- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Emin ol bu hepimize oluyor güçlü ol yeme. Çok zor ama sonucu çok güzel olacak. Zaten 21 gün hiç yemezsen tatlıyı baya bi unutacaksın. O yüzden kuru meyve de çok tüketmemek lazım o da tatlıyı hatırlatıyo beyneKızlar sizin desteginize benm deihtiywcım var galiba bu ssabah ve öglen de dahil olmak üzere yedigimden hiç mutlu ol adıgımı farkettşm zoraki yiyorum resmen agzımın tadı yok acı geliyor ne yediysem öğlen tarhana ictim agzımda kötü bir tat kaldı hep neden böyle oluuor ya sanki pes edicekmisim gibi hissediyorum kendimi heranaksama da misafir var tatlılar börekler yapıyorum ama ben tadına bile bakmicam özellikle tatlı beni cok zorluyor karataya gectigimden beri aklım hep tatlıda napıcam benn ( bazen diyorum bırak huzur ye gitsin (( bi savastayım bu iki gundhr
Evet 2 tane yiyorum o da sabah ama bagımlısı olmusum resmen nasıl tatlı krizlerindeyşm bi bilssn bugun keki pişrdim onun dibini bile sıyırmadım yaEmin ol bu hepimize oluyor güçlü ol yeme. Çok zor ama sonucu çok güzel olacak. Zaten 21 gün hiç yemezsen tatlıyı baya bi unutacaksın. O yüzden kuru meyve de çok tüketmemek lazım o da tatlıyı hatırlatıyo beyne
Kıyamam ya valla zor biliyorum ama dediğim gibi sonucu güzel olacak inşallah. Her canın zararlı bir şey istediğinde gözünün önüne spor yaptığın anlar gelsin. Emeklerine yazık değil mi bir lokmada biten tadı bile kalmayan bişey için saatlerece yürüyüp koşacaksınEvet 2 tane yiyorum o da sabah ama bagımlısı olmusum resmen nasıl tatlı krizlerindeyşm bi bilssn bugun keki pişrdim onun dibini bile sıyırmadım ya
Bi lokmA yiycegimi kim söylediki bir tepsi yerim suanKıyamam ya valla zor biliyorum ama dediğim gibi sonucu güzel olacak inşallah. Her canın zararlı bir şey istediğinde gözünün önüne spor yaptığın anlar gelsin. Emeklerine yazık değil mi bir lokmada biten tadı bile kalmayan bişey için saatlerece yürüyüp koşacaksın
Yeme kız tut kendiniBi lokmA yiycegimi kim söylediki bir tepsi yerim suan
Napak canım yemicez artık esim dün patatesli sıcakcık gözleme getirdi eve cocuklara yedirdim ben yemedim sende nasıl irade var yaa diyor aaah ah sen bide bana sor diyeydimYeme kız tut kendinivalla bende hergün yemekhane tatlıları börekleri görünce iç geciriyorum harika yapıyolar ama tutuyorum kendimi
Valla anlıyorum bu unlulerin niye kamplara gittigini. Evde iste herkes biseyler yiyip iciyo kendini tutmak cok zorNapak canım yemicez artık esim dün patatesli sıcakcık gözleme getirdi eve cocuklara yedirdim ben yemedim sende nasıl irade var yaa diyor aaah ah sen bide bana sor diyeydim
Ben kendime o kadar küstüm ki inan giyinmek bile gelmiyo içimden. Kendime hiç bakmiyorum inanılmaz kötü bir ruh hali içindeyim. Bu kadar takıntıdan mı kilo veremiyorum diyorum bazen kendime. Durumum vahim yani görüntümden önce kafamı düzeltmem gerekiyor sanırım. Sürekli yorgunum ve uykum var yerimden kalkmak istemiyorum bence bunlar normal değil
Cok az canim bu menüBu gunki menum
Kahvalti: nesfit k
Oglen: az corba (yarim dilim)
Aksam: corba, salata (yarimdan az ekmek)
Kızlar sizin desteginize benm deihtiywcım var galiba bu ssabah ve öglen de dahil olmak üzere yedigimden hiç mutlu ol adıgımı farkettşm zoraki yiyorum resmen agzımın tadı yok acı geliyor ne yediysem öğlen tarhana ictim agzımda kötü bir tat kaldı hep neden böyle oluuor ya sanki pes edicekmisim gibi hissediyorum kendimi heranaksama da misafir var tatlılar börekler yapıyorum ama ben tadına bile bakmicam özellikle tatlı beni cok zorluyor karataya gectigimden beri aklım hep tatlıda napıcam benn ( bazen diyorum bırak huzur ye gitsin (( bi savastayım bu iki gundhr
Bu gunki menum
Canım bunları senin hesaplaman lazım :)Bugünki Menüm @Rzgrece
Kahvaltı dan önce limonlu maydonozlu kür
Sabah
2 yumurta
Çok az peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öglen dışarıda işlerim vardı ne yediğimiz saklamak istemem
1 poğaça
2 çay şekersiz
Gidiş gelişlerde minibüs kullanmadım erisin diye 2 saat gezmişimdir
İkindi
10 çiğ fındık
1 Türk kahvesi
Akşama
1 tabak nohut
Salata yiyeceğim
SporHuzurvermeyolunda
2 saate yakım yürüyüş Ellerimde torbalarla
5 kiloluk şeker kovasıyla 15 er defa sag ve sol kol çalışıldı
15 dk sırt egzersiz i
neleri canım :Canım bunları senin hesaplaman lazım :)
Bugünki Menüm @Rzgrece
Kahvaltı dan önce limonlu maydonozlu kür
Sabah
2 yumurta
Çok az peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öglen dışarıda işlerim vardı ne yediğimiz saklamak istemem
1 poğaça
2 çay şekersiz
Gidiş gelişlerde minibüs kullanmadım erisin diye 2 saat gezmişimdir
İkindi
10 çiğ fındık
1 Türk kahvesi
Akşama
1 tabak nohut
Salata yiyeceğim
SporHuzurvermeyolunda
2 saate yakım yürüyüş Ellerimde torbalarla
5 kiloluk şeker kovasıyla 15 er defa sag ve sol kol çalışıldı
15 dk sırt egzersiz i
Bu gunki menum
Karatayı tecrübe etmiş birisi olarak direkt bırak yapma
Spor puanını hesaplayıp bildirmen lazı. Neeler yaptıgını yazıp etiketlemişsin ya onu dedim canımneleri canım :
Canım malesef sadece tatlı pasta kurabiye ve poğaça vardı :/Canım canımm sen cıss olan seyi biliyorsun keske kepekli tam tahılıı sandvicler falan oluyor artık pastanelerde onlardan yeseydin bari biliyoruminsan dılarda cok zorlanıyor ama işte
Ah canım canım kucugum benim bence sabahları özellikle biraz daha zorlamalısın kendini bir yumurta pişirip peynir zsytin de olsa at agzına 10 dk erken kalkıp başka türlü hızlı gitmez kilolar aksam salata corba yine bir nevi olur da
Neyi bırak dedin canım anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?