- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
Cok güzel afiyet olsun spor yokmu esraMenümü yazayım kızlar
07.30
1 dilim ekmek üstüne krem peynir
1 kivi
12.30
1 kepçe ezogelin çorbası
5-6 y.kaşığı ıspanak
Yoğurt
Salata
19.30
7 tane minik köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Su 2 lt.
Aaa görmemişim canım kaçtı kiBenim dünde vardı
Menün güzel dolu dolu. Diyetisyenin kaşar peyniri hakkında bişey söyledi mi ?
Biraz kopya çekmeye karar verdim senin menülerden koskoca ecenin diyetisyeni sonuçtaEvet hedef belirlemek alım sonuçta
Hoşgeldin aramızaben de Esra 23 yaşındayım
Ayda 2 kilo gitse güzel olur gerçekten zaten fazla bi kilon yok.
Çok güzel canım afiyet olsun
Menün gayet güzel afiyet olsun.. en güzelide böyle erken yiyip ögünlerin arasinda baya zaman birakman.. ekmegide sadece kahvaltida tüketiyorsun oda Cok iyi, bayada salata yiyorsun, böyle devamMenümü yazayım kızlar
07.30
1 kivi
12.30
1 kepçe ezogelin çorbası
5-6 y.kaşığı ıspanak
Yoğurt
Salata
19.30
7 tane minik köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Su 2 lt.
saat kacta yedin? Tabi yemesen daha iyi de Ama cok tuzlu olmadigi sürece yaptigin pasta böreklerin yaninda yine iyi, biraz kötünün iyisi olmus Ama cok takilma Spor Cok yaptigin icin.. Hem kendini asiri kasmaya gerek yok Ben dogru bulmuyorum, zaten suan pismansin Ve uzun bir süre yemezsin? Ondan Cok fazla takmaAnladım canım vay bizim halimize öeyveye bile hasret kaldıkbenim patlamıs mısıra ne diyosun cok pişman oldum sonra ama mısır dedim ya nolcak işlem görmemiiiş bişey olmamısss
aaa sen fatoşmusun senin adını türkan diye düşünüyordum (amma sallamışım be
kız hoşgeldin biz okadar tatlıyızki ben arkadaşlarka konuşunca kilo alıyorum ben elif bu arada 27 yaşında iki çocuk annesiyimYa burası ne kadar şeker insanlarla dolu hadi tutalım ağzımızı veremin kiloları
Ya ekmek yemesem sıkı bi kahvalti yapsam ogun arasida 7 8 saat olsa super olcak da olmuyo isteMenün gayet güzel afiyet olsun.. en güzelide böyle erken yiyip ögünlerin arasinda baya zaman birakman.. ekmegide sadece kahvaltida tüketiyorsun oda Cok iyi, bayada salata yiyorsun, böyle devam
Menün harika tek kelimeyle nekadar guzel seyler yiyorsunMenümü yazayım kızlar
07.30
1 kivi
12.30
1 kepçe ezogelin çorbası
5-6 y.kaşığı ıspanak
Yoğurt
Salata
19.30
7 tane minik köfte
Soğan salatası
Lahana salatası
Su 2 lt.
Bende hep kendimi tekrarlıyorum diy dusunuyodumMenün harika tek kelimeyle nekadar guzel seyler yiyorsun
Ablacım öğlen bos gecmesin dşye öyle yedin heralde aksam yşne balık varmıs neguzel ya senin balıklı öenüleri cok seviyorum benMenü
Sabah:yumurtali salata mantar sote fasulye kavurma peynir zeytin yesil salata cay.
Ögle:iki dilim ekmek peynir
Aksam:iki parca balik marul
Papatya cayi sütlü kahve ictim sabah birisi hayrina tulumba tatlisi getirmis yemedim cok sükür ama nerdeyse yiyecektim
Spor:5000 adim atmisim
Su:bikac bardak
Ama olsun lezzetli seyler ben de balık yemek istşyorum reyhan abla gibi ya saglık acısından cok guzel olur dimi aslındaBende hep kendimi tekrarlıyorum diy dusunuyodum
Ne bilim canım ya onu yeme bunu yeme psikopat oldum iyice negerek vardıda yedin diyorum kendime sonrasaat kacta yedin? Tabi yemesen daha iyi de Ama cok tuzlu olmadigi sürece yaptigin pasta böreklerin yaninda yine iyi, biraz kötünün iyisi olmus Ama cok takilma Spor Cok yaptigin icin.. Hem kendini asiri kasmaya gerek yok Ben dogru bulmuyorum, zaten suan pismansin Ve uzun bir süre yemezsin? Ondan Cok fazla takma
biliyorum ondan ekmek konusunda birsey diyemedim, cok zor oldugunun farkindayim senin icin.. Ama sabahki yumurtani niye biraktin?Ya ekmek yemesem sıkı bi kahvalti yapsam ogun arasida 7 8 saat olsa super olcak da olmuyo iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?