Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayyy işkembe çorbası bayılırım afiyet olsun

Bulunduğum yere en yakın a 101 30 dk uzakta
Ben dışarda ip düğme vs aldım çeyizciler çarşısındaydım
Dikkat ederim bundan böyle birde harcama yaparken çok dikkat etmem gerekiyor
Öncelik evin ihtiyaçları oluyor
Az miktarda para bulunuyor yanımda ucu ucuna yetiriyoruz
Mesela fındığı 100 gr aldım onu 2 haftaya yaymam lazım
Muzu da sadece taneyle alıyorum
Hepinizi anlıyorum dogruda diyorsunuz ama misal o gün evimde sadece makarna varsa ondan az yemem gerekiyor eşimin maaşı az ve çok çalışıyor
Ben işe giremedim bulamadım bulduklarımda çok ama çok zor insan gücü gerektiren işler ve maaşlar düşük eşimin annesi görümcem i bebegiyle ilgileniyor
3 tane ilaç kullanıyorum ve kilo yapıcı ama mecburum bırakamam
Amacım az da olsa kilo vermek bu zorlu ve uzun bir süreç olacak
Ama elimden geleni yapacağım

Allah yardımcınız olsun heralde küçük bir şehirdesin büyük bi yer olsa bi fabrikada çalışabilirdin

Allah yardımcınız olsun heralde küçük bir şehirdesin büyük bi yer olsa bi fabrikada çalışabilirdin
Sagol canım Konya dayım canım ama herşey torpil olmuş suriyeliler daha fazla çalışıp az para alıyor :/kv çocuğa bakmıyor vs

Sagol canım Konya dayım canım ama herşey torpil olmuş suriyeliler daha fazla çalışıp az para alıyor :/kv çocuğa bakmıyor vs
Konyada iş imkanı çok aslında ya fabrikalar dolu onlar hep işci alır. Çocuk 3 yaşını geçmişse kreşe verirsin zaten. En azından güzel şartlarda büyür çocuğun herşeyden önemlisi onun düzgün beslenmesi lazım

Haklısın

147 tamam eklerim canım

Canıım seni tebrik ederşm biliorum insan cook geriliyor ama sabır inş bugunler gececek saglıklı guzel bir bayan ıldugumuzda z tercih edşcez istediklerimizi suan bende misafir bekliyorum evde neler kokuyor nler ama ben salata yedim oturdum da (

Selam ablalar bende bir spor puanini belirtecegim puan tablosu yok ama bu gun 30 dakika araliksi eliptik yaptim sizce nasil
Canım cok guzel 30 dk baslangıc icin hergun duzene oturt sporunu mutlaka yapmadan yatma arkadasın dedigi gibi aksamları bşraz daha aktif olamaya calıl menuyu yaz baskalarının menğlerine yorum yaz falan

Sabah 9.00
1 yumurtadanmantarlı omlet
1 bardak tarcınlı süt
2 gün kurusu
3 ceviz
Domates salatalık biber
1 kk peynir

Öğlen 14.00
1 kase tarhana corbası
Yogurtlu salata

Aksam 19.30

3 ceviz
Salata

Su 2 litreye tamamlarım 3 kupa yesil cay spor henuz bştmedi misafir bekliyoruz haaala :)

Kosullarin agir canim allah yardimciniz olsun altarnatif sundum ben sadece hedefinden uzaklasma diee insallah bian once hepimiz ulasiriz

Kız aç yaşıyon resmen azcık ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…