Sporları ekleyelim arkadaslaaaar
Spor
Cumartesi
Smygnc 112,5
Doksanlar 120
Huzurvermeyolunda 450
Pazar
Huzurverme yolunda 481
Smygnc 135
Deli ve cesur 420.55
Seyahn77 180
Pazartesi
Smygnc 183
Huzurverme yolunda 399
Seyhan77 100
Elif-hakan 80
Ngy 213
Pembebulut165
Sali
Ngy 315
Huzurvermeyolunda 593
Pembebulut 182
Turkuvaz 120
Plasticwoman 111
Smygnc 120
Çarşamba
Smygnc 240
pembebulut5 201
En son hali bu inş arkadaslar :) eksikler yanlışlıllar varsa bildiriniz lütfen
Bende eftelya ismin cok güzelMemnun oldum seyhan
Canım puansal olarwk hesaplada gözden kacmasın ben 11 gibi paylasırım yine spor tablosunu oraya eklerizBugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, peynir, hurma, süt, zeytin, roka, 1/2 muz, havuc
Öglen: 1/2 kase yogurt icinde haslanmis Nohut 2 yk + kücük elma + 1/3 cb ceviz
Aksam: yogurtlu karnabahar kavurmasi + mercimek köftesi (bulguru cok az, hic koymiyacaktim Ama geckaldim yeterince cekmedi)
1.3 lt detoks + 1.8 l su, öglen yesilcay, sütlü filtrekahve, spor salonu: 65 x tüm bacak 28 kg
Dis bacak 45 x 28 kg
Ic bacak 45 x 18 kg
18 dkk cardio bisikelt 6.63 km cogu Tempo 7 de sürüldü, yatmadan yogurt kürü yapcam
fattylamb94 esra nerelerdesin
Çok kötü böyle zayıflayamazsınKahvaltı etmedim
Öglende yemedim
Akşam
1 kase çorba
2 küçük but
4 yk karışık sebze yemeği
Yogurt
Su 1.5 lt şu ana kadar
Spor 2 saat yürüyüş
Sabah 9.30
2 yumurtadan kurutulmus biberli omlet
3 gunkurusu
3 ceviz
1 kk peynir
Oglen 14.30
3 ymk kasıgı bulgur
3 yök kaıgı et kavurma
4 ymk kasıgı yogurt
Cig Habuc turp salatalık
Aksam 19
2 kasık et
4 kasık yogurt
2 avuc patlamıs mısır karata ıygub mu bilemedim ama cok az zeytintag ile yapılmıstı tuz yoktu cocuklar cok ısrar edince yemiş bulundum valla
Canım burda sohbet muhabbet ediyoruz birbirimize destek oluyoruz sadece menü ve spor yazmiyoruz. Bak herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyo bildiklerimiz doğrultusunda birbirimizi yönlendiriyoruz.Ne yaziyim abla baska kilo bildirimi de yapicam cuma gunu ama bu aralar menu ve spor bildirimi yapiyorum arada da soru soruyorum baska neleri bildirmem gerekiyor ki ?
Canım burda herkes senin gibi sabah 6da kalkıyoruz işe gidiyoruz gün yoğun geçiyor ama illaki telefonu elimize aldığımız bi vakit oluyor. Aktif olursan takıma girebilirsinBide ablalar yanlis anlamayin ama girmeye pek firsatim olmuyo sabah 6.30 da kalkiyorun aksam 5. E 6 ya kadar telefon ve internet kullanamiyorum yemek namaz derken 7 oluyo sonra da odev falan saat baya geciyo yetisemiyorum ama saat gec te olsa sporumu yapio meaaj atmaya calisiyorum
Sporların cok iyi canım bu arada spor salonu bir nimet senin icin ne guzel :) muz elma oluyormuki biz de yoksa sabahlarınolmak kaydıyla serbestmi sanki yumurta yiyince muz yasaktı dşye hatırlıyrm benBugünki menüm:
Aksam: yogurtlu karnabahar kavurmasi + mercimek köftesi (bulguru cok az, hic koymiyacaktim Ama geckaldim yeterince cekmedi)
1.3 lt detoks + 1.8 l su, öglen yesilcay, sütlü filtrekahve, spor salonu: 65 x tüm bacak 28 kg
Dis bacak 45 x 28 kg
Ic bacak 45 x 18 kg
18 dkk cardio bisikelt 6.63 km cogu Tempo 7 de sürüldü, yatmadan yogurt kürü yapcam
Canım teşekküredeşm ben de yenmemesi gerektigini dusundum mısırında cocuklar ısrar edince ben de cok tehlikeli görmedim ilk erapta bidaha yemem ya şözzz :)Burdayım kız annemle buluştuk bugün iş çıkışında o yüzden yazamadım
Çok kötü böyle zayıflayamazsın
Mısır konusunu hiç bilmiyorum valla sadece gdo dan dolayı yemeyin diyor. Harika menün
Canım burda sohbet muhabbet ediyoruz birbirimize destek oluyoruz sadece menü ve spor yazmiyoruz. Bak herkes birbirinin menüsüne yorum yapıyo bildiklerimiz doğrultusunda birbirimizi yönlendiriyoruz.
