Tamam canımSpor puanını hesaplayıp bildirmen lazı. Neeler yaptıgını yazıp etiketlemişsin ya onu dedim canım
Bravo kendini tutmuşsun herkes başaramazİyi akşamlar kızlar.Çok gergin birgün yaşadım.Sinirden oturdum ağladım.Yemek düzenimde de sıkıntı yaşadım.Şuan bu sinirle yapmassam kaçamak iyi olacak.Bugün eğitimde tatlılar kurabiyeler baklavalar yendi bende öyle baktım.
Ben geleyim sen bana bir günlük seans verSen yanımda olsan ben sana terapi yapardım, okul bitince İstanbul’a taşın :) aslında ne kadar güzelsin kendinin farkına varsan
Diyeti bozmasaydın iyi olurdu dışarda da güzel seçenekler varBugünki Menüm @Rzgrece
Kahvaltı dan önce limonlu maydonozlu kür
Sabah
2 yumurta
Çok az peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öglen dışarıda işlerim vardı ne yediğimiz saklamak istemem
1 poğaça
2 çay şekersiz
Gidiş gelişlerde minibüs kullanmadım erisin diye 2 saat gezmişimdir
İkindi
10 çiğ fındık
1 Türk kahvesi
Akşama
1 tabak nohut
Salata yiyeceğim
SporHuzurvermeyolunda
2 saate yakım yürüyüş Ellerimde torbalarla
5 kiloluk şeker kovasıyla 15 er defa sag ve sol kol çalışıldı
15 dk sırt egzersiz i
Bozmak istemezdim o an sadece o vardıDiyeti bozmasaydın iyi olurdu dışarda da güzel seçenekler var
Gittiğin bölgede sadece pastane mi vardı ? Ben öyle zamanlarda genellikle yanıma salata yapıp goturuyorum ya da markete girip wasa alıyorum sende öyle yapabilirsin canım aklında bulunsun poğaca bizim icin bi seçenek olmamalıBozmak istemezdim o an sadece o vardı
Neyi bırak dedin canım anlayamadım
Ben geleyim sen bana bir günlük seans ver
Valla koşarak gelirim yakın zaten sabah gelir akşam dönerimKız yazdığımdan bana şüphe durdurdun he :)) Karatay yapmıyor musun? Onu yapma diyorum
Ay gelsene ne güzel olur Bi hafta sonu ne olacak yakınız gel kız gezeriz :) bak Bi sözüne yükseldim :))))
Harika menü. Ananaslı açaili yeşil çayı kendin mi hazırlıyosun yoksa sallama çay mı ? Ananas olayını anlamadım daha doğrusuUyanınca: çörek otu yağı
Limonlu ılık su
Sabah: unsuz muzlu pankek
Labne peyniri
Ara : 1 elma
Öğle : sulu köfte ( suyunu yemeden)
Bol salata
Yoğurt
Akşam : mantar sote
2-3 cherry domates
Közlenmiş kırmızı biber
3 lt su
2 Türk kahvesi
1 soda
1 ananaslı açaili yeşil çay
Valla koşarak gelirim yakın zaten sabah gelir akşam dönerim
Harika menü. Ananaslı açaili yeşil çayı kendin mi hazırlıyosun yoksa sallama çay mı ? Ananas olayını anlamadım daha doğrusu
Tamam canımGittiğin bölgede sadece pastane mi vardı ? Ben öyle zamanlarda genellikle yanıma salata yapıp goturuyorum ya da markete girip wasa alıyorum sende öyle yapabilirsin canım aklında bulunsun poğaca bizim icin bi seçenek olmamalı
Kız burdan 1.5 saat suruyo sabahın köründe binsem bir suru vakit olurAy hadi gel ne zaman geliyorsun :) gece bin sabah burda ol sonra akşam dön çok vakit olsun :)
Sağol canım
Hazır var canım doğadanın çok güzel tadı, ama ben poşetinden yırtıp bardağa döküp öyle demliyorum
Kız burdan 1.5 saat suruyo sabahın köründe binsem bir suru vakit olur
Aaa ben bakayım ona ya diyet listelrinde bu ara çok ananas görüyorum da artık sabahları tüketsem mi diyorum. Büyük ihtimalle o çaydaki sadece aromadır kurutulmuş falan koyacaklarını sanmam
Cnm olan olmus artik ama yanlis anlamda a101 de bile rahat bulabilcegin mix kuruyemis kuru meyveler var onlarsan alsaydin yaninada 1 brd ayran yada kefr cokta gzel de geciştirirdin ogununu emegine yazik bak ne kadar boyle kacamaklar seni hedefinden uzaklastirirBozmak istemezdim o an sadece o vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?