Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben esimin yaninda spor yapamiyomm gulu bana essek diyet yapion ya bunlar sart mi dio once bitsin vercegin kilolar sonra sikilassan olmuomu dioo uyuzz dalga gecio

Benim ki dalga geçemez :) bana gelip hareket soruyor, spor geçmişim var ve ondan daha doğru, çok daha iyi yapıyorum ben ona gülüyorum genelde :)) o zayıf ama diyorum ki zayıflayınca kaslı istiyorum diyeceğim sana :)) o da kas çalışıyor ama yeni başladığı İçin çok bilmiyor hareketleri, okuldayken dövüş sanatları eğitimleri almış sanırım aikido falan, mesela kick boksta da ondan iyiyim :) uzun zaman yaptım

Daha çoook var sanırım eylülü bulur

Kız ne çoğu 7 aycık var hemen geçer

7 ay dile kolay ya artık göçebe hayatından bıktım. Iş başvurusunda bulunmak istiyorum ama diploma olmayınca olmuyo işte zaten stajdayım

Himm ne gzel spor gecmisinde var cnm cok ozel.olmazsa neden bu kadar kilo aldin dogumdan dolayimi

Bugün keyifsizim yediğimden tat almıyorum hergün yumurta yemekten oldu galiba birazda agrım var sırt ağrısı çekiyorum 3 4 aydır üst bedenim genişledi ondan galiba

Sabah patlıcan biber közlesem olur mu arada bir
Bazende tam buğday ekmegiyle tost 1 parça

Son 6 7 aydır tat duygum gidereklam azaldı zaten

Yumurtayi hep haslama mi yiyorsun arada 1 tk z yagiyla omlet falan yapmayi denesen otlu yapsan mesela yada peynirini icine katip 1 dilim tb ekmegini ikiye bolup icine peynirini koyup tost yapabilirsin ama gun icimde baska ekmek tuketmezsen iyi olur insan diyette olunca farkli tatlar istiyor haklisin

Hep haşlama yiyorum yumurtayı tereyağını çok severim yiyemiyorum diyetteyim diye çok da yemem aslında

Spor

Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450

Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180

Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 80

En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen

7 ay dile kolay ya artık göçebe hayatından bıktım. Iş başvurusunda bulunmak istiyorum ama diploma olmayınca olmuyo işte zaten stajdayım

Geçer canım be hemen stres olma sen, 7 ay sonra herşey farklı olacak, geleceği düşün ve mutlu ol, mevcut seni sıkıntıya sokuyorsa geleceği düşün ona odaklan :)

Himm ne gzel spor gecmisinde var cnm cok ozel.olmazsa neden bu kadar kilo aldin dogumdan dolayimi

Bir çok şey etken, tek bir şeye bağlamam mümkün değil, ama ben hayatımın değişik evrelerinde depresyon atakları yaşadım, tedavi olmadım hep kendim çözdüm, panik atak geçirdim ki öyle söylenilen gibi ay asansöre binince kalbim çarpıyorrr :) diye denilenle alakası Yok, bilincim kapandı adımı bile hatırlamıyordum, önceden yemek yemeyi hiç sevmedim şu an sevdiklerimi önceden sevmezdim hiç sonra yemek yemeye başladım, mutlu etti yemek, sıkıldıkça yedim, stres oldukça yedim, Üzerine evlilik ve lohusalık eklendi, çıkamıycam bundan bu kez kendin çözemiyorum dedim destek almak İçin doktora gitti ilacı 1 gün içtim sonra bıraktım yine kendim çıktım, ben her şeyin üstesinden gelirim o güç var ilaca bağlanırsam daha kötü olur biliyorum yine başardım, yine çıktım şimdi hep mutluyum, eski çok eskiye dönmeye başladım, kilo önemli değil alınır verilir, hiç takılmıyorum ona ben önce sağlıklı olmak İçin adım attım, önce mutlu olmak İçin attım çünkü mutsuz olursam yine yiyeceğim, sonrası geliyor işte 18 kg verdim 37 kg daha vereceğin, veririm :)

Insana sevmediği ortamda 1 gün bile 1 asır gibi gelebiliyor. Sevmeye çalışıyorum, görmezden gelmeye çalışıyorum, 7 ay sonra burdan kurtuluyorum diyip kendimi avutmaya çalışıyorum.

