda 1 hafta
Doydum canım pek yiyesim gelmedi aksama dogru gözüm kararmaya baslamıstı ama aclıktan somra yemeye basladım hiç halim canım kalmamıstı devamını getiremedim vallamenün tam karatay olmus, harikaaksam 4 kasikla doydun mu?
Sende fazla farketmez ama bizlerde farkeder bence1 hafta çok az ya 7/24 spor yapmamız lazım ki 1 haftada bölgesel erisin
Sende fazla farketmez ama bizlerde farkeder benceneyse cnm cogunluj ne derse ona uyariz :)
Sende fazla farketmez ama bizlerde farkeder benceneyse cnm cogunluj ne derse ona uyariz :)
bence 15 puan iyi, ölcülerde ayda bir daha iyi olur sanki, en azindan bir fark görürüzHanimlaaarrrrrrrr@fattylamb94 S smygnc
1000 adim 15 puan. Itirazi olan yoksa listeye ekliyorum
Birde !
Vucut olculerimizi yazalim diye bir oneri geldi ne diyorsunuz ve kac gunde bir guncelleyelim olculeri
15 gun ? 1 ay ?
Birde!
13. Takimla yarisiyoruz bu hafta. Arada ziyarete gidip tepsi tepsi borekler falan goturebilirsiniz
Huzurvermeyolunda @Seyhan77 N NGY @Elif-Hakan @plasticwoman P pembebulut5 DELIveCesur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?