Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Emin ol bu hepimize oluyor güçlü ol yeme. Çok zor ama sonucu çok güzel olacak. Zaten 21 gün hiç yemezsen tatlıyı baya bi unutacaksın. O yüzden kuru meyve de çok tüketmemek lazım o da tatlıyı hatırlatıyo beyne

Evet 2 tane yiyorum o da sabah ama bagımlısı olmusum resmen nasıl tatlı krizlerindeyşm bi bilssn bugun keki pişrdim onun dibini bile sıyırmadım ya

Evet 2 tane yiyorum o da sabah ama bagımlısı olmusum resmen nasıl tatlı krizlerindeyşm bi bilssn bugun keki pişrdim onun dibini bile sıyırmadım ya
Kıyamam ya valla zor biliyorum ama dediğim gibi sonucu güzel olacak inşallah. Her canın zararlı bir şey istediğinde gözünün önüne spor yaptığın anlar gelsin. Emeklerine yazık değil mi bir lokmada biten tadı bile kalmayan bişey için saatlerece yürüyüp koşacaksın

Bi lokmA yiycegimi kim söylediki bir tepsi yerim suan

Yeme kız tut kendini valla bende hergün yemekhane tatlıları börekleri görünce iç geciriyorum harika yapıyolar ama tutuyorum kendimi
Napak canım yemicez artık esim dün patatesli sıcakcık gözleme getirdi eve cocuklara yedirdim ben yemedim sende nasıl irade var yaa diyor aaah ah sen bide bana sor diyeydim

Napak canım yemicez artık esim dün patatesli sıcakcık gözleme getirdi eve cocuklara yedirdim ben yemedim sende nasıl irade var yaa diyor aaah ah sen bide bana sor diyeydim
Valla anlıyorum bu unlulerin niye kamplara gittigini. Evde iste herkes biseyler yiyip iciyo kendini tutmak cok zor

Sen yanımda olsan ben sana terapi yapardım, okul bitince İstanbul’a taşın :) aslında ne kadar güzelsin kendinin farkına varsan

Bugünki Menüm @Rzgrece

Kahvaltı dan önce limonlu maydonozlu kür

Sabah
2 yumurta
Çok az peynir
7 zeytin
Şekersiz çay

Öglen dışarıda işlerim vardı ne yediğimiz saklamak istemem
1 poğaça
2 çay şekersiz
Gidiş gelişlerde minibüs kullanmadım erisin diye 2 saat gezmişimdir

İkindi
10 çiğ fındık
1 Türk kahvesi

Akşama

1 tabak nohut
Salata yiyeceğim

Spor Huzurvermeyolunda
2 saate yakım yürüyüş Ellerimde torbalarla
5 kiloluk şeker kovasıyla 15 er defa sag ve sol kol çalışıldı
15 dk sırt egzersiz i

Karatayı tecrübe etmiş birisi olarak direkt bırak yapma

Yeşil çay biberiye ve tarçın karışımı bir kupa çay içtim
Şu ana kadar 1.5 litre su içildi

Canım bunları senin hesaplaman lazım :)

Canım canımm sen cıss olan seyi biliyorsun keske kepekli tam tahılıı sandvicler falan oluyor artık pastanelerde onlardan yeseydin bari biliyoruminsan dılarda cok zorlanıyor ama işte

Bu gunki menum
Kahvalti: nesfit k
Oglen: az corba (yarim dilim)
Aksam: corba, salata (yarimdan az ekmek)

Ah canım canım kucugum benim bence sabahları özellikle biraz daha zorlamalısın kendini bir yumurta pişirip peynir zsytin de olsa at agzına 10 dk erken kalkıp başka türlü hızlı gitmez kilolar aksam salata corba yine bir nevi olur da

Karatayı tecrübe etmiş birisi olarak direkt bırak yapma

Neyi bırak dedin canım anlayamadım

Canım malesef sadece tatlı pasta kurabiye ve poğaça vardı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…