- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Bu sıra gelemem ama bir gün kesinlikle gelicem senin müsait olduğun bi zaman :)Ay doğru ya ben Ankara diye düşündüm :) o zaman cumartesi gel :)
Evet ananas çok iyi bende aldım yine benim listemde de var bencede aromadır, ananas yemezsem oğlum patlatacak :) alıp oynuyor :))
Bu sıra gelemem ama bir gün kesinlikle gelicem senin müsait olduğun bi zaman :)
Bugün ki menüm
Sabah (7.30) : 1 küp peynir,1/3 dlm ç.ekmeği
Öğlen (12.30): 3 yk patlıcan yemeği,3 yk tavuk sote,salata,yoğurt,2 dlm ekşi mayalı ekmek
Ara (3.40): 3 g.kayısı,2 ceviz
Akşam (18.55) : 1 kase işkembe çorbası,domates salatalık söğüş,2 kk peynir,2.5 dlm ç.ekmeği
Bulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzaktaCnm olan olmus artik ama yanlis anlamda a101 de bile rahat bulabilcegin mix kuruyemis kuru meyveler var onlarsan alsaydin yaninada 1 brd ayran yada kefr cokta gzel de geciştirirdin ogununu emegine yazik bak ne kadar boyle kacamaklar seni hedefinden uzaklastirir
Yok çalışmıyorum ama ancak mart gibi gelebilirim. Zaten nisanda en yakın arkadaşımın düğünü var istanbulda onun için mecburen gelicemBu hafta oğlumun Doğum günü var :) cumartesi günü, hafta sonu çalışıyor musun ben genelde hafta sonları müsaitim
Teşekkür ederim canım.Yakın olsaydın bi kase gönderirdim.Ayyy işkembe çorbası bayılırımafiyet olsun
Allah yardımcınız olsun heralde küçük bir şehirdesin büyük bi yer olsa bi fabrikada çalışabilirdinBulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzakta
Ben dışarda ip düğme vs aldım çeyizciler çarşısındaydım
Dikkat ederim bundan böyle birde harcama yaparken çok dikkat etmem gerekiyor
Öncelik evin ihtiyaçları oluyor
Az miktarda para bulunuyor yanımda ucu ucuna yetiriyoruz
Mesela fındığı 100 gr aldım onu 2 haftaya yaymam lazım
Muzu da sadece taneyle alıyorum
Hepinizi anlıyorum dogruda diyorsunuz ama misal o gün evimde sadece makarna varsa ondan az yemem gerekiyor eşimin maaşı az ve çok çalışıyor
Ben işe giremedim bulamadım bulduklarımda çok ama çok zor insan gücü gerektiren işler ve maaşlar düşük eşimin annesi görümcem i bebegiyle ilgileniyor
3 tane ikaç kullanıyorum ve kilo yapıcı ama mecburum bırakamam
Amacım az da olsa kilo vermek bu zorlu ve uzun bir süreç olacak
Ama elimden geleni yapacağım
Göndermiş kadar oldunTeşekkür ederim canım.Yakın olsaydın bi kase gönderirdim.
Sagol canım Konya dayım canım ama herşey torpil olmuş suriyeliler daha fazla çalışıp az para alıyor :/kv çocuğa bakmıyor vsAllah yardımcınız olsun heralde küçük bir şehirdesin büyük bi yer olsa bi fabrikada çalışabilirdin
Konyada iş imkanı çok aslında ya fabrikalar dolu onlar hep işci alır. Çocuk 3 yaşını geçmişse kreşe verirsin zaten. En azından güzel şartlarda büyür çocuğun herşeyden önemlisi onun düzgün beslenmesi lazımSagol canım Konya dayım canım ama herşey torpil olmuş suriyeliler daha fazla çalışıp az para alıyor :/kv çocuğa bakmıyor vs
HaklısınKonyada iş imkanı çok aslında ya fabrikalar dolu onlar hep işci alır. Çocuk 3 yaşını geçmişse kreşe verirsin zaten. En azından güzel şartlarda büyür çocuğun herşeyden önemlisi onun düzgün beslenmesi lazım
147 tamam eklerim canımHuzurvermeyolunda canım 2 saat yürüyüş dk 1 puandan 120 puan mı oluyor
Egzersiz se
15 sag kol 9 puan ağırlık vardı ama
15 sol kol 9 puan ağırlık vardı
15 dk sırt egzersiz i 9 puan mı oluyor ?
