- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Smygnc 183Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180
Pazartesi
Smygnc 185
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Sınavları gectim Allaha şükürAy bende senin kilon İçin aynı şeyi söylüyorum :)))
Güzel canım afiyet olsun, çalışırken çok su içemiyorsun sanırım, bu arada unuttum sınavların nasıl geçti belli oldu mu
Bende o kadar çok kür var ki :) ama zencefil kürünü düşünüyorum cildime de çok iyi gelmişti, fondötenli gibiydi :)
Süpersin canım
Akşam o kadar yemeği nasıl yedin :)
Afiyet olsun canım
Ay en mutluluk verici şey :) benimde bütün elbiselerim bol öyle mutlu oluyorum ki :)
Süper ne güzel darısı bize
Giyersin inşallah canım
Çok karbo senin kilo vermende zor daha da dikkat etmen gerekir canım
Ben varım :) bugün başlamayı düşünüyordum
Desen herkesin gozu birbirinin kilosunda vericez arkadasim en yakın zmandaHe kesin yapmaz :) pişkin Bi de gülüyor ne naz yaptın diyince :))
Benimkide @Deli ve Cesur daDesen herkesin gozu birbirinin kilosunda vericez arkadasim en yakın zmanda
Ama ama rakibem bugun mutlak bitir bak leslieyi dun ben gecmişim seni cuma görürşürüz sonra heSguat 30÷5=6×3=12
Sag sol bel 200÷5=40×3=120
Sag ic bacak 50÷5=10×3=30
Sol ic bacak 50 ÷5=10×3=30
Leslie 3 mil 7×3=21
Toplam:213
Dunun sporlari kizlar lesei yi bitirebilseydim cok gzel olckti ama olmadi bugun onjda ya0icam insallah
Kolay gelsin canım ara da bolbol zıpzıplar sana
Sınavları gectim Allaha şükürsırada bu dönem var
Desen herkesin gozu birbirinin kilosunda vericez arkadasim en yakın zmanda
Yap cnm yap yukardakilerino sabah yaptim bile.sabah cok.erkn kalktim hm kahvaltimi yaptim hemde bunlari yaptim aksama dovru bi set daha bunlardan yaparim lesliede simdi 15 yapayim aksamada bi 15 yaparim insallahAma ama rakibem bugun mutlak bitir bak leslieyi dun ben gecmişim seni cuma görürşürüz sonra heben de bugun leslie yapim bari
Ama ama ama sen -900 dun dun ben -400 tartida senle yarisamam cnm sen bayaa havalara falan ucmussunnAma ama rakibem bugun mutlak bitir bak leslieyi dun ben gecmişim seni cuma görürşürüz sonra heben de bugun leslie yapim bari
Buaksama misafirim var arkadaslar ama bşrcok seyim hazır bir de abartmak istemiyıeum menüyü yenmiyor kalıyor israf oluyor bir de yaptıklarının degeri azalıyor sanki cok sey yapılınca biri illakş gözden kacıyor dur menüyü sizinle de paylasayım
Su böregi
Yaprak sarması
Mozaik pasta
Muhallebili cevizli kek
Sağol cicim
Süpersin canım mezuniyet ne zaman
Yok kuzum kilodan değil hastalık mezundan bu :) 18 kg verdim o her zaman takdir ediyor kilo konusunda Bi şey demez, verirsin inanıyorum der hep destekledi sağolsun, arada yoğun çalışınca spor yaparken ses yapma dediği oldu ona da salona gidicem o zaman diyince hemen sustu artık ses falan demiyor :)
Daha çoook var sanırım eylülü bulurSüpersin canım mezuniyet ne zaman
Yok ya kilo vermede degil sporda kapısalım dedim ben sana boşver kiloyu biz elimizden gelenş yapalım da giden gşder gitmeyen yine dayanamayıp gidecekAma ama ama sen -900 dun dun ben -400 tartida senle yarisamam cnm sen bayaa havalara falan ucmussunn
Ben de cpcuklardan yapamıyorum ancak onlar uyyunca ozmanda yemekmi temizlik mi camasırmı sasırıyorum valla oldugu kadar artık bacım neyapalım:)Ben esimin yaninda spor yapamiyomm gulu bana essek diyet yapion ya bunlar sart mi dio once bitsin vercegin kilolar sonra sikilassan olmuomu dioo uyuzz dalga gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?