- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Bilmiyorum canım ama müsliyse kalorisi yüksek ustünde yazandan daha yüksek yani biliyosun diyette o tarz yiyecekleri tavsiye etmiyolar. Sen zaten zayıfsın bu tarz ince ayrıntılara dikkat ederek verebilirsin anca. Meyve suyu müsli gibi şekerli gıdalarla biraz zor. He bana sorarsan verme artık kilo eminim çok iyisindirYeni çıkanlardan kuzum ama hiç şekerli gelmedi bana
1 ayDeli ve cesur 15 gun
Smygnc 1 hafta
Ngy 1 ay
Huzurvermeyokunda 1 hafta
karatay günkuru tavsiye ediyor kahvaltida Ben arastirirken 3'de yiyen gördüm 1'de hic de.. biraz Kendine kalmis Ama kuru meyve konusunu abartmamak lazim Ben normalde kahvaltida 2 tane kuru meyve yiyorum bugün 3 oldu farkli cesit diye.. hurma Cok yararli hele kadinlar icin kemik erimesine karsi Falan Bide günkurusu tercih ediyorum Bu aralar güzel minik incir buldum diye ondanda yedim sonradan canim cekmesin diye.. özet olarak sana kalmis 1-2 bence yenebilir kahvaltida kendimize Bu konuda Cok kati davranmaya gerek yokCanım full karatay olmussun yine :) bişey sorcam bu incir hurma kıru kayısı sınırımız nedir bizim bir gunde ona göre yicem hepsini :) canım cook seker şstiyor ya bagımlısı olmusuz resmen
menün Cok güzel, Sen ekmek yiyordun degil mi? Ihlamur Ve kusburnu sekersizse hic Sorun yok icebilirsinBugunun menusu
Kahvalti 10.45
2 yumurta 1 dlm kep.ek.1kk peynir 3 hurma 2 tam ceviz 56 dal roka kinzi 2 ceri
Ara 15.00
1 kivi 1 sade kahve 3 cig kaju 3 cig badem
Aksam 18.45
Balik+ salata
2 lt su daha icerim
2 kupa ihlamur
Iki kupa kusburnu bunlar diyette oluyi mu biomiyorum ama hastayim kizlarr ve spor yok bugun
Ben ayda bir demistimDeli ve cesur 15 gun
Smygnc 1 hafta
Ngy 1 ay
Huzurvermeyokunda 1 hafta
Pembebulut5 15 gun
Ben ayda bir demistim
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
NGY 60
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Huzurvermeyolunda guncel olan bu cnm burdan devam edelim. Gecen haftanin hesabi goruldu
Simdiee gecen haftanin birincisi oldugun icin seni kutluyorum ve odulun olan herkese ceza verme isini yarina kadar dusunup yarin bizr iletmeni istiyorum. Ister teker teker herkese ceza ver istersen herkese ayni cezayi ver o senin insafina kalmis
Anaaaa ben üçüncü mü oldumToplam spor puanlari
Huzurvermeyolunda 》 3066 《 ☆☆☆
♡♡
Deli ve cesur 》 810.8 《 ☆☆
♡♡
Smygnc 》 714.5 《 ☆☆
♡♡
Ngy 》 534《 ♡♡
Pembebulut5 》490 《♡♡
Seyhan77 》420《♡♡
Fattylamb94 》 405 《♡♡
Elif-hakan 》80《♡♡
Rzgrece 》78《
◇◇◇◇♤♤♤♤♧♧♧♧□□□□■■■■●●●●○○○○
Cnm sporda bu hadtaSpor
30s gövde döndürme
×32 daği tırmanıcı
×26 alkışlamamekiği
×26 ayakta bisiklet mekiği
×28 ölü böcek egsersizı
×28 köprü hareketi
×32 kelebek tekmeler
50s plank
80 mekik
Spor puan 420.55
Kanguru_
Oyle oldu valla ama birinciyle aradaki farka bakAnaaaa ben üçüncü mü oldumşaştım kaldım yaaa
O kadar ekmek yiyorum kilo alcam korkusu fenaaaOyle oldu valla ama birinciyle aradaki farka bakbu hafta dahada iyi olursun hergun spor yapiyosun cnku
Bence bu hafta guzel bi eksiyle gelceksinO kadar ekmek yiyorum kilo alcam korkusu fenaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?