Senden gördüğüm şey insan özgüvenli olursa, ben bunu başarırım der ve harekete geçerse oluyor. Sen çok azimlisin 37 kiloyu eminim kısa sürede verirsin

Haklısın canım kesinlikle sevmiyorsan eğer çok zor, başka yer bulma ihtimalin varsa değerlendir o halde. Çünkü insanı çok mutsuz ediyor bu durum.

Kesinlikle özgüven çok önemli ve bunun kilo ile yakından uzaktan ilgisi Yok ben 112 kiloykende özgüven sahibiydim, 57 kilo olduğumda da aynı olacak, yolum bazen şaşabiliyor ama eninde sonunda vereceğim, bunları duymak beni çok daha motive ediyor ve mutlu ediyor teşekkür ederim

Başka yer şu durumda bulmam biraz mantıksız olacak. Burayı sevmesemde maaşım iyi, diğer stajer arkadaşlarıma 5 kuruş vermezlerken ben kendimce iyi bi para alıyorum. Ilk girdiğimde buna güvenerek borca girdim o yüzden şimdi çıkamam. Zaten onun dışında okul kolay kolay büyük bişey olmadan işletmeyi değiştirmeye izin vermiyor. Para dışında beni en çok zorlayan o.

Rica ederim cidden bunları iltifat olsun diye söylemiyorum. Özgüvenin her halinden tavrından belli. Hayran kalıyorum özgüvenli kadınlara. Bende zerresi yok

Ay o zaman çıkma :) stajyerken para önemli konu ben parası çalıştım hep sinir oluyordum :) iş hayatı genel olarak kötü ve zor canım başka yerde mükemmel olmaz buna hep hazırlıklı ol en güzeli okumak :)

Teşekkür ederim tekrar :) canım ben nasıl psikolojik durumlarımı ilaçsız kendimle konuşarak aştıysam sende bunu yapabilirsin, kendini en iyi sen bilirsin, nasıl olmak seni özgüvenli biri haline getirir? Önce bunu sor kendine sonra da bunu sürekli tekrar et, hep hatırlat ben ...... m diye İnan bu bile içsel değişmeni sağlayacak, herşey beyinde biter

Ben sadece zayıf olursam özgüvenli olurum ama beynimde sürekli savaş veriyorum. Sürekli erteliyorum beni harekete geçirecek bişey olmasını bekliyorum. Bazen acaba destek mi alsam diyorum

Ben sadece zayıf olursam özgüvenli olurum ama beynimde sürekli savaş veriyorum. Sürekli erteliyorum beni harekete geçirecek bişey olmasını bekliyorum. Bazen acaba destek mi alsam diyorum

Canım onu bende bazen düşünüyorum ama sonra gerçekçi olmaya zorluyorum kendimi, hayatta böyle Bi şey Yok, Bi sihirli değneğin değmesini bekleyemezsin, ya harekete geçeceksin ya da hep bu durumla yakınacaksın, hangisi seçimin? Yakınmak bana göre değil ya da bahane üretmek bana göre değil, o halde ayağa kalkmalıyım diyorum, kendini en iyi sen motive edersin kilonda fazla değil kilo ile olmadığını hep hatırlar kendine

Ben kendime o kadar küstüm ki inan giyinmek bile gelmiyo içimden. Kendime hiç bakmiyorum inanılmaz kötü bir ruh hali içindeyim. Bu kadar takıntıdan mı kilo veremiyorum diyorum bazen kendime. Durumum vahim yani görüntümden önce kafamı düzeltmem gerekiyor sanırım. Sürekli yorgunum ve uykum var yerimden kalkmak istemiyorum bence bunlar normal değil

Kızlar sizin desteginize benm deihtiywcım var galiba bu ssabah ve öglen de dahil olmak üzere yedigimden hiç mutlu ol adıgımı farkettşm zoraki yiyorum resmen agzımın tadı yok acı geliyor ne yediysem öğlen tarhana ictim agzımda kötü bir tat kaldı hep neden böyle oluuor ya sanki pes edicekmisim gibi hissediyorum kendimi heran aksama da misafir var tatlılar börekler yapıyorum ama ben tadına bile bakmicam özellikle tatlı beni cok zorluyor karataya gectigimden beri aklım hep tatlıda napıcam benn ( bazen diyorum bırak huzur ye gitsin (( bi savastayım bu iki gundhr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…