O zaman harikasın ablacımGün menüsü canim onbire dogru yedik börek yemedim ekmekde yemedim cesit cok diye
Bugün elbise giydim göbeğim yoktu ve baya bi genişlemiş10 gün önce giydiğimde göbeğim çıkıyordu.sanırım inceldim
HarikasınTebrik ederimm
Dün bana da eşim pantolon almış
34-36 beden tam oldu
Maşallah en son 19 yaşında 34 36 giyindim :/Tebrik ederimm
34-36 beden tam oldu
Ben hic giymedim sanirsamMaşallah en son 19 yaşında 34 36 giyindim :/
Giyeriz inşallah abla çok zayıflık bana yakışmıyor kemikli oldugum için 40 beden ideal bAna şuan 50 beden gömlek 46 etek bedenimBen hic giymedim sanirsam
Harikasın
Maşallah en son 19 yaşında 34 36 giyindim :/
İnşallah canım İnşallah eşim dışında kimSe inanmıyor kilo vereceğime o yüzden kimse bilmiyor diyet yaptığımı
Bende 59 kiloyken yani 2 ay önce 40 beden giyiyordum canim
Sizde ulaşacaksınız ideal kilolarınıza inşallah ki daha benimde var hedefe
Ohh bebeler uyuyunca gün senin
Benim ki 4.5 yaşında hâlâ uyumazOff oyle olmadi iste abla leslie 3 e baslamistim 7 dakka yaptim küçüğü uyandi deliricem yakinda valla millet 4 ay zorluk ceker sonra duzene girer beimko dogdugu gunden 4.aya kadar g3celeri misil misol uyudu 4.aydan sonra her saat basi kalkio artik sinir minir kalmadi uyku hapimi versm napsam
cok gzel yaa gule gule giy canim bende artik dogumdan onceki kiyafetlerime gormeye basladm 38 beden pantolonum bile oluyor ama gobegin iki beden daha erimesi lazmTebrik ederimm
34-36 beden tam oldu
Benim ki 4.5 yaşında hâlâ uyumaz
31Turkuvaz- kaç yaşındasın
Ben bişey söylemiyorum çünkü daha da gerilip uymuyor eşimde böyleymişNe diyosunn ahhhh ahhh sakinn bn uyumayinca bildigin cinnet gecirmis gibi oluo herkese agzima geleni sayiyom ozellile esime cogunuda hatrlamam sabah anlatr bunlari bunlari dedin diee
Merak etdim de
Önemli değil canım 26 yaşında evlendim bir oglum var :)Merak etdim de
En iyisini yapmışsın canımÖnemli değil canım 26 yaşında evlendim bir oglum var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?