Canım burda herkes senin gibi sabah 6da kalkıyoruz işe gidiyoruz gün yoğun geçiyor ama illaki telefonu elimize aldığımız bi vakit oluyor. Aktif olursan takıma girebilirsin
Menün güzel dolu dolu. Diyetisyenin kaşar peyniri hakkında bişey söyledi mi ?Bugünki menüm
Sabah (7.50): 1 h.yumurta
1 dlm peynir
7 zeytin
Roka
1 küçük salatalık
Ara (10.05) : 3 g.kurusu kayısı
2 ceviz
Öğlen (12.15) : 3 yk patlıcan musakka
3 yk mantarlı kuşbaşılı yemek
Salata
Yoğurt
2 dlm tb.ekmeği
Ara (15.36): 3 g.kurusu kayısı
Akşam (18.20) : 1 kepçe işkembe çorbası
2 köfte kadar tavuk
Brokoli,karnabahar,havuç haşlama salata
2 dlm ç.ekmeği
Ara (20.50) : 1 armut
Sıvılar: 2,5 lt su , 3 kupa y.çay,1 kupa limonlu form çay,1 kupa kayısılı form çay
Spor: 60 dakika tempolu yürüyüş ve 4.745 adım
Biraz kopya çekmeye karar verdim senin menülerden koskoca ecenin diyetisyeni sonuçtaUyanınca: çörek otu yağı + ılık limonlu su
Kahvaltı: 2 cherry domates
Otlu taze peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
Ara : 1 portakal
Öğle: ton balıklı salata
Yoğurt
Akşam : et döner (ev yapımı)
Salata
Közlenmiş kırmızı biber
Biraz çekirdek
3 lt su
1 Türk kahvesi
1 beyaz çay
1 soda
Hoşgeldin aramızaBende katılabilir miyim aranıza
Ayda 2 kilo gitse güzel olur gerçekten zaten fazla bi kilon yok.Merhabalar eftelya Ben 26 yaşındayım 170 boy 70 kilo 23 ocakta diyete başladım hedefim 62.kuralları okudum.alınınca listemi ve sporumu paylaşırım spor salonuna gidemiyorum genelde iş çıkışı eve yürüyorum yarım saat kırk dakika günlük Adım 3000 4000 Ayda 2 kilo versem yeterli olacak
Çok güzel canım afiyet olsunBugünki menüm:
Dis bacak 45 x 28 kg
Ic bacak 45 x 18 kg
Aman sen o güzelim pastaları börekleri yememişsin küçücük mısıra bişey demeyelim bi zahmetCanım teşekküredeşm ben de yenmemesi gerektigini dusundum mısırında cocuklar ısrar edince ben de cok tehlikeli görmedim ilk erapta bidaha yemem ya şözzz :)
Esra o liseli arkadasın okul da telefpna izin yok anladogıö kadarıyla götğremiyor bir yerde oyle yazmıstı o sebeple saat 7 diyor sen oyle diyince kız hepten sogumasın diyetten miyettendaha 15 yasında yazık versin kilolarını bebeye sahip cıkalım
Soracağım yarın sabah.Ben tulum ve otlu peynir haricindeki tüm peynirleri seviyorumMenün güzel dolu dolu. Diyetisyenin kaşar peyniri hakkında bişey söyledi mi ?
Biraz kopya çekmeye karar verdim senin menülerden koskoca ecenin diyetisyeni sonuçta
Hoşgeldin aramızaben de Esra 23 yaşındayım
Ayda 2 kilo gitse güzel olur gerçekten zaten fazla bi kilon yok.
Çok güzel canım afiyet olsun
Bende tulum peynirini hiç yemezdim bu ara trabzon tulum peynirine taktım ya izmir tulum gibi olmuyoSoracağım yarın sabah.Ben tulum ve otlu peynir haricindeki tüm peynirleri seviyorum
Denemek lazım.Mıhlama yapılan peynir mi?Bende tulum peynirini hiç yemezdim bu ara trabzon tulum peynirine taktım ya izmir tulum gibi olmuyo
meyve Cok biliyorum Ama Regl dönemine girecegim kendimi bunlarla frenliyor, sabah muzu yedim Sonra Baska meyve yemiyim diye Ama OlmadiSporların cok iyi canım bu arada spor salonu bir nimet senin icin ne guzel :) muz elma oluyormuki biz de yoksa sabahlarınolmak kaydıyla serbestmi sanki yumurta yiyince muz yasaktı dşye hatırlıyrm ben
Yok o değil ya daha farklı bi peynir catali batirinca biraz dağılan tipten. Çok güzel anlattımDenemek lazım.Mıhlama yapılan peynir mi?
Anladım canım vay bizim halimize öeyveye bile hasret kaldıkmeyve Cok biliyorum Ama Regl dönemine girecegim kendimi bunlarla frenliyor, sabah muzu yedim Sonra Baska meyve yemiyim diye Ama OlmadiAma her zaman olama sartiyla kahvaltida bir porsiyon tüketebilirsin Ama Ben Bu alarar tutamiyorum kendimi evde olmasa sorun yokta bi yandan hafif tatli krizi oluyor (karataydan önce önüme ne gelirse hic affetmezdim simdi bazen hic olmuyor bazen biraz istiyor canim öyle yani)
Ya burası ne kadar şeker insanlarla dolu hadi tutalım ağzımızı veremin kilolarıBende eftelya ismin cok güzel
Bencede verelim biran önceYa burası ne kadar şeker insanlarla dolu hadi tutalım ağzımızı veremin kiloları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?