Ben sabah içtimKizlar aydonoz yogurt kurunu yapmiyormuyuzzz
ben onu öyle icemiyorum maalesefSabahkinden bahsediyorsun dimi suzmeden icilmez mi cnm posasida cok.ise yariycaktir eminim kahvaltidan ne kadar once iciyorsun
Burdayim sekerim yarinda bebek görme var oy ben nerelere gidenYine yalnız kaldımYahu kızlar nerdesiniz???Kayıplara mı karıştınız?
Ne güzel abla işte.Biz işe gidiyoruz hiçte zevkli değilBurdayim sekerim yarinda bebek görme var oy ben nerelere giden
Canım bulaşıkları yıkadım eşime kahve yaptım oglanla oynadık vs örgüye dalmışımYine yalnız kaldımYahu kızlar nerdesiniz???Kayıplara mı karıştınız?
Ohh ne güzel.Canım bulaşıkları yıkadım eşime kahve yaptım oglanla oynadık vs örgüye dalmışım
Afiyet olsun.Sabah öğle yemeği kahvaltı karışımı olmuş.Kaçta yaptın kahvaltıyı abla?Menü
Sabah:yesil salata börülce salatasi kuru domates salatasi peynir zeytin yesil zeytin cay
Ara:sütlü kahve bir portakal
Aksam:bir tabak yogurt corbasi iki tabak karnabahar yemegi
Yogurt pulbiber limonlu birazdan yiyecem
Su:1,5 anca hava soguk
Spor:25 dakika jillian 100 puanHuzurvermeyolunda
Ohh ne güzel.
Gün menüsü canim onbire dogru yedik börek yemedim ekmekde yemedim cesit cok diyeAfiyet olsun.Sabah öğle yemeği kahvaltı karışımı olmuş.Kaçta yaptın kahvaltıyı abla?
Ohh bebeler uyuyunca gün seninBende blasiklari yikadim etrafi topladm bebeleri uyuttum insallah uyanmazlar simdi sporuma ek biselr yapicm
Ne güzelBugün elbise giydim göbeğim yoktu ve baya bi genişlemiş10 gün önce giydiğimde göbeğim çıkıyordu.sanırım inceldim
Konya dayım abla buraya gelin geldim anne tarafım Konyalı zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?