Canıım seni tebrik ederşm biliorum insan cook geriliyor ama sabır inş bugunler gececek saglıklı guzel bir bayan ıldugumuzda z tercih edşcez istediklerimizi suan bende misafir bekliyorum evde neler kokuyor nler ama ben salata yedim oturdum daİyi akşamlar kızlar.Çok gergin birgün yaşadım.Sinirden oturdum ağladım.Yemek düzenimde de sıkıntı yaşadım.Şuan bu sinirle yapmassam kaçamak iyi olacak.Bugün eğitimde tatlılar kurabiyeler baklavalar yendi bende öyle baktım.
Kız yazdığımdan bana şüphe durdurdun he :)) Karatay yapmıyor musun? Onu yapma diyorum
Uyanınca: çörek otu yağı
Limonlu ılık su
Sabah: unsuz muzlu pankek
Labne peyniri
Ara : 1 elma
Öğle : sulu köfte ( suyunu yemeden)
Bol salata
Yoğurt
Akşam : mantar sote
2-3 cherry domates
Közlenmiş kırmızı biber
3 lt su
2 Türk kahvesi
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay
————————-
İş yeri sporlarım:
İp atlama : 300 adet - 60 puan
Squat : 150 adet - 90 puan
1 dk’da wall sit var ama ona kaç puan bilemedimHuzurvermeyolunda
Canım evet kararatay yapıyorum neden bırak dedin seker cok zorlayacagı icin mi :)
Menün de cok guzel hazırlanmıs dusunulmuş nekadar dikkatetmişssin ben buaralar yemek yapamıyorum salata yumurta yapıp duruyorum oyuzden de bıktım gibi biraz simdi senin menğne bakınca olsads yesem dedim :))
Bulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzakta
Hepinizi anlıyorum dogruda diyorsunuz ama misal o gün evimde sadece makarna varsa ondan az yemem gerekiyor eşimin maaşı az ve çok çalışıyor
Ben işe giremedim bulamadım bulduklarımda çok ama çok zor insan gücü gerektiren işler ve maaşlar düşük eşimin annesi görümcem i bebegiyle ilgileniyor
3 tane ilaç kullanıyorum ve kilo yapıcı ama mecburum bırakamam
Canım benim seni cok iyi anlıyorum herkes elindeki sartlarda en iyisi yapmaya calılıyor ne mutlu sanaki zor sartlarına ragmen amaan ne olursa olsun bende böyleyim demeyip mucadele etmen gayret göstermen iradeni her sartta sergilemen seni tebrik ederim biz sadece iradene yenik düstügün noltalar olurmu olursa birlikte engel olalım diye öyle yorum yaptık inş sen istedigin kilolara ulasırsın cpcugunla esinle mutlu saglıklı olursunuz
Canım sen sadece menülerini yazip cikiyosun ama haftalık 50 mesaj olması gerekiyo en az takıma alınabilmen icinSelam ablalar bende bir spor puanini belirtecegim puan tablosu yok ama bu gun 30 dakika araliksi eliptik yaptim sizce nasil
Canım cok guzel 30 dk baslangıc icin hergun duzene oturt sporunu mutlaka yapmadan yatma arkadasın dedigi gibi aksamları bşraz daha aktif olamaya calıl menuyu yaz baskalarının menğlerine yorum yaz falanSelam ablalar bende bir spor puanini belirtecegim puan tablosu yok ama bu gun 30 dakika araliksi eliptik yaptim sizce nasil
Kosullarin agir canim allah yardimciniz olsun altarnatif sundum ben sadece hedefinden uzaklasma diee insallah bian once hepimiz ulasirizBulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzakta
3 tane ilaç kullanıyorum ve kilo yapıcı ama mecburum bırakamam
Kız aç yaşıyon resmen azcık yeSabah 9.00
1 yumurtadanmantarlı omlet
1 bardak tarcınlı süt
2 gün kurusu
3 ceviz
Domates salatalık biber
1 kk peynir
Öğlen 14.00
1 kase tarhana corbası
Yogurtlu salata
Aksam 19.30
3 ceviz
Salata
Su 2 litreye tamamlarım 3 kupa yesil cay spor henuz bştmedi misafir bekliyoruz haaala :)
İnşallah canım dikkate alacağım tavsiyeleriniziKosullarin agir canim allah yardimciniz olsun altarnatif sundum ben sadece hedefinden uzaklasma diee insallah bian once hepimiz ulasiriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?