Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım puansal olarwk hesaplada gözden kacmasın ben 11 gibi paylasırım yine spor tablosunu oraya ekleriz

Burdayım kız annemle buluştuk bugün iş çıkışında o yüzden yazamadım

Kahvaltı etmedim
Öglende yemedim
Akşam
1 kase çorba
2 küçük but
4 yk karışık sebze yemeği
Yogurt

Su 1.5 lt şu ana kadar
Spor 2 saat yürüyüş
Çok kötü böyle zayıflayamazsın

Mısır konusunu hiç bilmiyorum valla sadece gdo dan dolayı yemeyin diyor. Harika menün

Ne yaziyim abla baska kilo bildirimi de yapicam cuma gunu ama bu aralar menu ve spor bildirimi yapiyorum arada da soru soruyorum baska neleri bildirmem gerekiyor ki ?
Canım burda sohbet muhabbet ediyoruz birbirimize destek oluyoruz sadece menü ve spor yazmiyoruz. Bak herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyo bildiklerimiz doğrultusunda birbirimizi yönlendiriyoruz.

Canım burda herkes senin gibi sabah 6da kalkıyoruz işe gidiyoruz gün yoğun geçiyor ama illaki telefonu elimize aldığımız bi vakit oluyor. Aktif olursan takıma girebilirsin

Sporların cok iyi canım bu arada spor salonu bir nimet senin icin ne guzel :) muz elma oluyormuki biz de yoksa sabahlarınolmak kaydıyla serbestmi sanki yumurta yiyince muz yasaktı dşye hatırlıyrm ben

Canım teşekküredeşm ben de yenmemesi gerektigini dusundum mısırında cocuklar ısrar edince ben de cok tehlikeli görmedim ilk erapta bidaha yemem ya şözzz :)

Esra o liseli arkadasın okul da telefpna izin yok anladogıö kadarıyla götğremiyor bir yerde oyle yazmıstı o sebeple saat 7 diyor sen oyle diyince kız hepten sogumasın diyetten miyetten daha 15 yasında yazık versin kilolarını bebeye sahip cıkalım

Menün güzel dolu dolu. Diyetisyenin kaşar peyniri hakkında bişey söyledi mi ?

Biraz kopya çekmeye karar verdim senin menülerden koskoca ecenin diyetisyeni sonuçta

Bende katılabilir miyim aranıza
Hoşgeldin aramıza ben de Esra 23 yaşındayım

Ayda 2 kilo gitse güzel olur gerçekten zaten fazla bi kilon yok.

Çok güzel canım afiyet olsun

Aman sen o güzelim pastaları börekleri yememişsin küçücük mısıra bişey demeyelim bi zahmet

O çok sağlıksiz besleniyo ya ergenlik çağında ama heralde yorumlarımızı çok okumuyor o yüzden aktif olsun diyorum

Soracağım yarın sabah.Ben tulum ve otlu peynir haricindeki tüm peynirleri seviyorum

Sporların cok iyi canım bu arada spor salonu bir nimet senin icin ne guzel :) muz elma oluyormuki biz de yoksa sabahlarınolmak kaydıyla serbestmi sanki yumurta yiyince muz yasaktı dşye hatırlıyrm ben
meyve Cok biliyorum Ama Regl dönemine girecegim kendimi bunlarla frenliyor, sabah muzu yedim Sonra Baska meyve yemiyim diye Ama Olmadi Ama her zaman olama sartiyla kahvaltida bir porsiyon tüketebilirsin Ama Ben Bu alarar tutamiyorum kendimi evde olmasa sorun yokta bi yandan hafif tatli krizi oluyor (karataydan önce önüme ne gelirse hic affetmezdim simdi bazen hic olmuyor bazen biraz istiyor canim öyle yani)

Anladım canım vay bizim halimize öeyveye bile hasret kaldık benim patlamıs mısıra ne diyosun cok pişman oldum sonra ama mısır dedim ya nolcak işlem görmemiiiş bişey olmamısss

Menü
Sabah:yumurtali salata mantar sote fasulye kavurma peynir zeytin yesil salata cay.
Ögle:iki dilim ekmek peynir
Aksam:iki parca balik marul
Papatya cayi sütlü kahve ictim sabah birisi hayrina tulumba tatlisi getirmis yemedim cok sükür ama nerdeyse yiyecektim
Spor:5000 adim atmisim
Su:bikac bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…