Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Huzurvermeyolunda canım 2 saat yürüyüş dk 1 puandan 120 puan mı oluyor
Egzersiz se
15 sag kol 9 puan ağırlık vardı ama
15 sol kol 9 puan ağırlık vardı
15 dk sırt egzersiz i 9 puan mı oluyor ?

İyi akşamlar kızlar.Çok gergin birgün yaşadım.Sinirden oturdum ağladım.Yemek düzenimde de sıkıntı yaşadım.Şuan bu sinirle yapmassam kaçamak iyi olacak.Bugün eğitimde tatlılar kurabiyeler baklavalar yendi bende öyle baktım.

Bravo kendini tutmuşsun herkes başaramaz

Diyeti bozmasaydın iyi olurdu dışarda da güzel seçenekler var

Uyanınca: çörek otu yağı
Limonlu ılık su

Sabah: unsuz muzlu pankek
Labne peyniri

Ara : 1 elma

Öğle : sulu köfte ( suyunu yemeden)
Bol salata
Yoğurt

Akşam : mantar sote
2-3 cherry domates
Közlenmiş kırmızı biber

3 lt su
2 Türk kahvesi
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay

————————-

İş yeri sporlarım:

İp atlama : 300 adet - 60 puan
Squat : 150 adet - 90 puan
1 dk’da wall sit var ama ona kaç puan bilemedim Huzurvermeyolunda

Harika menü. Ananaslı açaili yeşil çayı kendin mi hazırlıyosun yoksa sallama çay mı ? Ananas olayını anlamadım daha doğrusu

Tamam canım

Sağol canım
Hazır var canım doğadanın çok güzel tadı, ama ben poşetinden yırtıp bardağa döküp öyle demliyorum

Aaa ben bakayım ona ya diyet listelrinde bu ara çok ananas görüyorum da artık sabahları tüketsem mi diyorum. Büyük ihtimalle o çaydaki sadece aromadır kurutulmuş falan koyacaklarını sanmam

Kız burdan 1.5 saat suruyo sabahın köründe binsem bir suru vakit olur

Ay doğru ya ben Ankara diye düşündüm :) o zaman cumartesi gel :)

Aaa ben bakayım ona ya diyet listelrinde bu ara çok ananas görüyorum da artık sabahları tüketsem mi diyorum. Büyük ihtimalle o çaydaki sadece aromadır kurutulmuş falan koyacaklarını sanmam

Evet ananas çok iyi bende aldım yine benim listemde de var bencede aromadır, ananas yemezsem oğlum patlatacak :) alıp oynuyor :))

Bozmak istemezdim o an sadece o vardı
Cnm olan olmus artik ama yanlis anlamda a101 de bile rahat bulabilcegin mix kuruyemis kuru meyveler var onlarsan alsaydin yaninada 1 brd ayran yada kefr cokta gzel de geciştirirdin ogununu emegine yazik bak ne kadar boyle kacamaklar seni hedefinden uzaklastirir

Bugün ki menüm
Sabah (7.30) : 1 küp peynir,1/3 dlm ç.ekmeği
Öğlen (12.30): 3 yk patlıcan yemeği,3 yk tavuk sote,salata,yoğurt,2 dlm ekşi mayalı ekmek
Ara (3.40): 3 g.kayısı,2 ceviz
Akşam (18.55) : 1 kase işkembe çorbası,domates salatalık söğüş,2 kk peynir,2.5 dlm ç.ekmeği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…